|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  597 598 [599] 600 601   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
1.5.2011 23:05:32   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja danas dobilauser posted image samo da prijavim da ono opustanje od nekidan ipak nije urodilo plodomuser posted image

user posted image user posted image
Hajde, nismo ni bili spremni user posted image jel de....
E samo hocu da ti kazem da i ona plava/smedja boja super stoji....sad sam vidjela neke stare slike...

hvala, mladost mi je lijepo stajalauser posted image user posted image a zar nisi bila crnka, nisam to upratilauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14951
1.5.2011 23:08:32   
Lady26
Bila do prije 4-5 mjeseci, godinama, pa probavala razne kombinacije, od crvene, ljubicasto-smedje, neke smedje user posted image , i danas posto ne odoh nigdje, uradih nesto lijepo za sebe....sama sam se gazala, a uvijek se sama gazam user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 14952
1.5.2011 23:11:15   
teacher75
ja nisam nikad znala sama, dok sam bila plavusa isla sam u frizerski jer imam jak crveni pigment, pa su mi uvijek morali i farbati i izvlaciti preko pramenove jer bih inace bila narandzasta. to je bila patnja ziva, po 3-4 sata u frizerskom sjedila i unistila kosu, nikad vise! a poslije me rodica farbala, uzimala lorealove feria farbe- neke cokoladne, to mi je bilo super. al sad nemam vremena da idem kod rodice svaki mjesec. a i unisteni su mi vrhovi iako se ne farbam vec vise od 2 godine. sreca pa nemam puno sjedih, kad osjedim opet cu pocet s tim cokoladnim nijansama, i boja meda mi fino stoji

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14953
1.5.2011 23:14:11   
Lady26
Ja se farbam samo paletom i garnier farbama...ne stete mi kosu, drzim samo po 20ak minuta...i svakih mjesec-dva se farbam...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 14954
1.5.2011 23:15:43   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja se farbam samo paletom i garnier farbama...ne stete mi kosu, drzim samo po 20ak minuta...i svakih mjesec-dva se farbam...

paleta osteti vjeruj mi, meni je ona najgora bila, ona mi je najvise ostetila kosu. kad sam dosla frizeru, pitao me jesam li to koristila paletu i napao me. a garnier je ok mada nisu imali nijanse koje sam ja htjela, tako da su mi loreal feria bile najbolje, imaju super sjaj

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14955
1.5.2011 23:19:32   
Lady26
E ne znam, mozda je do kose, evo ja licno paletu koristim od 3 razreda srednje skole (znaci 11-12 godina), i to jednu boju crno-plava, sisam se urijetko, samo kad mijenjam frizuru, ili u 6mj skratim vrhove....a kosa mi je ok skroz...cak kad je ofarbam jaca je, manje opada i ima sjaj....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 14956
1.5.2011 23:21:10   
teacher75
moja je tanka i osjetljiva, pa se bas brzo lomiuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14957
1.5.2011 23:25:53   
Lady26
Moja k'o ziva ograda user posted image user posted image user posted image
ili je vezem ili ravnam....inace je ima na sve strane....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 14958
2.5.2011 5:27:04   
Ella_H
Ola muchacas. Samo da vas pozdravim vidim i vi se
farbate sredjujete i tako. Ja se vracam svojoj prirodno crnoj kosici.
Bit cu onda 2.4 koke na kvadrat user posted image .
Malecki jede,melje sve ispred sebe. Vecinom hodamo vani
malo mozgic odmaram.
Ljubimo vas sve puuuuuuuno.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 14959
2.5.2011 8:53:09   
mala86
jutro svima user posted image

mi smo stigli kuci sinoc oko 11

vrijeme bilo uzas,ali zahvaljujuci momku rodicinom koji je uzeo velikiii najlon imali smo super zaklon,zato i ostadosmo tako dugo user posted image
djeca bila super,mada sam na kraju Leonu isla po skafander user posted image user posted image user posted image ,nije se htio maknut sa kise,bas sam pazila da ne bude mokar,tako da se nadam da necemo imat posljedica

a danas ce dan izgleda biti ok

sta je sa antoniom?nije se vise javljala apotekarka user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 14960
2.5.2011 11:40:51   
Anoniman
pozdrav .
Nadam se da ste dobro kod nas nista novo . Tako sam danas neka "negodna"user posted image pa sam se jedva nagovorila da koju napisem nesto mi se neda nista bas sam bljack...
Pusa svima
Apotekarko kako je antonio ?

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 14961
2.5.2011 11:59:29   
*pcelica*
Dobar dan zenice jeste li se odmorile eh sto danas nije 1 maj danas suncano a juce kisa sve planove pokvarila. Mi smo ostali kod kuce i ovdje rostiljali. Trebali ici kod dede na vikendicu ali mi se nije dalo dva tri sata peglati u vozbji da bih sjedila u kuci odgodili smo kad bude lijep dan da se bar djeca mogu dobro iskakati.
Felix ne,moj da budes neraspolozena nedaj se nadam se da cete to brzo proci
Apotekarko vidjela sam da je Antonio bolestan kako je danas imali turu
user posted image user posted image user posted image za sve nase bebice i zdrave i bolesne da sto prije ozdrave

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 14962
2.5.2011 12:31:48   
R&T@
Pozdrav za zenice i djecicuuser posted image

Ja uzivala s dragim na svadbi, jucer u kuci... ne pamtim kad smo 48 sati bili zajednouser posted image

Moja "tajfun" djevojcica uglavnom "normalna"user posted image user posted image user posted image , ali me jutros obrukala trkom i vriskom u Ferhadijiuser posted image , cisto da ne zaboravim za sta je sve sposobnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nadam se da su sva djecica zdrava i svimauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 14963
2.5.2011 14:49:20   
R&T@
Dobro mi dodje prethodni post da vidim kad je zaspalauser posted image

I jos mi tisina sumi user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14964
2.5.2011 14:50:05   
koka i po
dobro si bogami user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14965
2.5.2011 15:31:10   
R&T@
Evo da se pohvalimo malo...

Curica se probudila i trazila da piski, a pelena suhauser posted image user posted image user posted image

Polako skidamo pelenu, nezgode se desavaju,
u kuci ne nosi pelenu, odusevljena je gacicama,
tuta joj se ne svidja, ali na solji uvijek obavi... user posted image

Odosmo napraviti jedan siroki krug do Grbavice i nazad...
dok je raspolozenauser posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 14966
2.5.2011 18:52:25   
Amani12
Samo da vam mahnemo user posted image user posted image user posted image
Ko god pitao za nas,hvala mnogooo user posted image user posted image user posted image
Mi smo dobro,borimo se s dermatitisiom auuuuuu user posted image user posted image user posted image
Ljubac svima!user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14967
2.5.2011 19:42:31   
Anoniman
hej hejuser posted image mi se vratili iz setnje,bili kod mog tate na kavi, djecak se igrao kosarke..  da pohvalim mog pametka ,broji do 10 preskoci samo broj 7user posted image ja mu ponavljala kad bi silazili niz stepenice kad malo pomalo i naucio  .tajra veliko bravo za djevojcicu ,vi se skoro rijesili pelenauser posted image amani žao mi je sto se mucite s dermatitisom,poljubac za vasuser posted image nisam upratila al ako ima netko bolestan želim mu da brzo ozdravi..

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 14968
2.5.2011 20:49:08   
teacher75
mi danas nadoknadili jucerasnji bezvezni potroseni dan kod kuce pa isli na boracko jezero. bilo nam je superuser posted image lana trcala po livadi, brala cvjetice, htjela uci u jezero i baciti loptu, uglavnom bila je jako aktivna, al bolje da skace po livadi nego u stanuuser posted image - juce smo poludiliuser posted image vrijeme je bilo fenomenalno, priroda prelijepa, sve u svemu divno proveden danuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14969
2.5.2011 21:39:23   
Anoniman
teacherko Kako je sad kako vam L. hoda user posted image user posted imageuser posted image .
i MI  smo danas proveli dan vise van nego u kuci ..... Prelijepo vrijeme ....

Neposredna veza do poruke: 14970
2.5.2011 21:44:45   
teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

teacherko Kako je sad kako vam L. hoda user posted image user posted imageuser posted image .

eh sada je ludnica, al neka ona hodauser posted image evo sad hocu na fb da postavim video pa pogledajuser posted image zaboravih napisati da je na putu gore 2 puta povratila, one okuke prema borackom su uzas. sreca pa sam bila ponijela presvlaku, na povratku je srecom zaspala pa nije bilo povracanja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14971
2.5.2011 21:54:30   
myb@by
Dobro vece. Nadam se da su djecica sva dobro. Tiki rekoh ti ja, kada prohoda rahatluku dolazi kraj user posted image user posted image user posted image .
Mi smo juce bili u Čapljini, moja dijete je postala prava dobrica. Cijelo vrijeme je presjedila u AS bez izvrtanja i skike. Vrijeme je bilo bljak, ali je nama bilo super jer je društvo bilo za 10. user posted image

Danas sma djevojcici kupila ove tene:
http://www.sneakers.bz/sneakers/puma-first-round-flipper-2-jr---grey---pink---white-/5715/

http://www.pastryshoescollection.com/pastry-shoe-pictures/gradeschool-size-raspberry-ice-glam-pie-hitops-by-pastry/

puma diamond bijele, ne mogu da nađem sliku i ljubicaste starke sa cirkonima. Sve to za 12 km, kako sam happy zbog toga user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14972
2.5.2011 21:55:52   
myb@by

eh sada je ludnica, al neka ona hodauser posted image evo sad hocu na fb da postavim video pa pogledajuser posted image zaboravih napisati da je na putu gore 2 puta povratila, one okuke prema borackom su uzas. sreca pa sam bila ponijela presvlaku, na povratku je srecom zaspala pa nije bilo povracanja

Tiki i Ajša je meni povracala juce, ma i meni bude muka od onih okuka prema Jablanici user posted image user posted image
user posted image user posted image , a ja tuka nisam ponijela flašu vode, ma užas.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

Neposredna veza do poruke: 14973
2.5.2011 21:56:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by

Dobro vece. Nadam se da su djecica sva dobro. Tiki rekoh ti ja, kada prohoda rahatluku dolazi kraj user posted image user posted image user posted image .
Mi smo juce bili u Čapljini, moja dijete je postala prava dobrica. Cijelo vrijeme je presjedila u AS bez izvrtanja i skike. Vrijeme je bilo bljak, ali je nama bilo super jer je društvo bilo za 10. user posted image

Danas sma djevojcici kupila ove tene:
http://www.sneakers.bz/sneakers/puma-first-round-flipper-2-jr---grey---pink---white-/5715/

http://www.pastryshoescollection.com/pastry-shoe-pictures/gradeschool-size-raspberry-ice-glam-pie-hitops-by-pastry/

puma diamond bijele, ne mogu da nađem sliku i ljubicaste starke sa cirkonima. Sve to za 12 km, kako sam happy zbog toga user posted image user posted image user posted image user posted image

pih srami se prosla pored mene i nisi na kavu svratilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljuta samuser posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 14974
2.5.2011 21:59:03   
Anoniman

ajoj nepodnosi voznju anel ne povraca mi isli i vratili se s mora hb bez problema a jeo je kad god je bio budan.
Ma neka je super neka uziva user posted image user posted image hodajuci i istrazivajuci oko sebe

Neposredna veza do poruke: 14975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  597 598 [599] 600 601   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  597 598 [599] 600 601   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *