|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  619 620 [621] 622 623   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
7.5.2011 20:38:57   
R&T@
Ja sama sa sobom pa mi mozak radiuser posted image user posted image user posted image

Za promjenuuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 15501
7.5.2011 20:40:29   
teacher75
mi smo se pravo umorile, sve me boli. bile na bazaru skoro do 12, pa kuci da lana odspava. odspavala samo sat vremena, a za to vrijeme ja napravila rucak. nahranila je pa iza 2 izasle kolicima u set_nju u grad, sve pjeske. ledja mi otpala gurajuci kolica. u gradu se satima nahodale po radnjama, popile brzinsku kafu u radicevoj, i vratile se na grbavicu tek oko 6 pa otisle u park i ostale nekih sat vremena- lana se izigrala u pjesku, kuci dosle iza 7, samo je presvukla i stavila u krevet, zaspala odmah oko 7.20. ne ocekujem da ce se probuditi do sutra ujutro. a meni noge otpale. tipkam u horizontali, lijepi laptop, svaka cas_t onome ko ga izmisliuser posted image da napomenem da smo se i vratile sve pjeske od manga do grbavice

< Poruku je uredio teacher75 -- 7.5.2011 20:41:52 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 15502
7.5.2011 20:44:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

hah...ja sam "starka" sa vise kila ...JELDE DADADA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hoce to tako u godinamauser posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 15503
7.5.2011 20:46:26   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

hah...ja sam "starka" sa vise kila ...JELDE DADADA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hocu i ja "u godine"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zuljaju me kostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15504
7.5.2011 20:47:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Dobar dan, mile moje...

Ja bila s mojim djevojcicama na proslavi rodjendana u igraonici i zamislite UZIVALA SAMuser posted image user posted image user posted image

Ova moja mladja mrvica bila najmladja, ali je spretnija od vecine starijih...cudo od generacijeuser posted image user posted image user posted image
Samo ih je uplasio ten ten (tj. maskota Ben 10)user posted image user posted image user posted image user posted image

Koko i po, halali za sinoc, baterija...user posted image user posted image user posted image
nastavit cemo razgovor cim bude placauser posted image user posted image user posted image

Bambi, zavidim ti...mene sve to ceka, ali dok bude +30 stepeniuser posted image

pa i vama je bilo superuser posted image ...ovaj moj je proveo vrijeme s tetkom...prezivjela jeuser posted image user posted image user posted image ..bili su u igraoni, pa u parku...pa je vodao po naseljuuser posted image user posted image user posted image ...al haj...dobro je i njoj doslo da malo hodauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 15505
7.5.2011 20:49:02   
Anoniman

Hocu i ja "u godine"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zuljaju me kostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

nije to od godinauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 15506
7.5.2011 20:52:34   
R&T@
Moja R. se popravljauser posted image
Milion puta kuc-kuc da je ne ureknem, ali stvarno me iznenadjujeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kako A. vokabular?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15507
7.5.2011 20:53:44   
R&T@

Ili sam suplja ja ili kasikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15508
7.5.2011 20:57:58   
Anoniman

Moja R. se popravljauser posted image
Milion puta kuc-kuc da je ne ureknem, ali stvarno me iznenadjujeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kako A. vokabular?user posted image

hos rec...tvoja R. se popravljauser posted image ...cuj popravlja...ona je vazda bilauser posted image samo sto vi to niste primjecivaliuser posted image user posted image
a tvoj A....slabo...bogami...slabo...ja ko papagaj ponavljam, a on meni i dalje na mandarinskom odgovarauser posted image ..i dalje tersa...pravouser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 15509
7.5.2011 20:58:43   
Anoniman

Ili sam suplja ja ili kasikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bece da je do kasikeuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 15510
7.5.2011 21:06:44   
R&T@
Jeste, ona je user posted image , ali ovakav: user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15511
7.5.2011 21:08:31   
R&T@
Nemoj ni ti da pises da A. ne prica...user posted image
Ko je tebi kriv sto ne razumijes mandarinskiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15512
7.5.2011 21:14:13   
koka i po

bece da je do kasikeuser posted image

user posted image .....user posted image ...stigla "starka" medju puterice user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15513
7.5.2011 21:18:43   
Lady26
Veceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 15514
7.5.2011 21:20:39   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Veceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15515
7.5.2011 21:20:43   
koka i po
dobro je kako si ti user posted image ..
vec me "optuzuju" za ozbiljnost i zrele godine user posted image ...moram biti malo neozbiljna da se uklopim u masu user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15516
7.5.2011 21:20:44   
Anoniman

Samo ti uzivaj, felix...

Ja ne bih kahvu.

Ima li sta slatko?
ima naravno mila za tebe uvjek , bas danas dobila od nene stare mm donio torte pa ima bujrum user posted image (juce joj bio rodjendan 84. )

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 15517
7.5.2011 21:23:12   
Honey3
vece i od nas i evo jos jedne starkeuser posted image
mi se evo kupali,poslije bb isli smo na Stojcevac,malo da udisemo miris behara i cevapcicauser posted image bilo super,super djeca se pravo izigrala a Esma,ma samo tako uzivala,za nju zakon livadauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15518
7.5.2011 21:23:16   
R&T@
IZVORNA PORUKA: felix

Samo ti uzivaj, felix...

Ja ne bih kahvu.

Ima li sta slatko?
ima naravno mila za tebe uvjek , bas danas dobila od nene stare mm donio torte pa ima bujrum user posted image (juce joj bio rodjendan 84. )

Masallahuser posted image

Ja "udarila" po tortama i jucer i danasuser posted image

A sutra je mm i meni godisnjica, pa valjda ce biti sta slatko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15519
7.5.2011 21:25:57   
Honey3
moja tajra,lahko mi je za tebeuser posted image mozes slatka koliko hoces a ja svaki kolac moram vagatiuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15520
7.5.2011 21:30:18   
R&T@
Bjezi, zeno, ti super izgledas...user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 15521
7.5.2011 21:32:11   
Anoniman

ooooooooooooo...pa nema te vas cijeli dan...valja li to takouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 15522
7.5.2011 21:32:26   
Honey3

Bjezi, zeno, ti super izgledas...user posted image
kad se maskiramuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15523
7.5.2011 21:37:33   
R&T@

ooooooooooooo...pa nema te vas cijeli dan...valja li to takouser posted image user posted image user posted image

A ovo joj vece kao laku nocuser posted image
i suuuuuuuuuuuuuuuutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15524
7.5.2011 21:41:18   
Anoniman

A ovo joj vece kao laku nocuser posted image
i suuuuuuuuuuuuuuuutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma ja...et tek toliko da nam mahne...cccc...a gdje je jela...ni ne na mapi...a noJa opet odleprsala...ccccc

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 15525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  619 620 [621] 622 623   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  619 620 [621] 622 623   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *