|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  606 607 [608] 609 610   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.5.2011 20:26:00   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Kako su se ove mostarke ucutale...ccc.... ni jedna da prijavi ovoj trudnici da su dole pristigle tresnje user posted image , maloprije mm zove kaze hoce poljubac za 5kg tresanja ma reko dobices i sex samo ponesi user posted image , joj meni voda na usta jedva cekam kad ce doci.

Imas i na pijaci Ciglane tresnje
kilogram 4 KM

Sad ne znam vrijedi li sex 4 KMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15176
4.5.2011 20:26:22   
Anoniman
Tajra je li skroz prosao kasalj?

Al i ti Tajra svugdje stignes sa Trebevica na Ciglane user posted image

Ma kupio je 5kg...to je 20KM, a s obzirom da nam sex zabranjeT od kraja decembra i platila bih da se posexam user posted image , ali nedam tresnje user posted image

< Poruku je uredio jelenaT -- 4.5.2011 20:28:53 >

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 15177
4.5.2011 20:27:46   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Tajra je li skroz prosao kasalj?

Bog ti dao lijepo zdravljeuser posted image

Danas nije ni kahnula...spasila si nasuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15178
4.5.2011 21:13:30   
mala86
joj jelena me podsjeti na moje trudnicke dane user posted image

i ja sam se tusila u tresnjama,ko god je dolazio tresnje mi donosiouser posted image user posted image user posted image [sm=smiley36.gif

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15179
4.5.2011 21:23:49   
R&T@
Ja sam s tajrom samo jela meso i salate, a s rianom voce i mlijekouser posted image

I, stvarno, njih dvije bas to vole...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 15180
4.5.2011 21:29:05   
Anoniman
đe ste zeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jelena i ja cekam trešnje a nisam trudnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi imamo dvije al jos nisu zreleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 15181
4.5.2011 21:31:56   
Anoniman
Ma ja trudna, ne trudna volim tresnje i jagode...ma volim svo voce. Jos nisu krenule iz Mo, ima da se ucrvam cekajuciuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15182
4.5.2011 21:33:04   
Anoniman
Noa jesi kupila kapu Andreu, da pravo i posaljes sa tresnjama user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15183
4.5.2011 21:34:18   
R&T@
Ja jedem samo ove prve tresnje, kasnije me strah da imaju podstanare...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15184
4.5.2011 21:35:43   
Lady26
Lani komplet mokra kosa....pa sta da radim vise s njom i njenim znojenjem....strah me da se ne razboli a drzim spavacu sobu bas hladnijom radi boljeg spavanja a ona opet mokra....samo je u pidzami i tankoj vreci za spavanje...
Jelena zovi na porciju tresanja user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15185
4.5.2011 21:37:57   
Anoniman
Lady zubi draga, kod nas uvijek kosa mokra kad zubi rastu, zato nazalost cu je morati sad kad krene toplije vrijeme sisati user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 15186
4.5.2011 21:45:09   
R&T@
R. se uvijek oznoji kad spava, bez obzira da li je hladno ili vruceuser posted image

I ja se pitam otkud touser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15187
4.5.2011 21:46:15   
Anoniman
jelena nije kapa jos kupljenauser posted image user posted image user posted image user posted image ubit ce nas dadada al doci ce dok pravo otopli pa makar je ja morala donijeti u SAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i naravno malo mojih trešanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15188
4.5.2011 21:48:37   
Lady26
Cuj zbog zuba se znoji, e ovo fkt nisam cula....tnx...mislim nije toliko vruce u kuci da joj kosa bude mokra, a eto vidis....nesto sasvim drugo....
Ali me strah da se ne prehladi, ne mogu joj posusiti, spava...istraumirala bi se...

< Poruku je uredio Lady26 -- 4.5.2011 21:49:03 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15189
4.5.2011 21:49:56   
N_N
Dobro veče user posted image
NeJma šanse da sve pofatam i pročitam user posted image Nadam se da ste svi dobro. Evo mali smorić zaspao, konačnooooo user posted image Zvoni mi u ušima: mamić, mamiiiiiić.....motot, bagek, mion, an-an user posted image
Moram vam pokazati sliku u koju sam se zaljubila user posted image 1. maj, tako mi je ispao bebast user posted image

user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15190
4.5.2011 21:50:15   
marinčii
tajra hvala na odgovoru ,ma ja još nisam ni sigurna da ću ga voditi e sad još kad mi reče da je zaštićen s te dvi doze zašto onda da ga i vodim da prima tu 3 ,uh neznam baš sam zbunjena i neznam ni sama kako bi i šta kad su u pitanju te vakcine
A i mi se oznojimo kad spavamo ,ajde lakše mi kad znam da nismo jedini

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15191
4.5.2011 21:54:21   
mala86

IZVORNA PORUKA: tajra

Ja sam s tajrom samo jela meso i salate, a s rianom voce i mlijekouser posted image

I, stvarno, njih dvije bas to vole...

ja sam u trudnoci znala za brzi obrok napravit tjesteninu sa pavlakom i parmezanom i bas sam uzivala u tome,eno ga malac isto sve na tanjiru pojede kad mu to pravim i vadim mu jos

a voce sve volimo oboje,al tresnje su tresnje user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15192
4.5.2011 21:56:00   
Lana_
jel se ikome desilo da ponavlja bcg vakcinu??
mojoj se curici nevidi i rečenom mi da je dovedem ponovno a mene strah...

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 15193
4.5.2011 21:56:11   
R&T@
IZVORNA PORUKA: N_N

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Slatkis dragi...

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 15194
4.5.2011 21:57:46   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lana_

To je sasvim normalno...
Ako nema oziljka, onda ponovo prime...

Ta vakcina nema reakcija i ne trebas brinutiuser posted image

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 15195
4.5.2011 21:58:27   
Anoniman

ja mislim da bcg nije strasnauser posted image

(odgovor članu Lana_)
  Neposredna veza do poruke: 15196
4.5.2011 21:58:53   
Lana_
IZVORNA PORUKA: noa

đe ste zeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jelena i ja cekam trešnje a nisam trudnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi imamo dvije al jos nisu zreleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kod mene samo što nisu,a možda i jesu nisam bila ima tjedan dana već :P

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15197
4.5.2011 21:59:43   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: N_N

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Slatkis dragi...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko anđeo a tamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image obrazi dragi user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 15198
4.5.2011 22:01:31   
Lana_

To je sasvim normalno...
Ako nema oziljka, onda ponovo prime...

Ta vakcina nema reakcija i ne trebas brinutiuser posted image

e hvala,odvest ću je..ma svaki put se brinem kad idemo al eto hb do sada nikakvih reakcija nije imala...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15199
4.5.2011 22:02:17   
Anoniman
N_N maleni je med medeni user posted image

Lana prije se i radila revakcinacija na BSG sa 7, 14, a nekad davno i 18 godina, ali zbog smanjenog broja oboljelih od TBC je ukinuta revakcinacija i probni test zvani pi-pi-di, sad se samo radi u slucaju da nema oziljka. Nista ne brini, ona nema reakcije nikakve, nema cega da te bude strah.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 15200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  606 607 [608] 609 610   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  606 607 [608] 609 610   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *