Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ćao fondant majstorice ne znam kako da ti se obratim
O ćao , ponosna sam na tu titulu . Sutra opet idem na razgovor pa mi fali neko da mi razbija tremu, a ti si se za to ubila. Odoh sada malo u kadicu punu pjene. Papa
ivancice, momci su ti krasni a vidi molim te i A pije kafu mya@by, sretno sutra, držim fige joj inače baš je haos oko ovih poslova, meš čini da ovo sve ode u lijepu PM muka mi je kad sagledam situaciju.... Idem i ja laganini, ljubac za dječicu.
Jutro i od nas Moja cura jos spava i nocas je imala samo jedno budjenjeeeeee .... ja ne mogu da vjerujem jos, sve ulazim u sobu i provjeravam, a zato ja budna od pola sest, valjda navika . Bujrum vam na i dorucak . Mi smo skontali ako Ani da veceras ORL zeleno svijetlo posto je vodim na kontrolu da idemo ujutru za Beograd...jooooj jedva cekam... cijelu noc sam sanjala MC Donalds .
Ma i bez trudnoce ja sanjam MC , znam nije zdravo, znam svasta stavljaju u hranu ali ja jednostavno nemogu da odolim, kad znam da idem u Bg obavezno se ne jede da bi se prvo u MC svratilo...a tek njihov sladoled sa duplim prelivom od karamele...njami...uh
Mi smo lose spavali, nije plakala, ali se prevrtala i zvala me svakih sat vremena. Zato sad zijeva, jos malo i na spavanje, poslije nam valja ici kupiti pelene, potrosili smo skoro sve
Uhhh MC, ja bih vala jedan Milk shake od jagode Jelena kad vec ides, njam , njam
Uh meri i njega sam zaboravila . Ja sam naopaka zena, svaki put kad moji podju ovamo iz Bg ili kad neko ide, npr mm moraju obavezno nesto iz McD ponijeti mi inace sam ljuta . Kao kakvo malo dijete, sad se vadim kao idem zbog Ane zbog happy meal-a
Jutro i od nas Moja cura jos spava i nocas je imala samo jedno budjenjeeeeee .... ja ne mogu da vjerujem jos, sve ulazim u sobu i provjeravam, a zato ja budna od pola sest, valjda navika . Bujrum vam na i dorucak . Mi smo skontali ako Ani da veceras ORL zeleno svijetlo posto je vodim na kontrolu da idemo ujutru za Beograd...jooooj jedva cekam... cijelu noc sam sanjala MC Donalds .
sjoj i ja sam u trudnoci imala neopisivu zelju za mcd.om ... iskljucivo za mcd....i nikad necu oprostiti mm sto mi nije stao u splitu, kad smo se s mora vracali, da mi kupi i dan danas mu to spominjem ...a meni se tako tada jeooooo...da je to neopisivo bilo ...i to cheesburger i chicken nuggets s onim slatko kiselim sosom, veliki pom i velika kola, sladoled s karamelom i milkshake a sad kad ovo gledam...rigala bih
A se nesto sinoc budio...na kraju je opet zavrsio u nasem krevetu... opet mi je nesto "ocajnicki" plakao valjda su zubi..a i ja sam slabo spavala...zapravo, u momentu sam se probudila sa osjecajem slabosti...ko da ce me gripa safatati...a evo sad sam ok a i uho me bolilo a sad me ne boli
jutro. A. je sinoc jedvaaaaaa zaspo oko 00.00 ko djete nije umorno odmorno juce podani dobro spavo dobro je i zaspo u 00.00 joj samo da se proljepsa vrijeme kad ja vani vise se umori i ranije zaspi. Zato smo ciitavu noc spavali do 9 .
Moje curice dobro... R. opet, nakon sedmice pauze, mjesecarila s dvije lutke u nas krevet ... polomila me... T. u nekom svom fazonu
Dragi i ja sutra idemo na svadbu... jedva cekam da se uvucem u novu haljinicu i "odmorim mozak"
a jesi cipe našla
pozz i od nas,mi smo lijepo spavali M kako je presto dojiti spava cijelu noć,kod nas jutros lijepo vrijeme e sad dokad će to potrajati neznam evo mm ga izveo vani a ja po kući se razradila,peglanje me ubi.. iv@nčice loga ti je super a momci svima koji putuju želimo sretano i da se lijepo zabavite ostale ženice i bebice