Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Amani, joj zao nam je druga sto se pati, ali procice to ako Bog da... Samo nemoj gubiti strpljenje i zivce...
IZVORNA PORUKA: zaha
dobro vam jutro uf drage zene sto se ja na sabahu prepadoh,moja E dosla do stelexa i naprskala sebi u usta brzo joj isperem vodom,dam joj toplog mlijeka u spricu pa joj naspricam u usta jer nije htjela da pije,nazovem hitnu kad rece dr.nece joj nista biti samo da joj dajem sto vise tecnosti,skuhala sam joj caj,evo pije sok i podriguje na sok i stelex
joj ljepoto moja, izvini do neba, al ja se sad nasmijah na ovu zadnju recenicu jer zamisljam je kako hoda i podriguje a baloncici iz usta (joj luda sam znam, al stvarno)
IZVORNA PORUKA: bebacha
a joj.a sta je stelex
joj ne zamjeri majke ti, al me tako neka luda uhvatila i bas mi sega stelex je jedna od tecnosti za pranje prozora
Lady uzvracamo poljupce iz Gorazda za Sarajevo
IZVORNA PORUKA: anidla
Jutro svima !
Nas odavno nije bilo, niko ni ne pita vise za nas
Nego, Noa je bolestan vec drugi put u mjesec dana pije antibiotik. Jel se ko susretao sa antibiotikom Augmentin???
ja sam mislila ti se nas odrekla... pa stvaaaaarno sam te pozeljela... ma sta nam je drugu? kako bolestan??? a misha mu mekinjasha... nadamo se da ce brzo ozdraviti
hocu i ja na kafuuuuuuuu
Meri ma za spavalicu
salmy
Ma cisto sumnjam da ce biti ista od prvog puta ali svakako vrijedi pokusati...uh vise mi se smucilo sve.... Sretno, jedva cekam rezultate...ako budu pozivitni kupit cu ga i ja.... Mislim Lana hoce jesti, ali samo odabrano, sve pite, uljevake, jaje, cokolina i co, supu (kad ima dobar dan )...ne mogu se svega sjetiti....
ma kontam da ne moze odmah pa nije madjionicar ali kazem za par dana bumo videli rezultate neee.
eno ga sad se igra dosada skinuo se sa mene, brat mu legao pa je sada miran
Anidla kod mene Ana je uvijek na augmentinu za usi i pravo joj pomogne. Od njega je cesta nuspojava proliv pa samo pazi u slucaju da se pojavi proliv ili neke ospice po tijelu treba prekinuti i zamijeniti antibiotik. Sto se tice konzumiranja mi smo ga uvijek pili dva puta na dan, bas smo u subotu zavrsili sa njim i pila je 4ml. Bitno je da je posle jela, a ni jedan antibiotik nije dobar posle mlijeka, jogurt da ali mlijeko slatko ne. Tako su bar meni rekli. Augmentin ti je isto kao xiclav kao sto ti vec napisase.
Mama2009 ne obecavam, ali javim ti se. Kontali danas Anu na vakcinu pa cu vidjeti kad mm dodje ako dodje ranije da je odvedem popodne.