Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jel se ikome desilo da ponavlja bcg vakcinu?? mojoj se curici nevidi i rečenom mi da je dovedem ponovno a mene strah...
Nema ni moja curica oziljak
E ja bas neki dan kazem nasoj dr kako moj sestric nema ovaj oziljak i rekli da to znaci da mu se nije "primila" vakcina, a ona meni: ma sta ima veze, svakako ne stiti od ove TBC sada Oziljak tek kasnije dodje do izrazaja, bar je tako bilo od moje strije. Bas cu sutra da pogledam vidi li se kod male
ola, mi smo bili u DZ, dobili zinat i voltaren cepice
e miša mu nadam s ebiće OK brzo...čuvajte se
N-N e nek si sliku stavila d aoke parim...al ja bih i one kose drage oštre d avidim medenjak totalni
to je od jutros, ustvari od cetvrtka je bila kod mojih, mama me jutros zove kaze malo ima temp, hajde reko proci ce, a svakako ce danas kuci, kad opet zove kaze ova ne spada nikako ona je vodila u Ze kod dr, ist joj rekla kao nama veceras ovdje, nije grlo niti pluca, leukociti 19 sumnja da je sve od zubica jer su joj sve 3 krenule, dala nam zinat i voltaren po pola cepica jer joj dalsy ne pomaze temp u 18 bila 39,7
Al sto se ismijah na temi bb i komentaru naseg glavnog komentatora noJe tj. njene mame...za grudnjak i madrac...e...suze me oblise
e vala ja moram do Mostara grada...tiluliluli moram i tvoju mamu upoznati ...inace Suljaginu Fatu pjevam od A. rodjendana...tj. one torte...uvrtila mi se...tako zivce lijecim
N-N e nek si sliku stavila d aoke parim...al ja bih i one kose drage oštre d avidim medenjak totalni
Evo maksuzija za Farah , sa mototom u ruci
mašalllah...Farah će ujutro d avidi '' ima osu'' ili ti ima kosu
dadada kad dođes do Mostara ja te vodim do najljepseg gradica na svijetu da upoznas moju mamuN_N zna o cemu pricam et nek mi neda lagati
Šta ba znam??? Nemam blage o čemu pričate Inače ko bi vas dvije pofatao Hajde sad smjernice gdje šta, na kojoj strani da čitam, nemoj da 'vako nespremna dumam šta je