|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  546 547 [548] 549 550   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.4.2011 14:31:09   
Anoniman
vazi mozeuser posted image user posted image user posted image moj spava po dani bome skoro 3 do 4 sata max.
Nebudi se a bas sad kad treba da se budi nece bio usto ,ja mislila eh evo ga super kad on se samo na drugu stranu okreno i nastaviouser posted image ....

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 13676
20.4.2011 14:32:04   
salmy
Pozdrav za rajuuser posted image user posted image user posted image
moj user posted image  tarzan (mlađi) opet pao na glavuuser posted image user posted image user posted image user posted image  
ali vise nemam pojma sta uraditi,stalno pada iz svog i naseg kreveta.A na podu parket,pa kontam da stavim nekih deka jorganauser posted image user posted image user posted image pa kad padne da bas padne,nisam vise pametnauser posted image  

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 13677
20.4.2011 14:34:32   
Anoniman
Koko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , joj sto kaze Lady oplakah user posted image

Meri meni je statistika bila najgori moguci predmet na psihologiji jos ja bas volim matematiku i dvoumila sam se izmedju matematike i psihologije sta da upisem, ali nekako mi se nije uklapala u sklop predmeta na psihologiji user posted image .
Sto s etice dojenja ja ti nemam nekog savjeta, a moja snaha je dojila malenog dvije i po godine, ako ne i vise i nema na koji nije nacin pokusala da ga odvikne, mazala i paprikom i biberom, nije bilo sanse. Dok jednom slucajno nije on probao senf, i pocelo dijete da vristi ne svidja mu se i onda ona namaze senfom i vise nikad mali nije ni posao prema grudima user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 13678
20.4.2011 14:37:19   
Lady26
IZVORNA PORUKA: salmy

moj user posted image  tarzan (mlađi) opet pao na glavuuser posted image user posted image user posted image user posted image  
ali vise nemam pojma sta uraditi,stalno pada iz svog i naseg kreveta.A na podu parket,pa kontam da stavim nekih deka jorganauser posted image user posted image user posted image pa kad padne da bas padne,nisam vise pametnauser posted image  

A sta ce na krevetu? user posted image user posted image Salim se
A kako padne, u snu ili? Moja iz svog krevetica ne izlazi-ne moze a sa naseg kreveta regularno sidje sama, mada je jos ne ostavljam samu....ako moram kazem joj cekaj mamu, eto me i fakat saceka....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 13679
20.4.2011 14:37:34   
marinčii
Ja sam popustila... rekla da necu Majdi dati vise siku, ali sad pred spavanje morala sam joj opet dati. Nemam pojma kako ce ovo odvikavanje teci. Negjde sam ovdje citala da je neko mazao papriku ili biber, nisam sigurna ni da li je to bilo rijec o cuci ili o sikiuser posted image A opet kontam gdje cu joj to napraviti
ja sam isto to mislila uraditi al sam se predomislilia i pustila da doji dokad hoće i bome iznenadio me sam presto bez ikakvi problema,možda nekad posle 18 dana tražio opet ja rekla pokvarila se sika i nije više tražio evo već mjesec ipo dana kako ne dojimo,nadam se da će i vama tako proći bez problema kao i kod nas ,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 13680
20.4.2011 14:38:45   
Meri29
user posted image user posted image user posted image user posted image Jelena draga ja jucer kupila teglu senfa i rekla muzu da ne dira, kontala sam i takouser posted image user posted image Ali mi je opet zao tako prepadati, da mi je neki blazi nacin... a cini mi se da ne postoji

Salmy dusa draga, nadam se da nam se drug nije puno udario... Bosanske glave, moja Majda samo protrlja mjesto kada se udari i nastavi dalje user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13681
20.4.2011 14:38:51   
Anoniman
marinci nisam znala za touser posted image ajd super .....
Salmy, mila zao mi je dusa draga a da ipak stavis jorgane deke,jastuke kad spava za svaki slucaj nabacaj svega da je mekouser posted image user posted image ljubi glavu lijepu.

< Poruku je uredio felix -- 20.4.2011 14:40:42 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 13682
20.4.2011 14:39:16   
mama75
Nisam bas danas u toku zbivanja, ali samo da pitam hoce li koja od vas doci danas u Importane?

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 13683
20.4.2011 14:40:56   
salmy
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: salmy

A sta ce na krevetu? user posted image user posted image Salim se
A kako padne, u snu ili? Moja iz svog krevetica ne izlazi-ne moze a sa naseg kreveta regularno sidje sama, mada je jos ne ostavljam samu....ako moram kazem joj cekaj mamu, eto me i fakat saceka....

Ma nije u snu,skace po njemu stalno,nikako da ga upratim.A u njegov ga stavljam samo kad utvrdi spavanje,i uđem po 10 puta da ga  provjerim.
Moja Lady tarzan se oteo kontroliuser posted image  

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13684
20.4.2011 14:42:04   
koka i po
ooo ja imam dugogodisnjeg "iskustva" sa kakom user posted image .
mm je jednom ponio "ono" u džepu(u zurbi kupio "brabonjke" pa se zanio user posted image ) da bi mu kolegica sa posla rekla ..."ajjjj drago dijete sto ti smrdis na g...."
pa smo onda citav dan kupili "ono" po plazi jer je moj I.imao problema sa cvrstom stolicom user posted image ..
tako da smo se ispraksali sa kakom i ne predstavlja nam neki veci problem ...hm.....kad se "raznese"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13685
20.4.2011 14:42:38   
Lady26
Ne daaaaaaaaaaaj da skace....pa brate dragi....ha ja....
Fino zatvori sobu ako mu ne mozes zabraniti i neeeeeemaaaaaaa....

Al mi je meden kroz....user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 13686
20.4.2011 14:43:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

ooo ja imam dugogodisnjeg "iskustva" sa kakom user posted image .
mm je jednom ponio "ono" u džepu(u zurbi kupio "brabonjke" pa se zanio user posted image ) da bi mu kolegica sa posla rekla ..."ajjjj drago dijete sto ti smrdis na g...."
pa smo onda citav dan kupili "ono" po plazi jer je moj I.imao problema sa cvrstom stolicom user posted image ..
tako da smo se ispraksali sa kakom i ne predstavlja nam neki veci problem ...hm.....kad se "raznese"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...e ovo je za druge temeuser posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 13687
20.4.2011 14:43:29   
emi7908
Lady da zahvlim na kratkom uvodu user posted image .... moj malac dobio turicu, nosić, bali, kašlje baš je nikakav eh sad ne znam jel mu grlo upaljeno a i da bdem iskrena ne bih da ga vodam po domu dosta je bilo za ovaj mjesecuser posted image pokušaću sa  c vitaminom, kapi za nos, med pa držati turu pod kontrolom pa valjda prođe...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13688
20.4.2011 14:47:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: emi7908

Lady da zahvlim na kratkom uvodu user posted image .... moj malac dobio turicu, nosić, bali, kašlje baš je nikakav eh sad ne znam jel mu grlo upaljeno a i da bdem iskrena ne bih da ga vodam po domu dosta je bilo za ovaj mjesecuser posted image pokušaću sa  c vitaminom, kapi za nos, med pa držati turu pod kontrolom pa valjda prođe...
misamuuser posted image user posted image

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 13689
20.4.2011 14:48:05   
Anoniman
Zanima me ove mame sto su vodile dijete na MMR, kako ono ide reakcija na nju i koje su nuspojave, nesto mi se ne iscitava ona cijela tema, a trebala bih Anu odvesti, pa kontam prvo da se raspitam, pa mozda iza praznika, jer za praznike ako Bog da planiramo malo lunjati.

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 13690
20.4.2011 14:49:28   
mama75
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Zanima me ove mame sto su vodile dijete na MMR, kako ono ide reakcija na nju i koje su nuspojave, nesto mi se ne iscitava ona cijela tema, a trebala bih Anu odvesti, pa kontam prvo da se raspitam, pa mozda iza praznika, jer za praznike ako Bog da planiramo malo lunjati.

Obustavljena je vakcinacija zbog epidemije. Tako ne brini o tome do daljnjeg.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13691
20.4.2011 14:49:55   
mama75
IZVORNA PORUKA: mama75

Nisam bas danas u toku zbivanja, ali samo da pitam hoce li koja od vas doci danas u Importane?

da se citiram, vidim da me preskacete user posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 13692
20.4.2011 14:50:58   
Anoniman

da se citiram, vidim da me preskacete user posted image

nisam vidjela...hocu ja s saharom...al samo da dam lovuuser posted image

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 13693
20.4.2011 14:51:57   
koka i po
user posted image ...ja nisam iz Sa. a tako bi voljela da dodjem..
i ne preskacemo te..mislimo mi svi na nejru...user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 13694
20.4.2011 14:54:33   
mama75
IZVORNA PORUKA: koka i po

user posted image ...ja nisam iz Sa. a tako bi voljela da dodjem..
i ne preskacemo te..mislimo mi svi na nejru...user posted image

Ma znam, nego ste preskocile post, niste ga vidjele, to kazem. Ja cu isto doci, mozda malo kasnije, dok mi muz dodje s posla. PA reko da vidim hoce li biti iko poznat?

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 13695
20.4.2011 14:54:56   
nanika
Pozdrav za sve mame i djecicu.
Mi smo danas bili na vakcini MMR i sve dobro proslo, nije ni plakaouser posted image . Za sada nema reakcija hB pa se nadam da nece biti jer nije imao reakciju ni od jedne vakcine.
I duce sedmice cu voditi curicu, mislim da ce mi praviti problemeuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 13696
20.4.2011 14:55:27   
chuci
i ja ću u importanne ako stignem, ako ne onda ću pare dobaciti na drugi način, u subotu ili nedjelju. što pitaš mama jel ti treba prevoz?

kad već o kaki. ja sam se jednom na moru pokakila na tatu. sjedila mu na stomaku i pokakila se.
reko pa šta si ti uradio. kaže ništa ustao i oprao se user posted image user posted image imala godinu i par mjeseci tada.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13697
20.4.2011 14:57:09   
Anoniman
Mama obustavljena je vakcinacija za sve vakcine osim za MMR, tako meni rekose u Omer Maslicu u ponedjeljak kad sam zvala, zato me zanima ako neko moze u kratkim crtama da mi kaze sta me moze ne daj Boze ocekivati.

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 13698
20.4.2011 14:57:49   
mama75
IZVORNA PORUKA: nanika

Pozdrav za sve mame i djecicu.
Mi smo danas bili na vakcini MMR i sve dobro proslo, nije ni plakaouser posted image . Za sada nema reakcija hB pa se nadam da nece biti jer nije imao reakciju ni od jedne vakcine.
I duce sedmice cu voditi curicu, mislim da ce mi praviti problemeuser posted image

Izvini u kojem DZ je to? Jer su mi rekli da je obustavljeno zbog epidemije. E svasta!

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 13699
20.4.2011 15:02:11   
nanika
DZ Kumrovec. ja koliko sam vidjela daju svoj djeci vakcine, bilo je i djece od dva mjeseca. 

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 13700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  546 547 [548] 549 550   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  546 547 [548] 549 550   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *