|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  625 626 [627] 628 629   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.5.2011 23:13:46   
mama2009
olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15651
8.5.2011 23:14:25   
teacher75
ja bih poludjela sa svojom mamom jer ona voli da se petlja u sve i da komanduje, da je sve po njenom. neka hvala, to bi bio godisnji umor. a sa sveki smo isli dok sam bila trudna jer smo bili smjesteni kod njene prijateljice, i super nam je bilo. ona je stalno bila s tom prijateljicom, nismo isli zajedno na plazu, a njih dvije su nam svaki dan kuhale, bas mi je bila gotivauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 15652
8.5.2011 23:18:16   
Malenaoduvijek
ljubimo i mi vas, laku noc user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15653
8.5.2011 23:21:39   
Anoniman
al ste se raspisale, dok ja pofatam i procita sve vi pobjegoste... vidim ova Lady opet vadi mast sa ovim bRezobraznim, meni zabranjenim radnjama...cccc user posted image
Apotekarko zao mi je, ljubimo vas.
Cestitamo nove zubice.

Vidim more na repertoaru, joj ja bih najradije sad se preselila na more, ja volim more i zimi i ljeti, ma ne bih dolazila kuci nikako. Mi smo kontali krajem juna ako meni dr dozvoli, joj nadam se da hoce i jedva cekam.

Neposredna veza do poruke: 15654
9.5.2011 9:21:49   
Lady26
Oh ja prva jutrosss user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bogme ja obukoh zimsku debelu jaknu user posted image

A sinoc mi je bilo jako toplo user posted image necu spominjat, zbog moje druge - Jelene user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15655
9.5.2011 9:25:01   
emi7908
nisi bogme  user posted image user posted image user posted image  ja virila ali se nisam javljala user posted image user posted image .. hajde ti bundu ja kontala na skijama na posao, vidim vrhovi se bijele user posted image user posted image  ej ovo je stvarno ludo vrijeme totalno... kako curica Lady?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15656
9.5.2011 9:29:05   
Lady26
Ja sam pisala a ti viri i dalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma kad sam nos provirila jutros na vrata user posted image , sreca nisam spakovala zimske stvari....a u subotu u majici kratkih rukava...svasta user posted image
Dobro je hB, borimo se sa jelom, nekad mama pobijedi nekad ona i tako.... user posted image
Kako je tvoj djeKac?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 15657
9.5.2011 9:36:41   
R&T@
Jutro, mile moje...

Ja, kokoska, zaspala s djecom sinoc u 9user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A vi o moru i bRezobrazlukuuser posted image

Ja ljetujem kod svekra i svekrve i uzivam...svekar kuha, svekrva cuva djecu i ne bih se posvadjala s njima nizasto na svijetuuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15658
9.5.2011 9:36:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image kome sam falilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
meniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image
vratia mi se simeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15659
9.5.2011 9:38:03   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

Jutro, mile moje...

Ja, kokoska, zaspala s djecom sinoc u 9user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ljetujem kod svekra i svekrve i uzivam...svekar kuha, svekrva cuva djecu i ne bih se posvadjala s njima nizasto na svijetuuser posted image user posted image user posted image

Gdje i kad da se priHvalim i ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15660
9.5.2011 9:43:10   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Jutro, mile moje...

Gdje i kad da se priHvalim i ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nije mjesto nesto (Gradac), ali je cijena super (O KM puni pansionuser posted image user posted image )

A termin, posto sam ja don obraz: od 1. 7. do 15.8.user posted image user posted image user posted image  i nekoliko vikend aranzmana u junu i septembruuser posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15661
9.5.2011 9:45:31   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image kome sam falilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
meniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image
vratia mi se simeuser posted image user posted image user posted image

Nikome, nikome user posted image
Pa ti odi opet, ako smijesuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15662
9.5.2011 9:46:23   
Lady26

Jutro, mile moje...

Nije mjesto nesto (Gradac), ali je cijena super (O KM puni pansionuser posted image user posted image )

A termin, posto sam ja don obraz: od 1. 7. do 15.8.user posted image user posted image user posted image  i nekoliko vikend aranzmana u junu i septembruuser posted image user posted image

Cek da upisem, taman  su mi donijeli obrazac da popunim kad cu na odmor.... ja cu ti doci sredinom jula, jel moze user posted image , samo molim tacne koordinate, ulijecem k'o padobranac user posted image user posted image user posted image user posted image
A jel izdaju sobe, ovo bez zezanja pitam?!

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15663
9.5.2011 10:05:12   
Anoniman

Jutro, mile moje...

nisi ti djon obraz...to se zove-imati srecuuser posted image user posted image user posted image
ista sam takva...i ne bih se mijenjala nizasta...pa makar meni odmor izgledao i bio gore haotican nego svakodnevnicauser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 15664
9.5.2011 10:07:29   
Malenaoduvijek
a bio je i red opet, dugo je bilo primirje user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15665
9.5.2011 10:08:16   
Mya_81 RR
Tajra, hoću i ja s tobom na more user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15666
9.5.2011 10:09:43   
Malenaoduvijek
dadada i tajra
kako ja vama zavidim, ali pravo.
ja ravo volim more i rodila sam se u pogresnoj klimi skroz.volim kad je toplo valjda sto sam julsko dijete.

hoccuuuuuuuuuuu na morrrrrrrrrreeeeeee
user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15667
9.5.2011 10:11:57   
Malenaoduvijek
e sada jedno ozbiljno dobro jutro,

mi smo prilicno lose spavali, Igo se stalno budio, a Luka se nije pomjerio.
uvijek jedan user posted image

ja sam sva za remonta, sve me boli user posted image

eto i hocu na more ako nisam vec rekla

i na igmanu i bjelasnici snijeg

< Poruku je uredio MALA1994 -- 9.5.2011 10:12:45 >

Neposredna veza do poruke: 15668
9.5.2011 10:14:38   
Lady26
Dobro jutro user posted image
Misha mu, sto li?....mi smo imali mirnu noc hB...ali sam Lanu jutros htjela pokriti a deka ispod nje pa sam je probudila, bilo oko 6...jedva je zaspala opet, a ja se usutila user posted image i zaspala je....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 15669
9.5.2011 10:15:04   
Anoniman
jutro
jest zima brrrrrr dok sam otisla do prodavnice smrzla se kud kapu ne stavi user posted image usi mi se smrzle
A. je dobro hb user posted image sve 5.
Apotekarkouser posted image user posted image user posted image user posted image
ostalim isto da vas nezbrajamuser posted image user posted image user posted image user posted image (nemam kad citat

Neposredna veza do poruke: 15670
9.5.2011 10:16:36   
emi7908
uh jeste brze... Dječak dobro a ovu Tajricu  nisam vidjela uhhhhhhhh... Pa ja sam mislila da sam jedina kokoš na RR i ja u krevet kad i maleni user posted image user posted image
nekad se pitam za ove noćne ptice kako im se samo da do nekih doba tipkati user posted image user posted image  hajde staću u red za ove što bi na more s tobom Tajra user posted image user posted image user posted image ..
Noja kakvo je vrjeme kod vas? Trebam do vašeg lijpog grada ali po ovakvom vremenu najradije bi se zavukla u neku rupu na spavnje...user posted image
a ti si dadada lopov.... što si me ignorisala na BBuser posted image  ja sve gledam da ti priđem ali vidim ti skreneš pogled....user posted image user posted image  jesam tako strašna bila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 15671
9.5.2011 10:19:26   
emi7908
mala  možeš misliti kako je meni onda sa svojim mediteranskim korjenima user posted image user posted image  meni se u kosti uvukla hladnoća kontam da sebi osmislim kakve cipele sa grijačimauser posted image user posted image  ne mogu ja ovog više uhhhhh user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 15672
9.5.2011 10:21:39   
Meri29
Jutrouser posted image Nama je samo zima, ostalo sve ok. Nakanjujem se da pravim Breskvinu tortu, ali mi se ne da na zimu po sastojke. Danas mi se nista ne da user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 15673
9.5.2011 10:23:13   
Malenaoduvijek

Dobro jutro user posted image
Misha mu, sto li?....mi smo imali mirnu noc hB...ali sam Lanu jutros htjela pokriti a deka ispod nje pa sam je probudila, bilo oko 6...jedva je zaspala opet, a ja se usutila user posted image i zaspala je....

[/quote
ne znam, malo mu je nos zacepljen mozda zbog toga.

a moj Igo jeli cuje nekoga odmah se ustaje, do tada lezimirno a cim se neko pomjeri odmah ustajanje.

dadada jesi gledala Irmu jutros na ftv, bas je bila slatka user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15674
9.5.2011 10:27:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: emi7908

uh jeste brze... Dječak dobro a ovu Tajricu  nisam vidjela uhhhhhhhh... Pa ja sam mislila da sam jedina kokoš na RR i ja u krevet kad i maleni user posted image user posted image
nekad se pitam za ove noćne ptice kako im se samo da do nekih doba tipkati user posted image user posted image  hajde staću u red za ove što bi na more s tobom Tajra user posted image user posted image user posted image ..
Noja kakvo je vrjeme kod vas? Trebam do vašeg lijpog grada ali po ovakvom vremenu najradije bi se zavukla u neku rupu na spavnje...user posted image
a ti si dadada lopov.... što si me ignorisala na BBuser posted image  ja sve gledam da ti priđem ali vidim ti skreneš pogled....user posted image user posted image  jesam tako strašna bila user posted image user posted image user posted image
ama nisam majkemiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ja ti se izgubim u masi...ne bih vlastitu majku skontalauser posted image user posted image user posted image ...trebala si mi cvoku opaliti...sljedeci put da znas...samo se izderi na mene...slobodnouser posted image user posted image ...u mladosti su mi vazda svi govorili da sam nafuranauser posted image ...a nije...ja gledam u ljude, a zapravo ih ne vidim...cudno je to kod mene...ne znam fakat do cega je...registrujem neke druge stvariuser posted image user posted image ...kazem ti...samo sljedeci put, cvoku spucajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 15675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  625 626 [627] 628 629   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  625 626 [627] 628 629   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *