Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Bila do prije 4-5 mjeseci, godinama, pa probavala razne kombinacije, od crvene, ljubicasto-smedje, neke smedje , i danas posto ne odoh nigdje, uradih nesto lijepo za sebe....sama sam se gazala, a uvijek se sama gazam
ja nisam nikad znala sama, dok sam bila plavusa isla sam u frizerski jer imam jak crveni pigment, pa su mi uvijek morali i farbati i izvlaciti preko pramenove jer bih inace bila narandzasta. to je bila patnja ziva, po 3-4 sata u frizerskom sjedila i unistila kosu, nikad vise! a poslije me rodica farbala, uzimala lorealove feria farbe- neke cokoladne, to mi je bilo super. al sad nemam vremena da idem kod rodice svaki mjesec. a i unisteni su mi vrhovi iako se ne farbam vec vise od 2 godine. sreca pa nemam puno sjedih, kad osjedim opet cu pocet s tim cokoladnim nijansama, i boja meda mi fino stoji
paleta osteti vjeruj mi, meni je ona najgora bila, ona mi je najvise ostetila kosu. kad sam dosla frizeru, pitao me jesam li to koristila paletu i napao me. a garnier je ok mada nisu imali nijanse koje sam ja htjela, tako da su mi loreal feria bile najbolje, imaju super sjaj
E ne znam, mozda je do kose, evo ja licno paletu koristim od 3 razreda srednje skole (znaci 11-12 godina), i to jednu boju crno-plava, sisam se urijetko, samo kad mijenjam frizuru, ili u 6mj skratim vrhove....a kosa mi je ok skroz...cak kad je ofarbam jaca je, manje opada i ima sjaj....
Ola muchacas. Samo da vas pozdravim vidim i vi se farbate sredjujete i tako. Ja se vracam svojoj prirodno crnoj kosici. Bit cu onda 2.4 koke na kvadrat . Malecki jede,melje sve ispred sebe. Vecinom hodamo vani malo mozgic odmaram. Ljubimo vas sve puuuuuuuno.
vrijeme bilo uzas,ali zahvaljujuci momku rodicinom koji je uzeo velikiii najlon imali smo super zaklon,zato i ostadosmo tako dugo djeca bila super,mada sam na kraju Leonu isla po skafander ,nije se htio maknut sa kise,bas sam pazila da ne bude mokar,tako da se nadam da necemo imat posljedica
a danas ce dan izgleda biti ok
sta je sa antoniom?nije se vise javljala apotekarka
pozdrav . Nadam se da ste dobro kod nas nista novo . Tako sam danas neka "negodna" pa sam se jedva nagovorila da koju napisem nesto mi se neda nista bas sam bljack... Pusa svima Apotekarko kako je antonio ?
Dobar dan zenice jeste li se odmorile eh sto danas nije 1 maj danas suncano a juce kisa sve planove pokvarila. Mi smo ostali kod kuce i ovdje rostiljali. Trebali ici kod dede na vikendicu ali mi se nije dalo dva tri sata peglati u vozbji da bih sjedila u kuci odgodili smo kad bude lijep dan da se bar djeca mogu dobro iskakati. Felix ne,moj da budes neraspolozena nedaj se nadam se da cete to brzo proci Apotekarko vidjela sam da je Antonio bolestan kako je danas imali turu za sve nase bebice i zdrave i bolesne da sto prije ozdrave
hej hej mi se vratili iz setnje,bili kod mog tate na kavi, djecak se igrao kosarke.. da pohvalim mog pametka ,broji do 10 preskoci samo broj 7 ja mu ponavljala kad bi silazili niz stepenice kad malo pomalo i naucio .tajra veliko bravo za djevojcicu ,vi se skoro rijesili pelenaamani žao mi je sto se mucite s dermatitisom,poljubac za vas nisam upratila al ako ima netko bolestan želim mu da brzo ozdravi..
mi danas nadoknadili jucerasnji bezvezni potroseni dan kod kuce pa isli na boracko jezero. bilo nam je super lana trcala po livadi, brala cvjetice, htjela uci u jezero i baciti loptu, uglavnom bila je jako aktivna, al bolje da skace po livadi nego u stanu - juce smo poludili vrijeme je bilo fenomenalno, priroda prelijepa, sve u svemu divno proveden dan
eh sada je ludnica, al neka ona hoda evo sad hocu na fb da postavim video pa pogledaj zaboravih napisati da je na putu gore 2 puta povratila, one okuke prema borackom su uzas. sreca pa sam bila ponijela presvlaku, na povratku je srecom zaspala pa nije bilo povracanja
Dobro vece. Nadam se da su djecica sva dobro. Tiki rekoh ti ja, kada prohoda rahatluku dolazi kraj . Mi smo juce bili u Čapljini, moja dijete je postala prava dobrica. Cijelo vrijeme je presjedila u AS bez izvrtanja i skike. Vrijeme je bilo bljak, ali je nama bilo super jer je društvo bilo za 10.
teacherko Kako je sad kako vam L. hoda ? . i MI smo danas proveli dan vise van nego u kuci ..... Prelijepo vrijeme ....
eh sada je ludnica, al neka ona hoda evo sad hocu na fb da postavim video pa pogledaj zaboravih napisati da je na putu gore 2 puta povratila, one okuke prema borackom su uzas. sreca pa sam bila ponijela presvlaku, na povratku je srecom zaspala pa nije bilo povracanja
Tiki i Ajša je meni povracala juce, ma i meni bude muka od onih okuka prema Jablanici , a ja tuka nisam ponijela flašu vode, ma užas.
Dobro vece. Nadam se da su djecica sva dobro. Tiki rekoh ti ja, kada prohoda rahatluku dolazi kraj . Mi smo juce bili u Čapljini, moja dijete je postala prava dobrica. Cijelo vrijeme je presjedila u AS bez izvrtanja i skike. Vrijeme je bilo bljak, ali je nama bilo super jer je društvo bilo za 10.
teacherko Kako je sad kako vam L. hoda ? . i MI smo danas proveli dan vise van nego u kuci ..... Prelijepo vrijeme ....
ajoj nepodnosi voznju anel ne povraca mi isli i vratili se s mora hb bez problema a jeo je kad god je bio budan. Ma neka je super neka uziva hodajuci i istrazivajuci oko sebe