|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  545 546 [547] 548 549   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.4.2011 11:56:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: dadada

ady...to ti je old schooluser posted image ...tako i moja mama...njoj je 37,3 temp....mada kad skontas...ta 37,3 je puno gora nego ona 38...barem se gore osjecas...barem ja...bas sav slomljen...pa ne znam sta bih ti rekla...nisu sirupi za skidanje temp. toliko opasni...niti mozes na njih navici organizam...za razliku od antibiotika....imala sam ja tetku farmaceutauser posted image user posted image

Zena je toliki pamicar Boze sacuvaj...pa sto da dijete kljukam s tim? Radije je izmasiraj sircetom....istusiraj i sl....A lana se super vesela, samo se malo vise mazi...znaci nema potrebe za sirupom, pogotovo Dalsy koji je jako za tako malu temp...

slazem se...al eto...old school...sta da ti  kazemuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 13651
20.4.2011 11:56:45   
Lady26

joj sad ste me i sa fakultetom ucrnjacileuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dadada ma ko mi te to "nakrivo nasadio" (sto bi Jelena rekla)  od jutros, juce si bila happy....jel to jos stoji?!
Evo nemam ja fakultet user posted image user posted image - jel ti lakse, ali cu morati aBd cim prije upisati

bilo bi mi mozda da ja nemam odslusano 4 god. da nisam sve u roku davala i da mi nije ostao jos jedan ispit koji vucem vec 5 godinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh to je druga prica, sad bi ja tebe ono puc puc ali jaaaaaaaaaako po guuser posted image ...
Pa stvarno....ja moram sve ispocetka pa se kanim ali ti...nemas opravdanje definitivno....
Jel ti umjetnicki i fakultet user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13652
20.4.2011 11:57:52   
Lady26
Ej hajd me citiraj opet, ispravila sam greske user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13653
20.4.2011 12:01:05   
chuci

joj sad ste me i sa fakultetom ucrnjacileuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dadada ma ko mi te to "nakrivo nasadio" (sto bi Jelena rekla)  od jutros, juce si bila happy....jel to jos stoji?!
Evo nemam ja fakultet user posted image user posted image - jel ti lakse, ali cu morati aBd cim prije upisati

bilo bi mi mozda da ja nemam odslusano 4 god. da nisam sve u roku davala i da mi nije ostao jos jedan ispit koji vucem vec 5 godinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ako će te utješiti i to se nekad završi.
moje dvije tetke s mamine strane jedna mašinstvo jedna građevinu odslušale sve prije rata (starija odslušala mislim '85 a mlađa čini mi se '88 zadnje godine fakulteta). jedna završila '96 ili '97 ne sjećam se tačno(ova mlađa tad joj je bilo 32-33 god) a druga diplomirala kad i ja 2008. (to je starija i imala je tad  47 god).

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13654
20.4.2011 12:07:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: chuci

ako će te utješiti i to se nekad završi.
moje dvije tetke s mamine strane jedna mašinstvo jedna građevinu odslušale sve prije rata (starija odslušala mislim '85 a mlađa čini mi se '88 zadnje godine fakulteta). jedna završila '96 ili '97 ne sjećam se tačno(ova mlađa tad joj je bilo 32-33 god) a druga diplomirala kad i ja 2008. (to je starija i imala je tad  47 god).

jest samo sto ja nemam toliko vremena...meni sad radi bolonje moze sve u havu oticiuser posted image ...cini mi se do 2014 da moram zavrsiti...inace...baj, baj ...ko da nikad studirala nisam

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 13655
20.4.2011 12:08:46   
chuci
 ma jok ba dadada to je priča.
ček sad ću da ti projerim tačno po zakonu kako to ide

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13656
20.4.2011 12:11:21   
Anoniman

Eh to je druga prica, sad bi ja tebe ono puc puc ali jaaaaaaaaaako po guuser posted image ...
Pa stvarno....ja moram sve ispocetka pa se kanim ali ti...nemas opravdanje definitivno....

i ja bih sebe...vazda sam kontala ko su te budale koje ostanu na jednom ispitu...a evo ko...jauser posted image user posted image ...ma ispit je pravo tezak...slusa se 4 semestra...jako puno podataka...cisto bubanje napamet...koje meni bas ne ide od ruke...znaci ne mogu se na logiku oslonitiuser posted image ...a nisam od onih koji smeljaju ispit...niakd nisam bila takva...svi mi govore...izadji...nauci 60%...a ja tako ne mogu...jace od mene...kad nisam sigurna u svoje znanje...ne volim ni izlaziti

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 13657
20.4.2011 12:17:54   
chuci
30.9.2015. je rok do kada moraš diplomirati po zakonu o visokoškolskom obrazovanju

ako do tada ne diplomiraš, po onome kako sada stoji u zakonu, moraćeš preći na bolonjski sistem. tada bi se radila ekvivalencija, po predmetima koje si ti ispolagala, i koji sad postoje. najgora varijanta je da oni na prvoj godini imaju neki predmet koji ti nisi polagala. tada bi morala ponovo upisati drugu godinu, kao da si taj predmet prenijela sa prve pa njega položiti, i ostale predmete razlike ispolagati. ali tada bi morala potrošiti još npr 3 godine jer moraš biti upisana u treću poslije druge, pa u četvrtu, barem jedan puta (po sistemu po kojem studiraš, tada ti ne bi vrijedilo što si npr već odslušala i imaš sve predmete položene sa treće i četvrte). ali ovo je najgora varijanta.
vjerovatnije je da bi te upisali na zadnju godinu studija i da bi morala položiti predmet koji ti nedostaje i uraditi završni rad.

isto tako postoji mogućnost da će opet u zakon unijti neke odredbe pa produžiti rok za završavanje antebolonjskim studentima.

uglavnom ne razmišljaj o varijantama, nego položi taj ispit i uradi diplomski ako ima to kod tebe na fakultetu. (jer neki nemaju)

ovo sve 100 % provjereno (osim ovih nagađanja šta kad istekne rok, jer to nije još definisano)

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 13658
20.4.2011 12:18:25   
Srculence

Evo i nas malo ovdje da se prijavimouser posted image .D je dobro fino jede (Kuc kuc),Jede sve što ja napravim ...i pogodite šta ne blendamo više hranuuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ja mu umačem hljeb i tako jedeuser posted image Ne pojede Bog zna šta ali ja sam zadovoljna.Konačno je počeo da žvačeuser posted image user posted image user posted image .

IZVORNA PORUKA: Meri29

Jesteuser posted image A i ja sam upisala taj fakultet jer sam mislila da nema matematike, a vidi me sad (da ne bude opet zabume u pitanju je pedagogija-psihologija)user posted image

Heheheh mene statistika čekauser posted image ...blage veze nemamuser posted image a na pedagogiji sam na FFuser posted image druga godina.Et reko samo da se znauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 13659
20.4.2011 12:20:16   
chuci

i ja bih sebe...vazda sam kontala ko su te budale koje ostanu na jednom ispitu...a evo ko...jauser posted image user posted image ...ma ispit je pravo tezak...slusa se 4 semestra...jako puno podataka...cisto bubanje napamet...koje meni bas ne ide od ruke...znaci ne mogu se na logiku oslonitiuser posted image ...a nisam od onih koji smeljaju ispit...niakd nisam bila takva...svi mi govore...izadji...nauci 60%...a ja tako ne mogu...jace od mene...kad nisam sigurna u svoje znanje...ne volim ni izlaziti

ista sam ti. ja prvo naučim sve pa izađem na ispit. studenti mi se smiju kad me pitaju kako da polože. reko naučite sve i položićete. iiiiih. e reko onda ne znam može se desiti da položite, a može i da padnete. pa jauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13660
20.4.2011 12:21:23   
Lady26
user posted image user posted image jel to trazis stelu odmah user posted image user posted image

Bravo za djecaka, i zvakanje user posted image
Jel i tebi manje pojede rucka sad kad jede hljeb? Moja je prepolovila porciju (ono kad je htjela jesti user posted image user posted image ) ali pojede sredinu jedne kriske uz to...i bila sam zadovoljna...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 13661
20.4.2011 12:25:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: chuci

30.9.2015. je rok do kada moraš diplomirati po zakonu o visokoškolskom obrazovanju

ako do tada ne diplomiraš, po onome kako sada stoji u zakonu, moraćeš preći na bolonjski sistem. tada bi se radila ekvivalencija, po predmetima koje si ti ispolagala, i koji sad postoje. najgora varijanta je da oni na prvoj godini imaju neki predmet koji ti nisi polagala. tada bi morala ponovo upisati drugu godinu, kao da si taj predmet prenijela sa prve pa njega položiti, i ostale predmete razlike ispolagati. ali tada bi morala potrošiti još npr 3 godine jer moraš biti upisana u treću poslije druge, pa u četvrtu, barem jedan puta (po sistemu po kojem studiraš, tada ti ne bi vrijedilo što si npr već odslušala i imaš sve predmete položene sa treće i četvrte). ali ovo je najgora varijanta.
vjerovatnije je da bi te upisali na zadnju godinu studija i da bi morala položiti predmet koji ti nedostaje i uraditi završni rad.

isto tako postoji mogućnost da će opet u zakon unijti neke odredbe pa produžiti rok za završavanje antebolonjskim studentima.

uglavnom ne razmišljaj o varijantama, nego položi taj ispit i uradi diplomski ako ima to kod tebe na fakultetu. (jer neki nemaju)

ovo sve 100 % provjereno (osim ovih nagađanja šta kad istekne rok, jer to nije još definisano)

HVALA TI PUNOuser posted image

ma obecala sam i didi...to me najvise motivise...on je star...a toliko se radi mene sekira da moram...ako nista radi njegauser posted image

a imamo mi i diplomski...to mi je najmanji problem...rade se skulpture(u mom slucaju...posto sam ja kiparski odsjek)...ja ga vec imam "gotov"...moras to naravno i obrazloziti...kao i zasto...al haj...radis zajedno s mentorom pa i nije toliko tesko

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 13662
20.4.2011 12:47:04   
Srculence

user posted image user posted image jel to trazis stelu odmah user posted image user posted image

Bravo za djecaka, i zvakanje user posted image
Jel i tebi manje pojede rucka sad kad jede hljeb? Moja je prepolovila porciju (ono kad je htjela jesti user posted image user posted image ) ali pojede sredinu jedne kriske uz to...i bila sam zadovoljna...

ma ne tražim štelu nego reko eto samo da se znauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jeste i meni D pojede pa sigurno u pola manje nego kad sam blendala i nasam hljeb davala.Valjda ih hljeb zasitiuser posted image .Ma samo nek jedu pa koliko bilo.

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13663
20.4.2011 12:51:31   
Anoniman
srculence user posted image user posted image bravo za D . user posted image user posted image user posted image i moj jede sam user posted image ....zna zvakat i hoce.
Zaspo ,pa kad ustane odo mamiuser posted image nema nas do veceras abd. jupiiiiiiiiiiii odosmo sa dedom u setnju.......jedva cekam.....

Neposredna veza do poruke: 13664
20.4.2011 13:04:04   
bebacha
vidim vi se rapisaleuser posted image user posted image user posted image user posted image
Chuci i koncentracija nula bodovauser posted image user posted image user posted image user posted image
Dadada se zadeverala oko fakulteta pa i mene baci u brigeuser posted image user posted image
ja cu malo u vezi svog fakultete ispitat Meri,danas na kafi.Meri ko ti je kriv pa pises po forumu profesijuuser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13665
20.4.2011 13:11:16   
rose 87
dan,mi navratili da vas malo pozdravimo i da vidimo kako ste,mi smo super hB,samo hodamo i igramo se,eto saljemo poljubce svoj djecici a i mamama

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 13666
20.4.2011 13:11:44   
Srculence
Felix mila hvala punouser posted image user posted image
Ljubimo tebe i Anelkauser posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: bebacha

vidim vi se rapisaleuser posted image user posted image user posted image user posted image
Chuci i koncentracija nula bodovauser posted image user posted image user posted image user posted image
Dadada se zadeverala oko fakulteta pa i mene baci u brigeuser posted image user posted image
ja cu malo u vezi svog fakultete ispitat Meri,danas na kafi.Meri ko ti je kriv pa pises po forumu profesijuuser posted image user posted image user posted image

Heheheh i ja bi rado na tu kaficu al tek sad vidjeh da je to u tuzli znači da nije na mom faxuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...đaba se nadalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Al hajd ti je bome ispitaj pa možda nešto i bude...hehhehehuser posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 13667
20.4.2011 14:08:36   
koka i po
taraaaaaaammmmmmmmm ..
moje dijete danas uzelo cuclu za flasicu i cucla li cucla user posted image ..pisti kroz kucu i vice MAMA KUPI DUDUUUUUUU user posted image ....
e nema od te ljubavi nista user posted image .....
jutos se uneredio u pelenu i zavukao ruku dole user posted image ..i onako sav umeljan trci kroz kucu i vristi..user posted image ..
vristi on ,vristim ja ...od smrada user posted image user posted image user posted image ....
tuta ...user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 13668
20.4.2011 14:10:57   
Lady26
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Oplakah majke mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 20.4.2011 14:11:11 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 13669
20.4.2011 14:23:13   
Meri29
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joooj Koko draga ne mogu ni da zamislim tu scenuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Bebacha, Srculence samo vi pitajte sta god vam treba, mozda tebi srculence i preko neta mogu pomoci kada dode vrijeme user posted image

Ja sam popustila... rekla da necu Majdi dati vise siku, ali sad pred spavanje morala sam joj opet dati. Nemam pojma kako ce ovo odvikavanje teci. Negjde sam ovdje citala da je neko mazao papriku ili biber, nisam sigurna ni da li je to bilo rijec o cuci ili o sikiuser posted image A opet kontam gdje cu joj to napraviti

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13670
20.4.2011 14:25:51   
Anoniman
Mery, neznam sta da ti kazem pametno za siskuuser posted image user posted image user posted image stvarno.....
Kokouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ovo moje djete se jos ne budi a ja cekam cekamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 13671
20.4.2011 14:29:14   
megi
zene popraviste mi dan

Koko user posted image user posted image user posted image user posted image  zamislajm scenu i sve se krijem iz aracunara da me kolege ne vide da se mogu smijati
a mislim da tebi nije do smijeha

moja cura je prestala dojiti sa 14 mjeseci, a juce me uzala za majicu i zaviruje i govori daj adni malo sise user posted image user posted image
reko ja njom ma sta ti je a ona se samo smije user posted image
smiejsni su pravo, a ona se nesto vezala za mene ovih dana, ne da mi na posao, place po danu kad se probudi i vidi da me nema, opet neka faza

sto se tice dorucka moja popije mlijeko ili caj kad suatne i sigurno narednih sat dva nece nista da jede
a juce isto slabo rucala, ja radila drugu, dosla s posla oko 10 i tek je sa mnom tad jela zeljanika, reko smucice joj se pred spavanje ali jok ona se nabubala ko velika

svima veliki user posted image user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 13672
20.4.2011 14:29:30   
Lady26
Sta li moja spica radi....ne zove mi se a moram user posted image , sad cu reci mm da nazove tetu...

Meni prosto muka kad pomislim na jelo....sta da joj spremim kad dodjem kuci...
juce sam joj pravila makaroncice sa abc sirom i jogurtom, pojela sakicu - sama i to je to bilo, sva se umeljala (mm nije mogao vjerovati da je odmah nisam brisala i pazila hoce li se uprljati user posted image user posted image , imam fobiju od toga inace) ali je tako slatko jela user posted image user posted image - malo ali slatko....nisam je silila vise, 2 griza banane, doooooooosta caja i jedan puding, i oko 21h mlijeko...

< Poruku je uredio Lady26 -- 20.4.2011 14:33:17 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13673
20.4.2011 14:29:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

taraaaaaaammmmmmmmm ..
moje dijete danas uzelo cuclu za flasicu i cucla li cucla user posted image ..pisti kroz kucu i vice MAMA KUPI DUDUUUUUUU user posted image ....
e nema od te ljubavi nista user posted image .....
jutos se uneredio u pelenu i zavukao ruku dole user posted image ..i onako sav umeljan trci kroz kucu i vristi..user posted image ..
vristi on ,vristim ja ...od smrada user posted image user posted image user posted image ....
tuta ...user posted image user posted image user posted image
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj A. sad vrisnuo...'nako...iz cista mira...kad mi bubnjici nisu pukli...ima visoki zljuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 13674
20.4.2011 14:29:44   
Meri29
Zene drage ima li ko da mi kaze kakav je Čistač na paru H2O MOP X5 na onoj temi Top shopuser posted image

Felix mila hajde da se malo mijenjamo, moja nece da spava nikako. Evo maloprije je uspavala, ali ocekujem je vec budnu user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  545 546 [547] 548 549   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  545 546 [547] 548 549   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *