|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  644 645 [646] 647 648   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
10.5.2011 12:45:06   
salmy
IZVORNA PORUKA: MALA1994

kod nas u vrazovoj moze i ujutro i popodne

Joj to bi nama vise odgovaralo,ali u Kumrovcu samo ujutru.Zanima me djecica koja su primila onu sa 18,jeli se daje u ruku/ nogu? i kakve su nuspojave,osim ture? mislila ga voditi ove sedmice,a obzirom da samo daju ujutru kontala ga sama odvest? valjda nece plakati( jel ide standardno vaganje pipkanjke....) 

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 16126
10.5.2011 12:47:42   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Lady26

Pokrenem te ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moze, poguraj malo....

user posted image da te razdrma malo a poslije user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 16127
10.5.2011 13:00:22   
Malenaoduvijek

Pokrenem te ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moze, poguraj malo....

user posted image da te razdrma malo a poslije user posted image

joj luda si skroz, na sta si me ovo stavila na masinu.....

user posted image

e bleso jedna.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16128
10.5.2011 13:01:51   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: salmy

Joj to bi nama vise odgovaralo,ali u Kumrovcu samo ujutru.Zanima me djecica koja su primila onu sa 18,jeli se daje u ruku/ nogu? i kakve su nuspojave,osim ture? mislila ga voditi ove sedmice,a obzirom da samo daju ujutru kontala ga sama odvest? valjda nece plakati( jel ide standardno vaganje pipkanjke....) 

e to ti ja ne znam, ima vjerovatno mama cija su je djeca primila jer mi nismouser posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 16129
10.5.2011 13:03:14   
Lady26
Da se malo drmnes user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
Nista onda, sama veceras....hajde dobro... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 16130
10.5.2011 13:07:45   
Malenaoduvijek

Da se malo drmnes user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
Nista onda, sama veceras....hajde dobro... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa idete vi na kafu, a mi cemo  drugi dan a to se zdogovorimo , mozzzeeee

user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16131
10.5.2011 13:11:14   
Lady26
Ko ide? Ja ne idem nigdje user posted image user posted image user posted image user posted image
Ovo je mama zvala za cetvrtak....a veceras sam kuci "home alone" 5 dio user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 16132
10.5.2011 13:22:01   
Anoniman

e to ti ja ne znam, ima vjerovatno mama cija su je djeca primila jer mi nismouser posted image

za drzanje na vakcini je zaduzen tata al koliko me pamcenje sluzi prima se u nogicuuser posted image moze se pojaviti tura al samo taj dan ne poslijeuser posted image mi prosli bez ture i sve bilouser posted image

Neposredna veza do poruke: 16133
10.5.2011 13:27:40   
Anoniman
mala mozesli mi rec koje mohune dajes djeci.Ja anelu pravila ledo zute al su neke ruzne likave user posted image imaju dlacice skoro mix anel jede pa malo malo jezik isplazi da mu s njega sklonem  ko dlakicu al od mohune ?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16134
10.5.2011 13:45:09   
salmy
IZVORNA PORUKA: noa

za drzanje na vakcini je zaduzen tata al koliko me pamcenje sluzi prima se u nogicuuser posted image moze se pojaviti tura al samo taj dan ne poslijeuser posted image mi prosli bez ture i sve bilouser posted image

Sto bi bumba rekao:noni noni noniiiiii,kad smo vodili user posted image sestrica je strogo naglasila da mama drzi user posted image Mozda su Vase tate boljeuser posted image user posted image user posted image
Vodim ga da zavrsimo sa tim,hvala tiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16135
10.5.2011 13:47:20   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: noa

Sto bi bumba rekao:noni noni noniiiiii,kad smo vodili user posted image sestrica je strogo naglasila da mama drzi user posted image Mozda su Vase tate boljeuser posted image user posted image user posted image
Vodim ga da zavrsimo sa tim,hvala tiuser posted image

bumba user posted image i mi abd idemo u cetvrtak da rijesimo tu famoznu vakc. nadam se da cu dobro podnijeti a i vi user posted image
Javi se molim te kako ju podnio jel bilo ture i sl.

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 16136
10.5.2011 13:48:05   
Lady26
Noni noniii kiwi user posted image user posted image user posted image user posted image
Napomenu me, kad gledamo Bumbu ja uvijek ponavljam iz zezancije i sad se Lana navikla pa pogleda kad je ovako sta u mene i smjeska se...ako ne ponovim kucne me nogom i klimne glavom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 16137
10.5.2011 13:50:43   
salmy
http://youtu.be/73t45FBO1Eo 

Samo za generaciju user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16138
10.5.2011 13:53:54   
koka i po
dan...evo i mene ...jel me neko trazio??? nije.....dobrooooouser posted image ..
by the way....nedam vam svoje slicice user posted image ..
ja danas smorena skroz .....ustala u pet sati i sad sjela user posted image ..
sad ne znam...bil spavala il bi mahalala sa vama...vidjet cemo.....ima li zainteresovanih????user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 16139
10.5.2011 13:54:59   
Anoniman
Koko sa tobom uvijek user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 16140
10.5.2011 13:55:40   
koka i po
ozezi user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16141
10.5.2011 13:57:48   
Lady26
Osini po prasini....
I meni dosadno, sama sam....
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 16142
10.5.2011 13:58:10   
Anoniman
A ko tebe natjera da u pet se dignes? 

Neposredna veza do poruke: 16143
10.5.2011 13:59:42   
koka i po
malo S.malo mm koji hrce i takooooooooo user posted image ..
ko rano rani user posted image ...ima podocnjake user posted image
vidi ove lady sto se folira user posted image ..hocu i ja malo samoce user posted image

< Poruku je uredio koka i po -- 10.5.2011 14:00:53 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16144
10.5.2011 14:02:32   
Lady26
Ja se bonicko ubih od dosade....na poslu sam da ne bude zabune user posted image user posted image user posted image
Kako ti je uveto?!
Ko rano rani, nije naspavan - to je moja parola user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 16145
10.5.2011 14:03:04   
Anoniman
ma ja sam uvijek nenaspavana i sa podocnjacima do peta.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 16146
10.5.2011 14:04:39   
koka i po
suti bona...kuc kuc da ne ureknem...ne smijem pricati user posted image ..
gore jos nije procurilo...zato jeste dole user posted image ..
ispuhala sam brat bratu za dva broja user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16147
10.5.2011 14:06:29   
Anoniman

sjooooj...mrzim kad mi mozak zablokirauser posted image ...al koliko se ja sjecam ide samo u ruku...A. su mjerili na moj zahtjev...tj. vagali...inace se nisu ponudili...a duzinu mu odavno nisu mjerili...to ja kuci na stoku radimuser posted image
dr. mu je samo pogledala grlo...cini mi se...i poslusala ga malo...a inace nix detaljno...mislim, nikad i nisu super detaljni, pa sad ti zamisli kako sad to izgleda

Neposredna veza do poruke: 16148
10.5.2011 14:06:56   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

mala mozesli mi rec koje mohune dajes djeci.Ja anelu pravila ledo zute al su neke ruzne likave user posted image imaju dlacice skoro mix anel jede pa malo malo jezik isplazi da mu s njega sklonem  ko dlakicu al od mohune ?

jednom sam im pravila isto zutu ledinu, ali nisu bili odusevljeni, pa smo presli na pijacnu, ali ne jedu je tako cesto.
danas sam im pravila kupuscice, prokulice i Luka je sve pojeo

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16149
10.5.2011 14:09:25   
Malenaoduvijek

Ko ide? Ja ne idem nigdje user posted image user posted image user posted image user posted image
Ovo je mama zvala za cetvrtak....a veceras sam kuci "home alone" 5 dio user posted image user posted image user posted image

e ja pogresno razumjela, a kako si sama kada imas svoju ljepoticu da te cuva user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  644 645 [646] 647 648   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  644 645 [646] 647 648   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *