Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
mi smo se pravo umorile, sve me boli. bile na bazaru skoro do 12, pa kuci da lana odspava. odspavala samo sat vremena, a za to vrijeme ja napravila rucak. nahranila je pa iza 2 izasle kolicima u set_nju u grad, sve pjeske. ledja mi otpala gurajuci kolica. u gradu se satima nahodale po radnjama, popile brzinsku kafu u radicevoj, i vratile se na grbavicu tek oko 6 pa otisle u park i ostale nekih sat vremena- lana se izigrala u pjesku, kuci dosle iza 7, samo je presvukla i stavila u krevet, zaspala odmah oko 7.20. ne ocekujem da ce se probuditi do sutra ujutro. a meni noge otpale. tipkam u horizontali, lijepi laptop, svaka cas_t onome ko ga izmisli da napomenem da smo se i vratile sve pjeske od manga do grbavice
< Poruku je uredio teacher75 -- 7.5.2011 20:41:52 >
Koko i po, halali za sinoc, baterija... nastavit cemo razgovor cim bude placa
Bambi, zavidim ti...mene sve to ceka, ali dok bude +30 stepeni
pa i vama je bilo super ...ovaj moj je proveo vrijeme s tetkom...prezivjela je ..bili su u igraoni, pa u parku...pa je vodao po naselju ...al haj...dobro je i njoj doslo da malo hoda
Moja R. se popravlja Milion puta kuc-kuc da je ne ureknem, ali stvarno me iznenadjuje
Kako A. vokabular?
hos rec...tvoja R. se popravlja ...cuj popravlja...ona je vazda bila samo sto vi to niste primjecivali a tvoj A....slabo...bogami...slabo...ja ko papagaj ponavljam, a on meni i dalje na mandarinskom odgovara ..i dalje tersa...pravo
vece i od nas i evo jos jedne starke mi se evo kupali,poslije bb isli smo na Stojcevac,malo da udisemo miris behara i cevapcica bilo super,super djeca se pravo izigrala a Esma,ma samo tako uzivala,za nju zakon livada