Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kako su se ove mostarke ucutale...ccc.... ni jedna da prijavi ovoj trudnici da su dole pristigle tresnje , maloprije mm zove kaze hoce poljubac za 5kg tresanja ma reko dobices i sex samo ponesi , joj meni voda na usta jedva cekam kad ce doci.
Imas i na pijaci Ciglane tresnje kilogram 4 KM
Sad ne znam vrijedi li sex 4 KM
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Lani komplet mokra kosa....pa sta da radim vise s njom i njenim znojenjem....strah me da se ne razboli a drzim spavacu sobu bas hladnijom radi boljeg spavanja a ona opet mokra....samo je u pidzami i tankoj vreci za spavanje... Jelena zovi na porciju tresanja
Cuj zbog zuba se znoji, e ovo fkt nisam cula....tnx...mislim nije toliko vruce u kuci da joj kosa bude mokra, a eto vidis....nesto sasvim drugo.... Ali me strah da se ne prehladi, ne mogu joj posusiti, spava...istraumirala bi se...
Dobro veče NeJma šanse da sve pofatam i pročitam Nadam se da ste svi dobro. Evo mali smorić zaspao, konačnooooo Zvoni mi u ušima: mamić, mamiiiiiić.....motot, bagek, mion, an-an Moram vam pokazati sliku u koju sam se zaljubila 1. maj, tako mi je ispao bebast
tajra hvala na odgovoru ,ma ja još nisam ni sigurna da ću ga voditi e sad još kad mi reče da je zaštićen s te dvi doze zašto onda da ga i vodim da prima tu 3 ,uh neznam baš sam zbunjena i neznam ni sama kako bi i šta kad su u pitanju te vakcine A i mi se oznojimo kad spavamo ,ajde lakše mi kad znam da nismo jedini
ja sam u trudnoci znala za brzi obrok napravit tjesteninu sa pavlakom i parmezanom i bas sam uzivala u tome,eno ga malac isto sve na tanjiru pojede kad mu to pravim i vadim mu jos
a voce sve volimo oboje,al tresnje su tresnje
Lana prije se i radila revakcinacija na BSG sa 7, 14, a nekad davno i 18 godina, ali zbog smanjenog broja oboljelih od TBC je ukinuta revakcinacija i probni test zvani pi-pi-di, sad se samo radi u slucaju da nema oziljka. Nista ne brini, ona nema reakcije nikakve, nema cega da te bude strah.