Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mama obustavljena je vakcinacija za sve vakcine osim za MMR, tako meni rekose u Omer Maslicu u ponedjeljak kad sam zvala, zato me zanima ako neko moze u kratkim crtama da mi kaze sta me moze ne daj Boze ocekivati.
Ja znam da se 15 dana poslije moze javiti visoka temp i kao simptomi krzamaka. Tako sam ja bar cula. Ali jos ne znam nikoga da je imao tako nesto u zadnje vrijeme.
Hvala vam Ipak cu ja sacekati iza Vaskrsa, tad je vodimo na kontrolu za usi, pa ako to bude ok onda cu je voditi na vakcinu. Nazalost meni je od svake imala malo temperature, na svaku je imala reakciju, pa se nesto malo plasim opet temperature pa pokusavam da tempiram da je odvedem kad mm ne bude na putu, jer nedaj Boze temperature tesko mi sama sa njom i stomakom.
Jelena rakcije su od 7-21 dana,moze se desiti osip tura i natacene zlijezde.Moj nije imao nikakvu rakciju,nemoj se brinuti svaka drugacije podnosi. Mi smo naruceni 5 maja na onu od 18 eh sad nemam pojma kakve su rakcije Lady kako da zatvorim sobu kad je komp,u njoj i JA naravno Felix vidjel ti Nemesa u akciji? Bome oni kao da su u braku Zanima me jeli Vase piju iz case ili obicne flase? moj nece ni pod razno,samo uzme i prospe
Jelena sto se tice te vakcine Majda nije imala nekih nuspojava, cak ni temperaturu. 12 dan je kazu najgori, ali sve je dobro proslo. 15 dana cekas reakcije, moze biti temperature u vecini slucajeva i na to pazi, uostalom kao i sve do sada vakcine. Ne brini, mora primiti tako da ti samo prati Bitno je da niko u kuci nije prehladen, da je ne vodis nigdje gdje ima bolesne djece tih 15 dana jer joj imunitet dosta opadne.
Stigla sam 25.11.2009 Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Jelena sto se tice te vakcine Majda nije imala nekih nuspojava, cak ni temperaturu. 12 dan je kazu najgori, ali sve je dobro proslo. 15 dana cekas reakcije, moze biti temperature u vecini slucajeva i na to pazi, uostalom kao i sve do sada vakcine. Ne brini, mora primiti tako da ti samo prati Bitno je da niko u kuci nije prehladen, da je ne vodis nigdje gdje ima bolesne djece tih 15 dana jer joj imunitet dosta opadne.
mi smo hodali uveliko,cak nisam ni brojala dane,a kupala sam ga odmah sutra dan,ma neznam ...misljenja sam da se ne treba puno zamarati,zato me opste ne zanima ima li i kakve su reakcije ove sa 18.Jer ako ga budem stalno pratila i gledala jel vruc i sli,ma ja cu njemu naci odmah dijagnozu,i povezat sa vakcinom
Majda pije iz case, ali joj ja cuvam. Ne zna ni da nagne flasicu pa da pije. Rano se naucila da pije na slamku i sada misli da je sve slamka, ne zna sebi da nagne da pije.
pa to ti je super...sta ce ti flasica...samo joj kupi onu na kljun...ona bas fercera ko slamka
Majda pije iz case, ali joj ja cuvam. Ne zna ni da nagne flasicu pa da pije. Rano se naucila da pije na slamku i sada misli da je sve slamka, ne zna sebi da nagne da pije.
a joj kako si i je naucila? ja sam bas sto on nece slamku.Nedavno bili u pionirskoj i zaboravim mu flasicu kupim mu sok na slamku,ma cirkus sve isprosipo jos se isprepado slamke,sad kad je vidi odmah plac a bas bih voljela da hoce,nervira me vise flasica(vazda je zaboravim)
Das mu da pije i za koji dan ce nauciti... logicno Moja pije iz case sa kljunom, nisam joj nikad nudila slamku?! Mogla bih probati... A od moje prijateljice curica starija samo 20 dana od Lane, uzme casu (obicnu) i fino nagne i popije...bez da kap prospe Pije i Lana ali iz moje ruka, ali tako jako srkne da se zagrcne skoro svaki gutljaj...fino pij iz flasice i mirna Bosna a i mama
Naucila je sa jedno 9 mjeseci, kroz igru. Prvo nam je par dana beba pila na slamku, pa je mama pravila baloncice par dana, ona se smijala i sama zatrazila kroz par dana. Sada zna i jedno i drugo
Uh Lady to ne mogu ni ja da vjerujem, mada mali od moje rodice tako sam pije. Ja se uvijek iznenadim kada ga vidim da pije. Majdi moram jos da cuvam ako nije ona casa iz Dm-a sa slamkom koju sama moze da drzi jer je zatvorena
Ja sam ostala bukvalno otvorenih usta , fino mala nage casu (obicnu casu, samo plasticna) i ispi sve - a pila je COCA-COLU, da da....dobro citate...samo joj stavila malo secera da nestane sode.... Inace ta curica jede, gljive (spuca komad pice samo tako, kaze E. pravo voli gljive ), kobasice sa jajima - jede s njima sta i oni, pite, sve vrste variva, pizzu, sve vrste kolaca, apslolutno sve joj daje....
Ja sam ostala bukvalno otvorenih usta , fino mala nage casu (obicnu casu, samo plasticna) i ispi sve - a pila je COCA-COLU, da da....dobro citate...samo joj stavila malo secera da nestane sode.... Inace ta curica jede, gljive (spuca komad pice samo tako, kaze E. pravo voli gljive ), kobasice sa jajima - jede s njima sta i oni, pite, sve vrste variva, pizzu, sve vrste kolaca, apslolutno sve joj daje....
Ova gora i od mene
i moj ovaj voli gljive ja sam gora od tebe Lady od svega navedenog jedino mu ne dam coca colu,ni u snu.a vidim da bi on rado probao
I ja sam gora od tebe Ova moja je davno odbila bebecu hranu, hoce sto i mi i tacka. Ja kuham samo manje masno i slano, ona jede sa nama, sve zivo, bez ikakvog pretjerivanja. Probali smo i gljive na pizzi, sta cemo kad hoce. Jedino mi je ta kola nigdje veze
Bambiiiiii
Ja nisam dala Lani gljive?! Danas cu ih nama praviti sa vrhnjem ali en bih njoj dala, ne znam... Citala sam da to bas ne bi trebalo i nesto mi suhva.... Da napomenem, ne pratim one tablice ishrane ali gljiva se drzim, ali podalje
Ja ispadoh onda najbolja medju vama Danas cu Lani dati virsle....fakat nemam ideju sta da joj dam da jede vise....ona bi ko jela sama ali kod mene, teti jede na kasiku regularno.... Dajte prijedlog sta da joj napravim, a za 45min max da bude gotovo
upalilo je joj slamki po sobi,sad mu nikako uzet. Nasula sok u casu( plasticnu) i poredala 5 slamkica svih boja,hahahahhahah joj prvo se necko i rukom mi odmahivo,al kad je skonto da moze da puse......hahhahahahaha.
Ja nisam dala Lani gljive?! Danas cu ih nama praviti sa vrhnjem ali en bih njoj dala, ne znam... Citala sam da to bas ne bi trebalo i nesto mi suhva.... Da napomenem, ne pratim one tablice ishrane ali gljiva se drzim, ali podalje
daj joj slobodno, pa i gljive su hrana moj ih odavno jede.U sustini jede sve sto i mi.Al kako musaku puca u kombinaciji sa paradajzom(za razliku od mene,koja paradjaz nikako ne jede)