|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  591 592 [593] 594 595   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
29.4.2011 21:39:45   
Meri29
I kod nas je navodno bio jedan slucaj otmice djeteta prije otprilike mjesec i pol, ali nikada nisam dobila provjerenu informaciju.Kuma mi radi u MUP-u, ali kaze da nije cula, mada moze biti i da nije cula zato sto ona nije na tom odjelu. Samo se u gradu, medu rajo,m taj dan pricalo da su ukrali dijete i sva sam se najezila. Grrr... Ma i da nije istina, sama pomisao na takve stvari mi utjera neki strah...

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 14801
29.4.2011 21:45:27   
Mya_81 RR
Mi smo izasle iz štosa sa ove teme user posted image

ALi stvarno nemam vremena da se javljam i da čitam.

Zašto ste postale toliko aktivne user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 14802
29.4.2011 21:53:11   
Anoniman
ja jucer to slusala na vijestima...trazila danas na internetu, nista nisam naslauser posted image nasla da je u hr. covjek na ulici pokusao oteti dijete....uzas...fakat...uzas

Jelenauser posted image user posted image user posted image misa mu vise...ljubi mi Anu

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 14803
29.4.2011 21:54:34   
Anoniman
i za Nikoluuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 14804
29.4.2011 21:57:45   
Anoniman
Jelena brzo ozdravljenje zelim od srcauser posted image user posted image user posted image
mya ljubi drugaricu lijepu

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14805
29.4.2011 22:26:58   
iv@ncica
jelena  i  marijanauser posted image user posted image
mi  ok...nova teta  i  vrtic  prosli  ok....  ja  opet  u  jajima  i  bojanju..pravljenju kolaca i  sl..imamo  nekoliko  proslava  sad  za  mali  Uskrs  opet ;)))  veselo  mi....a  i za   prvi  maj  mi  zadase  da  radim user posted image ...nikad  odmorituser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14806
29.4.2011 22:48:01   
Apotekarka
Vecer...
Ja sam isto grozna s grlom afte ne prolaze ove dvije i strasno me brinu user posted image ostalo ok,divnu vecer u setnji sam provela sa svojim sincicom bas smo se nauzivali,jos szutra na posao a onda do srijede uzivam s mm i malenim...samo i njemu nosic veceras procuriouser posted image
Jelena t misa mu i bolesti,izvadi djetetu to ja izgleda muku mucim zbog toga sada sto mi tata nije izvadio krajnike a imam ih cak 3 i sad me izludi ovo....a sad niti vaditi niti ne vaditi,ja ovakbva osjetljiva tko zna kako bi podnijela
Marijanna ne dajte se ovo vrijeme nam to sve radi
Koko vazda nesto znam kako vam je...
Bambi drago mi je da je Nane dobro,slusa li ona mala pametnica dobro sam je zapamtila s regionalnog
tEacher zao mi je nase anonimne i cjelo vrijeme se nadam da to nije jedna osoba meni ako draga,pogotovu jer spominje sincica....joj vise sta je ovo....NNejra mi je stalno u mislima i mali Mak i onaj njen divni muzicuser posted image
Felix,tajra i ostale cmokkkkkkkkkkkkkk

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 14807
29.4.2011 22:48:14   
Anoniman
žene hvala sto mislite na nasuser posted image imao je i veceras temperaturu al nije bas visoka,ne ide preko 38,5  pa nije toliko strasno.. vise me brine njegov kasalj al nadam se da ce vec sutra biti bolje.. jelena ljubi Ancicu i nek sto prije ozdravi..

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 14808
29.4.2011 22:52:24   
Anoniman
ma nesto uzadnje vrijeme nista dobro na rr. procitat te bolesti mladi zena sad ovo user posted image sa muzem od anonimne .....
Stvarno mi zao user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 14809
29.4.2011 22:53:36   
Apotekarka
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14810
29.4.2011 22:55:18   
Anoniman
Hvala vam svima...
Apotekarko i planiram vaditi ali ne smije prije dvije godine, ona je sa sest mjeseci imala hronicnu upalu grla sa trecim krajnikom i hronicnu upalu uha koja je bila totalno ostetila sluh. Bila sam kod doooosta doktora, ne zna im se broj i svi su rekli dok se ne izvade krajnici da ce to tako biti. Put od nosa, grla i uha je jako kratak kod male djece e to je njoj puno gnoja bilo i bili smo to rijesili i sad opet se vratilo, ma vise za poluditi bas. Imam osjecaj da sam na kraju zivaca.
Ljubimo vas.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14811
29.4.2011 23:00:17   
Apotekarka
Mogu zamisliti evo i ja se dva mjeseca borim u 2 mjeseca 3 antribiotika al kazem nek je samo Antonio dobro dusa mala,mogu da zamislim koliko se brines...Cim napuni 2 vodui je preporodit cete se da sam ja bogdo ko mala izvadila

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14812
29.4.2011 23:05:18   
Lady26
Mene je glava zaboljela od one teme, tabletu sam popila, idem u krevet....
ljubim vas puno, laku noc vam zelim...
Marijana nadam se da cete imati mirnu noc, Jelena i vama to isto zelim od user posted image
Pusaa

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 14813
29.4.2011 23:57:21   
N_N
Dobro veče.
Nismo otišli na more user posted image ne da mi se po ovom vremenu peglati. Muka mi je čitav dan nakon što sam jutros pročitala post naše forumašice.... Bukvalno me čitav dan glava boli i sve mi se u stomaku steglo user posted image
Bolesnima što brže ozdravljenje, mirnu noć i ljubac!

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14814
30.4.2011 0:00:58   
myb@by
Dobro vece. I ja sada procita ovo vezano za anonimnu user posted image user posted image user posted image user posted image . Vidim dosta djecice bolesno user posted image user posted image user posted image , i mojoj A curi nosic, nadam se da nece fasovati turu, kako bi putovali za 1. maj.

N-N trebala zao mi je sto nisi otisla na more.
Ja isla na razgovor za posao, izgleda opet nista. Razocarana sam pravo. Bas se kajem sto nisam otisla u Njemacku i Ameriku, kada sma imala priliku za to user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 14815
30.4.2011 0:16:13   
Honey3
vece zene.....jos malo pa ce jutrouser posted image
hvala svima na cestitkama,bebi evo zaspala sa svojim nausnicama,sad mi je prava djevojkauser posted image
N_N uh zao mi je pravo sto nisi otisla na more da ti malo zamirise,ja sam pravo pozelilauser posted image
myb@by ma valjda ce biti ako Bogda jos prilika za posao,nemoj se sikirati,dok je covjek zdrav sve se moze,svaki dan se covjek svasta ngleda i naslusa i onda ti ne bude ni do cega....

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 14816
30.4.2011 0:17:28   
myb@by
Zaho sta se to tebi cestita? Nisam u toku, neraspolozen sam jako pa nisam sve citala, sorry user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 14817
30.4.2011 0:23:23   
Honey3
IZVORNA PORUKA: myb@by

Zaho sta se to tebi cestita? Nisam u toku, neraspolozen sam jako pa nisam sve citala, sorry user posted image
cura busila usiuser posted image
hej myb@by sutra je novi danuser posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 14818
30.4.2011 0:25:56   
myb@by
cestitamo na nausnicama. Moramo i mi to uskoro obaviti, nemam pojma kako.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 14819
30.4.2011 0:27:06   
Anoniman

ja sam istouser posted image ko i vrijemeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image myb@by ja bih te sad nasmijavala al sam i samauser posted image pa dođem ti nasmijavanje ovih danauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bolesnim bebicama zelim da sto prije ozdrave a esmice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za uhice i ljubimo da ne boleuser posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 14820
30.4.2011 0:28:42   
Honey3

cestitamo na nausnicama. Moramo i mi to uskoro obaviti, nemam pojma kako.
hvalauser posted image
ma ne brini nista strasno,malo ce vam zahaturiti i brzo zaboravitiuser posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 14821
30.4.2011 0:31:04   
myb@by

IZVORNA PORUKA: noa

ja sam istouser posted image ko i vrijemeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image myb@by ja bih te sad nasmijavala al sam i samauser posted image pa dođem ti nasmijavanje ovih danauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bolesnim bebicama zelim da sto prije ozdrave a esmice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za uhice i ljubimo da ne boleuser posted image

Vec si me nasmijala ovim komentarom da mi dođeš nasmijavanje ovih dana user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14822
30.4.2011 0:32:52   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e bas mi je dragouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 14823
30.4.2011 0:32:54   
Honey3
IZVORNA PORUKA: noa
a esmice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za uhice i ljubimo da ne boleuser posted image

govorila je danas "pusi bojiii" a inace kad se malo udari odmah dolazi,pokazuje u sta se udarila i govori "pusi boji"

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14824
30.4.2011 0:34:38   
Honey3

Vec si me nasmijala ovim komentarom da mi dođeš nasmijavanje ovih dana user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 14825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  591 592 [593] 594 595   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  591 592 [593] 594 595   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *