|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  627 628 [629] 630 631   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.5.2011 11:40:34   
isabella
ma meni zao ona gleda place user posted image a kada sam ju dojila nehotice sam pojela sladoled od jegode i nije bilo nikakve reakcije ali vjerujem da nije isto svjeza jagoda i proizvod na bazi jagode

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 15701
9.5.2011 11:41:25   
Malenaoduvijek
kaze ciko na radiju ocekuju nas topliji dani...

ova moja djeca nece da jedu, L.je jedva pojeo pet kasika za dorucak, ljepota.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 15702
9.5.2011 11:41:28   
Leena
Teacher, i mi imamo one male cetkice iz dm-a (jedna je prije zubica, jedna kada izbiju prvi zubici, a treca kada se vec formiraju svi, cini mi se), sada koristimo ovu drugu, bez kaladonta, dam je Esmi svako jutro i ona sama pere:)

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15703
9.5.2011 11:42:03   
salmy
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: isabella

i ja bih pitala generaciju jesteli poceli jesti jagode,,,,i mame imateli iskustva sa sttarijom djecicom i jagodama kada poceti davati,,curica mi ima evo skoro pa 13 mjeseci ja kada pravim jagode ona gleda place hoce da jede a mene nesto dusa boli da joj nedam a nesto me opet strah jer od jedne poznanice djevojcica imala gusenje od jagode........imali neko savjet za mene..

ja sam svojoj nekidan tek dala jagode, prosle godine nisam. nisu joj se svidjele, odmah je pljunula, iduci dan sam joj izmixala sa ostalim vocem i pojela je. nije imala nikakve reakcije hbuser posted image
hahahha ista stvar se desila jucer.Napravio facu kao da sam mu dala krompir sirov da proba.Pojeo je ali izmiksano sa bananom i kruskomuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15704
9.5.2011 11:44:39   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

ja evo hocu tetu da zovem....
Znas sta je meni cudno, dorucak pojede uvijek bez problema.....a rucak se mucimo...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 15705
9.5.2011 11:44:50   
teacher75

ma meni zao ona gleda place user posted image a kada sam ju dojila nehotice sam pojela sladoled od jegode i nije bilo nikakve reakcije ali vjerujem da nije isto svjeza jagoda i proizvod na bazi jagode

ja sam u trudnoci i dok sam dojila jela jagode u ogromnim kolicinama posto ih bas volim, a i niko u porodici nije alergican pa sam kontala da je mala vjerovatnoca da ce i ona biti

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 15706
9.5.2011 11:45:54   
isabella
ma znam ja da ce i ona ispljuvati jer inace odbija hranu pa boze dragi neznam vise sta bih izmislila da joj ponudim hoce samo ono sto nije za nju,,evo jutros za dorucak samo jedan nestlle biskvit na bazi jogurta pojela eto ssamo neka je nesto slatko i sve ono sto nesmije .

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 15707
9.5.2011 11:46:09   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

ja evo hocu tetu da zovem....
Znas sta je meni cudno, dorucak pojede uvijek bez problema.....a rucak se mucimo...

i kod nas je rucak najveci problem, vjerovatno vise voli ostale stvari od povrca i mesa

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15708
9.5.2011 11:50:24   
Anoniman
Lady mi cemo prije da idemo user posted image

Nisam je vodila, veceras u sest zakazani pa idemo popodne. Evo i ja svojoj hocu da dam prvi put jagode, sad joj nasjeckala vocne salate, svega i svacega pa cemo vidjeti kako ce podnijeti. Stavila sam joj grozdje, breskve, bananu (jer to troje bas obozava) i jagodu.

Neposredna veza do poruke: 15709
9.5.2011 11:54:03   
R&T@
Ticerko, imam kreativnu ideju za tvoj unisteni zid...

Stavi prazan ram na to mjesto i neka "umjetnicko djelo" bude uokvireno user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15710
9.5.2011 11:55:38   
Lady26
Tajra ne ignorisi nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15711
9.5.2011 11:58:54   
isabella
Jel neko probao ovo napravit ja kontam sad da joj idem pripremit svidja mi se recept pravo mada znam da ce u kantu za smece ili cu ja pojest kao i obicno user posted image

½ pakovanja testenine u obliku mašnica (ako imate devojčice) ili u obliku volana (ako imate dečake);
1 - ½ šolje jagode presečenih na pola, (van sezone možete koristiti zamrznute);
3 parčeta mocarele ili svežeg sira izdrobljenog na krupne komade;
Prstohvat sveže iseckanog bosiljka (1 kašičica ako koristite sušeni);
Balzamovog preliva po ukusu;
Maslinovog ulja po ukusu.
Postupak
Testeninu skuvajte po uputstvima sa pakovanja. Osušite testeninu, isperite je hladnom vodom i zatim ponovo osušite.
U veliku činiju sjedinite testeninu, jagode, sir, balzamov preliv i maslinovo ulje.
Deca jednostavno obožavaju ovakvu večeru.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15712
9.5.2011 12:05:39   
R&T@

Tajra ne ignorisi nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ignorisem jer nemam pojma kakve su cijene i ima li mjesta...
Nisam ja snaha mahalusauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15713
9.5.2011 12:06:08   
Anoniman
ajjj niko nas nije pozeliouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
stvarno nemam vas kad pohvatat sta pisete anel ne odmice sa lap. samo bumba bubma  probii mi glavu sa tim crticem .
STa mislite dal bi ja A. mogla zube  cistiti sa gazom kad neda cetkicom tj gadi mu se na cetkicu ???
Tajra , blago tebi ode na more user posted image .....a mi ovdje neka se smrzavamouser posted image

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 15714
9.5.2011 12:07:53   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tajra

Stavi prazan ram na to mjesto i neka "umjetnicko djelo" bude uokvireno user posted image

haha, to bi tek bilo smijesno, jer je na zidu pored kupatila i to nisko, na visini od manje od metar

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15715
9.5.2011 12:08:17   
Malenaoduvijek

Jel neko probao ovo napravit ja kontam sad da joj idem pripremit svidja mi se recept pravo mada znam da ce u kantu za smece ili cu ja pojest kao i obicno user posted image

½ pakovanja testenine u obliku mašnica (ako imate devojčice) ili u obliku volana (ako imate dečake);
1 - ½ šolje jagode presečenih na pola, (van sezone možete koristiti zamrznute);
3 parčeta mocarele ili svežeg sira izdrobljenog na krupne komade;
Prstohvat sveže iseckanog bosiljka (1 kašičica ako koristite sušeni);
Balzamovog preliva po ukusu;
Maslinovog ulja po ukusu.
Postupak
Testeninu skuvajte po uputstvima sa pakovanja. Osušite testeninu, isperite je hladnom vodom i zatim ponovo osušite.
U veliku činiju sjedinite testeninu, jagode, sir, balzamov preliv i maslinovo ulje.
Deca jednostavno obožavaju ovakvu večeru.

ja sam uvijek za nove recepte, evo sad sam skinula par novih da malo obogatimo meni....a i ovo cu kopirati user posted image

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 15716
9.5.2011 12:08:42   
R&T@
isabella, draga, komplikovano ti ovo...
A ja ne bih ni probalauser posted image user posted image user posted image

Moje dobiju ociscene jagode, bez secera i slaga (i viljuskuuser posted image )user posted image  za desert, a za obrok skuhanu tjesteninu sa komadicima sirauser posted image (i opet viljusku)

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 15717
9.5.2011 12:09:02   
teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

ajjj niko nas nije pozeliouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
stvarno nemam vas kad pohvatat sta pisete anel ne odmice sa lap. samo bumba bubma  probii mi glavu sa tim crticem .
STa mislite dal bi ja A. mogla zube  cistiti sa gazom kad neda cetkicom tj gadi mu se na cetkicu ???
Tajra , blago tebi ode na more user posted image .....a mi ovdje neka se smrzavamouser posted image

jao isti slucaj, lana cim vidi laptop vice bumba bumbauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15718
9.5.2011 12:11:50   
Anoniman
A jeste li probali da krecite sa latex bojama, one su paropropustive, ja sam prezadovoljna sa njima. do sada su mi hodnik i kuhinja njima okreceni i samo mokru krpu i sve ocistim, cak i hemijska se cisti. Ove godine planiram cijelu kucu njima ocistiti.

Neposredna veza do poruke: 15719
9.5.2011 12:12:04   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

da mu ti prstom, a jesi probala ove male cetkice iz dm-a.veliki je on, znam da se tako cisti jezik od krupice ali zubici, pa probaj.

samo da vam se pohvalim, juce sam kupila violeta pelene i iznenadila sam se pravo dobro upijaju, djeca jutros suha, a dobili i gratis maramice i dvd ivica i marica za 29 KM.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15720
9.5.2011 12:12:49   
isabella
joj vjeruj da bih ja cijeli dan nesto pravila samo da jede,,a hoce i ona makarone da su sto vece pa ona to gricka onako kao stapice al meni to sve slabo izgleda ko da se ne najede,,pa ja izmisljam svasta nudim ali dzaba a smoki moze i sve budalastine,,a meni se user posted image user posted image user posted image kada dodje vrijeme da ju hranim,,,,,,,,

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15721
9.5.2011 12:13:03   
R&T@
IZVORNA PORUKA: teacher75

haha, to bi tek bilo smijesno, jer je na zidu pored kupatila i to nisko, na visini od manje od metar

Galerija za malu rajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

A do mora ce se ova moja guser posted image  jos smrzavati i dobro naraditi...

Neposredna veza do poruke: 15722
9.5.2011 12:16:21   
R&T@

samo da vam se pohvalim, juce sam kupila violeta pelene i iznenadila sam se pravo dobro upijaju, djeca jutros suha, a dobili i gratis maramice i dvd ivica i marica za 29 KM.user posted image

Ja sam kupila one Lumpi Mercatorove, kao da joj bude mokrija guza jer smo na odvikavanju, a one super upijajuuser posted image user posted image user posted image

50kom je 19 KM, a veci paket je 23KM

Violetu nikad nismo kupili jer je ona prva gratis iz porodilista bila bas grubauser posted image

Neposredna veza do poruke: 15723
9.5.2011 12:18:53   
Lady26

Tajra ne ignorisi nas

Ignorisem jer nemam pojma kakve su cijene i ima li mjesta...
Nisam ja snaha mahalusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15724
9.5.2011 12:23:56   
nanika
Pozdrav za sve mame i djecicu. Ja cesto uletim ali nikad da se javim, samo citam. Mi smo opet prehladjeni, boli nas grlo.user posted image sad nam je bio doktor pa smo dobili sirup i kapi za nos.
Vidim da ste pricale o jagodama. Ja sam davala A i hoce ih ali mi se blago osuo sutradan po licu, pitala dr. i on kaze nista , samo ti njemu daj kad hoce.

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  627 628 [629] 630 631   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  627 628 [629] 630 631   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *