|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  589 590 [591] 592 593   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
29.4.2011 0:20:51   
iv@ncica
dodji  mozemo svi  stat  na ljulju.. ovo  ti  je moja  logauser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14751
29.4.2011 0:22:57   
myb@by

IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: myb@by

Mene veceras ovdje ignorišu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ćao fondant majstoriceuser posted image ne znam kako da ti se obratimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O ćao user posted image , ponosna sam na tu titulu user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sutra opet idem na razgovor pa mi fali neko da mi razbija tremu, a ti si se za to ubila. Odoh sada malo u kadicu punu pjene. Papa

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14752
29.4.2011 0:23:38   
myb@by
Ivancice loga ti je za 10. Pravi umjetnicki kutak.user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 14753
29.4.2011 0:25:50   
iv@ncica
user posted image user posted image  hvala  hvala

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 14754
29.4.2011 0:27:12   
Anoniman
Veceruser posted image

Joj ja ko fol na odmoru a krepana sam ko pasuser posted image
Trci vamo - tamo, nemam mira, ko pustena sa lancauser posted image
Ej, Enisa, pa mogle smo se sresti u Zivogoscuuser posted image i mi kontali tamo ali ipak cemo malcice juznije.

Eto pusetina svima, lijep produzeni vikend zelim svimauser posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 14755
29.4.2011 0:28:16   
N_N
ivancice, momci su ti krasni user posted image  a vidi molim te i A pije kafu user posted image user posted image
mya@by, sretno sutra, držim fige user posted image  joj inače baš je haos oko ovih poslova, meš čini da ovo sve ode u lijepu PM user posted image  muka mi je kad sagledam situaciju.... user posted image
Idem i ja laganini, ljubac za dječicu.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 14756
29.4.2011 0:28:48   
iv@ncica
mene  sutra  i ovaj  vikend  ceka  padanje  s nogu...uhhhh..ali  proci  ce...odoh u  krpe   ..nemojte  se  svađat  dok  me  nemauser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14757
29.4.2011 0:30:18   
iv@ncica
NN-user posted image user posted image ohhh  zato  i  kazem  nema  vise  moje  loge  i  kave..sad  se  mali  uvalio..i  cojek  pije  i  mirujeuser posted image user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 29.4.2011 0:31:06 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14758
29.4.2011 0:30:28   
N_N
IZVORNA PORUKA: sahara

Ej, Enisa, pa mogle smo se sresti u Zivogoscuuser posted image i mi kontali tamo ali ipak cemo malcice juznije.

Hej user posted image  e da idete definitivno bih odlučila user posted image  ovako još dumamo šta ćemo.... Moramo se sutra izjasniti user posted image  Fkt ne znam šta da radimo.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14759
29.4.2011 0:31:27   
Anoniman
Daj molim te, pa sta ako padne koja kap, vazno je da se dupe mrdneuser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 14760
29.4.2011 0:34:08   
N_N
IZVORNA PORUKA: sahara

Daj molim te, pa sta ako padne koja kap, vazno je da se dupe mrdneuser posted image

Ima ti mjesta ova user posted image  ne znam, vidjet ćemo još.....
Javim ti pa možda i popijemo kaficu u povratku user posted image  
Laku noć raja.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14761
29.4.2011 8:28:20   
koka i po
jutro dame user posted image ...
S .slinav,kaslje i nece da jede user posted image ..
idemo danas ORL na pregled ....usput da se i ja uvalim da ne idem za Zeuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 14762
29.4.2011 8:34:07   
Anoniman
Jutro i od nas user posted image
Moja cura jos spava i nocas je imala samo jedno budjenjeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... ja ne mogu da vjerujem jos, sve ulazim u sobu i provjeravam, a zato ja budna od pola sest, valjda navikauser posted image .
Bujrum vam na user posted image i dorucak user posted image .
Mi smo skontali ako Ani da veceras ORL zeleno svijetlo posto je vodim na kontrolu da idemo ujutru za Beograd...jooooj jedva cekam... cijelu noc sam sanjala MC Donalds user posted image .

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 14763
29.4.2011 8:55:38   
N_N

IZVORNA PORUKA: jelenaT

cijelu noc sam sanjala MC Donalds user posted image .

Prava trudnica user posted image user posted image
Jutro!
Mi smo loše spavali užas živi! Budio se 5,6x user posted image jedva gledam user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14764
29.4.2011 9:00:03   
Anoniman
Ma i bez trudnoce ja sanjam MC user posted image , znam nije zdravo, znam svasta stavljaju u hranu ali ja jednostavno nemogu da odolim, kad znam da idem u Bg obavezno se ne jede da bi se prvo u MC svratilo...a tek njihov sladoled sa duplim prelivom od karamele...njami...uhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 14765
29.4.2011 9:03:13   
N_N
Uh kako ti to opisa sad bi i ja user posted image user posted image posebno sladoled user posted image
Sretan put, lijepo se provedite i donesi i nama šta iz McD user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14766
29.4.2011 9:44:51   
Meri29
Jutro user posted image

Mi smo lose spavali, nije plakala, ali se prevrtala i zvala me svakih sat vremena. Zato sad zijeva, jos malo i na spavanje, poslije nam valja ici kupiti pelene, potrosili smo skoro sve user posted image

Uhhh MC, ja bih vala jedan Milk shake od jagode Jelena kad vec ides, njam , njam user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 14767
29.4.2011 9:48:08   
Anoniman
Uh meri i njega sam zaboravila user posted image . Ja sam naopaka zena, svaki put kad moji podju ovamo iz Bg ili kad neko ide, npr mm moraju obavezno nesto iz McD ponijeti mi inace sam ljuta user posted image . Kao kakvo malo dijete, sad se vadim kao idem zbog Ane zbog happy meal-a user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 14768
29.4.2011 10:00:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Jutro i od nas user posted image
Moja cura jos spava i nocas je imala samo jedno budjenjeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... ja ne mogu da vjerujem jos, sve ulazim u sobu i provjeravam, a zato ja budna od pola sest, valjda navikauser posted image .
Bujrum vam na user posted image i dorucak user posted image .
Mi smo skontali ako Ani da veceras ORL zeleno svijetlo posto je vodim na kontrolu da idemo ujutru za Beograd...jooooj jedva cekam... cijelu noc sam sanjala MC Donalds user posted image .

sjoj i ja sam u trudnoci imala neopisivu zelju za mcd.omuser posted image ... iskljucivo za mcd....i nikad necu oprostiti mm sto mi nije stao u splitu, kad smo se s mora vracali, da mi kupiuser posted image user posted image i dan danas mu to spominjemuser posted image user posted image user posted image ...a meni se tako tada jeooooo...da je to neopisivo bilouser posted image user posted image user posted image ...i to cheesburger i chicken nuggets s onim slatko kiselim sosom, veliki pom i velika kola, sladoled s karamelom i milkshakeuser posted image user posted image a sad kad ovo gledam...rigala bihuser posted image

A se nesto sinoc budio...na kraju je opet zavrsio u nasem krevetu...user posted image opet mi je nesto "ocajnicki" plakaouser posted image valjda su zubi..a i ja sam slabo spavala...zapravo, u momentu sam se probudila sa osjecajem slabosti...ko da ce me gripa safatati...a evo sad sam okuser posted image a i uho me bolilouser posted image a sad me ne boliuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14769
29.4.2011 10:05:39   
Anoniman
jutro.
A. je sinoc jedvaaaaaa zaspo oko 00.00 ko djete nije umorno odmorno juce podani dobro spavo dobro je i zaspo u 00.00user posted image user posted image joj samo da se proljepsa vrijeme kad ja vani vise se umori i ranije zaspi.
Zato smo ciitavu noc spavali do 9 . user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 14770
29.4.2011 10:21:53   
R&T@
Jutro, mile moje...

Da vas malo vinemuser posted image

Moje curice dobro...
R. opet, nakon sedmice pauze, mjesecarila s dvije lutke u nas krevetuser posted image user posted image user posted image ...
polomila me...user posted image
T. u nekom svom fazonuuser posted image

Dragi i ja sutra idemo na svadbu...user posted image
jedva cekam da se uvucem u novu haljinicuuser posted image  i "odmorim mozak"user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14771
29.4.2011 10:23:32   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Jutro, mile moje...

Da vas malo vinemuser posted image

Moje curice dobro...
R. opet, nakon sedmice pauze, mjesecarila s dvije lutke u nas krevetuser posted image user posted image user posted image ...
polomila me...user posted image
T. u nekom svom fazonuuser posted image

Dragi i ja sutra idemo na svadbu...user posted image
jedva cekam da se uvucem u novu haljinicuuser posted image  i "odmorim mozak"user posted image

a jesi cipe našlauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14772
29.4.2011 10:28:55   
marinčii
pozz i od nas,mi smo lijepo spavali M kako je presto dojiti spava cijelu noć,kod nas jutros lijepo vrijeme e sad dokad će to potrajati neznam evo mm ga izveo vani a ja po kući se razradila,peglanje me ubi..
iv@nčice loga ti je super a momci user posted image
svima koji putuju želimo sretano i da se lijepo zabavite
ostale ženiceuser posted image user posted image i bebiceuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 14773
29.4.2011 10:31:32   
R&T@
Ova je klasika, crno-bijelauser posted image

Cotton, broj 34user posted image  (pretvaram se u Olivuuser posted image user posted image user posted image user posted image )

pa cipe nisu problem...

Problem mi je ona "maturska" je mi se sve manje svidjauser posted image user posted image user posted image
tako da i ne trazim cipele...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 14774
29.4.2011 10:49:06   
R&T@
Gledam odjecu gostiju ovog kraljevskog vjencanja i nista posebno...

Da im nije ovih sesircinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  589 590 [591] 592 593   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  589 590 [591] 592 593   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *