Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ma meni zao ona gleda place a kada sam ju dojila nehotice sam pojela sladoled od jegode i nije bilo nikakve reakcije ali vjerujem da nije isto svjeza jagoda i proizvod na bazi jagode
Teacher, i mi imamo one male cetkice iz dm-a (jedna je prije zubica, jedna kada izbiju prvi zubici, a treca kada se vec formiraju svi, cini mi se), sada koristimo ovu drugu, bez kaladonta, dam je Esmi svako jutro i ona sama pere:)
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
i ja bih pitala generaciju jesteli poceli jesti jagode,,,,i mame imateli iskustva sa sttarijom djecicom i jagodama kada poceti davati,,curica mi ima evo skoro pa 13 mjeseci ja kada pravim jagode ona gleda place hoce da jede a mene nesto dusa boli da joj nedam a nesto me opet strah jer od jedne poznanice djevojcica imala gusenje od jagode........imali neko savjet za mene..
ja sam svojoj nekidan tek dala jagode, prosle godine nisam. nisu joj se svidjele, odmah je pljunula, iduci dan sam joj izmixala sa ostalim vocem i pojela je. nije imala nikakve reakcije hb
hahahha ista stvar se desila jucer.Napravio facu kao da sam mu dala krompir sirov da proba.Pojeo je ali izmiksano sa bananom i kruskom
ma meni zao ona gleda place a kada sam ju dojila nehotice sam pojela sladoled od jegode i nije bilo nikakve reakcije ali vjerujem da nije isto svjeza jagoda i proizvod na bazi jagode
ja sam u trudnoci i dok sam dojila jela jagode u ogromnim kolicinama posto ih bas volim, a i niko u porodici nije alergican pa sam kontala da je mala vjerovatnoca da ce i ona biti
ma znam ja da ce i ona ispljuvati jer inace odbija hranu pa boze dragi neznam vise sta bih izmislila da joj ponudim hoce samo ono sto nije za nju,,evo jutros za dorucak samo jedan nestlle biskvit na bazi jogurta pojela eto ssamo neka je nesto slatko i sve ono sto nesmije .
Nisam je vodila, veceras u sest zakazani pa idemo popodne. Evo i ja svojoj hocu da dam prvi put jagode, sad joj nasjeckala vocne salate, svega i svacega pa cemo vidjeti kako ce podnijeti. Stavila sam joj grozdje, breskve, bananu (jer to troje bas obozava) i jagodu.
Jel neko probao ovo napravit ja kontam sad da joj idem pripremit svidja mi se recept pravo mada znam da ce u kantu za smece ili cu ja pojest kao i obicno
½ pakovanja testenine u obliku mašnica (ako imate devojčice) ili u obliku volana (ako imate dečake); 1 - ½ šolje jagode presečenih na pola, (van sezone možete koristiti zamrznute); 3 parčeta mocarele ili svežeg sira izdrobljenog na krupne komade; Prstohvat sveže iseckanog bosiljka (1 kašičica ako koristite sušeni); Balzamovog preliva po ukusu; Maslinovog ulja po ukusu. Postupak Testeninu skuvajte po uputstvima sa pakovanja. Osušite testeninu, isperite je hladnom vodom i zatim ponovo osušite. U veliku činiju sjedinite testeninu, jagode, sir, balzamov preliv i maslinovo ulje. Deca jednostavno obožavaju ovakvu večeru.
ajjj niko nas nije pozelio stvarno nemam vas kad pohvatat sta pisete anel ne odmice sa lap. samo bumba bubma probii mi glavu sa tim crticem . STa mislite dal bi ja A. mogla zube cistiti sa gazom kad neda cetkicom tj gadi mu se na cetkicu ??? Tajra , blago tebi ode na more .....a mi ovdje neka se smrzavamo
Jel neko probao ovo napravit ja kontam sad da joj idem pripremit svidja mi se recept pravo mada znam da ce u kantu za smece ili cu ja pojest kao i obicno
½ pakovanja testenine u obliku mašnica (ako imate devojčice) ili u obliku volana (ako imate dečake); 1 - ½ šolje jagode presečenih na pola, (van sezone možete koristiti zamrznute); 3 parčeta mocarele ili svežeg sira izdrobljenog na krupne komade; Prstohvat sveže iseckanog bosiljka (1 kašičica ako koristite sušeni); Balzamovog preliva po ukusu; Maslinovog ulja po ukusu. Postupak Testeninu skuvajte po uputstvima sa pakovanja. Osušite testeninu, isperite je hladnom vodom i zatim ponovo osušite. U veliku činiju sjedinite testeninu, jagode, sir, balzamov preliv i maslinovo ulje. Deca jednostavno obožavaju ovakvu večeru.
ja sam uvijek za nove recepte, evo sad sam skinula par novih da malo obogatimo meni....a i ovo cu kopirati
ajjj niko nas nije pozelio stvarno nemam vas kad pohvatat sta pisete anel ne odmice sa lap. samo bumba bubma probii mi glavu sa tim crticem . STa mislite dal bi ja A. mogla zube cistiti sa gazom kad neda cetkicom tj gadi mu se na cetkicu ??? Tajra , blago tebi ode na more .....a mi ovdje neka se smrzavamo
jao isti slucaj, lana cim vidi laptop vice bumba bumba
A jeste li probali da krecite sa latex bojama, one su paropropustive, ja sam prezadovoljna sa njima. do sada su mi hodnik i kuhinja njima okreceni i samo mokru krpu i sve ocistim, cak i hemijska se cisti. Ove godine planiram cijelu kucu njima ocistiti.
da mu ti prstom, a jesi probala ove male cetkice iz dm-a.veliki je on, znam da se tako cisti jezik od krupice ali zubici, pa probaj.
samo da vam se pohvalim, juce sam kupila violeta pelene i iznenadila sam se pravo dobro upijaju, djeca jutros suha, a dobili i gratis maramice i dvd ivica i marica za 29 KM.
joj vjeruj da bih ja cijeli dan nesto pravila samo da jede,,a hoce i ona makarone da su sto vece pa ona to gricka onako kao stapice al meni to sve slabo izgleda ko da se ne najede,,pa ja izmisljam svasta nudim ali dzaba a smoki moze i sve budalastine,,a meni se kada dodje vrijeme da ju hranim,,,,,,,,
Ja sam kupila one Lumpi Mercatorove, kao da joj bude mokrija guza jer smo na odvikavanju, a one super upijaju
50kom je 19 KM, a veci paket je 23KM
Violetu nikad nismo kupili jer je ona prva gratis iz porodilista bila bas gruba
Pozdrav za sve mame i djecicu. Ja cesto uletim ali nikad da se javim, samo citam. Mi smo opet prehladjeni, boli nas grlo. sad nam je bio doktor pa smo dobili sirup i kapi za nos. Vidim da ste pricale o jagodama. Ja sam davala A i hoce ih ali mi se blago osuo sutradan po licu, pitala dr. i on kaze nista , samo ti njemu daj kad hoce.