|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  542 543 [544] 545 546   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.4.2011 9:04:36   
Malenaoduvijek
dobro jutro,
kako su zenice ovoga jutra, a i bebice naravno

moji su relativno dobro spavali bilo je jedno do dva budjenja ali dobro je nisu se vrtili cijelu noc.

lady bas mi je drago da Lanica nema ture, jesi ti to kuci ostalauser posted image

bambi pozdravcic od nas ti meni dodjes kao jutarnje novine

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 13576
20.4.2011 9:11:06   
mojbebac
dobro jutro i od nas, poslije toliko vremena .... nismo se dugo javljali, nemam opravdanje, citam, pratim sve, ali nisam pisala .... uglavnom smo dobro, jos malo pa pocinju pripreme za drugi rodjendan ....user posted image user posted image user posted image user posted image
Anja je dobro, hb, imamo sve zubice, slusamo mamu i tatu, baka i deka je cuvaju, tako da i sa njima super funkcionise ....koliko smo imali problema sa jelom, i to je iza nas, ma sve je super, samo nece na tutu nikako, sjedi ona, ali nece nista da uradi ( osim ujutro, kad se probudi, odmah trazi tutu i uredno piski ) ..... ne tjeram je, mislim da ce sada kad otopli to mnogo lakse ici, bar se nadam ....mislim da smo jedini koji ce drugi rodjendan docekati sa pelenama!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 13577
20.4.2011 9:13:54   
Anoniman
jutro tmurno. Bas je frijeme fuj ujutro .....nigdje sunca.
Spavali smo onak srednja zalostuser posted image sa malo vise budjenja al et....

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 13578
20.4.2011 9:27:32   
Apotekarka
Jutro...Gdje nam se sunce opet sakrilo...
Ja prva smjena da nas mi ne gine pranjezavjesa i prozora moram se malo oteti,Uskrs ide...
Antonio ostao spavajuci,ja nesto nisam spavala slabo jutros mi teska glava,mislila sam na Nejru,na svoje zdravlje,pms tu....Pohvalili su me u posti kao svaka cast za uplatu reko imate ziro racun pa i vi brate sta uplatite to vam je najveca pokora u vrijeme korizme....
Samo da nam Nejra ozdravi....
Lady Lanci vjerovatno zubici muce
Felix ni kod vas sunca kako krajnici,jajnici i ostala ekipauser posted image user posted image
Moj bebac gdje si nam
Bambi,Amani,Mala 1994,dadda,tajra i ostaliuser posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 13579
20.4.2011 9:30:43   
Amani12
Jutro...user posted image
Mi se tek budili.Divno spavali,sad se spremamo za doruckic.
Lady kako je cuirca,ima li ture?
Znaci ipak su zubici?
Tekja kako je deckic?
Ostale mamice i bebice ...user posted image user posted image user posted image

Dobra vam tema sinoc bila,sreca pa ne citah sinoc...
Mi planiramo bebicu za godinu,dvije,po mogucnosti jos jednog deckica,ako bi se ja pitala.user posted image
Samo nek smo svi zivi i zdravi,bit ce djecice aBd....

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13580
20.4.2011 9:31:09   
Anoniman
apotekarko, jutro.
Krajnici,jajnici i ostala ekipa sad zasad dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al me sad snaslo neko kihanje, ujutro cim ustanem moram jedno 10et puta kihnuti ....
Ahhhhhh, svasta user posted image user posted image user posted image al dobro je valjda.....
Kako tvoji, krajnici jajnici i ostala ekipauser posted image user posted image user posted image jel ide na bolje citam pms drma auuuu imal sta gore, ja sam svoj pms.odbolovalauser posted image user posted image user posted image .....
Pusa vam velikauser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 13581
20.4.2011 9:32:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amani12

Jutro...user posted image
Mi se tek budili.Divno spavali,sad se spremamo za doruckic.
Lady kako je cuirca,ima li ture?
Znaci ipak su zubici?
Tekja kako je deckic?
Ostale mamice i bebice ...user posted image user posted image user posted image

Dobra vam tema sinoc bila,sreca pa ne citah sinoc...
Mi planiramo bebicu za godinu,dvije,po mogucnosti jos jednog deckica,ako bi se ja pitala.user posted image
Samo nek smo svi zivi i zdravi,bit ce djecice aBd....

super milauser posted image da vam se zelja abd. ispuni.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 13582
20.4.2011 9:35:32   
Amani12
Apotekarko draga i meni ona predivna zena ne izlazi iz glave...
Da joj dragi Bog pomogne...
Da smo svi zdravi,aBd...
Ne kaze se dzaba,zdrav covjek ima stotinu zelja,a bolestan samo jednu...
Ljubi djecaka i osmijeh na lice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 13583
20.4.2011 9:41:32   
emi7908
jutro svima... mi smo loše spavali totalno sinoć user posted image  maleni plakao, budio se i žalio da ge nešto boli alija mislim da je grlo u pitanju jer je jučer došao iz vrtića sa nosićem koji,curi,kašljao baš nije bio u svom elementu a ja i nisam mogla od  misli za Nejrom...
Amani kako je tvoje pile ? Nisam čitala sve izvinite ostale mamice ali nadam se da je sve ok... promahalaću poslije jer sam stvarno nikakva user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 13584
20.4.2011 9:45:08   
Amani12
Bolje je,hvala Bogu...
Muce ga zubici,ali najvaznije je da ture nema...
A nadam se i da ce tvoj deckic biti ok..Zdravlja i opet zdravlje ,pa onda sve drugo...
Vidimo se draga user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 13585
20.4.2011 9:48:25   
Anoniman
Evo i nas user posted image ... joj kako ovo "sad se spremamo za dorucak" lijepo zvuci, mi smo vec obavili dva obroka user posted image , moja pekarka po obicaju se probudila pa vise ne zna ni sama sta ce od sebe, a ni ja od sebe iskreno user posted image

Mama2009 i nama je bilo prelijepo, brzo cemo ponoviti nadam se, jos i Lana i Lady da nam se pridruze user posted image
Lady user posted image za Lanu, to je sigurno od zubica, nemoj draga da nam se brines. jesi li kuci ostala ili si na poslu? Ljubi nam curu i da nam dodjete ubrzo user posted image
Bambi draga hvala na komplimentima, ma sve dodje i prodje, ja sam vjeciti optimista, ali valjda to nama sa Drine u genima user posted image

Ljubimo vas sve user posted image

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 13586
20.4.2011 9:59:55   
Lady26
Ja sam morala citati sve redom, da vidim ko je sve pitao za naske user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Na poslu sam, nema potrebe da ostajem kuci hB kad jutros nije bilo ture....
Jest da jedva gledam ali sta cu....curica je jedva ostala, ona cim je malo bolesna ne odvaja se od mene....
Jelena bas mi je zao sto nisam bila ali visa sila...bit ce prilike, drugi put cu ja doci bez mame2009 user posted image user posted image user posted image user posted image
Ostale drage moje zenice user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13587
20.4.2011 10:04:39   
emi7908
čitala bih i ja ali toliko frke na poslu oko mailova i papirologije gdje se ne smije desiti ni najmanja greškica  pa kad "preletim" postove nije mi to dovoljno akoih lijepo ne pročitam...hajde ti Lady meni mali rezime user posted image  na brzaka...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13588
20.4.2011 10:09:22   
Lady26
Ono sto mi je najvise upalo u oko je nagovaranje pojedinih na opusteni keks i poslije toga pridruzivanje Jeleni na temi "razgovori u iscekivanju" user posted image user posted image user posted image
- Tajra ocekuje user posted image al more bit da se ne desi user posted image
- Teacher isto tako - opustila se previse
- Ja nisam bila tu, zaspala sam oko 9 user posted image user posted image user posted image user posted image
- Dadada pobjegla s teme, pocele su pricati o BB (Tajra i Ticerka)
- Naravno Noja dosla samo malo da zakuha i pobjeze....Pohvalila se da Noa jr bolje    jede hB user posted image user posted image user posted image , neureklo se a Dadada ljubomorna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 13589
20.4.2011 10:10:16   
chuci
može li meni neko objasniti ovog smajlila
user posted image
ja ga ne kontam
jel ovo beba, jel cucla pipu pa se nešto smije poslije
ili plače kad joj neko otme pipu
stvarno

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 13590
20.4.2011 10:10:27   
Lady26
Eh da, za taj opusteni keks krive mene user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A ja se ne opustam tako lako, a one nek vide sta ce i kako ce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13591
20.4.2011 10:11:25   
Lady26
IZVORNA PORUKA: chuci

user posted image
ja ga ne kontam
stvarno

Hahahahahaa dobra si....
Smajliju visi jezik a on se ono bas od srca smije....- puca od smijeha....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 13592
20.4.2011 10:12:28   
Anoniman
Lady nagovjesti da moraju pozuriti jer ja ih necu cekati dugo do avgusta i ja odoh user posted image
A chuci taj smajli meni se cini da plazi jezik pa se smije user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 13593
20.4.2011 10:12:29   
Amani12
IZVORNA PORUKA: chuci

user posted image
ja ga ne kontam
stvarno

Smajli rugalica user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 13594
20.4.2011 10:16:33   
chuci
ahaaaaaaaaaaaaaaaa
joj ja sve kontam to beba sa cuclomuser posted image i još kontam što će dvije bebe sa cuclom jer ima i ova user posted image a reko hajd ova plače kad joj otmu cucluuser posted image

pa mi ne ide na mjesta na koja ga svi stavljaju. ako je to smajli koji crče od smijeha onda ide
nastavite ga stavljati user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 13595
20.4.2011 10:25:02   
Lady26
user posted image user posted image - ovo bi mogla biti beba kojoj uzmu cuclu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 13596
20.4.2011 10:27:42   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bleso jedna manita user posted image
Joj zene drage kad se vama pred porod pocela "rastimavati gospodja" user posted image , mislim ono da vas bole kosti oko nje i ostalo, meni sa Anom tek u devetom, a evo sada vec par dana, a tek u sesti usla, zna li koja je li to normalno, jer isti mi je onaj osjecaj i ona bol kao pred kraj trudnoce kad ti svi govore siri se karlice sprema se tijelo za porod itd.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 13597
20.4.2011 10:35:19   
Lady26
Ta sam ti....
Mene su prepone boljele i kosti gospodje cijenjene (ovo cijenjene manje-vise, zavisi slabo je ko cijeni user posted image )
Od 6tog mjeseca sam isla na bolovanje, nisam mogla dugo hodati...pila apaurinice i bilo mi lijepo user posted image user posted image - ono boli ali mi svejedno....
I sve prestalo sa porodom, a to sam skontala tek drugi dan, vidim ne boli nista user posted image user posted image , kad ono Lana se dere pored mene ....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13598
20.4.2011 10:37:05   
Anoniman
aaaa bem mu, em sam na "bolovanju" em pijem 4apaurincica, dobro nekad jedan preskocim em me pravo boliii... nocas se probudila da idem u wc ne mogu iz kreveta da ustanem, jedva sam se odgegala do wc-a... reko treba i meni pelena ubuduce user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 13599
20.4.2011 10:39:08   
Anoniman
iscitacu vas...dok dodjem sebi...a sad samo da vam kazem da ne pijete cesmovacu...a pogotovo djeci da ne dajete

http://depo.ba/hronika/sarajlije-piju-tehnicki-neispravnu-vodu

a zamolicu vas da ovoo stavite i pod friske vijesti....posto nemam sad trenutno vremenauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  542 543 [544] 545 546   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  542 543 [544] 545 546   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *