Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
nezdrava hrana na repertoaru uh i ja spadam u nemajke cija su djeca sve probala
jela je salamu, sudzuku i mi slabo jedemo al je probala, a od jcue samo hoda po kuci i trazi meso i to sudzuku cak nece ni salame a nema je u frizideru ne znam otkud joj to
danas rucku japrak, nekad je i to jela, vdijecemo kakva je danas s hranom juce je bila na Vi
Moja je pojela sad par kasika supice i nece vise nema sanse, a znam da je gladna, probam joj punjene paprike pravila joj nece ni da primirise. Isprzim jaje na oko pojede cijelo sa debljom kriskom hljeba. A sinoc mi skroz slabo vecerala, vidjela da Deniz pije caj pa se napial caja valjda napunila zeludac, jer ona meni skroz slabo tecnosti pije, pa sam je nocas u dva hranila , hljeb i pavlaka jer cura nece mlijeko.
Gdje je Mala1994danas citav dan? Javi seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evo mene, cijeli dan sam nesto radila, jutros isli logopedu pa dosli i isli sa mojim tatom papa sa momcima i onda zena dosla i citila kucu evo do sada. sve pomalo i evo sad sjedoh i uzela colu i uzivam. Igor spava a ovo pile se igra, mir tisina ljepota.
vidim pricate o nezdravoj hrani, moji nista od toga nisu probali, ali nista bas. jedino sto im dajem je monte i danonino i ne smatram da je to nezdravo.
smoki sam jednom dala Igoru da proba nije htio, ali voli keks da puca.
mm je radio u droga kolinksa i isao u onu njihovu fabriku gdje se pravi argeta i rekao meni nemoj nikada vise da bi uzeli ni argetu ni salamu, a ja inace samo jedem sireve tako da mi nije ni palo tesko da to ne jedem.
tako da mojoj djeci to neko da ponudi oni bi gledali ne bi znali sta s tim da rade.
a gljive ja obozavam i jedem ih, ali posto sam citala da neka djeca mogu i povracanjem reagovvati kada ih probaju jer do 5 god.nemaju te neke encime koji su potrebni za probavljanje istih ne bih ni probala da im dajem jos uvijek.
mi sinoć bili na jednom rođendanu i naravno bilo je smokija. jednom joj je teta dala da proba, ja joj rekla da joj ne daje više i nije. helem znala sam da nije alergična. jučer se upucala smokijem svi se smijali nije znala bi li jela sir ili smoki pa je kombinovala. ali ja ga i dalje neću kupovati. probala je i suho meso i sudžuku, ali joj nije dio ishrane. ionako je pljunula kad je malo prožvakala i teta joj je isto jednom dala viršlu, jer je našla u frižideru, ja joj rekla nemojte više, ja njoj to ne dajem i gotovo. tako da je svašta probala ali ne jede inače.
.izgubili smo onu cetkicu na baterije...ne znam gdje je sakrio...ja jos nisam otisla kod Irmeuser posted image ...niti dsam ga odvela krv da izvadiuser posted image ...uh.....sva sam nikakvauser posted image
dadada, pa barem tebi nije dom zdravlja daleko, a nije ni guzva tamo gjde se krv vadi ni za odrasle a kamoli za djecu. a mi smo danas bili kod tete Irme, nego jedan dan kad ja krenem sa Lukom ti fino dodjes pa taman pijemo kafu,, mi idemo u petak opet u 11h. ja sam danas sjela sama u kafanu u bastu i pila kafu, u onaj d-mol.
evo nas dosli bilo nam je prelijepo.A. uzivao sa dedom tetkama, svojim mamom ma superrrrr bilo. isli u setnju dobio je svasta od dede . Donela sam mu svu ljetnu robicu jer neznam kad cu ic mami opet da operem , jao ja mami odnijela 2.vrece bila te ljetne i bebine male stvari samo onak poturala u vrece ona je to sve fino poslozila u ormane .... Izabrala, i odnijela joj jos dvije vrece zimske A. odjece kad je vidjela samo ono kao zar jos ima ima reko ima..... PUSA nam od nas..
vidim pisete o hrani ja dajem A. sve i svasta ...smoki puca jede na dan zna 2pojest monte jedino nece .Ovo ostalo sve hoce, dajem al znaci ponekad Hrenovke pilece, voli salamu al samo jedan kolutic sudzuke kad mene vidi uzme malo da mu usta miruhnu suho meso nedajem jer je zilavo.,Pomfri isto al to ne pravim njemu jer kad se zadesi nama na meniju tad uzme s nama.Nisam ona da mu kazem nedam, nemozes ,ili da krijem neka proba .... Jede i zdravo i nezdravo.....
Lady ja sam jos gora od tebe , nisam ni ja davala sampinjone, a ni virsle, ni salame
Nismo se razumjele, mene su pojedine zenice ovdje napadale kako Lani dajem sve i svasta...tipa onih grickalica, cokolada, monte, pudinzi, solila hranu, supu dala od 6mj (sa tjesteninom i sve)...ono nisam pratila tablice ali me ova prijateljica zaheba ispade gora od mene 100%.... Po ovome sta ove nase zene gore nabrojase, moja Lana nista nije probala
moj je nekidan spucao sam hurmasicu sveki pravila i dala mu
Jelena rakcije su od 7-21 dana,moze se desiti osip tura i natacene zlijezde.Moj nije imao nikakvu rakciju,nemoj se brinuti svaka drugacije podnosi. Mi smo naruceni 5 maja na onu od 18 eh sad nemam pojma kakve su rakcije Lady kako da zatvorim sobu kad je komp,u njoj i JA naravno Felix vidjel ti Nemesa u akciji? Bome oni kao da su u braku Zanima me jeli Vase piju iz case ili obicne flase? moj nece ni pod razno,samo uzme i prospe
MA jesam gledam svaku noc BB. jaooooooooo kako je nije sramota roditelja ako nista alaj se g e..... bome ce se morat na kraju haman uzeti Anel pije iz flase na dudu nuk1. caj ,sok i sl.Nezna iz drugih casa prosipa samo
dobri den vidim pisete u dzank fudu ...ma ja bih A. davala da hoce...samo nek nesto od mesa jede.....samo sto on ni to nece ...sto se tice smokija...ne kupujem ga kuci, ali ga zato uvijek potkupim smokijem kad odem na kafu sa njim ...ne znam da li ste citale ..davno je to bilo...kad je juni pisala o smojiju i rodjendanu...nije nikad davala svom pa akd je prvi put dosao na rodjendan i probao...nije se citavu vece odmakao od posude ...tako da vam je i to ne davanje mac sa dvije ostrice...nemojte da vam djeci smoki bude zabremede
mala...ma necu da ga vodim ovdje u Dz...jos da mi nesto pokupi...a zdrav...ja kontala kod privatnika da uradim ks...nije skupo ...7 km...a onda kod nase dr. mire da se posavjetujem
dajete li vi djeci kokice, moj ih pravo voli, a negdje sam čitala da se djeca najčešće njima guše, jer im one ljuspice se zalijepe za grlo.
jooj danas zvala za tortu elmu, jbt ja kontala da cijena zavisi od veličine, a nisma znala da su ove s fondatom toliko skuplje, na kraju odustala ionako ga većina ne voli i vidim da ga haman svi miču s torte , ma ustvari sma škrta i nije mi se davalo toliko za tortu, da se ne lažemo
Hahahahaha pa za svoje pare imas pravo kupiti sta zelis Ne kudim te, ni slucajno.... Torte sa fondantom jesu skupo, uzasno...pogotovo ako zelis na sprat ili neke kerefeke po njoj....
Mi isli u kupovinu, mama ostala sa Lanom, kad smo dosli, njoj oci tuzneeee, pune suzica...nos joj procurio...pa mi je odmah drugacija, jedva je cekala da je legnem....kenjkava je strasno.... Samo da joj ne skoci tura veceras, valjda nece.... Zaboravila sam, pojela je od u periodu od 18-20h 3,5 male virsle i pred spavanje mlijeko, nadam se mirnoj noci aBd...
lana je od "nezdrave hrane" probala samo smoki, monte i cokoladu i neke kolace, nista drugo- znaci: nema virsli, nema salama, gljive jos ni pod razno itd... ne namjeravam joj to ni davati, nece mi biti ni tesko jer ni mi to nista ne jedemo i toga kod kuce nemamo. gljive cu dati kasnije kada bude vrijeme za njih., jedino zuti sir tamani, njega bas voli kao i ja, i to joj dajem. smoki i monte jednom sedmicno ili rijedje-uglavnom joj kupi sveki, a ja joj uzemem bobi stapice da se zabavi kad hocu na miru da popijem kafu. smatram da nema nikakve koristi u toj hrani, i da ima toliko zdravijih stvari na repertoaru tako da joj to ne treba. a i strah me da se ne "navuce" na junk food pa da onda pocne da odbija ovu zdravu hranu, bolje ovako da ne zna ni kakav je ukus pa nece ni traziti
jooj danas zvala za tortu elmu, jbt ja kontala da cijena zavisi od veličine, a nisma znala da su ove s fondatom toliko skuplje, na kraju odustala ionako ga većina ne voli i vidim da ga haman svi miču s torte , ma ustvari sma škrta i nije mi se davalo toliko za tortu, da se ne lažemo
i mi smo uzeli u elmini, takodjer sam odustala od fondanta kad sam cula razliku u cijeni od nekih 30km, tako da je lanina torta bila prekrivena slagom a samo su figurice i detalji bili od fondanta i bila je preukusna
lana je od "nezdrave hrane" probala samo smoki, monte i cokoladu i neke kolace, nista drugo- znaci: nema virsli, nema salama, gljive jos ni pod razno itd... ne namjeravam joj to ni davati, nece mi biti ni tesko jer ni mi to nista ne jedemo i toga kod kuce nemamo. gljive cu dati kasnije kada bude vrijeme za njih., jedino zuti sir tamani, njega bas voli kao i ja, i to joj dajem. smoki i monte jednom sedmicno ili rijedje-uglavnom joj kupi sveki, a ja joj uzemem bobi stapice da se zabavi kad hocu na miru da popijem kafu. smatram da nema nikakve koristi u toj hrani, i da ima toliko zdravijih stvari na repertoaru tako da joj to ne treba. a i strah me da se ne "navuce" na junk food pa da onda pocne da odbija ovu zdravu hranu, bolje ovako da ne zna ni kakav je ukus pa nece ni traziti
Tiki zašto ne gljive, one su zamjena za meso i jako su zdrave i korisne,ili nisu
Tiki zašto ne gljive, one su zamjena za meso i jako su zdrave i korisne,ili nisu
Gljive ni pod razno prij 6. godine!!!! Joj kako uletih
de mi reci jede li lana još rižine krekere? ajša neće više, pojede zalogaj i ostavi. od junka ja ajši sama od sebe kupujem nekad one štapiće debele sa susamom. smoki joj niko i ne donosi, ali kao što napisah probala je