Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
lana mi je maloprije hemijskom isarala nedavno okreceni zeleni zid u hodniku, i to nekih 20 kvadratnih cm
i A. je meni sarao isto probala nema scim nisam al neda se oprati samo gore razmrljala sreca pa mi nismo jos krecili sad cemo nekad kad se vrijeme malo proljepsa . Al moram sve olovke skloniti mada on je to "ocefio" saranje nisam mu zabranjivala ko krecit ce se pa sad mu nije zanimljivo.
ovo popodne je nemoguca, vrijeme fuj i ne mozemo nigdje, poludjela je a i ja sa njom
ej ja skoro anelu rovinjala po ustima onak bezz kad nadjo mu donje DVIJE 4.vorke cudno ima donja samo dva zuba 1.2. i sad 4 dvije nidje veze Znaci sa cetvorkama smo gotovi hb ima sad i gornje dvije vec skroz nikle a sad evo i donje i da moram rec da ih NISMO OSJETILI kako su nikle (samo bio osip po guzi) nista strasno masallah da svi tako prodju Bas me ovo oraspolozi kad vidje zubica dva
lana mi je maloprije hemijskom isarala nedavno okreceni zeleni zid u hodniku, i to nekih 20 kvadratnih cm
i A. je meni sarao isto probala nema scim nisam al neda se oprati samo gore razmrljala sreca pa mi nismo jos krecili sad cemo nekad kad se vrijeme malo proljepsa . Al moram sve olovke skloniti mada on je to "ocefio" saranje nisam mu zabranjivala ko krecit ce se pa sad mu nije zanimljivo.
ovo popodne je nemoguca, vrijeme fuj i ne mozemo nigdje, poludjela je a i ja sa njom
znam i nama je tako dosadnooooooooooo nedo Bog mi da sad nastaje zima tko bi izdrzo snjima zatvoren Bas je dosadno mada je on pola dana prespavao tusirala ga skoro sad se dosadjuje , sve na sred sobe razbaco malo se igra i skace po meni .... Nadam se sutra suncu
bravo za anelka i za zubice i moj Igo ima dvije cetvorke, ali natekla mu je i jedna trojka, bolje reci skoro izasla viri vrh,a kod njega su zubi ogromni stvarno.
a vrijeme je divno, ja sad izlazila u jakni pravo hladno
hvala mala Teacherko , ja bas evo cekam vremensku prognozu na bht .jer na rtl ne vjerujem . Kod nas je kisa od jutros lije magla se navukla, zima brrrr .....
teacherko, leona i kod A. sporo idu zubi treba im 2, 3 mjeseca da niknu ... Donja dva je imao do danas , znaci donja dva su nikla sa 13 mjes. a vidi sad mu 21.mjes tek donja vilica se pocela popunjavati. Dok gornji idu ko ludi gornji fale jos 2.petice i 2 trice Dok donja ima samo 4.
Leona, ja sam bas citala nedavno da 3. idu poslije 4. i 5., ne znam zasto, cak pise da idu između 2. i 3. godine tek nicu 3.
Mi imamo 8 zubica, ali sve kontam da joj jos nesto nice, jer bali i ne da prici ustima, tako da ne mogu vidjeti... Inace, vec 7 dana ne jede nocni obrok vise, ali se budi jednom između 2 i 3 i samo place, cak vristi, nece ni da jede, odbija i dudu (bez koje inace ne moze), tako place 15ak min. i onda zaspi... Zna li iko sta bi moglo biti?
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Ma pita li itko za nas kod nas je stanje grozno Prosli tjedan sam bila u tolikoj trci,frci...Posao,kuca,seminari neki,umrla baka sto smo kod nje podstanari i strasno sam umnorna bila za javljanje....I naravno opet sam na antibiotiku radi grla ali ima nesto zasto me treba istuci,ja ko apotekar znam da rakija nagrza rane i vlastiti tata me navrati da isperem desni i grlo i sad mi se od rakije sve ranice po nrepcu stvorile,grozan osjecaj,ne smijem doktoru ni otici naruzili bi me sad svim i svacim to ublazavam,najgore od svega je sto mi je Antonio opet sinoc 39 temp dobio prije manje od mjesec popio sumamed i proslu subotu imao 39 temp iskinuli je i eto opet sinoc,cepicem sam mu skinula do 4 ujutro opet 39 i opet mu skine da bi veceras u 5 opet dobio 38 i opet smo je cepicem skinuli....Ne znam sta bi moglo biti,zubici 5 su izgleda krenuli,malo mu u nosu ropti i koliko sam uspjela vidjeti grlo mu se crveni i imao je veceras 2 put proljev,i pomalo se nekad zali da ga pupo boli,veseo,razigran i dobro jede ....Sutra cu ga odvesti pedijatru...Brinu me i bijele buubuljice ili bradavice na koje sam se nekad zalilo,pojavilo se jos koja a 2 su narasle.... Ocva nas je godina bas grozno krenula,jos i mm je bez posla... izvinite na kukanju moral sam malo...pozz za sve bebije i mame