|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  541 542 [543] 544 545   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.4.2011 0:47:31   
teacher75

IZVORNA PORUKA: selina

IZVORNA PORUKA: teacher75

zenice, super ste stvarnouser posted image sad ste me nafurali na user posted image ako zapne, zovem vas u pomocuser posted image

draga idi ti na poso ne bi li zapala user posted image ja cu za tobom hehehhehehe

cekam mm da dodje kuci da ga zajmim, izasao malo prvi put nakon 100 godinauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 13551
20.4.2011 0:50:28   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Teacher ja nemam pomoc od mm, ne sto on nece nego sto nije nikad kuci, on je kuci eventualno jedan dan u sedmici u poslednjih dva-tri mjeseca tako da uz dobru organizaciju mozes ti to sve.

potpuno se slazem sa jelenom, ti si najbitnija karika i kako ces se ti organizovati, a ostali svi.
kaze meni moja kuma, moj problem je sto ja uvijek ocekujem od nekoga nesto, a ja ne ocekujem ni od kog nista tako da se ni ne razocaram.
u se i u svoje kljuse, to je moja parola.
ja se samo u sebe uzdam, mame nemam pa valjda tako moram.na cuvanje djecu ostavljam samo ako neko mora kod dr od njih dvojice jer ne zelim drugacije.

kada budem htjela, trebala i zeljela ja cu da platim nekoga a inace ne ocekujem niciju pomoc.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13552
20.4.2011 0:54:05   
teacher75
ni ja ne ocekujem pomoc, do sad mi hvala bogu nije ni trebala, izdrzala sam nekako. kad ne radim lana je sa mnom, i to me slomi najvise, al ne zalim jer psihicki uzivam u svakom trenutku provedenim s njom.od kako sam rodila spavam maximalno 6 sati, spavanje mi najvise fali. kad sam budala pa ne zaspim kad i ona vec ovako sjedim do nekih dobauser posted image s dvoje djece sumnjam da bih mogla ovako, mislim da bih vec u 10 bila user posted image user posted image user posted image odoh vam i ja, laku noc. sve vas user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 13553
20.4.2011 0:56:45   
mama75

ni ja ne ocekujem pomoc, do sad mi hvala bogu nije ni trebala, izdrzala sam nekako. kad ne radim lana je sa mnom, i to me slomi najvise, al ne zalim jer psihicki uzivam u svakom trenutku provedenim s njom.od kako sam rodila spavam maximalno 6 sati, spavanje mi najvise fali. kad sam budala pa ne zaspim kad i ona vec ovako sjedim do nekih dobauser posted image s dvoje djece sumnjam da bih mogla ovako, mislim da bih vec u 10 bila user posted image user posted image user posted image odoh vam i ja, laku noc. sve vas user posted image

Ne bi, vidis da smo mala i ja jos uvijek tu, a djeca spavaju.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 13554
20.4.2011 0:59:42   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mama75

a i jauser posted image
a dvoje, a poso, a povraćala...a sama u kući, a gostiju, a bašta a stalno renoviranje, a sa drugom trudnoćom 3 napada žuči, a bolnica i nisko trudnoća, od 8 mjeseca me strpađe u bolnicu do poroda pa na carski...mahjde jadan...sad kad bih napisla taj svoj životni put tačno bih se sama nad sobom rasplakala...a vidi stamena i može se ...kako ja tako i druge...pusti ba zezu zadaj pravi to dijete da truduješ ljetos...i da radoš na vakat da ti trudničko bude u toplim danima proljeće i ljeto...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 13555
20.4.2011 1:00:53   
Malenaoduvijek
spavanje, ouuu
sto bih ja voljela da spavam.
moja dvojica imaju dva totalno ralicita ritma.
mali zaspe do 9 uvece i bude se jedno 2 puta i ujutro najkasnije pola 7 on je na nogama.
a veci bi mogao do 12, ali ga stavim najkasnije u 10 pola 11 ,a on bi ujutro bi spavao do 10 da moze.
a i on se jos budi u noci.
a preko dana ponekad se poklopi da spavaju zajedno sat, dva a inace uvijek je jedan budan tako da spavanje 0 bodova, ali bukvalno.
a ja se cudila sto je meni svekrva u prvoj trudnoci stalno govorila odmaraj, spavaj sine odmori iskoristi dok mozes.

idem i ja u krevet laku noc

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 13556
20.4.2011 1:01:21   
Anoniman

Joj svaka cast na ovoj recenici... Mama75 ti me svakim danom sve vise i vise odusevljavas user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 13557
20.4.2011 1:03:21   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image s teme opet nagovarate na drugo djeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13558
20.4.2011 1:03:45   
myb@by
Evo vas čitam ,a bolje mi je da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nafuracete me na drugu bebu.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13559
20.4.2011 1:04:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by

Evo vas čitam ,a bolje mi je da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nafuracete me na drugu bebu.

hajmo ti i ja tabiriti moduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 13560
20.4.2011 1:06:18   
Malenaoduvijek

Joj svaka cast na ovoj recenici... Mama75 ti me svakim danom sve vise i vise odusevljavas user posted image

mama75 je dokaz da ova moja generacija nije za baciti, user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13561
20.4.2011 1:07:15   
myb@by

IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: myb@by

hajmo ti i ja tabiriti moduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

more user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13562
20.4.2011 1:07:19   
Malenaoduvijek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image s teme opet nagovarate na drugo djeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

noa i mybaby jeste vi sega user posted image user posted image , fali onaj sto se baca

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13563
20.4.2011 1:08:06   
myb@by

IZVORNA PORUKA: MALA1994

noa i mybaby jeste vi sega user posted image user posted image , fali onaj sto se baca

user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13564
20.4.2011 1:09:30   
Anoniman
Bjegam ja moje drage u krevet, moje dijete maksimalno do pola sest spava...tako da dok se istusiram i legnem bice pola dva, a ustajanje uz najbolju srecu za 4h... ali ja nisam nenaspavana ja sam ispunjena. Provela sam jos jedno lijepo vece na rr, ispricala se sa meni dragim forumasicama, a bice vremena i za spavanje kad djeca porastu user posted image

Neposredna veza do poruke: 13565
20.4.2011 1:11:01   
myb@by

Bjegam ja moje drage u krevet, moje dijete maksimalno do pola sest spava...tako da dok se istusiram i legnem bice pola dva, a ustajanje uz najbolju srecu za 4h... ali ja nisam nenaspavana ja sam ispunjena. Provela sam jos jedno lijepo vece na rr, ispricala se sa meni dragim forumasicama, a bice vremena i za spavanje kad djeca porastu user posted image

Eh onda tek necemo spavati user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13566
20.4.2011 1:11:16   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma mislim svaka vama cast al ja jos nisam spremna za drugu bebuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a odkad je na RR ''rikverc'' ozbiljno zakazao ja apstiniramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mm smatram rođakomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 13567
20.4.2011 1:11:28   
Hanady RR
ma nema se tu ko tjerat na drugo dijete to je smješno...al je vskako smješno i pričati kako je teško imati dvoje, kako se ne može, kako je to nešto što te haman ugrožava...a evo živih primjera da sve predeveraju i imaju dvoje i troje...
ja ni u čemu ne oskudjevam u svom životu jer imama dvoje djece ublizu rođeno...
i kada sam rekla u dogovoru s amužem hoćemo drugo...znala sam neće biti lako al nisam bila stalnim strahom kako i šta ubijala se u pojam...
pa ne možeš znati kako je sa dvoje dok ne porbaš...

Vidi kolike su preživjele...svaka će....user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 13568
20.4.2011 1:13:13   
Malenaoduvijek
znas kako sam ja svojoj mami znala reci, ona fol legne popodne da odmori, a joj otvaram kapak prstom i kazem mama samo da ti ja nesto kazem pa ti opet spavaj.

e tako meni moj Igo prst u oko stavi kad ja kao zmirim i njega foliram da spavam.

ajde zenice idem i ja laku vam noc i vas dvije sege user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13569
20.4.2011 1:13:33   
myb@by
RAdo bih ja rodila drugo ( po mogucnosti jos jednu curicu, da A ima sestru), ali u ovoj juser posted image drzavi to mi nazalost trenutno nije moguce user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 13570
20.4.2011 1:19:24   
Anoniman
laku noć odo vidit spava li mi rođakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 13571
20.4.2011 1:20:17   
mama75
Odoh i ja. Prvo budjenje i dojenje smo obavili, nadam se da ce izdrzati do jutra da me vise ne dize. laku noc.
PS Ja cekala da mm zaspe, da me ne "napadne", nesto nisam raspolozena za kex poslije ovih prica za laku noc user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 13572
20.4.2011 7:44:26   
Lady26
Oooooooooooooooo dobro jutroooo, jesam li to poranila, prva?
Mi od pola 7 na nogama, evo bumba ubija mamu u pojam user posted image user posted image user posted image user posted image
Noc bila mirna sto se tice ture - navece oko 7 imala 38 i kusur,malo je izmasirala sircetom i dala dalsy, ali je zato kenjkala u snu do 1, previjala se bas kao da je nesto boli...na kaju se probudi i ustade i mame, mame (kod mame), ja je uzmem minutu-dvije i zaspala i eto do pola 7....temp 37,4 valjda nece rasti...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 13573
20.4.2011 8:34:30   
mama2009
jutrooo i od nas

lady super da je princes imala mirnu noc, zubici grozniiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jelena hvala na predivnom druzenju, Ana je prava princezica oke prelijepe ma med medeni, mi smo dosli kuci i imali cirkus do 12 nije zaspala, na kraju u dnevnoj se spustila pored mm, on se okrenu ona spava pored njega...on nije ni skontao mi gledali tv user posted image user posted image user posted image
al u 4 smo imali ponovljeni cirkus, plakala je pola sata nece nista, i rukom trazi nesto sa police, skontam gel, namazem joj i zaspala ...i nas izgleda poceli zubici zezati

ostale bebice nadam se da su imale mirnu noc, saljem veliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13574
20.4.2011 8:43:57   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

user posted image user posted image user posted image user posted image

ohohhohohoooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

tajra jel to ??? il nije ??? user posted image user posted image user posted image

noaaa user posted image user posted image user posted image

selinaaa ljepoto kako si? kako nam je drugarica???

jelena, bas si se napatila, ali kad sam te vidjela neki dan kako si vesela i kako prelijepo izgledas i ja kazem hvala Bogu pa nisi prekinula user posted image  ma Drinka si ti user posted image

Lady ma sta nam je to safatalo principesu? Nadam se da je danas vec bolje.

uhhhh... dok procitah sta ste sve napisale, aman zaman... a sto kaze dadada htjela bih da budem u toku zbivanja, al ako ovako budete nastavile nema sanse... ja ovako ujutro malo bahnem dok pijem kaficu, poslije nemam vremena od posla, kuci kad dodjem odmah indijanci napadaju, setnja, zadaca, dok malo s dragim koju prozborim, zaspim dok rece sta bi... stvarno sinoc nesto gledam i kontam, jesu djeca zivahna, jesu nekad dosadna sa svojim "1000 zasto 1000 zato" jesu zahtjevna, ima se i obaveza i troskova (da me sad pogresno ne protumacite, mislim na finansijske troskove koji su jako bitni u porodicama gdje samo jedan radi, odnosno gdje je samo jedna plata), ali brate mili tu vrisku i galamu, taj smijeh, tu radost ne bih mijenjala ni za sta na svijetu niti bih ikada rekla "ne mogu vise, ne smijem vise radjati"... imam ih dvoje, nek su mi zdravi i zivi, al ako Bog bude dao imat cu ih makar jos dvoje user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 13575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  541 542 [543] 544 545   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  541 542 [543] 544 545   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *