Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Isto, mene M. okretao....pa kad se pokrenem, pukne valjda se uklapaju kosti....bas boli nevjerovatno, okretanje sa strane na stranu muke zive i traje to po 5-10min... Ja sam se svima zalila na RR ali me niko nije razumio, nikome se to nije desavalo , pa mi govorili od tezine, bla bla bla...ma nidje veze....jednostavno Lana se rano spustila u kanala, glavica dole i kako ona raste valjda se tako i kosti sire... Moj licni zakljucak
dobar dan evo mene koda me vlak pregazio Noa me opasno nervira od jutros jelena sto se tice rastimavanja i kod mene je to pocelo ranije al ja sam naslagala kila masala pa je kod mene to bio uzrok ostale imate
Sta ima mame... Ja dobila malo slobodnog vremena,sat i po slobode, uh jest lijepo, ukrala od Majde smoki i cokoladu...
I mi pijemo cesmovacu, ja je Majdi prokuham, ali obicno joj napravim caj. A znam da ne bi smjeli piti, ali eto...
Pokusavam je odviknuti od dojenja, nece da spava navecer zadnjih par noci, budna curica stalno i po danu i po noci. Samo trazi siku, da hoce ovi zubici niknuti vise.
Ja cu danas s posla kad krenem kupiti onaj "balon" vode...ma sta znam, ne bih se zezala s tim.... A sta cu piti na poslu majko moja.... Sta da Lana pije, nema joj ko kuci kupiti vodu, da li se moze prokuhati pa piti?!
Bebacha ne mogu na kaficu, ako se ne varam ona je u 12, a ja imam casove sa studentima sve do pola 5. Ja cu uplatiti na racun, voljela bih da se vidimo i kooonacno upoznamo, ali nejmam vremenaaa
Ispravka, vidim da je kafica u 16, mogla bih onda stici ako cete makar sat vremena biti tamo
< Poruku je uredio Meri29 -- 20.4.2011 11:08:13 >
Cula sam na jutarnjem programu tvSa da je voda ok za piti. Opet su dobili struju pa mogu kontrolisati kvalitet vode.
ja sad tetu zvala da priprijetim da ne daje vodu čak ni iz brite. reko dajte im mlijeko, sok nešto ne mogu je sada zvati ponovo, uspavljuje trenutno dvoje odjednom
Bebacha ne mogu na kaficu, ako se ne varam ona je u 12, a ja imam casove sa studentima sve do pola 5. Ja cu uplatiti na racun, voljela bih da se vidimo i kooonacno upoznamo, ali nejmam vremenaaa
nije, kafa je u 5 u importanneu ako sam ja dobro upratila možda vi pričate o nekoj drugoj kafi
sad recite šta se miješaš ionako ne piješ kafu
hoće li neko na onu kafu u impotranne? ja ću doći ako stignem
a meri na kojem si faxu? ne mislim na helizim fax nego fakultet
Chuci tvoja teta pune ruke posla ima, ja sa ovom jednom jedva na kraj izadem kada je uspavljivanje u pitanju. Zadnjih dana ne spava ni navecer ni po danu, sve zajedno mozda 2 sata... Pitam se kada da se zabrinem
< Poruku je uredio Meri29 -- 20.4.2011 11:10:00 >
Meri misli na kafu u Tuzli. A kafica u Importane jeste u 17h. Ja dolazim,vidimo se...
Chuci, nije tvoj dan danas...jagode unijele pometnju
Cula sam na jutarnjem programu tvSa da je voda ok za piti. Opet su dobili struju pa mogu kontrolisati kvalitet vode.
...sad mi je lakse...a vec krenula da kupim vodu
ma bjezi vise...i drzave i ...tito dragi...uh
nama je noc bila prvo se negdje oko 3 probudio pa je jedno sat vremena kenkao ...pa se oko 6 bacio na mene iz krevetica...a ja bas cvrsto spavala...kad me srce nije puklo...momentalno me pocela glava boliti...a on se sef ustao, upalio svjetlo...i legao nazad kod nas u krevet...onda smo se ja i mm "posvadjali" jer je njemu poceo sat zvoniti svaku 1 min. ...on fino nastai spavati...bez problema...a ja hocu da svisnem...e onda mi je pukao film pa sam izbacila m...izbacila A. stavila ga nazad u njegov krevet...ugasila svjetlo...rekla m. da mu napravi mlijeko...ovaj opet zaspao...eto ustali smo oko 9...stresna noc...jako stresna
sad kontam sta danas...da li da idemo u igraonu ili?... vise mu je i igraona dosadila...eto...dobru vijest jos cekam ...valjda ce biti danas ... ne znam ni sta za rucak da pravi...bezbeli ce piletina biti...izgubili smo onu cetkicu na baterije...ne znam gdje je sakrio...ja jos nisam otisla kod Irme ...niti dsam ga odvela krv da izvadi ...uh.....sva sam nikakva
nije, kafa je u 5 u importanneu ako sam ja dobro upratila možda vi pričate o nekoj drugoj kafi
Chuci, nije tvoj dan danas...jagode unijele pometnju
ma i jagode a i nedostatak aktivnosti. nikad da prođe više ova vještica