Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moram te upitati, kakvo je tebi radno vrijeme, ja koliko sam upratila ti nesto radis samo cetvrtkom jel? Nist mi nije jasno PS - ja mahalusa
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja malo mogu raditi
Ove godine ne radim samo srijedom, ali zato sam cetvrtkom u nekoj dugoj medjusmjeni i petkom dezuram Ovaj ponedjeljak sam slobodna jer su maturanti zavrsili
Usput receno, dobar cikica pravio raspored, a direktor je dusa od covjeka
pozdrav generaciji, i onima malo mladjim vas iscitati, jedino da sam na raspustu i imam obaveznu lektiru. mi nemamo hB problema sa apetitom. jedemo sve, voli sve , ali mlijeko ujutro i supa u neogranicenim kolicinama je najvaznije. djete bas bas voli supicu, pogotovo paradajz corbu. nego felix, zasto svom bebacu umjesto tih nezdravih grickalica ne izrezes jabukicu ili mrkvicu, ili sad imas fine krastavice i to mu dajes da gricka. ejr ja koliko mogu da skontam on vise jede iz dosade, nego sto je gladan. pa probaj sa ovim, mozda mu se svidi i polako izbaci te grickalice koje nisu ok
Sto ovo moje djete voli spinat napravila mu spinat dodala bjelog luka i prelila sa vrhnjem za kuhanje i dodala jaje.Spuca sve i sad podriguje a sto tukne na luk tugo moja
Uh, ja jednom R. izvela na zracenje kad je dosla od svekrve sa tim miomirisom
Ove godine ne radim samo srijedom, ali zato sam cetvrtkom u nekoj dugoj medjusmjeni i petkom dezuram Ovaj ponedjeljak sam slobodna jer su maturanti zavrsili
Usput receno, dobar cikica pravio raspored, a direktor je dusa od covjeka
Sto ovo moje djete voli spinat napravila mu spinat dodala bjelog luka i prelila sa vrhnjem za kuhanje i dodala jaje.Spuca sve i sad podriguje a sto tukne na luk tugo moja
voli i anel luk, neka ga neka tukne
Volim i ja bjeli luk,ali se osjeti po dva dana njemu cesto ubacim u hranu i ne buni se
Uh, ja jednom R. izvela na zracenje kad je dosla od svekrve sa tim miomirisom
hahahahha zena koja radi sa MM svojoj je bebi od rođenja konstantno davala bjeli luk,i kaze MM da je djete non-stop zdravo(hvala Bogu),ali mi bas rano od davati od rođenja
pozdrav generaciji, i onima malo mladjim vas iscitati, jedino da sam na raspustu i imam obaveznu lektiru. mi nemamo hB problema sa apetitom. jedemo sve, voli sve , ali mlijeko ujutro i supa u neogranicenim kolicinama je najvaznije. djete bas bas voli supicu, pogotovo paradajz corbu. nego felix, zasto svom bebacu umjesto tih nezdravih grickalica ne izrezes jabukicu ili mrkvicu, ili sad imas fine krastavice i to mu dajes da gricka. ejr ja koliko mogu da skontam on vise jede iz dosade, nego sto je gladan. pa probaj sa ovim, mozda mu se svidi i polako izbaci te grickalice koje nisu ok
Moj voli da jede nezdrave grickalice,i nikako mu ne branim.Kad mu dosadi prestace Sto vise forsiram "zdravu"hranu on sve vise nece.Nekad se ubi jeduci kruske,nekad paradjaz,a nekad ih ne pogleda.A smoki sam pokusavala da krijem i samo napravila belaj
Moj voli da jede nezdrave grickalice,i nikako mu ne branim.Kad mu dosadi prestace Sto vise forsiram "zdravu"hranu on sve vise nece.Nekad se ubi jeduci kruske,nekad paradjaz,a nekad ih ne pogleda.A smoki sam pokusavala da krijem i samo napravila belaj
Nisam nikad npr ponudila da gricka mrkvu, svjeza je cvrsta a obarena je , voce nudim i uvijek ima, i voli, banane, narandze i kruske ali pravo...a smoki i stapice vise voli od mene Sinoc je spremam za krevet i na stolu stoji mlijeko i stapici, inace uvijek bude aaaaaaaa keko njam, sinoc je bilo aaaaaaa pici njam njam, daj Fino ustanem i sklonim kesu....nije reagovala
Nisam nikad npr ponudila da gricka mrkvu, svjeza je cvrsta a obarena je , voce nudim i uvijek ima, i voli, banane, narandze i kruske ali pravo...a smoki i stapice vise voli od mene Sinoc je spremam za krevet i na stolu stoji mlijeko i stapici, inace uvijek bude aaaaaaaa keko njam, sinoc je bilo aaaaaaa pici njam njam, daj Fino ustanem i sklonim kesu....nije reagovala
Hajd sto cu od njega sklonit kesu,al od sebe to ne mogu.Krila sam se danima,nosala po đepovima cips,smoki....i kad sam pustila / dala mu vise nije toliko zainteresovan.Al sto voli kokice-kukuruze,eh to je druga prica.Ceka dok se iskokaju i fino uzme zdjelu i bukvalno trpa rukama u usta.Isto sam pustila jer nemogu drugacije