|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  632 633 [634] 635 636   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.5.2011 15:30:01   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Moram te upitati, kakvo je tebi radno vrijeme, ja koliko sam upratila ti nesto radis samo cetvrtkom jel? Nist mi nije jasno user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
PS - ja mahalusa user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja malo mogu raditiuser posted image user posted image user posted image

Ove godine ne radim samo srijedom, ali zato sam cetvrtkom u nekoj dugoj medjusmjeniuser posted image  i petkom dezuramuser posted image
Ovaj ponedjeljak sam slobodna jer su maturanti zavrsiliuser posted image

Usput receno, dobar cikica pravio raspored, a direktor je dusa od covjekauser posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15826
9.5.2011 15:31:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: salmy

Sto ovo moje djete voli spinatuser posted image napravila mu spinat dodala bjelog luka i prelila sa vrhnjem za kuhanje  i dodala  jaje.Spuca sve i sad podrigujeuser posted image user posted image a sto tukne na lukuser posted image user posted image user posted image  tugo moja
voli i anel luk, user posted image user posted image user posted image neka ga neka tukne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 15827
9.5.2011 15:32:06   
sheri
pozdrav generaciji, i onima malo mladjimuser posted image
vas iscitati, jedino da sam na raspustu i imam obaveznu lektiru.
mi nemamo hB problema sa apetitom. jedemo sve, voli sve , ali mlijeko ujutro i supa u neogranicenim kolicinama je najvaznije. djete bas bas voli supicu, pogotovo paradajz corbu.
nego felix, zasto svom bebacu umjesto tih nezdravih grickalica ne izrezes jabukicu ili mrkvicu, ili sad imas fine krastavice i to mu dajes da gricka. ejr ja koliko mogu da skontam on vise jede iz dosade, nego sto je gladan. pa probaj sa ovim, mozda mu se svidi i polako izbaci te grickalice koje nisu okuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 15828
9.5.2011 15:32:44   
R&T@

Sto ovo moje djete voli spinatuser posted image napravila mu spinat dodala bjelog luka i prelila sa vrhnjem za kuhanje  i dodala  jaje.Spuca sve i sad podrigujeuser posted image user posted image a sto tukne na lukuser posted image user posted image user posted image  tugo moja

Uh, ja jednom R. izvela na zracenje kad je dosla od svekrve sa tim miomirisomuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 15829
9.5.2011 15:33:48   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

Moram te upitati, kakvo je tebi radno vrijeme, ja koliko sam upratila ti nesto radis samo cetvrtkom jel? Nist mi nije jasno user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
PS - ja mahalusa user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja malo mogu raditiuser posted image user posted image user posted image

Ove godine ne radim samo srijedom, ali zato sam cetvrtkom u nekoj dugoj medjusmjeniuser posted image  i petkom dezuramuser posted image
Ovaj ponedjeljak sam slobodna jer su maturanti zavrsiliuser posted image

Usput receno, dobar cikica pravio raspored, a direktor je dusa od covjekauser posted image user posted image

Hvala, sad mogu nastaviti dalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Koko user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15830
9.5.2011 15:34:01   
salmy
IZVORNA PORUKA: felix

voli i anel luk, user posted image user posted image user posted image neka ga neka tukne user posted image user posted image user posted image

Volim i ja bjeli luk,ali se osjeti  po dva danauser posted image user posted image njemu cesto ubacim u hranu i ne buni seuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15831
9.5.2011 15:36:24   
salmy
IZVORNA PORUKA: tajra

Uh, ja jednom R. izvela na zracenje kad je dosla od svekrve sa tim miomirisomuser posted image user posted image user posted image user posted image
hahahahha zena koja radi sa MM svojoj je bebi od rođenjauser posted image konstantno davala bjeli luk,i kaze MM da je djete non-stop zdravo(hvala Bogu),ali mi bas rano od davati od rođenjauser posted image  

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15832
9.5.2011 15:36:41   
Lady26
IZVORNA PORUKA: sheri

pozdrav generaciji, i onima malo mladjimuser posted image
vas iscitati, jedino da sam na raspustu i imam obaveznu lektiru.
mi nemamo hB problema sa apetitom. jedemo sve, voli sve , ali mlijeko ujutro i supa u neogranicenim kolicinama je najvaznije. djete bas bas voli supicu, pogotovo paradajz corbu.
nego felix, zasto svom bebacu umjesto tih nezdravih grickalica ne izrezes jabukicu ili mrkvicu, ili sad imas fine krastavice i to mu dajes da gricka. ejr ja koliko mogu da skontam on vise jede iz dosade, nego sto je gladan. pa probaj sa ovim, mozda mu se svidi i polako izbaci te grickalice koje nisu okuser posted image

Nek si se javila, ha ja....
user posted image user posted image user posted image user posted image
HB samo nek jede....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 15833
9.5.2011 15:41:42   
N_N
http://www.youtube.com/watch?v=l-S9qrPFNdo

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15834
9.5.2011 15:43:55   
Lady26
IZVORNA PORUKA: N_N

Ja ne mogu na poslu otvoriti youtube... user posted image user posted image user posted image
Sta je ovo?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 15835
9.5.2011 15:44:38   
salmy
Moj user posted image voli da jede nezdrave grickalice,i nikako mu ne branim.Kad mu dosadi prestaceuser posted image user posted image user posted image
Sto vise forsiram "zdravu"hranu on sve vise nece.Nekad se ubi jeduci kruske,nekad paradjaz,a nekad ih ne pogleda.A smoki sam pokusavala da krijem i samo napravila belaj

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15836
9.5.2011 15:47:15   
N_N

Ja ne mogu na poslu otvoriti youtube... user posted image user posted image user posted image
Sta je ovo?

Dubioza kolektiv - eurosong
Nego kad je eurosong user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15837
9.5.2011 15:47:52   
salmy

Moj user posted image voli da jede nezdrave grickalice,i nikako mu ne branim.Kad mu dosadi prestaceuser posted image user posted image user posted image
Sto vise forsiram "zdravu"hranu on sve vise nece.Nekad se ubi jeduci kruske,nekad paradjaz,a nekad ih ne pogleda.A smoki sam pokusavala da krijem i samo napravila belaj

nemoj ba salmy pricat ruzice te ko mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image psssssss
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja volim kad me ruzeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15838
9.5.2011 15:48:38   
Lady26

Nisam nikad npr ponudila da gricka mrkvu, svjeza je cvrsta a obarena je user posted image , voce nudim i uvijek ima, i voli, banane, narandze i kruske ali pravo...a smoki i stapice vise voli od mene user posted image user posted image user posted image user posted image
Sinoc je spremam za krevet i na stolu stoji mlijeko i stapici, inace uvijek bude aaaaaaaa keko njam, sinoc je bilo aaaaaaa pici njam njam, daj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Fino ustanem i sklonim kesu....nije reagovala user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 15839
9.5.2011 15:49:10   
Lady26

Sta je ovo?

Dubioza kolektiv - eurosong
Nego kad je eurosong user posted image

10 maja pjeva nas Dino medolino  user posted image
Tj sutra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 9.5.2011 15:50:22 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 15840
9.5.2011 15:50:37   
N_N
Jesi slušala dubiozu?? Ako ne obavezno poslušaj kad dođeš kući user posted image super su user posted image user posted image
Eh super, znači sutra, da gLJedam user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15841
9.5.2011 15:51:24   
Anoniman

nemoj ba salmy pricat ruzice te ko mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image psssssss
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja volim kad me ruzeuser posted image user posted image user posted image
ja tebe volim sto si takva kakva jesi SVOJA user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 15842
9.5.2011 15:52:00   
Lady26
Nisam, poslusat cu....
Ja ti pisem 10.05. kao da je to za mjesec dana, pogledam na kalendar kad ono sutra... dobro mi je glava jos na ramenima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 15843
9.5.2011 15:52:11   
Malenaoduvijek
samo da vam kazem da su moji momsi sada sve pojeli za rucak (ne urekli se) Luka je samo otvarao usta, valjda ogladnila guza  user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 15844
9.5.2011 15:53:14   
R&T@
Lady, sve za tebe...

A i za koku...
da ne kaze prija da ne da sinove za kceri iz kuce "nehljebovica"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 15845
9.5.2011 15:53:24   
salmy

Nisam nikad npr ponudila da gricka mrkvu, svjeza je cvrsta a obarena je user posted image , voce nudim i uvijek ima, i voli, banane, narandze i kruske ali pravo...a smoki i stapice vise voli od mene user posted image user posted image user posted image user posted image
Sinoc je spremam za krevet i na stolu stoji mlijeko i stapici, inace uvijek bude aaaaaaaa keko njam, sinoc je bilo aaaaaaa pici njam njam, daj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Fino ustanem i sklonim kesu....nije reagovala user posted image user posted image

Hajd sto cu od njega sklonit kesu,al od sebeuser posted image user posted image to ne mogu.Krila sam se danima,nosala po đepovima cips,smoki....i kad sam pustila / dala mu user posted image vise nije toliko zainteresovan.Al sto voli kokice-kukuruze,eh to je druga prica.Ceka dok se iskokaju i fino uzme zdjelu i bukvalno trpa rukama u usta.Isto sam pustila jer nemogu drugacije 

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15846
9.5.2011 15:53:59   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

samo da vam kazem da su moji momsi sada sve pojeli za rucak (ne urekli se) Luka je samo otvarao usta, valjda ogladnila guza  user posted image user posted image user posted image

Masallah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jel jedu u isto vrijeme?! Jel se ja varam ali sam misljenja da djeca jedu bolje kad imaju drustvo?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 15847
9.5.2011 15:55:07   
N_N

Nisam, poslusat cu....
Ja ti pisem 10.05. kao da je to za mjesec dana, pogledam na kalendar kad ono sutra... dobro mi je glava jos na ramenima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 15848
9.5.2011 15:55:55   
salmy
Nego Felix sta je ono na VB? otelo se sve kontroli. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15849
9.5.2011 15:56:19   
Lady26
Ja vam odoh, puno poljubaca saljem, pisem veceras....lanci i ja smo same kuci... pa pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 15850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  632 633 [634] 635 636   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  632 633 [634] 635 636   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *