Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Pozdrav generaciji i mamicama. Evo nam se sunce vratilo, ali puse, uuu... Sada citam ono na temi "pedijatri". Maa neko je prolupao izgleda. Ali me ponukalo na razmisljanje: da li djeca danas uopste citaju knjige ili ovako nadju na internetu? Tajra jesi li ti prof bosanskog? Bas me zanima, jel oni misle da su profe blesave pa to ne mogu skontati ili? Ko ide u setnju neka stavi kapu preko usiju. Ko ostaje u kuci ugodno spavanje mu zelim Ovima sto rade ne znam sta reci, mozda blago vama? Mi sada na spavanje odosmo, a i mama ce jer je bebi imala turu nocas pa se nisam naspavala.
Zene ja jedva cekam godisnij, necu ni biti u kuci , samo onoliko koliko moram....sad gledam kroz prozor i da mi je u setnju, ali bez ovih cipela i sa svojom curicom
nepoValih ti ja cipe
a vjeruj mi da ne bi vani...mi se sad vratili...jest sunce ali puse hladan vjetar uzasno...vratili se nakon 30 min. smrznuti ko foke...opecu ti sada poslati pp vezan za "ono"
a joj mi smo kontali izac,ma vidim ja na balkonu odneseeeee
tekja, mila bas mi je zao ja se iskreno jezim od povracanja moj anel je sa 8mjeseci zavrsio na ped. zbog toga nije imao proliv al je samo povracao sve bilo uredu i nal. svi ma sve al eto mora da je bio virus .Jer je tad harao bas, virus povracanje ,tura proliv,svako je dolazio sa dr.siptomima. Bili 4. dana primao je samo infuzije dusa moja to nikad necu zaboraviti tu patnju, za sebe i njega:( Mora da je virus neki pokupio dusa mila. Ja sam kao ti isto probala sve kad je povracao tj. kad sam ga odvela ped.ostavljao me u bol. nisam htjela kontala stat ce jest vraga sto god da pojede popije on povrati to je ga bas iscrpilo. Dala nam bila humanu hranu, pro life, onu vodu da pije (zaboravi kako se zove) sto nadoknadjuje tecnost. Al nazalost nije pomoglo.Ipak smo morali lezati... Mila ako bude vise povracao ja ga nebi patila, ti opet kako hos... Nama se povracanje bilo isto vratilo sa 13mjes. taj isti dan sam ga odvela ukljucila nam infuziju citav dan kapala.....i bilo mu bolje... Sto nisi trazila da vam da infuziju, i cudo nije dala tako kod nas inace ide kad povracaju djeca. Zelim vam od srca brzo ozdravljenje A. ide na bolje proliv se smiruje , i sad je porijetka stolica al bolje hb.
Mama2009 uzela u Iani u BBI, meni su se svidjele pravo, lagane, anatomski djon, ljetne a ima kais preko risa pa i stabilne za trcanje sa stomakom do zuba za Anom
Mama75 je li mala ili velika cura bolesna, zelimo brzo ozdravljenje Ostalim bolesnim bebama brzo ozdravljenje, tekja da nije neki virus, jer znam dosta ostalih sto se zale na povracanje...
samo da pobijem izjave ove moje lady, pitala sam ja za nju i juce cak ali njema veze.a cipe su ti super kono.
felix izgleda da je nesto u zraku niko nije dobro spavao
tekja bas mi je zao za bebaca, nadam se da ce biti dobro. zenice su ti dobro rekle sta ces mu davati, ne znam jeli ko pisao za bananu i pecenu jabuku. a da mu nije upala mokracnih kanala, ja sam jednom imala jaku upalu i povracala ko luda, jeste radili nalaz mokrace.
amani drago mi je da je decko bolje, hB.
a vani je vjetar ja ne znam sta je ovo ovako, katastrofa.
moj L.je tako dobro rucao da ja ne mogu da vjerujem.ne znam mozda je poceo djelovati sirup.
mala, ni vi niste spavali . ? Nismo ni mi +bilo tesko mu zaspat+ se budio . al bit ce bolje sta cu ja nisam jedina haj Koji dajes sirup neka je projeo masallah I mi jedemo masallah svasta i nista ne odbijamo dal je do Pikovita ili ne neznam al bitno da jede .
Moje dijete konacno zaspalo...od pet budnaaaa , stvarno ubi me vise ovo njeno nespavanje, a ona super, naspavana i ako kad se njeno spavanje u toku 24h sabere sto nocno sto dnevno nikad ne predje 9-10h, ali sto jenajgore ona je toliko spavala i kad je beba bila.
Hvala Bogu pa sto se tice jela nemamo problema, ona sve zivo hoce i ono sto ja nikad ne bih ni probala ona jede, jeste da nam je u poslednje vrijeme hranilica pred TV-om kad jede ali bolje i to nego da mi vristi i okrece se kod svakog zalogaja.
I meni je, ili pred tv-om ili ispred nje laptop ali kad zakrma i zatvori mi usta, u meni kljuca...da sam u crtanom glava bi mi sistala...onda me huja uhvati i kazem mm evo ti je da je ne bih istukla....onda se ona gnjavi ali nista... A nekad samo trazi i trazi....kontam povratit ce
A ja vec vise volim sarmu od japraka, a paprike ne volim nikako mislim punjene, ali zato pecenim se davim. Moje dijete obozava kelj, a kako ga imam domaceg, a odavno joj ga nisam pravila joj cijeli dan kuvajuci joj ga dusu sam ispovracala, sad sve sirom otvorila da se lufta jer poludih od mirisa, inace ga ne volim jesti, ali nije mi smetao miris, sad za poluditi.
Ne mogu danas, safatale me ove moje zenske , a i mm ima termin, sutra aBd...podhitnooooooooo, sramota... Megi kako je curica?
Lana neki dan kakila i sveki nije vidjela (mada svima naglasavam ako kaki odmah presvlacenje) ja je skinem sva crvenaaaaaaa i sve sitne tackice po guzi i koki , evo malo se smirilo ali bas me ljute....Kad je perem sve mi se izmice, boli je...pa hebem mu....kako ne osjete da je kakila, bas se osjeti , kaze zaigrale se...ma bjez ba...i pokazala sam mm, da ne bude ja nesto izmisljam...sutradan je opet bila kod njih i kad ju je vratila odmah s vrata govori kakila je i presvucena (valjda je mm pitao kad je silazio)
amani. -super da ste bolje...a jeli moguce da je ipak u vas bio u pitanju trodnevni...rece ti da s e osuo po cijelom tjelu tekja-oooo izdrzite nam
ohhh i moj decko danas nije isao u vrtic..sve je om, nema ture n i nista..malo nosic curi i jucer je poceo kasljucati, ma nocas i danas bas kaslje uzasno, a suhooo..inhalirala sam ga u kupatilu, cistila nos, u kuci kuham kamilicu, mazala mukoplantom, dala mukoplant trputac sirup...i jos mu obrazici i nos se zazarili jao da je alergija..nesto mi nikad bas ovako nije kalsjao..i stalno rukavom trlja nosic kao da ga svrbi...a moguce je da je alergijski kod njega..ali vidjet cu..tek sad fino spava noje kasljao 45 min. ako nocas ne bude bolje, sutra kod dr.
Koko ja Ani od skoro dajem, samo je bitno da nema krompira u sebi. Ja sam sve svjeze uvijek kuvala i pitam jednom mamu i sveki i one obje mi kazu da su one za nas uvijek vece prije spremale rucak za sutra, jer radile do kasno kao da smo cekale rucak kad dodju sa posla to bi bila vecera. Pogotovo Ana voli grah, a mi ga ne volimo nikako niti jedemo, pa ja njoj napravim za dva dana, jer ne umijem nikako potrefiti jednu mjericu za nju.