Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
samo da vam se pohvalim, juce sam kupila violeta pelene i iznenadila sam se pravo dobro upijaju, djeca jutros suha, a dobili i gratis maramice i dvd ivica i marica za 29 KM.
Ja sam kupila one Lumpi Mercatorove, kao da joj bude mokrija guza jer smo na odvikavanju, a one super upijaju
50kom je 19 KM, a veci paket je 23KM
Violetu nikad nismo kupili jer je ona prva gratis iz porodilista bila bas gruba
ja sam Igi probala na pocetku violetu i bile mi krute, debele, ali ove vece nisu lose.ja se iznenadila, izgleda da mi Luka ne podnosi babylove, cim njih koristimo dobije osip po guzi a preko noci sa pampersom budu mokri jer puno piju, a ja juce u konzumu pa hajde rekoh da probam. sad za sad su dobre pa cemo vidjeti hocu li promijeniti misljenje. a i duboke su fino pokupe guzu...
samo da vam se pohvalim, juce sam kupila violeta pelene i iznenadila sam se pravo dobro upijaju, djeca jutros suha, a dobili i gratis maramice i dvd ivica i marica za 29 KM.
Ja sam kupila one Lumpi Mercatorove, kao da joj bude mokrija guza jer smo na odvikavanju, a one super upijaju
50kom je 19 KM, a veci paket je 23KM
Violetu nikad nismo kupili jer je ona prva gratis iz porodilista bila bas gruba
ja sam Igi probala na pocetku violetu i bile mi krute, debele, ali ove vece nisu lose.ja se iznenadila, izgleda da mi Luka ne podnosi babylove, cim njih koristimo dobije osip po guzi a preko noci sa pampersom budu mokri jer puno piju, a ja juce u konzumu pa hajde rekoh da probam. sad za sad su dobre pa cemo vidjeti hocu li promijeniti misljenje. a i duboke su fino pokupe guzu...
ja sam probala sve moguce pelene , od slepin play do bebilove pa violetine sad smo na pampersima meni su super ne propustaju prave al hebiga poskupe 30km Rekla mi prijateljica ona kupuje hafu kaze da su super , pa mozda da probam snjim vidjecu... Bebilove su mi debele kao i violetine nekako krute Teacherko , ko ne voli bumbu damije bilo znat Mala pokusat cu prstima nadam se da me nece ujesti
Ne znam stvarno...a sto vise citam teme ssmo sam vise zbunjena...voljela bih privatni vrtic, samo iz razloga sto u drzavnim imaju velike grupe...to me jedino odbija...a privatni....hm...kostaju ali mislim da bolje paze djecu.... Ja imam obdaniste preko puta kuce, tu sam ja isla...ali je uvijek pretrpano...nista drugo nego obici....
anel od jutros ne miruju usta .Ujutro mlijeko posle smoki naravno i koka.Pa mama jela cevape sebi przila pojeo jedan cevap i lepine. Opet koka i pokija (smokija) . Za rucak oko 12. dala rizu sa povrcem . Skoro sveki dala pilava (tjesteninu) pravila pa da mu dam poslije cim je vidio tanjir vice daj daj trci sam sebi trazi vilicu i toga jeo .Masallah al bojim se da nije previse ..... Al sam trazi....
pelene su inace poskupe, sve je to u pet deka, ja uvijek ganjam one neke akcije sa gratis maramicama i sl, da se barem mogu tjesiti da smo nesto dobili.
a jedino nisam probala lumpi i one iz konzuma, probala sam i one iz hose, bile su dobre pa se pokvarile, one su bile malo jeftinije.
kod nas ovdje u marketu su zamjenili za hafu bebilove.AL ima u drugim prodavnicama , haman 20km 60komada ili 70 zaboravila sam. Al nisam nikad koristila pa se pitam kakve su prijateljica se kune da su prave . Mi koristimo 4 . Al kad uzmem slepin play propuste 4 plitke a 5 opet velike tako da nam pampers pravo pase . Pa vidjecu , kad potrosim ove mozda pokusam sa hafu.
imam dva vrtica za koja znam da su ok, privatna jer su ti roditelji prave peke i ako njima valja mora biti dobro, ali 250KM po djetetu, kod mene je to pet stoja, e jbg, da mi je plata kao prije porodiljskog pa hajde a ovako hm...
a drzavni, djeca moje sestre su isli u bajku na pocetki i super je vrtic ali to mi je daleko na vrh brda, a onaj na dobrinji gdje su kasnije isli je pretrpan tako da cu morati jos malo razmisliti.
a jedino nisam probala lumpi i one iz konzuma, probala sam i one iz hose, bile su dobre pa se pokvarile, one su bile malo jeftinije.
Lumpi ja koristim, bile su mi extra ali ima nekoliko jutara budi se mokra, i ne mogu vjerovati sam i uvijek na jednom strani....kad je odmotam, pelena se izvuce skroz, jesam li ja to na brzinu stavila pa nisam dobro ne znam...a bile su mi super, jedino da uzmem broj veci, a gdje cu 5, nesto mi zvuce veliko Koji broj vi koristite?!
anel od jutros ne miruju usta .Ujutro mlijeko posle smoki naravno i koka.Pa mama jela cevape sebi przila pojeo jedan cevap i lepine. Opet koka i pokija (smokija) . Za rucak oko 12. dala rizu sa povrcem . Skoro sveki dala pilava (tjesteninu) pravila pa da mu dam poslije cim je vidio tanjir vice daj daj trci sam sebi trazi vilicu i toga jeo .Masallah al bojim se da nije previse ..... Al sam trazi....
imam dva vrtica za koja znam da su ok, privatna jer su ti roditelji prave peke i ako njima valja mora biti dobro, ali 250KM po djetetu, kod mene je to pet stoja, e jbg, da mi je plata kao prije porodiljskog pa hajde a ovako hm...
a drzavni, djeca moje sestre su isli u bajku na pocetki i super je vrtic ali to mi je daleko na vrh brda, a onaj na dobrinji gdje su kasnije isli je pretrpan tako da cu morati jos malo razmisliti.
Pa meni to nije puno, jer je Lana jedna , pa sad placam skoro 400...bitna mi je lokacija i uslovi, hajde mi sarni na pp, sad samo se raspitujem... Ako ti nije tesko...
dje si lady, jesi se scipila neznas pozdraviti ccccc Mi smo jos uvjek na 4 .
Ignorisem te Djes bona felix, ne das se vidjeti A ove Lumpi pelene, su iz Mercatora, njihova marka, kao sto je Babylove od DM-a... Lumpi : 50 komada 19KM, a 80kom 24KM
kod nas ovdje u marketu su zamjenili za hafu bebilove.AL ima u drugim prodavnicama , haman 20km 60komada ili 70 zaboravila sam. Al nisam nikad koristila pa se pitam kakve su prijateljica se kune da su prave . Mi koristimo 4 . Al kad uzmem slepin play propuste 4 plitke a 5 opet velike tako da nam pampers pravo pase . Pa vidjecu , kad potrosim ove mozda pokusam sa hafu.
[/quot meni je pampers active baby ok cetvorka 70 komada - 29,90 bila dugo, ali Igoru mi sada ne moze vise cetvorka morala uzeti peticu steze ga oko butina. i inace sam zadovoljna sa ovim baby love iz dm-.a ali cini mi se da L.ne odgovaraju jer je opet sav crven oko cunice, ima vjerovatno . nesto u njima sto mu ne odgovara.
a lumpi je iz mercatora, lady ih koristi ne znam ti cijenu ja bgm.
Samo govori masallah Lubomorna sam....
posalji L. meni mozda ce jest sa A. bolje u drustvu ja A. uzadnje vrijeme pustim na lap. nadjem nesto bezz(gdje djeca jedu) i tako on sjedi , i jede nemoram vise biti na sudoperu jeee Mene opet nesto strah da ne optereti stomu tako je bilo i juce.Probudio se oko 4.i do 7 djetu se usta nisu zatvarala samo nesto drobio. Ako nije smoki jest kok ako nije kok jest ,cokoladice kinder ako nije cokolada jesu makaronice . Al da napomenem SAM trazi ....Ja dam kad je vrijeme rucku da jede , al posle rucka nakon pola sata on opet jede nesto Masallah da
dje si lady, jesi se scipila neznas pozdraviti ccccc Mi smo jos uvjek na 4 .
Ignorisem te Djes bona felix, ne das se vidjeti A ove Lumpi pelene, su iz Mercatora, njihova marka, kao sto je Babylove od DM-a... 50 komada 19KM, a 80kom 24KM
e pa ako ne bude hafu probat cemo te nadam se da cu ih naci .... Eh da dati recem nesto Lady, dzaba sto moj A. ovoliko jede kad se nista ne primjeti on to ili iskaki ili igrom ganjanjem istrosi Tako da smo opet Jednaki !
Cao svima, Ja odlucilla da se usunjam na ovu temu malo ranije. Mojoj Vegici je 1. rodjendanko za 13 dana, pa smo sad vec u nekim pripremama za proslavu. Nadam se da me primate malo ranije . Htjedoh pitati mamice koje djeci daju hapu: koliko mlijeka treba davati bebi nakon godinu dana (ona sad ima obicno tri,a nekad i cetiri mlijecna obroka)? Hocu li joj poceti davati obicno mlijeko (znam da se obicno daje ono sa dodatnim vitaminima)? I mislim da je vrijeme poceti joj davati i vodu iz cesme? Koliko obroka? Moja Vegica sada ima tri obroka, a nekad dobije i neku vocku (pa je to ko lafo cetvrti). Inace, ona nije bas neka izjelica. Drzi zalogaj u ustima po pola sata. Tu je na mene. Meni mama kaze da me posalje u skolu sa zalogajem, a ja se vratim iz skole sa istim tim zalogajem u ustima . Vidim pisete o vrticima. Djeca moje sestre su isla u Skerlicevu u drzavni vrtic i ona je bas bila zadovoljna. Ja imam srecu da ce mi mama za pocetak cuvati Vegu, a kasnije je mislim i ja upisati u vrtic, radi druzenja. Eto, pozdrav svima...
ma mrsko mi sad traziti kako se pise pravilno a brzo pisem jer imam 4 oce pratim A. sta vamo radi ....meni svejedeno al haj neka si ispravila da druge skonatju sta pise ako ne razumiju moj jezik