|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  620 621 [622] 623 624   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
7.5.2011 21:44:28   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: Lady26

Veceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image
ooooooooooooo...pa nema te vas cijeli dan...valja li to takouser posted image user posted image user posted image

A ovo joj vece kao laku nocuser posted image
i suuuuuuuuuuuuuuuutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma ja...et tek toliko da nam mahne...cccc...a gdje je jela...ni ne na mapi...a noJa opet odleprsala...ccccc

Treba pojesti 5 kg tresanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15526
7.5.2011 21:50:26   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

Samo ti uzivaj, felix...

Ja ne bih kahvu.

Ima li sta slatko?
ima naravno mila za tebe uvjek , bas danas dobila od nene stare mm donio torte pa ima bujrum user posted image (juce joj bio rodjendan 84. )

Masallahuser posted image

Ja "udarila" po tortama i jucer i danasuser posted image

A sutra je mm i meni godisnjica, pa valjda ce biti sta slatko user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image super pasce poklon jel da a i nesto slatko mora da se zabiljezi godisnjicauser posted image Koja ako se smije znati?user posted image
Zaha ma ti si meniuser posted image kakva stara koka ...Bome si ti dobra koka  za svoje godine a bome i mladoliko izgledas :)

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 15527
7.5.2011 21:52:05   
Lady26

Veceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image
ooooooooooooo...pa nema te vas cijeli dan...valja li to takouser posted image user posted image user posted image

i suuuuuuuuuuuuuuuutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lana mi tek zaspala, jedva user posted image user posted image user posted image user posted image
Ovo se nije desilo ne pamtim....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15528
7.5.2011 21:53:46   
Anoniman

Lana mi tek zaspala, jedva user posted image user posted image user posted image user posted image
Ovo se nije desilo ne pamtim....

cuj tebi cudno sto nije zaspala a moj jos se igra hoda po sobama user posted image user posted image user posted image user posted image ganja mede...
Meni bude cudno kad zaspi oko 23. user posted image reko kisa ce ili snijeg .
Nije svaki dan isti ni njoj , kao ni nama i njoj se nekad ne spava

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 15529
7.5.2011 21:53:48   
R&T@
7 dugih godina user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15530
7.5.2011 21:54:48   
Anoniman
masallah user posted image user posted image user posted image dozivjeli ih jos abd 100 u zdravlju uz svoje curke lijepe user posted image .

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 15531
7.5.2011 21:55:42   
Honey3

7 dugih godina user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da zajedno docekate jos jednu sedmicu uz tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15532
7.5.2011 21:55:50   
Lady26
Oh masallah,ako zaboravim sutra, cestitam i da ih jossssss punooooo docelate aBd u zdravlju, ljubavi i sreci, zajedno sa svojim princezama user posted image user posted image
PS bas fi falila danas user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15533
7.5.2011 21:57:47   
R&T@
Hvala, hvala user posted image

Ja sam rahat s njim i zato sam sretnauser posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 15534
7.5.2011 22:00:08   
iv@ncica
vece  zenske  i  od  nas...mi stalno  u  zbrci...prosli  su  nam  veliki  dogadjaji  i feste
na poslu  guzva,  poginula  nam ravnateljica,  a  u  jeku  smo velikih  akcija  i  prikupljanja  sredstava  za  nasu  djecuuser posted image ...u  vrticu  se  opet  2-tete  izmjenile....ali  ok  smo  valjda...radimo..pricamo...i  mozete  zamisliti da  je moj decko  ko  fol  pstao  biolji  i  malo se bolje  ponasa  na ulici..i  dalje  nedaje  ruku,  ali  vise ne trci  bezglavo..vec  polako pored  mene  i  kolica  seta,  ovih  dana  i ne juri  pod  auta  ili  tamo  gdje  ne treba....jede  onako..voce  nikako,  poceo  je  dadada-  da nosi  onu  kapu,  i  poceo  je d a  pije  mlijeko  pomalo  , ali  uz  bijelu  kavuuser posted image s  mamomuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15535
7.5.2011 22:01:53   
R&T@

PS bas fi falila danas user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15536
7.5.2011 22:02:52   
iv@ncica
zaboravih   da A.  opet  kasljee  uzas..i  to  ono  kao  ja  nekad  bas  alergijsski ,  iz  nosica odjednom  voda I SAV  SE  ZACRVENIO  u licu, a  kod  nas  sad cvijetaju  lipe  i  topole....uhhh...danas  nije  cijeli  dan  uvukao  jezika  u glavu...sad  sam  caj  s lukom koji  ga  protjera, pa  sam  i  linex  uvalila...pa  inhalirala  u  wc-u, pa  cajeva  i  meda.  pa  sirup  mukoplant  i  balzam..i  tek  je evo  sad  se  malo  umirio  i zaspao...e  sad  idem  sutra  pedijatrici  i  zelim  je  pitati  da  ispitamo  koliko  je  sve  to  alergijski,  posto  je  imao  5  puta  uz  sve  ovo  i  konjuktiuvitis...pa  sad  me  zanima  flonidan  sirup  naravno  ne  smijem  dati na  svoju  ruku,  ali  imali ko  iskustva  s njim i djeluje  li  brzo ako je bas  alergija  u  pitanju..hvala  dragicke ;))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 15537
7.5.2011 22:04:04   
Lady26
user posted image user posted image
Meni jesi ne znam za ostale user posted image , i briga me bas user posted image
PS nema veze sa odjecom, toga nije danas nedostajalo user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15538
7.5.2011 22:04:39   
R&T@
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

vece  zenske  i  od  nas...mi stalno  u  zbrci...prosli  su  nam  veliki  dogadjaji  i feste
na poslu  guzva,  poginula  nam ravnateljica,  a  u  jeku  smo velikih  akcija  i  prikupljanja  sredstava  za  nasu  djecuuser posted image ...u  vrticu  se  opet  2-tete  izmjenile....ali  ok  smo  valjda...radimo..pricamo...i  mozete  zamisliti da  je moj decko  ko  fol  pstao  biolji  i  malo se bolje  ponasa  na ulici..i  dalje  nedaje  ruku,  ali  vise ne trci  bezglavo..vec  polako pored  mene  i  kolica  seta,  ovih  dana  i ne juri  pod  auta  ili  tamo  gdje  ne treba....jede  onako..voce  nikako,  poceo  je  dadada-  da nosi  onu  kapu,  i  poceo  je d a  pije  mlijeko  pomalo  , ali  uz  bijelu  kavuuser posted image s  mamomuser posted image

Ovo boldirano je i kod mene tako da te POTPUNO razumijem...

Zato user posted image

P.S. Bas volim ove smajliceuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 15539
7.5.2011 22:07:47   
R&T@

Meni jesi ne znam za ostale user posted image , i briga me bas user posted image

Ja ovo cmizdrim...
Hebo prvu subotu u mjesecu kad nisam s vamauser posted image

A ti za ovaj post imas nesto ljubicanstvenouser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15540
7.5.2011 22:09:03   
Lady26
Ej, moram napisati, ad kad god se vratim sa BB, muzek se zarovi u kesu - de da vidim sta si joj sad kupila user posted image user posted image , i tako danas "rovi", gleda majice....sorc...sve ok, dodje do moje majice, kaze "Lani" : vidi Lana mama ti kupila za brojvecu majicu, moci ce ti dogodine....user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15541
7.5.2011 22:09:49   
Anoniman

kako lijepo od tebe!

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 15542
7.5.2011 22:10:07   
teacher75

Ej, moram napisati, ad kad god se vratim sa BB, muzek se zarovi u kesu - de da vidim sta si joj sad kupila user posted image user posted image , i tako danas "rovi", gleda majice....sorc...sve ok, dodje do moje majice, kaze "Lani" : vidi Lana mama ti kupila za brojvecu majicu, moci ce ti dogodine....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo obavezno stavi u onu temu: provale mm

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15543
7.5.2011 22:11:09   
Lady26

Ja ovo cmizdrim...

Volim ljubicanstvenoooooooo user posted image user posted image user posted image
Moram i ovo napisati, volim i Maju78RR - rece mi da sam smrsala... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15544
7.5.2011 22:12:28   
Lady26

kako lijepo od tebe!

Ovo ti kao ljuto kazes ili?
Ne znam zasto reagujes....

< Poruku je uredio Lady26 -- 7.5.2011 22:13:35 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15545
7.5.2011 22:12:35   
teacher75

Ja ovo cmizdrim...

Volim ljubicanstvenoooooooo user posted image user posted image user posted image
Moram i ovo napisati, volim i Maju78RR - rece mi da sam smrsala... user posted image

a ja iz istog razloga volim visnjuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15546
7.5.2011 22:12:59   
iv@ncica
user posted image tayra  tnx..i  ja  ih volem
user posted image
user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15547
7.5.2011 22:14:00   
Anoniman

kako lijepo od tebe!

Ovo ti kao ljuto kazes ili?

< Poruku je uredio felix -- 7.5.2011 22:17:30 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 15548
7.5.2011 22:19:08   
Anoniman
Vecer!

Danas je bio super dan, od jutra i onog druzenja, pa cijeli dan sunce i visila sam napolju, uzivancijauser posted image
Ne volem nedjelju zbog ponedjeljkauser posted image
Moja mrva se toliko natrcala veceras da je jedva od umora malo vecerala i otisla odmah u krpeuser posted image , inace rastu joj 3 i malo manje jede, ali dobra je ipak jer kako sam cula ti zubi najvise zezajuuser posted image

Pozdrav svima, i da kazem da su djecica jutros bila divnauser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 15549
7.5.2011 22:20:58   
Lady26
Ovo se odnosilo na danasnji BB...pa meni je licno falila, a jel drugima nit znam, nit me interesuje, ha ja, a ima ih jos da im je nedostajala....kakve to veze ima sa sebicnoscu?! Ja znam za sebe, drugi za sebe....user posted image
user posted image user posted image hahahaha jesi sega....procitaj malo bolje....pa ces povezati...
A to sto A spava tako kasno, meni je zao, jer je to prekasno....evo moja zaspala u 22 (sto nije mjesecima) mene vec zivka bila uhvatila....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  620 621 [622] 623 624   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  620 621 [622] 623 624   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *