Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Amni za 6 je rano a za 5-ice nije...naime jeste po nekim recimo pravilima...al moja mlađa ih ima sve 4 konačno od godinu i pol prve dvije porbile...a ove druge dvije donje nedavno...najprije jedna pa je slinila i kašljala a aevo je i druga izšla prije 4-5 dana...tako d aznaš ima slučajeva d aporane... a starija mi je petice sve 4 imala sa godinu dana znam da se pedijatrica ibretila na vakcinaciji nakon godine...kao d avidimo zubića koliko ima... a pa ona ima sve ztube koji rastu do 3 godine
al su joj ok, zdravi sad za sad, stomatolog zadovoljan
21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3 30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3
Znaci petica je ipak. Nama je ovo osmi zubic,a imamo 16 mjeseci. Ma i ja se ibretila,sve ocekujem ovu donju dvicu pa cetvorke i trojke,kad ono iznenadjenje...
Zna li neko da li dr.Ljilja Bevanda ima privatno ordinaciju? Ona je pedijatar-nutricionista,ako sam dobro razumjela. To me je uputila doktorica koju sam jutros kontaktirala preko nase Skorpije, ali ona nazalost ne radi s djecom.
Ti ne radis pa si sa Anelom, ja radim, nemam izbora ili teta ili vrtic...teta je vec cuva i praaaaaaaavooooo ju je razmazila...jeste da je uz nju propricala, naucila na tutu i sl...ali meni licno ne odgovara, smeta mi dosta stvari ali nije bitno... Evo ja sam isla u vrtic, citala sam i pisala prije upisa u skolu, ostajala sam kuci sa 6 godina, sa 6,5 krenula u skolu - sama isla i dolazila...i sl A moj brat, nejga je cuvala jedna zena do skoro nije "znao" nista sam...kazem nije znao jer mu je uvijek bilo sve na gotovo, naucio da ga tetose i jos masu toga...velika je razlika medju nama i mislim da je za nju bolje da ide u vrtic, druzit ce se, nauciti da se igra i dijeli sa djecom igracke, osamostalit ce se.... A da je teta cuva do 3,5-4 godine
ne radim da, al sam u planu raditi kako da ne sutra bi mogla ici na posal al problem gdje A. Ja da imam tetu kao ti a nemam , i nemam koga ovdje nac od poverenja bez razmisljanja bi ga dala . Ali, uvjek postoji ali ..... posto nejma nista od toga kuci mi je snjim biti do 4 te abd god.Meni no problem nimalo .
Opet odluci sama NAJBOLJE JE SA TM. pa vidi sta cete .... Sto se tice zubova mi imamo 10zubova haman Najbitnije mi je da su i donje i gornje 4 vorke nikle Kod nas zene pada kisa eto da znadete doce i od vas
Ona je sa punih 7 mjeseci dobila prvi zubic a ubrzo i drugi, taman kad smo izasle iz bolnice, po tome pamtim kad ga je dobila
mi sa 13est mjeseci i tad je prvi put dobio boce ja se po tome secam.I plus tad i primio vakc. onu MMR jaooo nikad ju necu zaboraviti kako ga tura drmala i jos na to prvi zub dosao sve mu se bilo sastalo
Zna li neko da li dr.Ljilja Bevanda ima privatno ordinaciju? Ona je pedijatar-nutricionista,ako sam dobro razumjela. To me je uputila doktorica koju sam jutros kontaktirala preko nase Skorpije, ali ona nazalost ne radi s djecom.
Ajla je s 2,5 dobila 5-ice.i to su jedini zubi koje je bas odbolovala Lady-razmisljas o vrticu.ja ti,iz iskustva,savjetujem vrtic.Ajla ide od 1,5 godine.i dosli smo dotle da se ona jutros placuci budi i trazi da ide u vrtic(nije isla 4 dana).a skroz druga prica je sta je sve ona postigla zbog vrtica i sta sve zna.ja ostanem u cudu
Ajla je s 2,5 dobila 5-ice.i to su jedini zubi koje je bas odbolovala Lady-razmisljas o vrticu.ja ti,iz iskustva,savjetujem vrtic.Ajla ide od 1,5 godine.i dosli smo dotle da se ona jutros placuci budi i trazi da ide u vrtic(nije isla 4 dana).a skroz druga prica je sta je sve ona postigla zbog vrtica i sta sve zna.ja ostanem u cudu
Da, sve vise razmisljam o tome....mm isto se slaze, cak govori da smo trebali od pocetka ali meni bilo zao jer je imala samo godinu dana....sad je vec "velika", zna dosta toga a aBd do jeseni ce znati i vise.... Meni je samo problem taj period adaptacije...drugo nista....kad ostane nekad kod tete placuci za mnom (nije to cesto ali opet...) boli me dusa al ostaje na poznatom terenu, teta je odvede da gleda crtic, Khalu da vidi (psa naseg) i sl i brzo to prodje...a ovako...
uzmi u obzir da u vrticu ima dosta djece i da je to zanimljiva sredina za djecu.moja Ajla je plakala prvu sedmicu al sam po nekih 5 minuta,druge dvije sedmice plakala kad dodemo po nju ,valjda se sjeti i da smo je ostavili e sad place kad neide