|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  600 601 [602] 603 604   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
3.5.2011 23:22:46   
Anoniman
Tajra princezici zelimo brzo ozdravljenje user posted image
Ledi srecno sutra user posted image
Amani nisam bas upratila kakav dermatitis ima drug, ja imam neurodermatitis od nepunih godinu dana, toliko je bio obilan da mi je kao bebi sva kosa sa glave opala, cak je i po sluznici nosa i usana iskakao, ali kod mene je neuro dermatitis i samo hidrokortison mi je pomagao i pomaze.

Mi smo jos pod antibiotikom do subote, pa onda u ponedjeljak na kontrolu. Apetit nam se hvala Bogu vratio jer dijete za nepunih sedam dana gotovo 1,5kg smrsalo. Sad da li je sto je upala sanirana pa moze da guta ili od ovoga sirupa za apetit ne znam, ali kako god dobro je. Danas joj isla kupiti pape za obdaniste jer se polako spremamo, pa ni jedan moguci model joj nije mogao pa smo na kraju kupili one ciciban patikice i dijete neda da joj ih skinem koliko se odusevila user posted image . Sad imamo novi fazon, obicno kad nesto dira sto ne smije ja je malo udarim po ruci i kazem NE, a sad ona cim joj tako uradim pocne da histerise strasno i da udara sama sebe tako jako po toj ruci i govori da,da,da,da... user posted image . Tersali dijete pravo.

(odgovor članu bebac2)
  Neposredna veza do poruke: 15026
3.5.2011 23:30:30   
Lady26
HB da je bolje, bas mi je drago....
Kod mene i dalje isto...jede pite, uljevake, jaje, cokolina i co...hljeb, urijetko supu, kad je prevarim, i to mora biti sa zvjezdicama, pa dok ona iskazuje svoje odusevljenje ja ubacujem...vise sam napola luda...ne znam....bas bira sta ce jesti...
da mi nema banana ne znam sta bih, tim upotpunimo rucak...
Ljubim vas sve, idem u krevet, pisem sutra....
Pusaaaaa

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15027
3.5.2011 23:33:37   
Lady26
Sta je neurodermatitis....
Ovaj kod mene je na nervnoj bazi, jel to nesto slicno? JA otkako je ovo sa Lanom, ogulih kozu cesuci se i samo sirim, rane pravim, a sto ruzno izgleda....veceras me sveki pita, jel to nemam para d akupim kremu, kupit ce mi ona user posted image ...kazem joj ja, imam kremu i mazem, ali djaaa jedan Lanin obrok, meni samo iskoci fleka koju cesem i pravim gore....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15028
4.5.2011 8:10:11   
mala86

IZVORNA PORUKA: bebac2

citam sta pisu mame generacije 2009 i sve se pitam je li sve u redu sa mojim djecakom. ima 1,5 godinu i zna reci samo mama, tata, deda, nana, papa i ada (tako zove brata), a vidim vasa djeca uveliko pricaju. drugo, tutu sam mu kupila prije desetak dana, ali on pojma nema cemu sluzi. hoce da sjedi na njoj kada je obucen, ali golom guzom nema sansi

mi imamo skoro 20 mjeseci i nemamo neki puno veci rijecnik

on nece uopste da ponovi za mnom kad mu nesto govorim,al polako doci ce i to na svoje mjesto

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 15029
4.5.2011 8:17:07   
mala86
jutro svima

noc nam bila bljak user posted image ,oko 3 se probudio place,vristi
nemam pojma sta mu je bilo user posted image
nece meni nece mm izvija se place,odjednom se smiri uze bocu popi i zaspa user posted image

Tajra zelimo maloj sladkici da kasalj sto prije prestane user posted image

mi doruckujemo nekad dok oci otvorimo,uzme me za ruke dovede u kuhinju i govori njam,njam user posted image
evo sad jede drugo jaje i gleda crtani

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 15030
4.5.2011 8:27:35   
R&T@
Hvala Bogu dragom i jeleniuser posted image user posted image user posted image
noc mirna potpuno...
Za ne povjerovati...ona mirno spava, a ja lunjam oko nje i sve jelenu i njen limun spominjem...user posted image

Jelena draga, imas od mene menu po izboru kad nam otvore ono cudo od fast fooda, a do tada biraj gdje pijemo kahvuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 15031
4.5.2011 8:34:09   
mala86

IZVORNA PORUKA: tajra

Hvala Bogu dragom i jeleniuser posted image user posted image user posted image
noc mirna potpuno...
Za ne povjerovati...ona mirno spava, a ja lunjam oko nje i sve jelenu i njen limun spominjem...user posted image

Jelena draga, imas od mene menu po izboru kad nam otvore ono cudo od fast fooda, a do tada biraj gdje pijemo kahvuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bas mi je drago user posted image user posted image user posted image

Jelena upisi taj recept negdje tamo na temi o kaslju user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15032
4.5.2011 8:35:24   
Anoniman
Draga Tajra bas mi je drago sto je R dobro. Meni taj limun uvijek pomogne. Popravi mi raspolozenje na sabahu user posted image .
Bitno je da je cura dobro a za kaficu i ono "cudo" user posted image od fast sooda se dogovorimo user posted image

Odosmo jesti pa se citamo i pisemo posle user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 15033
4.5.2011 9:14:49   
Meri29
Jutro drage naseuser posted image

Vidim Tajra i vi ste kasljali sinoc... i mi smo... ali je opet spavala, nije joj toliko smetao. Drzala sam i sirup od sljeza u pripravnosti, ali nije nam trebao, dobro je. Odoh traziti sta je sa tim limunom od Jeleneuser posted image

Mi smo sada velika cura, raste nam peti zubic user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15034
4.5.2011 9:17:13   
Anoniman
Ma samo iscjediti limun i posoliti i popiti, to je to. Meni i mojim ukucanima to uvijek pomaze iz prvog, ali ovo se pije kad je suv kasalj.

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 15035
4.5.2011 9:29:46   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ma samo iscjediti limun i posoliti i popiti, to je to. Meni i mojim ukucanima to uvijek pomaze iz prvog, ali ovo se pije kad je suv kasalj.

Mozda jeste banalan recept, ali ja ga nisam znala i jelenaT je "ubola" sa savjetom u pravom trenutkuuser posted image

Skoro 3 sata je djevojcica spavala i kasljala...
ustane i sjedi u krevetu, a sva se trese od kasljauser posted image
Bas je bio onaj suhi, dosadni...
Kad sam joj sasula posoljeni limun u grlo, kahnula je jos mozda 5-6 puta, legla i spavala sa smjeskom...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15036
4.5.2011 9:31:02   
Meri29
I meni je super recept, ne samo za djecicu user posted image Hvala Jelena user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15037
4.5.2011 9:38:26   
Malenaoduvijek
dobro jutro,

vidim niko ne pita za nas ali neJma veze...
meni komp jos nije gotov, disk mi je crknuo i mora se mijenjati, hm .

A malo sam maznula laptop od mm a ne smijem mLogo da ga ne zarazim ali kada dodje moj lapo necete me se rijesiti.

moji momci su dobro hB, Luka se malo bi prehladio, oci staklene i to u petak pred praznike.
ja u apoteku i kaze meni apotekarka znate sta sam ja svojoj curici od 1 godinu dala, tylorhot junior trecinu kesice i svi simptomi ko rukom odneseni.
ja njemu izvadila kasikicu u topli caj i dijete ko novo.

Igor pravi belaje postao je "vrlo" neizdrzljiv, nema gdje ga nema. penje se svugdje, neki dan je mm pao s taburea salto naravio preko glave, ali nema nigdje nista srecom.
mene samo bude strah da se ne udari.

inace ista meta isto odstojanje, danas popodne razvedravanje, zene zovite na kafu.user posted image
lady, jelena,dadada  i ostala ekipa.
basta preko puta bbi je super djeca se mogu igrati u parku.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15038
4.5.2011 9:39:58   
Anoniman
Dobro jutrouser posted image

nisam dugo pisali...a vidim svasta se desavalo...poljubac svim prehladjenim user posted image ...mojoj R. jedan veeeeeeeelikiuser posted image
mi smo standardica...ne jedemouser posted image ...ovo da utjesim Ladyuser posted image user posted image ne slusamouser posted image ...ovo da utjesim sve mame user posted image user posted image user posted image ...i takooo
tata nam ode danas za beograduser posted image ...al haj...brzo ce se vratitiuser posted image ...a ja nikako da docekam "krvavo" zaradjene pare, pa samuser posted image user posted image user posted image ...mrzim kad se dogovori neispostuju...uhuser posted image user posted image user posted image ...i tako ja cekaaaaaaam...i cekaaaaam...i osjedih cekajuciuser posted image user posted image ...i eto...svasta ja vama napisah...a nistauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15039
4.5.2011 9:40:27   
Malenaoduvijek

mene boli grlo, moze li ovo za to

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15040
4.5.2011 9:40:27   
Anoniman
Mala ja u ponedjeljak zovem S..., S..., a ti zapicila sa Lukom u kolicima i ne okreces se. Meni ovakvoj trbavoj bi malo tesko trcati za tobom user posted image

< Poruku je uredio jelenaT -- 4.5.2011 9:41:09 >

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 15041
4.5.2011 9:42:36   
Lady26
Jutro i od mene....
Popila kaficu i citam...al nemam sta citati, niste bile vrijedne user posted image user posted image
Tajra drago mi je zbog R.... i ja cu zapamtiti ovaj recepAt user posted image
Jelena kako ste mi vas dvije, pardon vas troje user posted image ?
Malaaaaaaaa, konooooo....ne popismo kafu, provela sam odmor u zatvorenom prostoru user posted image user posted image , groznoo...bit ce popravni, jel de?!
Punooooooooo pusa za sve user posted image user posted image

Eh, da...Lana se obradovala teti  user posted image user posted image user posted image user posted image , malo je bila kenjkava kad sam obukla jaknu i htjela izaci, ali smo se cmokile vise puta i otisla je gledati crtice...Laknulo mi je....
dadada user posted image user posted image user posted image mi jedemo ali samo neke stvari user posted image , ali ja se ne dam...kuham i dalje kao i prije, pa 2 zalogaja, 2 zalogaja...ali mora bar nesto pojesti, onda se dopingujemo user posted image user posted image ...Joj nije smjesno....

< Poruku je uredio Lady26 -- 4.5.2011 9:46:16 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 15042
4.5.2011 9:43:37   
Malenaoduvijek

Mala ja u ponedjeljak zovem S..., S..., a ti zapicila sa Lukom u kolicima i ne okreces se. Meni ovakvoj trbavoj bi malo tesko trcati za tobom user posted image

e joj sto mi je zao, sto nisi prozvala na mob ja bi se vratila.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15043
4.5.2011 9:43:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

dobro jutro,

vidim niko ne pita za nas ali neJma veze...
meni komp jos nije gotov, disk mi je crknuo i mora se mijenjati, hm .

A malo sam maznula laptop od mm a ne smijem mLogo da ga ne zarazim ali kada dodje moj lapo necete me se rijesiti.

moji momci su dobro hB, Luka se malo bi prehladio, oci staklene i to u petak pred praznike.
ja u apoteku i kaze meni apotekarka znate sta sam ja svojoj curici od 1 godinu dala, tylorhot junior trecinu kesice i svi simptomi ko rukom odneseni.
ja njemu izvadila kasikicu u topli caj i dijete ko novo.

Igor pravi belaje postao je "vrlo" neizdrzljiv, nema gdje ga nema. penje se svugdje, neki dan je mm pao s taburea salto naravio preko glave, ali nema nigdje nista srecom.
mene samo bude strah da se ne udari.

inace ista meta isto odstojanje, danas popodne razvedravanje, zene zovite na kafu.user posted image
lady, jelena,dadada  i ostala ekipa.
basta preko puta bbi je super djeca se mogu igrati u parku.

ma kako nepitamo...vrati se 1000 stranica pa ces vidjetiuser posted image user posted image user posted image ...sve dok nisi napisala da ti je komp pokvaren mi svaki dan gdje je mala, gdje je malauser posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image za razbojnika i dobricu
moram ja to razvedravanje dozivjeti...nesto ne vjerujem da ce se danas desitiuser posted image
A mora kafa ovih danauser posted image

Neposredna veza do poruke: 15044
4.5.2011 9:45:06   
Malenaoduvijek
Malaaaaaaaa, konooooo....ne popismo kafu, provela sam odmor u zatvorenom prostoru , groznoo...bit ce popravni, jel de?!

mora, ja sad pisem kako je basta preko puta bbi dobra i za djecicu....

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15045
4.5.2011 9:48:14   
Lady26
Jelena mene ignorise user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - zasto?! user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 15046
4.5.2011 9:48:34   
Malenaoduvijek
ma kako nep

salim se ja, Bgm ja sam mislila na vas .
a umorila sam se za ove "praznike", a zene sto me rame boli katastrofa.

evo tri dana mazem, mm masira i nista i dalje boli, da ja privijem rodni list meni se cini da su to godine user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15047
4.5.2011 9:51:04   
Malenaoduvijek
dadada mi jedemo ali samo neke stvari , ali ja se ne dam...kuham i dalje kao i prije, pa 2 zalogaja, 2 zalogaja...ali mora bar nesto pojesti, onda se dopingujemo ...Joj nije smjesno....

moj Luka kako mu je raspolozenje, prekjuce je pojeo punu zdjelicu supe sa svim mogucim povrcem i piletinom, a juce opet malo pojede za rucakuser posted image .
ja se malo nerviram a onda se sjetim dadade i necu da ga tjeram nego odustanem i kasnije mu dam nesto drugo.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15048
4.5.2011 9:52:37   
R&T@
Malauser posted image user posted image user posted image

Meni kad komp. ne radi, ja kao bez rukeuser posted image user posted image user posted image
A sve provjetravam jesam li platila internet da ga ne iskljuce...
pu-pu, gluho i daleko bilouser posted image user posted image user posted image

Dadada, sta ce ti lova kad ti se nista ne svidja za kupitiuser posted image user posted image user posted image

A taj "coek u tebe" je mogao i tebe u Bg povestiuser posted image

Lady, vidi se po broju stranica da si ti bila na godisnjemuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15049
4.5.2011 9:56:00   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

dadada mi jedemo ali samo neke stvari , ali ja se ne dam...kuham i dalje kao i prije, pa 2 zalogaja, 2 zalogaja...ali mora bar nesto pojesti, onda se dopingujemo ...Joj nije smjesno....

moj Luka kako mu je raspolozenje, prekjuce je pojeo punu zdjelicu supe sa svim mogucim povrcem i piletinom, a juce opet malo pojede za rucakuser posted image .
ja se malo nerviram a onda se sjetim dadade i necu da ga tjeram nego odustanem i kasnije mu dam nesto drugo.

Nece Mala....i gotovo...nista kasikom....jedva juce supu jer je bila sa zvjezdicama pa smo se varakale...inace, pite, uljevaci, jaje, cokolina & co, voce, makaroni, virsle, salame....znaci samo sto se jede zalogajcicima...nema sta nisam probala ali nista...znaci samo NECE, nisu ni zubi ni nista nego tvrdoglavost....iliti FAZAaaaaa user posted image ....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 15050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  600 601 [602] 603 604   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  600 601 [602] 603 604   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *