|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  596 597 [598] 599 600   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
1.5.2011 13:43:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Volim sto znam....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mamaaaaaa dodiiiiiiii user posted image

I naravno odmah Bumbaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Jedu li vasa djeca kremu? Moja ko fol se maze po licu i samo joj prst "skrene" u usta user posted image user posted image
krema, sapun, kaladont...sve sto ne trebauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14926
1.5.2011 13:46:54   
teacher75
lana sada opet zaspalauser posted image unervozila se sto ne mozemo papa, pa me slomila, samo trci iz dnevne u kuhinju pa nazad, pa u spavacu pa kroz hodnik. docepala se nogu i sve joj zanimljivouser posted image a ja bih najradije prespavala danasnji dan. odoh opet u horizontalu da iskoristim...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14927
1.5.2011 13:59:44   
martajay
mi smo danas planirali da gledamo predstavu "crvenkapica" na vilsonovom, ali kisa nam pokvarila plan. do sada smo dva puta isli u pozoriste mladih. prvi put izdrzali pola sata, drugi put koji minut vise. kakva su iskustva mama sa dvogodisnjacima/kinjama i pozorisnim predstavama?

7.4.2009.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 14928
1.5.2011 14:22:44   
Meri29

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Meri29

hellou user posted image

I mi smo u kuci, Majda nece da spava... standarduser posted image user posted image
user posted image user posted image
pusti je...zaspace oko 2user posted image

Umrijecu od smijeha, ti si vidovita Dzemila user posted image user posted image Majda upravo zaspala

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14929
1.5.2011 14:46:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: martajay

mi smo danas planirali da gledamo predstavu "crvenkapica" na vilsonovom, ali kisa nam pokvarila plan. do sada smo dva puta isli u pozoriste mladih. prvi put izdrzali pola sata, drugi put koji minut vise. kakva su iskustva mama sa dvogodisnjacima/kinjama i pozorisnim predstavama?
moj dok se "ne uljudi" nece na takva mjesta...za novu je firma mm organizirala dodjelu paketica, a prije toga je kao bila neka predstava...on je naravno bio s glumcima... na biniuser posted image ..."pomagao im"user posted image a ja i mm ga ganjali...kad shvati da ne smije smetati...vodicu ga

(odgovor članu martajay)
  Neposredna veza do poruke: 14930
1.5.2011 14:47:44   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

hellou user posted image

I mi smo u kuci, Majda nece da spava... standarduser posted image user posted image
pusti je...zaspace oko 2user posted image

Umrijecu od smijeha, ti si vidovita Dzemila user posted image user posted image Majda upravo zaspala

sta sam ti reklauser posted image user posted image user posted image ...oko 5 ce se probuditiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 14931
1.5.2011 15:02:20   
Lady26
Lana upravo pojela punu zdjelu povrca sa grizom, ali sam to toliko izmiksala zamalo da joj slamku dam da popije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nije bilo 100% glatko ali je pojela, evo sad gricka malo pilecih prsa....ili sto bi ona rekla "mana" - salama user posted image , ja joj sad okrenula ledja i pisem ovo, a ona : ode mana, ode mana...kontam gdje ode, kad ona bacila komadic na pod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da dodam, stavila kockicu u kolica i ceta mana, ceta mana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 1.5.2011 15:04:21 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14932
1.5.2011 15:11:31   
Lady26
Niko nije sretan zbog mene....
Dadada?! user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14933
1.5.2011 15:14:56   
Anoniman

Lana upravo pojela punu zdjelu povrca sa grizom, ali sam to toliko izmiksala zamalo da joj slamku dam da popije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nije bilo 100% glatko ali je pojela, evo sad gricka malo pilecih prsa....ili sto bi ona rekla "mana" - salama user posted image , ja joj sad okrenula ledja i pisem ovo, a ona : ode mana, ode mana...kontam gdje ode, kad ona bacila komadic na pod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da dodam, stavila kockicu u kolica i ceta mana, ceta mana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
JEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vidis...samo ignoreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO LANCIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14934
1.5.2011 15:15:06   
Meri29
Evo ja sam sretna user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14935
1.5.2011 15:19:20   
Lady26
e sad odoh ja jesti....konacno sam dobila apetit....
Da pitam, Lana ima cesce stolicu, po 3-4x dnevno, kasasta je i ima sluzi....a tek sto smrdiiiiiiiiiiiii.... user posted image user posted image ja vjerujem da je to zbog zubica, hm? Al otkud sluz, to mi nije jasno....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 14936
1.5.2011 15:21:33   
Anoniman

e sad odoh ja jesti....konacno sam dobila apetit....
Da pitam, Lana ima cesce stolicu, po 3-4x dnevno, kasasta je i ima sluzi....a tek sto smrdiiiiiiiiiiiii.... user posted image user posted image ja vjerujem da je to zbog zubica, hm? Al otkud sluz, to mi nije jasno....
moguce od zubica...moguce dase malo prehladila...nista strasno...daj joj malo cokolade

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 14937
1.5.2011 16:46:43   
bebac2

Dadada?! user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

niti ko tuzan zbog mene sto radim. nema veze, nisam ni ocekivala

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14938
1.5.2011 17:52:34   
Lady26

IZVORNA PORUKA: bebac2

Ja ne znam sta bih ti rekla....
Ja u kuci cijeli dan, dosadno katastrofa....
Cini mi se da bih rado da radim....jedino sto bebac ima turu, mrzim te situacije, kad je Lana bez mene a bolesna....
Kako je bebac sada?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 14939
1.5.2011 17:57:22   
bebac2

IZVORNA PORUKA: bebac2

Ja ne znam sta bih ti rekla....
Ja u kuci cijeli dan, dosadno katastrofa....
Cini mi se da bih rado da radim....jedino sto bebac ima turu, mrzim te situacije, kad je Lana bez mene a bolesna....
Kako je bebac sada?

temperatura spala na 37 do 38, ali i on ima rijetku stolicu koja grozno smrdi i sve se nadam da su zubi u pitanju.
uzivaj u dosadi, ipak je bolje nego na poslu

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14940
1.5.2011 18:02:45   
Lady26
Vidis i moja Lana ima takvu stolicu, ali nema turu....jest malo toplija ali nisam joj mjerila, jer je od nas vruce u kuci pa mislim da je zbog toga....
Ma nije vala, ja volim ipak kad radim, lijepo je kad primis platu user posted image , jdino mi curica fali, a ovih dana smo bas navikle jedna na drugu...ako li ce prihvatiti tetu nakon ovih 10 dana vidjet cemo...valjda je nije zaboravila user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 14941
1.5.2011 18:10:48   
bebac2
ne zaboravljaju oni tako brzo. moj je bio jos mladji kad je pauzirao dvije sedmice od vrtica, ali nije pravio probleme kad se vratio. vjerujem da je ona pozeljela tetu i da ce jedva cekati da malo odmori od mame user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14942
1.5.2011 18:12:35   
Lady26
Aaaaaaaaaa necu ti to oprostiti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 14943
1.5.2011 18:50:53   
koka i po
vece...evo da se niko ne ljuti ja sam sretna radi onih  sto rade i nerade user posted image ..
ljubimo bolesne bebace a mama ...sabur zene...nije lako biti majka user posted image ..
danasnji raport i kratki monolog...
uh...jesmo se prezderali...gledam svoga S...jede...jede....ja pitam jeli dosta a ono jok.....i mislim ...majke mi pozlit ce mu user posted image ...
tanjir supe ,karabatak s rostilja,banana i dva velika kolaca za veceru user posted image ..
usnica je bolje hB ..tek sad vidim koliko se udario kad je otok spao....user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14944
1.5.2011 19:13:21   
Bambi09
Helouuuuuuuuu
Evo i nas stigli smo... Bilo nam je super... Kisa padala cijeli dan, u stvari i sada pada, ali nam je drustvo bilo ekstra (nana, dedo, tetke, tetkovi, puuuuuuuuno djece), ambijent isto super (kod sestre moje u basti ispod suncobrana i tarase)... Svega se najeli i napili... Malo je mama popila i za cirkulaciju i poboljsanje krvne slike vina (ah sto se vadim) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A djeca su bila, ma za pozeljeti... Ona malo veca djeca uzela Nane i Ninu i odveli ih u kucu i igrali se s njima, skakali, pjevali, vristali... A uz njih moja djeca pojela svega i svacega... Masallah...
Dosli kuci, malo prilegli i odmorili, pa evo pijemo kaficu ako je neko raspolozit bujrum user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 14945
1.5.2011 19:21:32   
Anoniman
bambi daj mi jedan fildzan bogati umorila sam seuser posted image Mi skoro dosli super bilo anel nije htjeo uc u kucu   citavo vrijeme trckao vani  u Lokkve vode i blato dosli kuci tusirala ga sad sjedi.
i ja sam malo pogorsala krvnu slikuuser posted image user posted image cim sam vidjela da mi ko nesto nije dobro stala sam (ko nisam dugo pila) pa mi casa dovoljna da me malo osamutiuser posted image user posted image MM , samo gleda u casu i vice polako, polako nisi dugo da te nebi uhvatilouser posted image .

< Poruku je uredio felix -- 1.5.2011 19:23:24 >

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 14946
1.5.2011 21:24:04   
teacher75
ja danas dobilauser posted image samo da prijavim da ono opustanje od nekidan ipak nije urodilo plodomuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14947
1.5.2011 22:18:27   
Honey3
dobra noc,evo da se i mi prijavimouser posted image bili smo kod nane i dede sjedili smo vani,nesta smo od najlona sklepali da ne kisne,nesta se malo i na raznju uspjelo okrenutiuser posted image bilo nas je mlogo,samo djece je bilo 11 kom.user posted image a sto su se ukvasili,ublatili ali su uzivali,Esmu sam presvukla ko zna koliko puta,samo ganja lokve i blatouser posted image
ticerko e vala mi je zao zauser posted image ,ja se bas ponadala

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 14948
1.5.2011 22:50:26   
Lady26
Da prijavim da sam crnka jopet user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Dje ona koka i po....ja sam 2 koke user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 14949
1.5.2011 22:52:53   
Lady26

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja danas dobilauser posted image samo da prijavim da ono opustanje od nekidan ipak nije urodilo plodomuser posted image

Hajde, nismo ni bili spremni user posted image jel de....
E samo hocu da ti kazem da i ona plava/smedja boja super stoji....sad sam vidjela neke stare slike...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 14950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  596 597 [598] 599 600   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  596 597 [598] 599 600   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *