|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  623 624 [625] 626 627   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.5.2011 18:30:05   
teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: teacher75

lana mi je maloprije hemijskom isarala nedavno okreceni zeleni zid u hodniku, i to nekih 20 kvadratnih cmuser posted image user posted image user posted image
i A. je meni sarao isto probala nema scim nisam al neda se oprati samo gore razmrljalauser posted image sreca pa mi nismo jos krecili sad cemo nekad kad  se vrijeme malo proljepsa .
Al moram sve olovke skloniti mada on je to "ocefio" saranje nisam mu zabranjivala ko krecit ce se pa sad mu nije zanimljivo.

ovo popodne je nemoguca, vrijeme fuj i ne mozemo nigdje, poludjela je a i ja sa njomuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15601
8.5.2011 18:38:16   
Anoniman
ej ja skoro anelu rovinjala po ustima onak bezz kad nadjo mu donje DVIJE 4.vorke user posted image user posted image user posted image cudno ima donja samo dva zuba 1.2. i sad 4 dvije nidje vezeuser posted image
Znaci sa cetvorkama smo gotovi hbuser posted image ima sad i gornje dvije vec skroz nikle a sad evo i donje i da moram rec da ih NISMO OSJETILIuser posted image kako su nikle (samo bio osip po guzi) nista strasno masallah da svi tako prodjuuser posted image
Bas me ovouser posted image user posted image oraspolozi kad vidje zubica dva

< Poruku je uredio felix -- 8.5.2011 18:39:02 >

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 15602
8.5.2011 18:40:38   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

lana mi je maloprije hemijskom isarala nedavno okreceni zeleni zid u hodniku, i to nekih 20 kvadratnih cmuser posted image user posted image user posted image
i A. je meni sarao isto probala nema scim nisam al neda se oprati samo gore razmrljalauser posted image sreca pa mi nismo jos krecili sad cemo nekad kad  se vrijeme malo proljepsa .
Al moram sve olovke skloniti mada on je to "ocefio" saranje nisam mu zabranjivala ko krecit ce se pa sad mu nije zanimljivo.

ovo popodne je nemoguca, vrijeme fuj i ne mozemo nigdje, poludjela je a i ja sa njomuser posted image

znam i nama je takouser posted image dosadnooooooooooo nedo Bog mi da sad nastaje zima tko bi izdrzo snjima zatvorenuser posted image user posted image
Bas je dosadno mada je on pola dana prespavao tusirala ga skoro sad se dosadjuje , sve na sred sobe razbaco malo se igra i skace po meni ....
Nadam se sutra suncu

Neposredna veza do poruke: 15603
8.5.2011 18:57:58   
R&T@
Hvala za cestitke, divne ste...

Bili smo na rucku, porodicno i to je proslava...dragi ode raditi...user posted image
Ipak smo sinoc bili samiuser posted image

A za vrijeme, kaze T. moja: "Mama, proljece doslo i opet otislo."
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15604
8.5.2011 19:21:26   
Malenaoduvijek
bravo za anelka user posted image user posted image user posted image user posted image i za zubice i moj Igo ima dvije cetvorke, ali natekla mu je i jedna trojka, bolje reci skoro izasla viri vrh,a kod njega su zubi ogromni stvarno.

a vrijeme je divno, ja sad izlazila u jakni pravo hladnouser posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15605
8.5.2011 19:26:10   
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994

A ja jutros, pametnica, obula ljetne cipele...
Sad ih samo gledam i mislim kako ce se raspastiuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 15606
8.5.2011 19:33:08   
teacher75
i sutra ce kisa a od utorka poboljsanjeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15607
8.5.2011 19:50:59   
Anoniman
hvala mala user posted image
Teacherko , ja bas  evo cekam vremensku prognozu na bht .jer na rtl ne vjerujem user posted image .
Kod nas je kisa od jutros lije magla se navukla, zima brrrr .....

Neposredna veza do poruke: 15608
8.5.2011 19:54:26   
leona81
nama su narasle jedinice, dvice i evo sad sve cetvorke a trica ni na vidiku...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15609
8.5.2011 19:59:46   
teacher75
a lana jos uvijek ima samo 5 zuba- gornje jedinice i dvojke i jednu donju jedinicu- ostalih nema ni na pomolu

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 15610
8.5.2011 20:06:03   
R&T@

i sutra ce kisa a od utorka poboljsanjeuser posted image

Sutra ne planiram ni proviriti iz kuce, abduser posted image
A drzim fige da u utorak bude barem +20

Neposredna veza do poruke: 15611
8.5.2011 20:08:02   
Anoniman
teacherko, leona i kod A. sporo idu zubi treba im 2, 3 mjeseca da niknu ...
Donja dva je imao do danas , znaci donja dva su nikla sa 13 mjes. a vidi sad mu 21.mjes tek donja vilica  se pocela popunjavati.
Dok gornji idu ko ludi user posted image gornji fale jos 2.petice i 2 trice
Dok donja ima samo 4.

Neposredna veza do poruke: 15612
8.5.2011 20:08:06   
koka i po
ohohooo vidi moje prijeuser posted image ..
sta ces ovdje idi uzivaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15613
8.5.2011 20:20:10   
R&T@
Uzivam...
Cijeli dan se ove moje cure svadjaju...
Uvijek jedna cmizdri, na smjenu...

A "coek u mene" zbrisao na posao kad je vidio koliko je zabavno u cetverouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 15614
8.5.2011 21:30:36   
Lady26
Kao i sinoc, veceeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15615
8.5.2011 21:31:19   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Lady26

Kao i sinoc, veceeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

veccccceeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15616
8.5.2011 21:34:14   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: tajra

dobra si ti ja sam smrzla ovih dana pa u tenama user posted image

A ja jutros, pametnica, obula ljetne cipele...
Sad ih samo gledam i mislim kako ce se raspastiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15617
8.5.2011 22:06:09   
teacher75
lana se veceras stalno budi i place, ne znam sta joj jeuser posted image nismo nigdje hodale pa da kazem da je puna utisaka i da sanja. mozda je zubicuser posted image

Neposredna veza do poruke: 15618
8.5.2011 22:07:54   
Malenaoduvijek
kisa, promjena vremena'????

Neposredna veza do poruke: 15619
8.5.2011 22:08:39   
teacher75

ne znam, mozda je, citav dan je nemogucauser posted image

Neposredna veza do poruke: 15620
8.5.2011 22:10:01   
Malenaoduvijek

ne znam, mozda je, citav dan je nemogucauser posted image

moj Luka ne voli kisu, on se isto stalno budi kada kisa pada, danas popodne kad je pocela kisa da pada on se odmah probudio i plakaouser posted image

Neposredna veza do poruke: 15621
8.5.2011 22:12:58   
teacher75
ma ko je voli, i ja bih plakala od muke kad je vidimuser posted image jedva cekam da se ovo vrijeme malo stabilizuje. kad cete vi u klek ove godine?

< Poruku je uredio teacher75 -- 8.5.2011 22:13:19 >

Neposredna veza do poruke: 15622
8.5.2011 22:13:09   
Leena
Leona, ja sam bas citala nedavno da 3. idu poslije 4. i 5., ne znam zasto, cak pise da idu između 2. i 3. godine tek nicu 3.

Mi imamo 8 zubica, ali sve kontam da joj jos nesto nice, jer bali i ne da prici ustima, tako da ne mogu vidjeti... Inace, vec 7 dana ne jede nocni obrok vise, ali se budi jednom između 2 i 3 i samo place, cak vristi, nece ni da jede, odbija i dudu (bez koje inace ne moze), tako place 15ak min. i onda zaspi... Zna li iko sta bi moglo biti?user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 15623
8.5.2011 22:19:44   
Anoniman

lana se veceras stalno budi i place, ne znam sta joj jeuser posted image nismo nigdje hodale pa da kazem da je puna utisaka i da sanja. mozda je zubicuser posted image
moguce zubic da ju muci user posted image
dusa draga .A je danas mogao citav dan prespavati cim kisa cim djete omamljenouser posted image

Neposredna veza do poruke: 15624
8.5.2011 22:23:26   
Apotekarka
Ma pita li itko za nas kod nas je stanje groznouser posted image
Prosli tjedan sam bila u tolikoj trci,frci...Posao,kuca,seminari neki,umrla baka sto smo kod nje podstanari i strasno sam umnorna bila za javljanje....I naravno opet sam na antibiotiku radi grla ali ima nesto zasto me treba istuci,ja ko apotekar znam da rakija nagrza rane i vlastiti tata me navrati da isperem desni i grlo i sad mi se od rakije sve ranice po nrepcu stvorile,grozan osjecaj,ne smijem doktoru ni otici naruzili bi me sad svim i svacim to ublazavam,najgore od svega je sto mi je Antonio opet sinoc 39 temp dobio prije manje od mjesec popio sumamed i proslu subotu imao 39 temp iskinuli je i eto opet sinoc,cepicem sam mu skinula do 4 ujutro opet 39 i opet mu skine da bi veceras u 5 opet dobio 38 i opet smo je cepicem skinuli....Ne znam sta bi moglo biti,zubici 5 su izgleda krenuli,malo mu u nosu ropti i koliko sam uspjela vidjeti grlo mu se crveni i imao je veceras 2 put proljev,i pomalo se nekad zali da ga pupo boli,veseo,razigran i dobro jedeuser posted image user posted image user posted image ....Sutra cu ga odvesti pedijatru...Brinu me i bijele buubuljice ili bradavice na koje sam se nekad zalilo,pojavilo se jos koja a 2 su narasle....
Ocva nas je godina bas grozno krenula,jos i mm je bez posla...
izvinite na kukanju moral sam malo...pozz za sve bebije i mame

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 15625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  623 624 [625] 626 627   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  623 624 [625] 626 627   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *