Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Joj to bi nama vise odgovaralo,ali u Kumrovcu samo ujutru.Zanima me djecica koja su primila onu sa 18,jeli se daje u ruku/ nogu? i kakve su nuspojave,osim ture? mislila ga voditi ove sedmice,a obzirom da samo daju ujutru kontala ga sama odvest? valjda nece plakati( jel ide standardno vaganje pipkanjke....)
e to ti ja ne znam, ima vjerovatno mama cija su je djeca primila jer mi nismo
sjooooj...mrzim kad mi mozak zablokira ...al koliko se ja sjecam ide samo u ruku...A. su mjerili na moj zahtjev...tj. vagali...inace se nisu ponudili...a duzinu mu odavno nisu mjerili...to ja kuci na stoku radim dr. mu je samo pogledala grlo...cini mi se...i poslusala ga malo...a inace nix detaljno...mislim, nikad i nisu super detaljni, pa sad ti zamisli kako sad to izgleda
Prosli put nije vaga bila ispravna (a garant joj bilo mrsko)jesu detaljni to je cudo
e ja pogresno razumjela, a kako si sama kada imas svoju ljepoticu da te cuva
Kod nje je samo Doja (Dora) ili Buba (Bumba) ili da idemo u spavacu pa da skace po bracnom ili pali-gasi svjetla, ona crce od smijeha a ja da ne zaspim
e ja pogresno razumjela, a kako si sama kada imas svoju ljepoticu da te cuva
Kod nje je samo Doja (Dora) ili Buba (Bumba) ili da idemo u spavacu pa da skace po bracnom ili pali-gasi svjetla, ona crce od smijeha a ja da ne zaspim
a ljubim ja nju, dusa slatka. bas sam vas pozelila
Ja se cula sada sa pedijatricom i ona mi kaze da je bolje da prvo izvadim ani briseve za vrtic pa onda da je vakcinisem, kao pravo ce i brisevima provjeriti stanje njenog organizma. Pa kad budu gotovi nalazi onda vakcina, tako da cu danas najvjerovatnije samo po uputnice da je ujutru odvedem da i to povadi.
E pa super, bit ces mirna, sve ces rijesiti.... Koji ono vrtic, jel kekec ili kako? Drzavni? Joj mene, ko iz topa...i ja sve vise razmisljam Lanu na jesen da upisem a srce mi se steze i od same pomisli...."lako" mi je bilo ostaviti sa tetom, ipak je u svojoj kuci a ovo...
Iskreno da ti kazem meni je lakse u vrtic nego sa tetom, bar znam da je u vrticu cuva kvalifikovano osoblje, a ne tete koje ce mahalati pa dijete upijati. Jeste Kekec, drzavno je.
mala mozesli mi rec koje mohune dajes djeci.Ja anelu pravila ledo zute al su neke ruzne likave imaju dlacice skoro mix anel jede pa malo malo jezik isplazi da mu s njega sklonem ko dlakicu al od mohune ?
jednom sam im pravila isto zutu ledinu, ali nisu bili odusevljeni, pa smo presli na pijacnu, ali ne jedu je tako cesto. danas sam im pravila kupuscice, prokulice i Luka je sve pojeo
voli i A. to daj kazi kako ti pravis ja to vecinom ubacim u jelo koje pravim rizu, krompir a samo nisam nikad jos . A. voli mahune ja cesto napravim nekad s mlijekom nekad s paradajz sosom , nekad s krompirom i tako to. Masallah samo neka guza njupa I moje je pojeo punu zdjelicu sto rece salmy tukne na bjeli luka aauuuu bj.luk stavljam u svu hranu Skoro guzonja moj mali zaspo mama poradila po kuci pa odoh imam vani nekog posla, a oblaca se kisa samo sto ne udari
Iskreno da ti kazem meni je lakse u vrtic nego sa tetom, bar znam da je u vrticu cuva kvalifikovano osoblje, a ne tete koje ce mahalati pa dijete upijati. Jeste Kekec, drzavno je.
Moja teta nema s kim mahalati Osim sa mnom a ja je na ignore Da ti pravo kazem - dop mi je al to je za drugu pricu....ne bitno... Kazem ja mm neki dan da sve vise razmisljam o tome, kaze on pa ja sam ti to davno rekao....hm Razmazila se puno, teta je tetosi i samo kmeci ako nije po njenom...
E pa super, bit ces mirna, sve ces rijesiti.... Koji ono vrtic, jel kekec ili kako? Drzavni? Joj mene, ko iz topa...i ja sve vise razmisljam Lanu na jesen da upisem a srce mi se steze i od same pomisli...."lako" mi je bilo ostaviti sa tetom, ipak je u svojoj kuci a ovo...
ja nebi ju jos u vrtic opet kako hos. Ja svog necu dok ne bude abd imao 3,5 do 4 godine prije sigurno ne. Nekako sta ja znam premali mi je jos za to, znam da ima i manje djece Al ja nebi i necu.Mada i ja bi sad ga odvela isla na poso al nemam srca nesto a ni mm se slaze samnom Nije ni on ZA . sta TM . veli na to vrtic ?
mala mozesli mi rec koje mohune dajes djeci.Ja anelu pravila ledo zute al su neke ruzne likave imaju dlacice skoro mix anel jede pa malo malo jezik isplazi da mu s njega sklonem ko dlakicu al od mohune ?
jednom sam im pravila isto zutu ledinu, ali nisu bili odusevljeni, pa smo presli na pijacnu, ali ne jedu je tako cesto. danas sam im pravila kupuscice, prokulice i Luka je sve pojeo
voli i A. to daj kazi kako ti pravis ja to vecinom ubacim u jelo koje pravim rizu, krompir a samo nisam nikad jos . A. voli mahune ja cesto napravim nekad s mlijekom nekad s paradajz sosom , nekad s krompirom i tako to. Masallah samo neka guza njupa I moje je pojeo punu zdjelicu sto rece salmy tukne na bjeli luka aauuuu bj.luk stavljam u svu hranu Skoro guzonja moj mali zaspo mama poradila po kuci pa odoh imam vani nekog posla, a oblaca se kisa samo sto ne udari
izdinstam crveni luk, a prethodno malo obarim kromir i kupuscice kada se luk izdinsta dodam mrkvicu, korijen persuna ili sta vec imas i listove i na to onda dodam polukuhan krompir i kupuscice i polijem pilecom supicom (par kockica iz zamrzivaca) i pustim da se izdinsta malo i to je to.u to jos mozes dodati i prsa pileca ako zelis. i ja svojima dodam koju kasiku pavlake, milerama i onda to stvarno bude dobro i meni zamisrise.
mala od tebe uvjek nesto dobro njamm super hvala hvala evo bas uzela sam si olovku papir da prepisem i bjezim.Pa cu mu ovo skuhati nije tesko lako i brzo superiska Svidjaju mi se.
Ti ne radis pa si sa Anelom, ja radim, nemam izbora ili teta ili vrtic...teta je vec cuva i praaaaaaaavooooo ju je razmazila...jeste da je uz nju propricala, naucila na tutu i sl...ali meni licno ne odgovara, smeta mi dosta stvari ali nije bitno... Evo ja sam isla u vrtic, citala sam i pisala prije upisa u skolu, ostajala sam kuci sa 6 godina, sa 6,5 krenula u skolu - sama isla i dolazila...i sl A moj brat, nejga je cuvala jedna zena do skoro nije "znao" nista sam...kazem nije znao jer mu je uvijek bilo sve na gotovo, naucio da ga tetose i jos masu toga...velika je razlika medju nama i mislim da je za nju bolje da ide u vrtic, druzit ce se, nauciti da se igra i dijeli sa djecom igracke, osamostalit ce se.... A da je teta cuva do 3,5-4 godine
Jelena sretno curici u vrticu Nisam u toku.Kada krece?
Lady znas ti da ja tebe plaho volim. A valjda sam i ja tebi makar malo draga... Iiiiii kad ce ta kafica vise? A to za vrtic... S obzirom da ja ne radim ne planiram Amancka jos u vrtic. Ali slijedece godine,kad bude imao blizu 3 godine,planiram svakako. Meni su vrtici super,makar na 4 sata.
Mala,Felix,Salmy,Dadada
< Poruku je uredio Amani12 -- 10.5.2011 14:43:05 >
ona je bila uvijek jako samostalna kao i ti, sve je sama radila, a ja sam bila maza i uvijek su me svi mazili. da nisam krenula u predskolsku Boga pitaj sta bi bilo sa mnom, ovako sam se barem malo osamostalila.
a definitivno ko zeli da mu se dijete "ocelici" samo u vrtic. mene vec dusa boli kad pomislim kako ce moji, ali nista im nece biti
Onda sutra ili Petak,kad ti bude odgovaralo. Cujemo se mi sms-om... Tetka mnogo bolje hB. Amancek evo pajki.Nadam se da smo konacno na pravom putu tj.pravoj terpiji i da ce napokon biti dugotrajna...
ljepoticama.
Eh da,mom deckicu niknuo jos jedan zubic. Ima sve jedinice,gornje dvojke i jednu donju i jutros danas vidim nikla donja petica ili sestica Svasta,ali ziva istina