|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  621 622 [623] 624 625   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
7.5.2011 22:25:50   
Anoniman
al ne mislila sam ono kao briga me sto anel spava kasno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ja tebe pokusavam utjesiti da joj nije danas mozda njen dan pa nece da legne al ocito se nismo , dobro skontale user posted image sve o.k

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 15551
7.5.2011 22:37:14   
R&T@
Lady, tvoj muz je legendauser posted image user posted image user posted image

A prvi BB sa odjecom za "velike"user posted image user posted image user posted image , a ja ne bih...

Moje ovih dana ne idu u vrtic pa spavaju nesto kasnije, ali meni je neobicno sto su budne uvece...

Ivancice, vjerovatno ce ti i pedijatrica dati flonidal ili fenisil.
Ako je suh kasalj, moguce da je taj neki virus koji je imala i R. neko vece...
Pokusaj sa Jeleninim receptom...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15552
7.5.2011 22:51:29   
Lady26
A dje Dadada, napade me i neJma je vise ccccc.... nema ti prevoza drugi put, sto te ne ostavih danas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15553
7.5.2011 22:54:45   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

moj muz je blesav, to bi bila prava dijagnoza user posted image a men se cini da smo se nasli user posted image user posted image , vceras Lana gleda sebe na mob, neki klip, kad je govorila mama, tata i dijete se ne prestaje smijati i sve trazi da vracam na odredjeni dio i smije se a usput i imitira...rti se u krug, pa joj se zamanta, ne zna kud udara, pada, pa krene ustat ne moze, a i dalje se smije i meni govori jos jos....kad ce mm, pa i mater ti je blesava, samo budalese, ne mozes ti ni bit drugacija user posted image user posted image user posted image , svekar i svekrva su oplakali od smijeha....

< Poruku je uredio Lady26 -- 7.5.2011 22:55:03 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15554
7.5.2011 23:05:54   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: tajra

moj muz je blesav, to bi bila prava dijagnoza user posted image a men se cini da smo se nasli user posted image user posted image , vceras Lana gleda sebe na mob, neki klip, kad je govorila mama, tata i dijete se ne prestaje smijati i sve trazi da vracam na odredjeni dio i smije se a usput i imitira...rti se u krug, pa joj se zamanta, ne zna kud udara, pada, pa krene ustat ne moze, a i dalje se smije i meni govori jos jos....kad ce mm, pa i mater ti je blesava, samo budalese, ne mozes ti ni bit drugacija user posted image user posted image user posted image , svekar i svekrva su oplakali od smijeha....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kod nas je u domu pola-pola

Prva polovina mm i T. (oni su oni finiuser posted image ))
Druga smo R. i ja (e mi smo one blesaveuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15555
7.5.2011 23:06:59   
Anoniman
eFo me...eFo...i moj jedva zaspauser posted image

sofer, nemoj me ruzitiuser posted image ...kud cu ja bez sahare i tebeuser posted image ...jos da taxi placam

ivancice...ja cu samo da teuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 15556
7.5.2011 23:07:04   
Lady26
Mi smo tuto-kompleto user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15557
7.5.2011 23:09:10   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

eFo me...eFo...i moj jedva zaspauser posted image

sofer, nemoj me ruzitiuser posted image ...kud cu ja bez sahare i tebeuser posted image ...jos da taxi placam

ivancice...ja cu samo da teuser posted image

Pun mjesec, garantuser posted image user posted image user posted image
Samo da ne bude mjesecarenjauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15558
7.5.2011 23:12:18   
Lady26
Moja se vec budila 2x...ispadne joj cucla...
A redovno jastuk izbaci van, na nas krevet, pa ga onda trazi user posted image ...
A znala sam, toliko se ismijala veceras, bit ce vesela noc garant...user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15559
7.5.2011 23:16:18   
R&T@
Ja nisam s djecom, nocas nana dezurauser posted image

Cekam ponoc da ovog mog hairliju odvezem kuci i cestitam mu godisnjicuuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15560
7.5.2011 23:17:44   
Lady26
A odakle ga vozis kuci user posted image
Evo odvezoh i ja svog u krevet....spava mi se a mogla bi men'' se cini past jedna runda veceras user posted image user posted image user posted image
Pusaaaaaaaaaa, pisemo se sutraaaaaaa (navece user posted image )

< Poruku je uredio Lady26 -- 7.5.2011 23:18:26 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15561
7.5.2011 23:19:26   
Anoniman
moj zaspo tek sad 32.19minuticauser posted image dobro je kako zna biti AL SAM RAHET DO UJUTROuser posted image nece se buditi ......
Laka vam noc , tajra bit ce kod vas veceras haman vatrometauser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 15562
7.5.2011 23:21:40   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

A odakle ga vozis kuci user posted image
Evo odvezoh i ja svog u krevet....spava mi se a mogla bi men'' se cini past jedna runda veceras user posted image user posted image user posted image
Pusaaaaaaaaaa, pisemo se sutraaaaaaa (navece user posted image )

S posla njegovog...
Ustvari ne radimo, nego mahalamo...user posted image user posted image user posted image

Koliko zijevam, meŠCini cekat ce proslava jutro...user posted image user posted image user posted image

Laku noc i od mene, pa-pa

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15563
7.5.2011 23:38:11   
iv@ncica
e  fino..ja  dodjoh..one  odletiseuser posted image user posted image

tayra  tnx  na  savjetu...i  ja  sam  mislila  da  je  virus,  ali  treci  put  ovaj  mjesec  i  to  smiri  se  nekoliko  dana,  pa  opet  sve  isto..od  kad  je  cvjetanje  pocelo..pa  sumnjam  na  alergiju,  ali necu  bez  dr.  nista...znama d a nam  ne  gine  neki sirup  sa  fl....ali  nek  mu  bude  bolje..sve  sam  ove  domace  upotrebila

dada...hoces  to  i  ti u  krpe  ili  ce  mo  na  fondant  pravit  s majom  woodo lutkice  i  biznis  pokretatuser posted image ...naravno  profesionalnouser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15564
7.5.2011 23:40:05   
iv@ncica
oooo  tayrauser posted image   jos  bake  djecu  cuvaju...blago se  tebei....mog  ovog  nece  niko  d a cuva--pogotovo  ponociuser posted image user posted image user posted image ...de  ziva  iskorpcaj  se  nocas  i  za  mene..ja  nemrem  stic..i  cestitamo  naravnouser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 15565
8.5.2011 15:40:32   
Malenaoduvijek
I na sve to stariju sma na HIPP-u odgojila, mlađu na sisi...al džaba takve su i tako je to...
Ovi mršaviji su otpirniji vjerujte mi na irječ...
Pa evo i po temamam pogledajet sav budcmastija djeca su bolensija, brohitis, temperatura, teško skidanje ture malo malo antibiotik

kod mene je upravo ovakva situacija, Luka kost i koza, guza ko zrno graska, a bio hB samo jednom bolestan ovu cijelu zimu,
a Igor masala a malo malo na ventolinu i bio cak  i na inj. takoo je od djetet da to def nema veze sa zalihama...to je od djeteta do djeteta...

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 15566
8.5.2011 15:44:09   
Anoniman

I na sve to stariju sma na HIPP-u odgojila, mlađu na sisi...al džaba takve su i tako je to...
Ovi mršaviji su otpirniji vjerujte mi na irječ...
Pa evo i po temamam pogledajet sav budcmastija djeca su bolensija, brohitis, temperatura, teško skidanje ture malo malo antibiotik

ovo kod nas nije slucajuser posted image ...hvala bogu

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 15567
8.5.2011 15:45:04   
Anoniman
Tajra, sretna godisnjica brakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15568
8.5.2011 15:45:34   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: felix

necu da ga ucim jos na to kasikicom user posted image Ja dam radije iz solje pa pola ce uc u usta pola prosuti user posted image . Al kad ozedni nemoze se od soka napiti kao od vode trazice on sam valjda user posted image necu ga sili oce nece nemora ....

ma naravno i ne trebaa siliti.ja necu vise nista na silu da dajem,kad pocne okretati glavu ja kazem neces vise, ok.htjeti ces kasnije.user posted image
ha ja necu da se nerviram pa da onda ne bude htio nista.

Ista sam ovakva!

I kod nas se otprilike tacno zna kad se jede, i takav nam je raspored vec odavno, ali ima dana kad bas zeza s hranom i nece da jede. I samoj sebi sam rekla da je neću siliti jer time neću postići ništa. Ako je gladan jest će, a valjda i oni nekada mogu imati svoje 'loše dane'...

lako je vama sto imate bucmastije user posted image a mi koje imamo mrsavice se uvijek sekiramo, sve mislim cim jednom preskoci rucak da ce odmah smrsatiuser posted image

moj Luka je sve samo ne bucmast, ali ja sam uvidjela da od tjeranja nema fajde nikakve.
ako preskoci jednom rucak vecerace sigurno tako da ja ne zelim vise da se sekiram i nerviram, a i njega da nerviram.

a ti teacher, na more stapni mikser, ja sam ga nosila prosle godine isto i napravi a bi joj mogla praviti sebi meni sta bi joj mogla praviti sa povrcem koje je lako za blendanje i mekano i olaksas sebi.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 15569
8.5.2011 15:53:48   
Anoniman
samo da vam mahnem kod nas kisa lije anel spava vec 3 sata nebi se jos budio al moram ga buditi jer vec je kasno

Neposredna veza do poruke: 15570
8.5.2011 15:55:25   
Malenaoduvijek

Tajra, sretna godisnjica brakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i od nas user posted image user posted image user posted image user posted image

a dadada gdje si ti, ti mene stavila na ignore....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15571
8.5.2011 15:57:27   
Anoniman

i od nas user posted image user posted image user posted image user posted image

ma nitaaaaaaamuser posted image ...pa tebe nema ni na mapi...upoznala sam i jeluuser posted image user posted image user posted image ...ima da padne kafa neka...uskorouser posted image

Neposredna veza do poruke: 15572
8.5.2011 16:02:01   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

samo da vam mahnem kod nas kisa lije anel spava vec 3 sata nebi se jos budio al moram ga buditi jer vec je kasno

mahanje i za vas od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
,kod nas nema kise, ali samo sto nije kako je oblacno.ja malo vodila Luku u setnju, a ovaj mali ostao sa mm spavao.zato sad trci po kuci.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15573
8.5.2011 16:03:57   
Malenaoduvijek

ma nitaaaaaaamuser posted image ...pa tebe nema ni na mapi...upoznala sam i jeluuser posted image user posted image user posted image ...ima da padne kafa neka...uskorouser posted image

ha jesi vidjela trudnice, a moja druga lady nema mi je nigdje...

a meni sad laptop dosao i sada sam opet redovan posjetilac user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15574
8.5.2011 16:05:05   
Anoniman
O drage moje, duboki naklon user posted image

Ma ja se juce i danas zadala u sijanje cvijeca i nista kako treba ne posijah a kisa poce padati.Tajra pojela ja te tresnje, sinoc dosla druga tura i tresanja i jagoda user posted image , sinoc pravila neku lagano-brzu tortu pa bujrum user posted image .

Tajra srecna godisnjica, sve najljepse od nas dvoje-troje user posted image

Dadada odusevila si me ali pravouser posted image , sahara isto tako, tako tiha, odmjerena, fina... Ostale mamice koje sam znala i koje sam upoznala veliki poljubac i bilo nam je prelijepooo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  621 622 [623] 624 625   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  621 622 [623] 624 625   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *