|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  544 545 [546] 547 548   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.4.2011 11:25:43   
chuci
IZVORNA PORUKA: Meri29

Chuci tvoja teta pune ruke posla ima, ja sa ovom jednom jedva na kraj izadem kada je uspavljivanje u pitanju.
Zadnjih dana ne spava ni navecer ni po danu, sve zajedno mozda 2 sata... Pitam se kada da se zabrinem

a nije dvoje moje djece. nego nam privremeno dolazi i unuk od moje tete, jer mu je druga nana koja ga čuva u bolnici, nešto joj morali operisati, pa ga ujutro dovedu kod nas u stan dok mu mama ne dođes posla oko 2. kaže njega u kolica a ajša legne sama, njoj se samo mora ruka dati kad hoće da spava. a teta na dvije strane ko đuro u nadrealistima.user posted image
''samo'' ruka. ali ne pušta dok dobro ne utvrdi.

zato kad se jutros komešala ja i mm se spremali na posao na smjenu. prvo on ustao, ja ležala a ona mi držala ruku, i ko fol spava. čim pomaknem ruku ona otvori oči i kaže daj mama tuku ajši. (tuku - ruku). kad se on spremio legao, brzo zamijenili ruke pa se ja spremala user posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 13626
20.4.2011 11:26:42   
Meri29

IZVORNA PORUKA: chuci

nego na kojem si fakultetu? ja sam na etf

Na zalost nisam na fakultetu, ali sam vezana za studente trece i cetvrte godine FF. Iako uredno imaju asistente za predmete koje ja drzim opet svi meni dolaze tako da mi dode kao puno radno vrijeme, bez prijaveuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 13627
20.4.2011 11:31:30   
chuci
ff jel to farmacija?
a jel im ti držiš instrukcije, mislim ne kontam kad kažeš ''za predmete koje ja držim''? ili si ti prof a dolaze tebi umjesto asistentima?

nako ja pitam
neću da te prijavim ili nešto user posted image user posted image
ne moraš odgovoriti ako ne želiš

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 13628
20.4.2011 11:34:18   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prije ce biti Filozofski fakultet (FF) - al moze bit da grijesim....

Danas si mi No1 user posted image user posted image user posted image user posted image bas si me nasmijala, ne ljuti se, ne mislim nista lose, popravila si mi dan user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 13629
20.4.2011 11:34:50   
Anoniman
da vas pitam...kako vas klinci doruckuju? mislim na ove od 2 god...posto moj nece odmah da jede kad se ustane, ja njemu stavim u dnevnu na stolic dorucak...pa tako on jede kad  hoce i gdje stigne...sto me nervira jer nema "zdravu" naviku da jede fino za stolom...nego se recimo kao sad valjuta po podu i jede...ma mislim...haosuser posted image ..a cim bi ga stavila u stolicu...vriska...pa sad ne znam da li da pocnem ispravljati odmah...strah me da ne pocne i sa doruckom zaje...nisam vise pametna

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 13630
20.4.2011 11:37:33   
Lady26
Mi nemamo 2 god ali to izgleda ovako
Cim ustane flasica mlijeka, oko 10,30 dorucak iskljucivo u hranilici, drugacije nece.

Nadam se da ce neko dati pametniji savjet, neko ko ima starije dijete user posted image jer ga ja nemam, jede u hranilici od 9tog mjeseca....sad nece drugacije, to mi je problem kad nismo kuci...

< Poruku je uredio Lady26 -- 20.4.2011 11:39:13 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13631
20.4.2011 11:37:44   
Hannica
Evo i nas poslije mnogoooo vremena.user posted image
Nismo imali sta za prijavit pa se nsimo javljali,mrsko mi svaki dan isto pisati.
Danas smo isli na vakcinu,onu sa 18 mjeseci,sad ne moramo razmisljati o vakcinama skoro 3 godine.user posted image Nadam se da nece imati nikakvih reakcija na ovu vakcinu,do sada je dobro podnosila.
ABd od slijedece sedmice Hana ide u vrtic na par sati,od 8-12.Danas smo i ljekarski radili,u ponedjeljak ce biti gotov.Valjda ce brzo naviknuti i nadam se da necemi imati mnogo frke oko ostojanja,inace je jako drustvena,voli djecu i ne pravi frku kad je negdje ostavimo.Malo mi je zao ali vec cemo naviknuti.user posted image
user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 13632
20.4.2011 11:40:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

da vas pitam...kako vas klinci doruckuju? mislim na ove od 2 god...posto moj nece odmah da jede kad se ustane, ja njemu stavim u dnevnu na stolic dorucak...pa tako on jede kad  hoce i gdje stigne...sto me nervira jer nema "zdravu" naviku da jede fino za stolom...nego se recimo kao sad valjuta po podu i jede...ma mislim...haosuser posted image ..a cim bi ga stavila u stolicu...vriska...pa sad ne znam da li da pocnem ispravljati odmah...strah me da ne pocne i sa doruckom zaje...nisam vise pametna

buđenje bocica pa onda obiđem 100 krugova oko kuce da pojede ono sto sam joj napravilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato ja imam liniju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da je ispravno nije al kad je ona sita ja sam presretnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13633
20.4.2011 11:41:20   
Anoniman
ma i moj je u hranilici normalno jeo kad je bio manji...a sad nam hranilica sluzi kao ukrasuser posted image kontam, majkemi, da je prodam...jest da pojede u hranilici one coko pahuljice s mlijekom...bez problema sjedne...jer se radi o cokoladi...a to mi je spas...jer, naravno, mlijeka bude svugdje

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 13634
20.4.2011 11:42:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

buđenje bocica pa onda obiđem 100 krugova oko kuce da pojede ono sto sam joj napravilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato ja imam liniju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da je ispravno nije al kad je ona sita ja sam presretnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

znam da su njih dvoje istiuser posted image user posted image user posted image user posted image
16-17.03 je mjesec bio punuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13635
20.4.2011 11:43:07   
Lady26
Zato i kazem nemam savjet....ja mogu pricati kako je trenutno....ali sve se mijenja...
Ebi ga...
Evo NoJa ti je lijepo napisala user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13636
20.4.2011 11:43:27   
chuci
IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prije ce biti Filozofski fakultet (FF) - al moze bit da grijesim....

Danas si mi No1 user posted image user posted image user posted image user posted image bas si me nasmijala, ne ljuti se, ne mislim nista lose, popravila si mi dan user posted image user posted image

baš mi je drago
i sama sam nešto raspoložena
iako me baš krenulo user posted image user posted image user posted image koji li je fakultet ff?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13637
20.4.2011 11:47:15   
Lady26
Zvala sam tetu, Lana spava, jela tako-tako (pola porcije, kolika god ta porcija bila user posted image ), temp 37...
Ja govorim super kad nema temperature, kaze teta nista se ne brini ona je super, vesela i bitno je da nije puno visoka temp user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (a ona 37)
Meni se cini ona bi joj i na tu dala nesto za skidanje, kao prosli put na 37,3 dala joj dalsy, kaze da ne bi rasla dalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 13638
20.4.2011 11:48:47   
Anoniman
joj sad ste me i sa fakultetom ucrnjacileuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 13639
20.4.2011 11:48:59   
chuci
dadada moja ručak jede u hranilici
teti sve jede u hranilici
a vikendom kad smo i mi kući na doručku neće u hranilicu nego mora sjediti na kauču pored nas, pa ustati, pa ići do sobe, pa se vrati, pa sjede na fotelju, pa hoće u hranilicu, pa se popne na sto od hranilice, pa stoji u hranilici. pojede nešto malo, ali nema onog pravog obroka. prije toga popije mlijeko, nekad čašu, nekad dvije, pa pretpostavljam da zato ne može puno pojesti.
onda mi fino hB pojede kad se probudi poslije prve ture spavanja.
eto
dešava se to i drugima. korisnih savjeta nemam. kod moje pali ona ješće kad bude gladna. kad bi manje jela onda bi nešto smišljala

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 13640
20.4.2011 11:49:51   
Meri29

ff jel to farmacija?
a jel im ti držiš instrukcije, mislim ne kontam kad kažeš ''za predmete koje ja držim''? ili si ti prof a dolaze tebi umjesto asistentima?

nako ja pitam
neću da te prijavim ili nešto user posted image user posted image
ne moraš odgovoriti ako ne želiš

Hihihi ne moras me prijaviti, profesori i asistenti sami daju moj broj studentima. Nas fakultet ti je haos sa organizacijom, ali meni dobro user posted image Ff je filozofski fakultet, predmeti statistika i psihometrija

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 13641
20.4.2011 11:50:33   
Anoniman

Zvala sam tetu, Lana spava, jela tako-tako (pola porcije, kolika god ta porcija bila user posted image ), temp 37...
Ja govorim super kad nema temperature, kaze teta nista se ne brini ona je super, vesela i bitno je da nije puno visoka temp user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (a ona 37)
Meni se cini ona bi joj i na tu dala nesto za skidanje, kao prosli put na 37,3 dala joj dalsy, kaze da ne bi rasla dalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja preko 37 dajem paracetamol recimo 37,5 . Eventualno i za bolove ako ga zubi recimo muce , dam pola kasikice parac. ( tako mi rekla i ped. ) da smijem.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 13642
20.4.2011 11:51:35   
Lady26

joj sad ste me i sa fakultetom ucrnjacileuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dadada ma ko mi te to "nakrivo nasadio" (sto bi Jelena rekla)  od jutros, juce si bila happy....jel to jos stoji?!
Evo nemam ja fakultet user posted image user posted image - jel ti lakse, ali cu morati aBd cim prije upisati

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13643
20.4.2011 11:51:42   
Anoniman

lady...to ti je old schooluser posted image ...tako i moja mama...njoj je 37,3 temp....mada kad skontas...ta 37,3 je puno gora nego ona 38...barem se gore osjecas...barem ja...bas sav slomljen...pa ne znam sta bih ti rekla...nisu sirupi za skidanje temp. toliko opasni...niti mozes na njih navici organizam...za razliku od antibiotika....imala sam ja tetku farmaceutauser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 13644
20.4.2011 11:52:14   
Meri29
I ja bi da prodam hranilicu, sada Majdi sluzi za penjanje, iz nje se ne jede nego skace na glavu user posted image

Majda doruckuje sta god joj dam, ali kako su zubici krenuli smanjila je obrok za duplo

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 13645
20.4.2011 11:52:31   
chuci
statistika jel to oko matematike ili je i to neki teoretski predmet. nisam znala da i na filozofiji uče neku matematiku

meni je to uvijek bio pojam teoretskog fakulteta

baš sam neinformisana

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 13646
20.4.2011 11:53:38   
Anoniman

Dadada ma ko mi te to "nakrivo nasadio" (sto bi Jelena rekla)  od jutros, juce si bila happy....jel to jos stoji?!
Evo nemam ja fakultet user posted image user posted image - jel ti lakse, ali cu morati aBd cim prije upisati

bilo bi mi mozda da ja nemam odslusano 4 god. da nisam sve u roku davala i da mi nije ostao jos jedan ispit koji vucem vec 5 godinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 13647
20.4.2011 11:54:39   
Anoniman

dadada moja ručak jede u hranilici
teti sve jede u hranilici
a vikendom kad smo i mi kući na doručku neće u hranilicu nego mora sjediti na kauču pored nas, pa ustati, pa ići do sobe, pa se vrati, pa sjede na fotelju, pa hoće u hranilicu, pa se popne na sto od hranilice, pa stoji u hranilici. pojede nešto malo, ali nema onog pravog obroka. prije toga popije mlijeko, nekad čašu, nekad dvije, pa pretpostavljam da zato ne može puno pojesti.
onda mi fino hB pojede kad se probudi poslije prve ture spavanja.
eto
dešava se to i drugima. korisnih savjeta nemam. kod moje pali ona ješće kad bude gladna. kad bi manje jela onda bi nešto smišljala

ma oni nas ascare zahebavajuuser posted image
ide on meni u vrtic...o kako ide...trceci ce ici

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 13648
20.4.2011 11:55:04   
Lady26

ady...to ti je old schooluser posted image ...tako i moja mama...njoj je 37,3 temp....mada kad skontas...ta 37,3 je puno gora nego ona 38...barem se gore osjecas...barem ja...bas sav slomljen...pa ne znam sta bih ti rekla...nisu sirupi za skidanje temp. toliko opasni...niti mozes na njih navici organizam...za razliku od antibiotika....imala sam ja tetku farmaceutauser posted image user posted image

Zena je toliki panicar Boze sacuvaj...pa sto da dijete kljukam s tim? Radije je izmasiraj sircetom....istusiraj i sl....A lana je super vesela, samo se malo vise mazi...znaci nema potrebe za sirupom, pogotovo Dalsy koji je jako za tako malu temp...

< Poruku je uredio Lady26 -- 20.4.2011 11:57:22 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13649
20.4.2011 11:55:14   
Meri29
Jesteuser posted image A i ja sam upisala taj fakultet jer sam mislila da nema matematike, a vidi me sad (da ne bude opet zabume u pitanju je pedagogija-psihologija)user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 13650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  544 545 [546] 547 548   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  544 545 [546] 547 548   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *