Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Morgeennnn ja poranila na posao muz me istjerao iz kuce , evo pijem kaficu On ode u firmu, potpisati ugovor i valjda ce ga pravo poslati na posao....
A kafica, jel dogovorena? Ja cu mislim moci aBd....bambi jos nista nije javila , moze li oko 2, BBI centar ili BonBon - valjda se tako zove u K.Tomislava
sad sam se cula sa Jelenom, mi cemo oko 13 se naci na pofalicima...dok dodjemo do BBI 13:15 jel tebi draga odgovara, imal jos neko da je za
E... ,i je juros bio tako raspoložen a danas im uvrtić dolazi Kike u posjetu.. eh da mi je negdje viriti kroz neku rupicu samo da vidim njegovo ponašanje. Donijeće gitaru pa će pjevati strašno voli da mu se pjeva ...
Jutro! B rekao nani "Kike peja Bedi some" dadada, bravo, super ti to usmjeravaš a ovaj naš ganja samo mione (kamione), bagek (bager), kombi, tobus (autobus) i sl. Mehaničar 100%
E... ,i je juros bio tako raspoložen a danas im uvrtić dolazi Kike u posjetu.. eh da mi je negdje viriti kroz neku rupicu samo da vidim njegovo ponašanje. Donijeće gitaru pa će pjevati strašno voli da mu se pjeva ...
Jutro! B rekao nani "Kike peja Bedi some" dadada, bravo, super ti to usmjeravaš a ovaj naš ganja samo mione (kamione), bagek (bager), kombi, tobus (autobus) i sl. Mehaničar 100%
davno sam ja rekla da ce on meni biti dr.Andrejevic
a ovaj moj...nista njemu jos nije toliko interesantno...osim da sve proba rastaviti i razvaliti...destruktivac pravi ...a i tu je na tatu ...muzika mu je glavna...gitare, bubnjevi...ples...to je jedino za cim sizi cim vidi ili cuje...a ni to mi se ne dopada...mojne da bude muzicar
davno sam ja rekla da ce on meni biti dr.Andrejevic [image]
Jesi, jesi, što jes-jes S je pravi umjetnik. Sa 1,5 god. je uzela kist u ruke i više ga nije ispustila Kažem joj ja da tu i nema plaho para ali ona po svom Vidim odnio vrag šalu, ja kontala proći će, ali radovi joj već izloženi u holu škole
Morgeennnn ja poranila na posao muz me istjerao iz kuce , evo pijem kaficu On ode u firmu, potpisati ugovor i valjda ce ga pravo poslati na posao....
A kafica, jel dogovorena? Ja cu mislim moci aBd....bambi jos nista nije javila , moze li oko 2, BBI centar ili BonBon - valjda se tako zove u K.Tomislava
sad sam se cula sa Jelenom, mi cemo oko 13 se naci na pofalicima...dok dodjemo do BBI 13:15 jel tebi draga odgovara
Evo cekam poruku od Bambi, pa cu vam se javiti, kafa je organizovana da je s njom popijemo...ne bih voljela da ona dodje a ja moram na posao...
Jesi, jesi, što jes-jes S je pravi umjetnik. Sa 1,5 god. je uzela kist u ruke i više ga nije ispustila Kažem joj ja da tu i nema plaho para ali ona po svom Vidim odnio vrag šalu, ja kontala proći će, ali radovi joj već izloženi u holu škole
Ja jutros vadila krv, mislim vadili mi Ej ruka mi odpada, imam osjećaj da će mi pomodriti sva, jedva je mičem Uh kako me nerviraju, pa nisu u stanju normalno iglu zabosti I onda mi se svi smiju što se psihički pripremam po 1 mj. na vađenje nalaza..... Gdje neću, zabode mi iglu kao da buši balon
Ja jutros vadila krv, mislim vadili mi Ej ruka mi odpada, imam osjećaj da će mi pomodriti sva, jedva je mičem Uh kako me nerviraju, pa nisu u stanju normalno iglu zabosti I onda mi se svi smiju što se psihički pripremam po 1 mj. na vađenje nalaza..... Gdje neću, zabode mi iglu kao da buši balon
nek nisam jedina, meni niko ne vjeruje da me ruka boli poslije vadjenja krvi.... BTW mrzimmmmm vadjenje krvi.....
čestitam
Hvala cuci, ja sam oduševljena kako dobro crta s obzirom da je moj umjetnički vrhunac crtanje čiča gliše
naredjuem ovim oblacima da bjeze, evo prepali se sad ce zene sunce
chuci jesi sigurna da moze temp 38,7 biti od zubica.meni to nesto visoko. meni je jedna dr rekla da temp preko 38,5 ne moze biti samo od zubica.
a ja koliko znam smijes je isto kupati, pa nije ti dobila ospice, a zar nije epidemija zausnjaka sada
mi idemo kasnije kod dr na pedijatriju.
nadam se da je bolesnim bebama noc bila mirna
pa nisam sigurna, zato sam i pitala. jedino joj nos curi, ne kašlje, vesela je. a sigurno niču trojke jer sam vidjela. a čitala sam ovdje da su 3 najteže, pa zato kontam da je to od zuba.
Ja se spremam na posao, ne ide mi se nikako. lana ne sto jutros nervozna, pokusala joj vidjeti ima li novih zubica, jedva, ne da mi da vidim donje. nema izgleda nista novo, i dalje ima pet komada... sreca, ove do sada je dobila bezbolno. jos nije dobila onu vakicinu sto slijedi nakon godine dana. kontamo prolongirati poslije prvog maja, jer bih voljela da odemo negdje malo, a reakcija na tu vakcinu moze biti nakon 2-3 sedmice
čestitam
Hvala cuci, ja sam oduševljena kako dobro crta s obzirom da je moj umjetnički vrhunac crtanje čiča gliše
tu sam negdje
jesam se ja obradovala kad smo radili apstrakciju u školi, pa nam rekao profesor da crtamo šta hoćemo. a ja neke linijice, vijugice ... cijeli papir iscrtala time
naredjuem ovim oblacima da bjeze, evo prepali se sad ce zene sunce
chuci jesi sigurna da moze temp 38,7 biti od zubica.meni to nesto visoko. meni je jedna dr rekla da temp preko 38,5 ne moze biti samo od zubica.
a ja koliko znam smijes je isto kupati, pa nije ti dobila ospice, a zar nije epidemija zausnjaka sada
mi idemo kasnije kod dr na pedijatriju.
nadam se da je bolesnim bebama noc bila mirna
pa nisam sigurna, zato sam i pitala. jedino joj nos curi, ne kašlje, vesela je. a sigurno niču trojke jer sam vidjela. a čitala sam ovdje da su 3 najteže, pa zato kontam da je to od zuba.
trojke jesu teske i dugo rastu, a mozda joj je malo i grlo upaljeno sto kod djecice nije ni cudno.
ja sam ona sto uvijek sumnja da nije sta drugo, a dr inace ne daju reci da je temp od zuba nego da mora nesto jos postojati.ne zamjeri
Ma mogu ti reči da sam se ja dobro napatila u srednjoj s obzirom da sam baš antitalenat.... Jedino mi je dobro išla kaligrafija Ostalo mi je crtao dečko (sadašnji muž) sve dok me prof. nije provalila pa mi rekla "reci momku da mu je rad na izložbi"
dadada dobar je kad šizi na muziku vidjela sam ja njegove plesove i oduševio me a što se tiče jezika samo ga furaj na to ... ja sam poliglota i stvarno mi je to u životu puno pomoglo i u nekim stvarima dalo prednost i ne namjeravam stati idem dalje... N_N pa nemoj mi tako o drugu naljutiću se ... biće oni nešto posebno vidjećeš