Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ima naravno mila za tebe uvjek , bas danas dobila od nene stare mm donio torte pa ima bujrum (juce joj bio rodjendan 84. )
Masallah
Ja "udarila" po tortama i jucer i danas
A sutra je mm i meni godisnjica, pa valjda ce biti sta slatko
super pasce poklon jel da a i nesto slatko mora da se zabiljezi godisnjica Koja ako se smije znati? Zaha ma ti si meni kakva stara koka ...Bome si ti dobra koka za svoje godine a bome i mladoliko izgledas :)
ooooooooooooo...pa nema te vas cijeli dan...valja li to tako
A ovo joj vece kao laku noc i suuuuuuuuuuuuuuuutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Lana mi tek zaspala, jedva Ovo se nije desilo ne pamtim....
cuj tebi cudno sto nije zaspala a moj jos se igra hoda po sobama ganja mede... Meni bude cudno kad zaspi oko 23. reko kisa ce ili snijeg . Nije svaki dan isti ni njoj , kao ni nama i njoj se nekad ne spava
Oh masallah,ako zaboravim sutra, cestitam i da ih jossssss punooooo docelate aBd u zdravlju, ljubavi i sreci, zajedno sa svojim princezama PS bas fi falila danas
vece zenske i od nas...mi stalno u zbrci...prosli su nam veliki dogadjaji i feste na poslu guzva, poginula nam ravnateljica, a u jeku smo velikih akcija i prikupljanja sredstava za nasu djecu ...u vrticu se opet 2-tete izmjenile....ali ok smo valjda...radimo..pricamo...i mozete zamisliti da je moj decko ko fol pstao biolji i malo se bolje ponasa na ulici..i dalje nedaje ruku, ali vise ne trci bezglavo..vec polako pored mene i kolica seta, ovih dana i ne juri pod auta ili tamo gdje ne treba....jede onako..voce nikako, poceo je dadada- da nosi onu kapu, i poceo je d a pije mlijeko pomalo , ali uz bijelu kavu s mamom
zaboravih da A. opet kasljee uzas..i to ono kao ja nekad bas alergijsski , iz nosica odjednom voda I SAV SE ZACRVENIO u licu, a kod nas sad cvijetaju lipe i topole....uhhh...danas nije cijeli dan uvukao jezika u glavu...sad sam caj s lukom koji ga protjera, pa sam i linex uvalila...pa inhalirala u wc-u, pa cajeva i meda. pa sirup mukoplant i balzam..i tek je evo sad se malo umirio i zaspao...e sad idem sutra pedijatrici i zelim je pitati da ispitamo koliko je sve to alergijski, posto je imao 5 puta uz sve ovo i konjuktiuvitis...pa sad me zanima flonidan sirup naravno ne smijem dati na svoju ruku, ali imali ko iskustva s njim i djeluje li brzo ako je bas alergija u pitanju..hvala dragicke ;))
vece zenske i od nas...mi stalno u zbrci...prosli su nam veliki dogadjaji i feste na poslu guzva, poginula nam ravnateljica, a u jeku smo velikih akcija i prikupljanja sredstava za nasu djecu ...u vrticu se opet 2-tete izmjenile....ali ok smo valjda...radimo..pricamo...i mozete zamisliti da je moj decko ko fol pstao biolji i malo se bolje ponasa na ulici..i dalje nedaje ruku, ali vise ne trci bezglavo..vec polako pored mene i kolica seta, ovih dana i ne juri pod auta ili tamo gdje ne treba....jede onako..voce nikako, poceo je dadada- da nosi onu kapu, i poceo je d a pije mlijeko pomalo , ali uz bijelu kavu s mamom
Ovo boldirano je i kod mene tako da te POTPUNO razumijem...
Zato
P.S. Bas volim ove smajlice
Ej, moram napisati, ad kad god se vratim sa BB, muzek se zarovi u kesu - de da vidim sta si joj sad kupila , i tako danas "rovi", gleda majice....sorc...sve ok, dodje do moje majice, kaze "Lani" : vidi Lana mama ti kupila za brojvecu majicu, moci ce ti dogodine....
Ej, moram napisati, ad kad god se vratim sa BB, muzek se zarovi u kesu - de da vidim sta si joj sad kupila , i tako danas "rovi", gleda majice....sorc...sve ok, dodje do moje majice, kaze "Lani" : vidi Lana mama ti kupila za brojvecu majicu, moci ce ti dogodine....
ovo obavezno stavi u onu temu: provale mm
Danas je bio super dan, od jutra i onog druzenja, pa cijeli dan sunce i visila sam napolju, uzivancija Ne volem nedjelju zbog ponedjeljka Moja mrva se toliko natrcala veceras da je jedva od umora malo vecerala i otisla odmah u krpe , inace rastu joj 3 i malo manje jede, ali dobra je ipak jer kako sam cula ti zubi najvise zezaju
Pozdrav svima, i da kazem da su djecica jutros bila divna
Ovo se odnosilo na danasnji BB...pa meni je licno falila, a jel drugima nit znam, nit me interesuje, ha ja, a ima ih jos da im je nedostajala....kakve to veze ima sa sebicnoscu?! Ja znam za sebe, drugi za sebe.... hahahaha jesi sega....procitaj malo bolje....pa ces povezati... A to sto A spava tako kasno, meni je zao, jer je to prekasno....evo moja zaspala u 22 (sto nije mjesecima) mene vec zivka bila uhvatila....