Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ova info za lab. nalaze odnosno za KS je super, hvala vam Nuny, ..... ma hajde ne brini, što rekoše žene sve ima svoj razlog. Nije to loše, mislim jedna beba iza druge, malo "zagineš" koju godinu i superiška a razlika mala, djeci ljepota teacher, oooooo pa to bi bilo suuuupeer Vidim plaho vam dadada i noa daju podršku a njih dvije se "ušutile" k'o zalivene a i ova breskva vala Jelena, miša mu, baš mi je žao, ne dajte se Breskva, ma ne mogu ni ja pofatati nisam stalno tu a evo i kad jesam opet ne mogu
jelena- a missa mu.i uhooo...a pupu zastiti ..nosi pancirku noa- sta izdajes boan .. dadada- da sam znala da je trazis kupily bi i tebi....uslikat cu je sutra..kjupila je ja ima mjesec dana..mi ti volimo kape..sve troje..pun ormar kapa za svako vrijerem...m. celav pa nosao i redovito gubi..a ja kupujem..tako i adereju ..iz navuke..i sebi
noa- terorista bioloskim oruzjem te napada.....pa sad ako hocete sve organsko, eto vam
< Poruku je uredio iv@ncica -- 21.4.2011 0:44:17 >
Hvala vam drage moje... Ma zaha kod nas je specificna situacija sto se tice uha tako da to bas i ne pomaze, ali hvala draga na savjetu. Nisam ni ja 100% sigurna, ali cijeli dan je prekenkala zaspala cijelih 10 minuta od jutros od oko pet do veceras do pola jedanaest, a i to 10 min kad je zaspala probudila se vristeci i trlja lijevo uho, koje nam je inace uvijek kriticnije bilo, a na kome je 100% bio ostecen sluh, neda mi prici uhu, neda mi dotaci, cak ni u snu. U pola 11 zaspala i vec se 4 puta vristeci probudila i trlja uho, dala sam joj dalsy pa cu vidjeti kakav nas sutra dan ceka, a i donja i gornja cetvorka lijeva nam krenule pa mozda je i od toga, ali me buni ovo trljanje uha i kad ga ne trlja drzi rukicu na njemu.
N_N ja se ugledala na tebe hocu da Noa cuva brata ili seku
Hej, tek sad vidim da S pada mrak na oči kad vidi brata Fkt joj ne da mira, ili se igra s njim ili trči za njim ili joj otima udžbenike, pribor, čupa je za kosu grozan je! Ne ponavljajte moju grešku