|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  466 467 [468] 469 470   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
12.4.2011 12:11:38   
Anoniman
Evo i nas user posted image ...
Vidim neke user posted image prozivaju user posted image .... Bujrum uvijek, ako hocete do mene ili ako hocete gdje u gradu placam kafu, samo se oragnizujte i javite datum i vrijeme user posted image . Sto se mene tice moze i danas user posted image .

Aaaaaaaaaaaaaaa mala imas kafu jos jednu specijalno od mene...sad zvala onaj broj sto si mi dala za urinokulturu, sve tri uredne user posted image , nema vise injekcija i doktora i svega ostalog...joj zene tako sam happy da bih od srece skakala user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 11676
12.4.2011 12:15:14   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sad se cuvaj.....

A za kafu user posted image user posted image , ko te to proziva, sram ga i stid bilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11677
12.4.2011 12:20:19   
Anoniman
jutro.
Mi smo skoro dosli, anel je dobro . Nal su svi o.k  cpr JE isto o.k sem leukocita poviseni preko 20 bili
Pa smo ponovo nal. krvi vadili . I cekali nal. nalaz je sad ovaj drugi o.k hb smanjili se.
Jer ovaj nal. smo vadili onaj dan kad mu se bronhitis upalio bio kad je plakao svo vrijeme od 5 ujutro do 8 unutarnju ima upalu.
Al sad je sve iza nas. Pomaze nam ovaj Xiclav sirup davat ga 10 dana. Prospan,ontril izbaciti ...sad-zasad....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11678
12.4.2011 12:21:40   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

jutro.
Mi smo skoro dosli, anel je dobro . Nal su svi o.k  cpr JE isto o.k sem leukocita poviseni preko 20 bili
Pa smo ponovo nal. krvi vadili . I cekali nal. nalaz je sad ovaj drugi o.k hb smanjili se.
Jer ovaj nal. smo vadili onaj dan kad mu se bronhitis upalio bio kad je plakao svo vrijeme od 5 ujutro do 8 unutarnju ima upalu.
Al sad je sve iza nas. Pomaze nam ovaj Xiclav sirup davat ga 10 dana. Prospan,ontril izbaciti ...sad-zasad....

hajde hB, a koliko vec pije sirup, to se dobili prosle sedmice ili?

dobro je da su se leukociti smirili.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11679
12.4.2011 12:23:40   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Evo i nas user posted image ...
Vidim neke user posted image prozivaju user posted image .... Bujrum uvijek, ako hocete do mene ili ako hocete gdje u gradu placam kafu, samo se oragnizujte i javite datum i vrijeme user posted image . Sto se mene tice moze i danas user posted image .

Aaaaaaaaaaaaaaa mala imas kafu jos jednu specijalno od mene...sad zvala onaj broj sto si mi dala za urinokulturu, sve tri uredne user posted image , nema vise injekcija i doktora i svega ostalog...joj zene tako sam happy da bih od srece skakala user posted image

jeco
odlicno da nema infekcije, superiska, jos da te obucem ko pravu trudnicu ima da ti budnem naj, naj.
a vidi jos kolica moju tihu patnju

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11680
12.4.2011 12:25:20   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Necu, necuuuuuuu user posted image   user posted image

Ja kupujem samo u Sarajevo apotekama, Galas... 14,50KM, vidjet cemo pa ako nista bar ce vitamine unositi u organizam....

sta ti neces, ccc
oci moje lijepe nemoj da te ofiram javno, sad cu ja to tebi na pp

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11681
12.4.2011 12:27:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

jutro.

hajde hB, a koliko vec pije sirup, to se dobili prosle sedmice ili?

dobro je da su se leukociti smirili.

Pije od subote u petak je isao nal. vadio kad je bio najgori dusa moja a ja se pitam sto je plakao tolikouser posted image kod djeta bili leuk 30. Tad je bocu dobio i sirup nam dala da dajem od subote jer kazem u petak bocu dobio pa netrebam taj dan davati.
Od subote dajem vec 4vrti dan pije pa su mu se povukli leuk.od sirupa xiclav.

< Poruku je uredio felix -- 12.4.2011 12:28:04 >

Neposredna veza do poruke: 11682
12.4.2011 12:29:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Jesmo li vam pepe user posted image user posted image

user posted image

nista ne valjate user posted image user posted image jeste ruzne obadvije ....
salim se naravno hih......
Prelijepe ste mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 11683
12.4.2011 12:37:31   
koka i po
haj...
vidi ove lady sto se folira user posted image ...cek cek dok se sredim user posted image ...
moji nalazi svi u redu user posted image user posted image ..
ovaj prvi smajli sam ja a ovaj drugi moj ORL ....imamo "randeS" OPET U SUBOTU....
eto vam sad sto ne pitate za mene user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11684
12.4.2011 12:40:02   
Anoniman
koko on to tebe stalno ba zove da dolazis , naviko haman na tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image (nemoj se ljutiti salim se)user posted image user posted image Drago mi je da su nal. uredu user posted image jel se imalo uho procepilo? 

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 11685
12.4.2011 12:46:21   
Anoniman
ma lady hoce da je hvalimouser posted image user posted image user posted image ...a ja sam ti tamo na temi...cini mi se ...kako zamisljate forumasice... napisala sta mislim o tebiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11686
12.4.2011 12:48:39   
Lady26
IZVORNA PORUKA: dadada

ma lady hoce da je hvalimo

Citas me kao knjigu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11687
12.4.2011 12:53:12   
koka i po

koko on to tebe stalno ba zove da dolazis , naviko haman na tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image (nemoj se ljutiti salim se)user posted image user posted image Drago mi je da su nal. uredu user posted image jel se imalo uho procepilo? 

pogotovo džep user posted image ..
moje uho kako kad...misterija jos nije rjesena user posted image .
dadada kakvo bona zamisljanje user posted image .
mene niko jos nije zamislio user posted image user posted image ja teska za zamisljanje user posted image user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11688
12.4.2011 12:54:41   
Anoniman
pa,hajd bitno da te ne boli user posted image ....a to sto se cas zacepi cas procepi proce abd. jesil i dalje pod nekim terapijama . ? Uh damije bilo znat koji dok. ne voli dzep user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 11689
12.4.2011 12:56:30   
koka i po
jos uvjek kapam kapi...ima mozda mjesec dana ..
cestom pusem balone i govorim COOOOOOKOLADA user posted image ...a ljudi me blijedo gledajuuser posted image ..stas novi hit user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11690
12.4.2011 13:01:05   
Lady26
Nemojte da postavljam slike od prije samo 2 godine...onda bi tek bilo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 11691
12.4.2011 13:01:19   
Anoniman
Ma mala ima da budem riba i po user posted image , samo jos kazite od kad...tj kad user posted image

Koko super za nalazeee user posted image ...

Lady sta se foliras, a? Lana je med medeni, andjeo mali user posted image

Neposredna veza do poruke: 11692
12.4.2011 13:02:03   
Lady26
Sad ozbiljno...jesu li tebi fakat usi problem, jesi li kontrolisala sinuse?! Ne znam sta si sve radila jer spominjes samo usi....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11693
12.4.2011 13:03:38   
koka i po
samo usi mi i gledali user posted image ...napsala sam ti u sms-u.....iz pouzdanih izvora

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11694
12.4.2011 13:03:55   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ma mala ima da budem riba i po user posted image , samo jos kazite od kad...tj kad user posted image

Koko super za nalazeee user posted image ...

Lady sta se foliras, a? Lana je med medeni, andjeo mali user posted image

e jelena od sutra kazu hladnije, a ja moram od tate uzeti hlace svakako, pa cemo se organizovati iduce sedmice mozzzzeeee

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11695
12.4.2011 13:05:51   
DM
felix drago mi je za anelka da je bolje,a i nalazi u ovih trudyuser posted image user posted image user posted image
Samo , ne znam jesam li ja slabo informisana-da li je u redu raditit nalaze dok dijete pije antibiotik!? I da te još napomenemo da mu poslije tih silnih antibiotika uključiš neki probiotik!

A lady-daj još koju slikicu-k'o lutke ste!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11696
12.4.2011 13:06:01   
koka i po
IZVORNA PORUKA: koka i po

pogotovo džep user posted image ..
moje uho kako kad...misterija jos nije rjesena user posted image .
dadada kakvo bona zamisljanje user posted image .
mene niko jos nije zamislio user posted image user posted image ja teska za zamisljanje user posted image user posted image

BRZOOOOOOOO user posted image

Neposredna veza do poruke: 11697
12.4.2011 13:06:51   
Anoniman
Ma sad kad je nalaz uredu mogu i gola hodati user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ma meni sve odgovara samo vi javite i samo da ne bude kraj sedmice sledece jer ce mi biti frka oko Vaskrsa i spremanja user posted image

Neposredna veza do poruke: 11698
12.4.2011 13:09:13   
DM
a šta misliš koko da ti malo i grlo i nos pogledaju-možda bris da uradiš?! Ne bi bilo loše da i u nos stavljaš neke kapi-ko zna šta se tu namnožilouser posted image (šala mala) dok te toliko muči!(ali ozbiljna sam za pregled nosa i grla- zbog povezanosti istih)!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 11699
12.4.2011 13:12:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: doublemum

felix drago mi je za anelka da je bolje,a i nalazi u ovih trudyuser posted image user posted image user posted image
Samo , ne znam jesam li ja slabo informisana-da li je u redu raditit nalaze dok dijete pije antibiotik!? I da te još napomenemo da mu poslije tih silnih antibiotika uključiš neki probiotik!

A lady-daj još koju slikicu-k'o lutke ste!

smijem li to na svoju ruku i mogul uzet neki prob. ili mora mu ped. propisati?

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 11700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  466 467 [468] 469 470   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  466 467 [468] 469 470   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *