Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
dobro jutro i od nas, poslije toliko vremena .... nismo se dugo javljali, nemam opravdanje, citam, pratim sve, ali nisam pisala .... uglavnom smo dobro, jos malo pa pocinju pripreme za drugi rodjendan .... Anja je dobro, hb, imamo sve zubice, slusamo mamu i tatu, baka i deka je cuvaju, tako da i sa njima super funkcionise ....koliko smo imali problema sa jelom, i to je iza nas, ma sve je super, samo nece na tutu nikako, sjedi ona, ali nece nista da uradi ( osim ujutro, kad se probudi, odmah trazi tutu i uredno piski ) ..... ne tjeram je, mislim da ce sada kad otopli to mnogo lakse ici, bar se nadam ....mislim da smo jedini koji ce drugi rodjendan docekati sa pelenama!
Jutro...Gdje nam se sunce opet sakrilo... Ja prva smjena da nas mi ne gine pranjezavjesa i prozora moram se malo oteti,Uskrs ide... Antonio ostao spavajuci,ja nesto nisam spavala slabo jutros mi teska glava,mislila sam na Nejru,na svoje zdravlje,pms tu....Pohvalili su me u posti kao svaka cast za uplatu reko imate ziro racun pa i vi brate sta uplatite to vam je najveca pokora u vrijeme korizme.... Samo da nam Nejra ozdravi.... Lady Lanci vjerovatno zubici muce Felix ni kod vas sunca kako krajnici,jajnici i ostala ekipa Moj bebac gdje si nam Bambi,Amani,Mala 1994,dadda,tajra i ostali
apotekarko, jutro. Krajnici,jajnici i ostala ekipa sad zasad dobro al me sad snaslo neko kihanje, ujutro cim ustanem moram jedno 10et puta kihnuti .... Ahhhhhh, svasta al dobro je valjda..... Kako tvoji, krajnici jajnici i ostala ekipa jel ide na bolje citam pms drma auuuu imal sta gore, ja sam svoj pms.odbolovala ..... Pusa vam velika
Jutro... Mi se tek budili.Divno spavali,sad se spremamo za doruckic. Lady kako je cuirca,ima li ture? Znaci ipak su zubici? Tekja kako je deckic? Ostale mamice i bebice ...
Dobra vam tema sinoc bila,sreca pa ne citah sinoc... Mi planiramo bebicu za godinu,dvije,po mogucnosti jos jednog deckica,ako bi se ja pitala. Samo nek smo svi zivi i zdravi,bit ce djecice aBd....
Apotekarko draga i meni ona predivna zena ne izlazi iz glave... Da joj dragi Bog pomogne... Da smo svi zdravi,aBd... Ne kaze se dzaba,zdrav covjek ima stotinu zelja,a bolestan samo jednu... Ljubi djecaka i osmijeh na lice
jutro svima... mi smo loše spavali totalno sinoć maleni plakao, budio se i žalio da ge nešto boli alija mislim da je grlo u pitanju jer je jučer došao iz vrtića sa nosićem koji,curi,kašljao baš nije bio u svom elementu a ja i nisam mogla od misli za Nejrom... Amani kako je tvoje pile ? Nisam čitala sve izvinite ostale mamice ali nadam se da je sve ok... promahalaću poslije jer sam stvarno nikakva
Bolje je,hvala Bogu... Muce ga zubici,ali najvaznije je da ture nema... A nadam se i da ce tvoj deckic biti ok..Zdravlja i opet zdravlje ,pa onda sve drugo... Vidimo se draga
Evo i nas ... joj kako ovo "sad se spremamo za dorucak" lijepo zvuci, mi smo vec obavili dva obroka , moja pekarka po obicaju se probudila pa vise ne zna ni sama sta ce od sebe, a ni ja od sebe iskreno
Mama2009 i nama je bilo prelijepo, brzo cemo ponoviti nadam se, jos i Lana i Lady da nam se pridruze Lady za Lanu, to je sigurno od zubica, nemoj draga da nam se brines. jesi li kuci ostala ili si na poslu? Ljubi nam curu i da nam dodjete ubrzo Bambi draga hvala na komplimentima, ma sve dodje i prodje, ja sam vjeciti optimista, ali valjda to nama sa Drine u genima
Ja sam morala citati sve redom, da vidim ko je sve pitao za naske Na poslu sam, nema potrebe da ostajem kuci hB kad jutros nije bilo ture.... Jest da jedva gledam ali sta cu....curica je jedva ostala, ona cim je malo bolesna ne odvaja se od mene.... Jelena bas mi je zao sto nisam bila ali visa sila...bit ce prilike, drugi put cu ja doci bez mame2009 Ostale drage moje zenice
čitala bih i ja ali toliko frke na poslu oko mailova i papirologije gdje se ne smije desiti ni najmanja greškica pa kad "preletim" postove nije mi to dovoljno akoih lijepo ne pročitam...hajde ti Lady meni mali rezime na brzaka...
Ono sto mi je najvise upalo u oko je nagovaranje pojedinih na opusteni keks i poslije toga pridruzivanje Jeleni na temi "razgovori u iscekivanju" - Tajra ocekuje al more bit da se ne desi - Teacher isto tako - opustila se previse - Ja nisam bila tu, zaspala sam oko 9 - Dadada pobjegla s teme, pocele su pricati o BB (Tajra i Ticerka) - Naravno Noja dosla samo malo da zakuha i pobjeze....Pohvalila se da Noa jr bolje jede hB , neureklo se a Dadada ljubomorna
može li meni neko objasniti ovog smajlila ja ga ne kontam jel ovo beba, jel cucla pipu pa se nešto smije poslije ili plače kad joj neko otme pipu stvarno
može li meni neko objasniti ovog smajlila ja ga ne kontam jel ovo beba, jel cucla pipu pa se nešto smije poslije ili plače kad joj neko otme pipu stvarno
Hahahahahaa dobra si.... Smajliju visi jezik a on se ono bas od srca smije....- puca od smijeha....
Smajli rugalica
Bleso jedna manita Joj zene drage kad se vama pred porod pocela "rastimavati gospodja" , mislim ono da vas bole kosti oko nje i ostalo, meni sa Anom tek u devetom, a evo sada vec par dana, a tek u sesti usla, zna li koja je li to normalno, jer isti mi je onaj osjecaj i ona bol kao pred kraj trudnoce kad ti svi govore siri se karlice sprema se tijelo za porod itd.
Ta sam ti.... Mene su prepone boljele i kosti gospodje cijenjene (ovo cijenjene manje-vise, zavisi slabo je ko cijeni ) Od 6tog mjeseca sam isla na bolovanje, nisam mogla dugo hodati...pila apaurinice i bilo mi lijepo - ono boli ali mi svejedno.... I sve prestalo sa porodom, a to sam skontala tek drugi dan, vidim ne boli nista , kad ono Lana se dere pored mene ....
aaaa bem mu, em sam na "bolovanju" em pijem 4apaurincica, dobro nekad jedan preskocim em me pravo boliii... nocas se probudila da idem u wc ne mogu iz kreveta da ustanem, jedva sam se odgegala do wc-a... reko treba i meni pelena ubuduce