Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Felix, cccc.... ja kukam na kile a ti meni fast food.... cccc.... jel to neka urota ? Odoh do konzuma nesto uzeti....ima super gotove hrane, bas im je ukusna....
ma ja to ko sebi sta bi ja onda nadji si neku zelenjavu da jedes ....
Krave pasu zelenjavu, ja ne....
znaci ne jedes zdravo tipa blitva spinat ccc. lady lady
Amani bas mi je zao zbog A. pa to njega ne popusta...hebem mu... Nadam se da ce ta nova terapija djelovati aBd... Jelena drago mi je al bas bas zbog Ane Mala moja Bambiiiiiiiiiiiii, vrijednice, 1000000000 poljubaca putuje za Grozade Mama2009 hocul ja stic popit kafu u starom stanu , mm 2 smjena Zaha joj mogu misliti kako si se prepala i ja bih...jel sad ok?! Ostale
Amani bas mi je zao zbog A. pa to njega ne popusta...hebem mu... Nadam se da ce ta nova terapija djelovati aBd... Jelena drago mi je al bas bas zbog Ane Mala moja Bambiiiiiiiiiiiii, vrijednice, 1000000000 poljubaca putuje za Grozade Mama2009 hocul ja stic popit kafu u starom stanu , mm 2 smjena Zaha joj mogu misliti kako si se prepala i ja bih...jel sad ok?! Ostale
dadada pitala sma te negdje za ono dojelo za more, protiv UV zraka, jel to ubleha ili našla sam na e-bayu nekoliko, al kontam od kzd znam da nije fuš ma ja mislim da za tim nema potrebe kod nas...barem ne jos...u Australiji je to valjda pod mus...nije kod nas toliko ostacen ozonski omotac...mislim, iznad evrope...samo treba izbjegavati najgore sunce i voditi racuna o benovima, sto kod nas malo ko radi...ukljucujuci i mene same ...a imam jedan koji bi trebalo pogledati
ma ja sma mislila ajdinu ti kupiti jer nema šanse da ga natjeram da bude i minut u hladu, on samo trči u plićak, ali nisam sigurna da li to odijelo sigurno štiti od opekotina i moram li ga mazati ispod odijela
mi smo kupili "odijelo" ustvari majicica materijal kao kupaci 3/4 rukavi, kao rolkica i veliki semsir sa velikiiiim obrubom protiv UV zracenja u SLO
Anidla on ti isto spada u grupu penicilinski antibiotika
ja se bas u to ne razumijem,ali samo reci jel to jako? rekla nam je da mora uvijek nesto pojesti od cvrste hrane prije uzimanja antibiotika (nikako mlijeko), ali on 3 dana nista ne jede....
smrsao je za mjesec dana vidno....sve mu hlace spadaju....
Jutrica....Dan ustvari,cjelo jutro na poslu guzva pa meni jos jutro.... Najprije da odgovorim na pitanje iz svoje struke Anidla Augmentin sirup ti je sastav amoxicilin i klavulonska kiselina znaci paralele su mu bosnalijekov xiclav i plivin klavocin bid,a augmentin glaxo radi Ja sam grozna toliko me krajnk desni muci to je vise pravo kronicno nista ne pomaze pocela sam muzu dvati razlog za razvod,uvecer se omotam rakijom i biberom to mi je trenutna tzerapija uz zalfijju ili ti ga kadulju Amani ljubim to zlato da se vise rkjesi toga,zeno jedan dan kad nam djeca budu zdrav ukljucujuci i mene morat cemo skup proslaviti i felix naravno gdje nju zaboravi i koku i njeno uho ,afte su bolje u prolazu ali ovo me i dalje izludjuje Antonio nije imao temp vise ospen pije pa sutra kontrola.... Sta o kilama ja izmrsala jos kilicu sad sam na 57
Ma cisto sumnjam da ce biti ista od prvog puta ali svakako vrijedi pokusati...uh vise mi se smucilo sve.... Sretno, jedva cekam rezultate...ako budu pozivitni kupit cu ga i ja.... Mislim Lana hoce jesti, ali samo odabrano, sve pite, uljevake, jaje, cokolina i co, supu (kad ima dobar dan )...ne mogu se svega sjetiti....