Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
al ne mislila sam ono kao briga me sto anel spava kasno a ja tebe pokusavam utjesiti da joj nije danas mozda njen dan pa nece da legne al ocito se nismo , dobro skontale sve o.k
Moje ovih dana ne idu u vrtic pa spavaju nesto kasnije, ali meni je neobicno sto su budne uvece...
Ivancice, vjerovatno ce ti i pedijatrica dati flonidal ili fenisil. Ako je suh kasalj, moguce da je taj neki virus koji je imala i R. neko vece... Pokusaj sa Jeleninim receptom...
moj muz je blesav, to bi bila prava dijagnoza a men se cini da smo se nasli , vceras Lana gleda sebe na mob, neki klip, kad je govorila mama, tata i dijete se ne prestaje smijati i sve trazi da vracam na odredjeni dio i smije se a usput i imitira...rti se u krug, pa joj se zamanta, ne zna kud udara, pada, pa krene ustat ne moze, a i dalje se smije i meni govori jos jos....kad ce mm, pa i mater ti je blesava, samo budalese, ne mozes ti ni bit drugacija , svekar i svekrva su oplakali od smijeha....
moj muz je blesav, to bi bila prava dijagnoza a men se cini da smo se nasli , vceras Lana gleda sebe na mob, neki klip, kad je govorila mama, tata i dijete se ne prestaje smijati i sve trazi da vracam na odredjeni dio i smije se a usput i imitira...rti se u krug, pa joj se zamanta, ne zna kud udara, pada, pa krene ustat ne moze, a i dalje se smije i meni govori jos jos....kad ce mm, pa i mater ti je blesava, samo budalese, ne mozes ti ni bit drugacija , svekar i svekrva su oplakali od smijeha....
Kod nas je u domu pola-pola
Prva polovina mm i T. (oni su oni fini )) Druga smo R. i ja (e mi smo one blesave
moj zaspo tek sad 32.19minutica dobro je kako zna biti AL SAM RAHET DO UJUTRO nece se buditi ...... Laka vam noc , tajra bit ce kod vas veceras haman vatrometa
A odakle ga vozis kuci Evo odvezoh i ja svog u krevet....spava mi se a mogla bi men'' se cini past jedna runda veceras Pusaaaaaaaaaa, pisemo se sutraaaaaaa (navece )
S posla njegovog... Ustvari ne radimo, nego mahalamo...
Koliko zijevam, meŠCini cekat ce proslava jutro...
Laku noc i od mene, pa-pa
tayra tnx na savjetu...i ja sam mislila da je virus, ali treci put ovaj mjesec i to smiri se nekoliko dana, pa opet sve isto..od kad je cvjetanje pocelo..pa sumnjam na alergiju, ali necu bez dr. nista...znama d a nam ne gine neki sirup sa fl....ali nek mu bude bolje..sve sam ove domace upotrebila
dada...hoces to i ti u krpe ili ce mo na fondant pravit s majom woodo lutkice i biznis pokretat ...naravno profesionalno
I na sve to stariju sma na HIPP-u odgojila, mlađu na sisi...al džaba takve su i tako je to... Ovi mršaviji su otpirniji vjerujte mi na irječ... Pa evo i po temamam pogledajet sav budcmastija djeca su bolensija, brohitis, temperatura, teško skidanje ture malo malo antibiotik
kod mene je upravo ovakva situacija, Luka kost i koza, guza ko zrno graska, a bio hB samo jednom bolestan ovu cijelu zimu, a Igor masala a malo malo na ventolinu i bio cak i na inj. takoo je od djetet da to def nema veze sa zalihama...to je od djeteta do djeteta...
I na sve to stariju sma na HIPP-u odgojila, mlađu na sisi...al džaba takve su i tako je to... Ovi mršaviji su otpirniji vjerujte mi na irječ... Pa evo i po temamam pogledajet sav budcmastija djeca su bolensija, brohitis, temperatura, teško skidanje ture malo malo antibiotik
necu da ga ucim jos na to kasikicom Ja dam radije iz solje pa pola ce uc u usta pola prosuti . Al kad ozedni nemoze se od soka napiti kao od vode trazice on sam valjda necu ga sili oce nece nemora ....
ma naravno i ne trebaa siliti.ja necu vise nista na silu da dajem,kad pocne okretati glavu ja kazem neces vise, ok.htjeti ces kasnije. ha ja necu da se nerviram pa da onda ne bude htio nista.
Ista sam ovakva!
I kod nas se otprilike tacno zna kad se jede, i takav nam je raspored vec odavno, ali ima dana kad bas zeza s hranom i nece da jede. I samoj sebi sam rekla da je neću siliti jer time neću postići ništa. Ako je gladan jest će, a valjda i oni nekada mogu imati svoje 'loše dane'...
lako je vama sto imate bucmastije a mi koje imamo mrsavice se uvijek sekiramo, sve mislim cim jednom preskoci rucak da ce odmah smrsati
moj Luka je sve samo ne bucmast, ali ja sam uvidjela da od tjeranja nema fajde nikakve. ako preskoci jednom rucak vecerace sigurno tako da ja ne zelim vise da se sekiram i nerviram, a i njega da nerviram.
a ti teacher, na more stapni mikser, ja sam ga nosila prosle godine isto i napravi a bi joj mogla praviti sebi meni sta bi joj mogla praviti sa povrcem koje je lako za blendanje i mekano i olaksas sebi.
samo da vam mahnem kod nas kisa lije anel spava vec 3 sata nebi se jos budio al moram ga buditi jer vec je kasno
mahanje i za vas od nas ,kod nas nema kise, ali samo sto nije kako je oblacno.ja malo vodila Luku u setnju, a ovaj mali ostao sa mm spavao.zato sad trci po kuci.
Ma ja se juce i danas zadala u sijanje cvijeca i nista kako treba ne posijah a kisa poce padati.Tajra pojela ja te tresnje, sinoc dosla druga tura i tresanja i jagoda , sinoc pravila neku lagano-brzu tortu pa bujrum .
Tajra srecna godisnjica, sve najljepse od nas dvoje-troje
Dadada odusevila si me ali pravo , sahara isto tako, tako tiha, odmjerena, fina... Ostale mamice koje sam znala i koje sam upoznala veliki poljubac i bilo nam je prelijepooo