|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  549 550 [551] 552 553   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.4.2011 16:25:39   
Lady26
E odoh kuci kuhati virslle ove nezdrave user posted image user posted image user posted image
A nama gljive al ne znam s cim....a s piletinom sigurno...ako pitam mm user posted image
Pusaaaaa

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13751
20.4.2011 16:29:25   
mama2009
salmy mm radi sad prekovremeno do 19 je na poslu  ja mogu al moram povesti i D....idem i ja kucici pusaaa

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13752
20.4.2011 16:45:17   
megi
nezdrava hrana na repertoaru
uh i ja spadam u nemajke cija su djeca sve probala

jela je salamu, sudzuku i mi slabo jedemo al je probala, a od jcue samo hoda po kuci i trazi meso i to sudzuku cak nece ni salame a nema je u frizideru ne znam otkud joj to

danas rucku japrak, nekad je i to jela, vdijecemo kakva je danas s hranom
juce je bila na Vi

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 13753
20.4.2011 16:53:21   
Anoniman
Moja je pojela sad par kasika supice i nece vise nema sanse, a znam da je gladna, probam joj punjene paprike pravila joj nece ni da primirise. Isprzim jaje na oko pojede cijelo sa debljom kriskom hljeba. A sinoc mi skroz slabo vecerala, vidjela da Deniz pije caj pa se napial caja valjda napunila zeludac, jer ona meni skroz slabo tecnosti pije, pa sam je nocas u dva hranila user posted image , hljeb i pavlaka jer cura nece mlijeko.

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 13754
20.4.2011 17:53:52   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Gdje je Mala1994 danas citav dan?
Javi seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image  

evo mene, cijeli dan sam nesto radila, jutros isli logopedu pa dosli i isli sa mojim tatom papa sa momcima i onda zena dosla i citila kucu evo do sada. sve pomalo i evo sad sjedoh i uzela colu i uzivam.
Igor spava a ovo pile se igra, mir tisina ljepota.

vidim pricate o nezdravoj hrani, moji nista od toga nisu probali, ali nista bas.
jedino sto im dajem je monte i danonino i ne smatram da je to nezdravo.

smoki sam jednom dala Igoru da proba nije htio, ali voli keks da puca.

mm je radio u droga kolinksa i isao u onu njihovu fabriku gdje se pravi argeta i rekao meni nemoj nikada vise da bi uzeli ni argetu ni salamu, a ja inace samo jedem sireve tako da mi nije ni palo tesko da to ne jedem.

tako da mojoj djeci to neko da ponudi oni bi gledali ne bi znali sta s tim da rade.

a gljive ja obozavam i jedem ih, ali posto sam citala da neka djeca mogu i povracanjem reagovvati kada ih probaju jer do 5 god.nemaju te neke encime koji su potrebni za probavljanje istih ne bih ni probala da im dajem jos uvijek.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13755
20.4.2011 19:20:34   
chuci
mi sinoć bili na jednom rođendanu i naravno bilo je smokija. jednom joj je teta dala da proba, ja joj rekla da joj ne daje više i nije. helem znala sam da nije alergična. jučer se upucala smokijem user posted image user posted image user posted image
svi se smijali nije znala bi li jela sir ili smoki pa je kombinovala. ali ja ga i dalje neću kupovati. probala je i suho meso i sudžuku, ali joj nije dio ishrane. ionako je pljunula kad je malo prožvakala user posted image
i teta joj je isto jednom dala viršlu, jer je našla u frižideru, ja joj rekla nemojte više, ja njoj to ne dajem i gotovo. tako da je svašta probala ali ne jede inače.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 13756
20.4.2011 19:58:07   
Malenaoduvijek
.izgubili smo onu cetkicu na baterije...ne znam gdje je sakrio...ja jos nisam otisla kod Irmeuser posted image ...niti dsam ga odvela krv da izvadiuser posted image ...uh.....sva sam nikakvauser posted image

dadada,
pa barem tebi nije dom zdravlja daleko, a nije ni guzva tamo gjde se krv vadi ni za odrasle a kamoli za djecu.
a mi smo danas bili kod tete Irme, nego jedan dan kad ja krenem sa Lukom ti fino dodjes pa taman pijemo kafu,, mi idemo u petak opet u 11h.
ja sam danas sjela sama u kafanu u bastu i pila kafu, u onaj d-mol.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13757
20.4.2011 20:22:38   
Anoniman
evo nas dosli bilo nam je prelijepo.A. uzivao sa dedom tetkama, svojim mamom ma superrrrr bilo. isli u setnju dobio je svasta od dedeuser posted image user posted image .
Donela sam mu svu ljetnu robicu jer neznam kad cu ic mami opet da operem , jao ja mami odnijela 2.vrece bila te ljetne i bebine male stvari samo onak poturalauser posted image u vrece ona je to sve fino poslozila u ormane ....
Izabrala, i odnijela joj jos dvije vrece zimske A. odjeceuser posted image kad je vidjela samo user posted image user posted image ono kao zar jos imauser posted image ima reko ima.....
PUSA nam od nas..

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 13758
20.4.2011 20:26:18   
Anoniman
vidim pisete o hrani ja dajem A. sve i svasta ...smoki puca jede na dan zna 2pojest monte jedino nece .Ovo ostalo sve hoce, dajem al znaci ponekad Hrenovke pilece, voli salamu al samo jedan koluticuser posted image sudzuke kad mene vidi uzme malo da mu usta miruhnuuser posted image suho meso nedajem jer je zilavo.,Pomfri isto al to ne pravim njemu jer kad se zadesi nama na meniju tad uzme s nama.Nisam ona da mu kazem nedam, nemozes ,ili da krijem neka proba ....
Jede i zdravo i nezdravo.....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13759
20.4.2011 20:29:49   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady ja sam jos gora od tebe user posted image , nisam ni ja davala sampinjone, a ni virsle, ni salame user posted image

Nismo se razumjele, mene su pojedine zenice ovdje napadale kako Lani dajem sve i svasta...tipa onih grickalica, cokolada, monte, pudinzi, solila hranu, supu dala od 6mj (sa tjesteninom i sve)...ono nisam pratila tablice ali me ova prijateljica zaheba user posted image user posted image ispade gora od mene 100%....
Po ovome sta ove nase zene gore nabrojase, moja Lana nista nije probala user posted image user posted image

moj je nekidan spucao sam hurmasicu sveki pravila i dala muuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 13760
20.4.2011 20:31:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: salmy

Jelena rakcije su od 7-21 dana,moze se desiti osip tura i natacene zlijezde.Moj user posted image nije imao nikakvu rakciju,nemoj se brinuti svaka user posted image drugacije podnosi.
Mi smo naruceni 5 maja na onu od 18user posted image user posted image  eh sad nemam pojma  kakve su rakcijeuser posted image
Lady kako da zatvorim sobu kad je komp,u njojuser posted image user posted image user posted image i JA naravno
Felix vidjel ti Nemesa u akciji? Bome oni kao da su u brakuuser posted image user posted image  
Zanima me jeli Vase user posted image piju iz case ili obicne flase? moj user posted image nece ni pod razno,samo uzme i prospeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MA jesam gledam svaku noc BB. jaooooooooo kako je nije sramota roditelja ako nista alaj se guser posted image e.....user posted image user posted image user posted image bome ce se morat na kraju haman uzetiuser posted image
Anel pije iz flase na dudu nuk1. caj ,sok i sl.Nezna iz drugih casa prosipa samo

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 13761
20.4.2011 20:31:54   
Anoniman
dobri den
vidim pisete u dzank fuduuser posted image ...ma ja bih A. davala da hoce...samo nek nesto od mesa jede.....samo sto on ni to neceuser posted image ...sto se tice smokija...ne kupujem ga kuci, ali ga zato uvijek potkupim smokijem kad odem na kafu sa njimuser posted image ...ne znam da li ste citale ..davno je to bilo...kad je juni pisala o smojiju i rodjendanu...nije nikad davala svomuser posted image pa akd je prvi put dosao na rodjendan i probao...nije se citavu vece odmakao od posudeuser posted image ...tako da vam je i to ne davanje mac sa dvije ostrice...nemojte da vam djeci smoki bude zabremede

mala...ma necu da ga vodim ovdje u Dz...jos da mi nesto pokupi...a zdrav...ja kontala kod privatnika da uradim ks...nije skupo ...7 km...a onda kod nase dr. mire da se posavjetujem

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13762
20.4.2011 20:35:58   
škorpija
dajete li vi djeci kokice, moj ih pravo voli, a negdje sam čitala da se djeca najčešće njima guše, jer im one ljuspice se zalijepe za grlo.

jooj danas zvala za tortu elmu, jbt ja kontala da cijena zavisi od veličine, a nisma znala da su ove s fondatom toliko skuplje, na kraju odustala ionako ga većina ne voli i vidim da ga haman svi miču s torteuser posted image user posted image , ma ustvari sma škrta i nije mi se davalo toliko za tortu, da se ne lažemouser posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13763
20.4.2011 21:03:05   
Lady26
Skrtice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13764
20.4.2011 21:15:28   
škorpija

Skrtice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

što jes, jesuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13765
20.4.2011 21:17:54   
Lady26
Hahahahaha pa za svoje pare imas pravo kupiti sta zelis user posted image user posted image
Ne kudim te, ni slucajno....
Torte sa fondantom jesu skupo, uzasno...pogotovo ako zelis na sprat ili neke kerefeke po njoj....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13766
20.4.2011 21:19:47   
Lady26
Mi isli u kupovinu, mama ostala sa Lanom, kad smo dosli, njoj oci tuzneeee, pune suzica...nos joj procurio...pa mi je odmah drugacija, jedva je cekala da je legnem....kenjkava je strasno....
Samo da joj ne skoci tura veceras, valjda nece....
Zaboravila sam, pojela je od u periodu od 18-20h 3,5 male virsle user posted image user posted image i pred spavanje mlijeko, nadam se mirnoj noci aBd...

< Poruku je uredio Lady26 -- 20.4.2011 21:24:01 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13767
20.4.2011 21:20:48   
teacher75
lana je od "nezdrave hrane" probala samo smoki, monte i cokoladu i neke kolace, nista drugo- znaci: nema virsli, nema salama, gljive jos ni pod razno itd... ne namjeravam joj to ni davati, nece mi biti ni tesko jer ni mi to nista ne jedemo i toga kod kuce nemamo. gljive cu dati kasnije kada bude vrijeme za njih., jedino zuti sir tamani, njega bas voli kao i ja, i to joj dajem. smoki i monte jednom sedmicno ili rijedje-uglavnom joj kupi sveki, a ja joj uzemem bobi stapice da se zabavi kad hocu na miru da popijem kafu. smatram da nema nikakve koristi u toj hrani, i da ima toliko zdravijih stvari na repertoaru tako da joj to ne treba. a i strah me da se ne "navuce" na junk food pa da onda pocne da odbija ovu zdravu hranu, bolje ovako da ne zna ni kakav je ukus pa nece ni trazitiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13768
20.4.2011 21:22:44   
teacher75

IZVORNA PORUKA: škorpija

dajete li vi djeci kokice, moj ih pravo voli, a negdje sam čitala da se djeca najčešće njima guše, jer im one ljuspice se zalijepe za grlo.

jooj danas zvala za tortu elmu, jbt ja kontala da cijena zavisi od veličine, a nisma znala da su ove s fondatom toliko skuplje, na kraju odustala ionako ga većina ne voli i vidim da ga haman svi miču s torteuser posted image user posted image , ma ustvari sma škrta i nije mi se davalo toliko za tortu, da se ne lažemouser posted image user posted image

i mi smo uzeli u elmini, takodjer sam odustala od fondanta kad sam cula razliku u cijeni od nekih 30km, tako da je lanina torta bila prekrivena slagom a samo su figurice i detalji bili od fondanta i bila je preukusnauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13769
20.4.2011 21:23:37   
myb@by

IZVORNA PORUKA: teacher75

lana je od "nezdrave hrane" probala samo smoki, monte i cokoladu i neke kolace, nista drugo- znaci: nema virsli, nema salama, gljive jos ni pod razno itd... ne namjeravam joj to ni davati, nece mi biti ni tesko jer ni mi to nista ne jedemo i toga kod kuce nemamo. gljive cu dati kasnije kada bude vrijeme za njih., jedino zuti sir tamani, njega bas voli kao i ja, i to joj dajem. smoki i monte jednom sedmicno ili rijedje-uglavnom joj kupi sveki, a ja joj uzemem bobi stapice da se zabavi kad hocu na miru da popijem kafu. smatram da nema nikakve koristi u toj hrani, i da ima toliko zdravijih stvari na repertoaru tako da joj to ne treba. a i strah me da se ne "navuce" na junk food pa da onda pocne da odbija ovu zdravu hranu, bolje ovako da ne zna ni kakav je ukus pa nece ni trazitiuser posted image

Tiki zašto ne gljive, one su zamjena za meso i jako su zdrave i korisne,ili nisu user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 13770
20.4.2011 21:29:00   
N_N
IZVORNA PORUKA: myb@by

IZVORNA PORUKA: teacher75

Tiki zašto ne gljive, one su zamjena za meso i jako su zdrave i korisne,ili nisu user posted image

Gljive ni pod razno prij 6. godine!!!!

Joj kako uletih user posted image user posted image user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 13771
20.4.2011 21:30:11   
myb@by
Mi ih redovno jedemo, nadam se da nije opasno. Necu joj vise davati user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 13772
20.4.2011 21:31:07   
chuci
đesi teacherko nema te cijeli dan

de mi reci jede li lana još rižine krekere? ajša neće više, pojede zalogaj i ostavi.
od junka ja ajši sama od sebe kupujem nekad one štapiće debele sa susamom. smoki joj niko i ne donosi, ali kao što napisah probala je

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 13773
20.4.2011 21:32:53   
chuci
djeca mala nemaju neke enzime koji su potrebni da se gljive svare. zato se ne daju maloj djeci. čini mi se do 6 godina. 

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 13774
20.4.2011 21:34:07   
chuci
a ne znam baš koliko su hranjive.
onaj ultimate survivor Barry kaže da nisu user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 13775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  549 550 [551] 552 553   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  549 550 [551] 552 553   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *