|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  649 650 [651] 652 653   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
10.5.2011 23:32:22   
Anoniman
Vecer!
Moja kornjaca spava, sad je u fazi da bude kornjaca, pokrije se dekom kao oklop i kaze ja sam kornjacauser posted image , i da, vise ne hoda normalno kad smo vani, nego mamu i tatu za ruke i samo skace kao zekouser posted image , inace danas smo se voljele, nije puno zezalauser posted image , rastu joj trojke, malo manj ejede ali dobra je, ne zali se mnogouser posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 16251
10.5.2011 23:40:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Vecer!
Moja kornjaca spava, sad je u fazi da bude kornjaca, pokrije se dekom kao oklop i kaze ja sam kornjacauser posted image , i da, vise ne hoda normalno kad smo vani, nego mamu i tatu za ruke i samo skace kao zekouser posted image , inace danas smo se voljele, nije puno zezalauser posted image , rastu joj trojke, malo manj ejede ali dobra je, ne zali se mnogouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image draga moja kornjacauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi smo u fazi cukeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ne pricam na sta to liciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image voli zivotinje koda je dadada rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16252
10.5.2011 23:42:45   
Anoniman
Dusica moja, ma ja bih rado da nabavim neku zivotinjicu, ali u stanu nije bas lako, a kad sam je pitala da li zeli da kupimo ribicu, ona je rekla: da je jucamo?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16253
10.5.2011 23:45:36   
Anoniman

Dusica moja, ma ja bih rado da nabavim neku zivotinjicu, ali u stanu nije bas lako, a kad sam je pitala da li zeli da kupimo ribicu, ona je rekla: da je jucamo?user posted image

ma ja nisam za zivotinje u kuciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ako dadada ovo procita ja cu reci da mi je neko upao u profiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16254
10.5.2011 23:47:51   
teacher75

Vecer!

a mm meni bas sinoc govori sta mislim o tome da lani nabavimo kornjacuuser posted image a ja ne dam, treba i za njom cistitiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16255
10.5.2011 23:48:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

ma ja nisam za zivotinje u kuciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ako dadada ovo procita ja cu reci da mi je neko upao u profiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hahahahhah, da i ja te braniti, a ona ti je otisla na koncert sa dragim ,gdje li ce to zavrsiti nocas, bog zna, mama cuva Abdrejevica a oni u skitnjuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16256
10.5.2011 23:49:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

Vecer!

a mm meni bas sinoc govori sta mislim o tome da lani nabavimo kornjacuuser posted image a ja ne dam, treba i za njom cistitiuser posted image

Ma nista, najbolje da vam dam Ajnu, prava je kornjacauser posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 16257
10.5.2011 23:49:55   
Anoniman
ja se tek maloprije sjetih da su nam zenice na koncertu za Nejruuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16258
11.5.2011 1:39:16   
Hanady RR
a znači dadada je bilauser posted image
nismo s esrele...a i čudo bi bilo u gužvi d ajesmo...ali mi drago čutiuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16259
11.5.2011 7:45:24   
Bambi09
Dobro jutro generacijo user posted image
Jestel se naspavali i odmorili? Ja jesam... user posted image  Sat mi brzao kod kuce pa sam dosla na posao pola sata ranije user posted image user posted image  Ma hajd nema veze kad je predivno suncano jutro nista mi nije problem...

IZVORNA PORUKA: Meri29

Dafriiii kako ste se oducili od ljuljanja, mene vise noge bole, nema sanse da zaspi ako je ne uljuljam, a pored toga jos moram prepricati sta smo sve radile taj dan i jos pjesmicu odpjevati 3-4 putauser posted image

Ovih dana dok smo mi radili stan, djecica bili kod mojih roditelja i moj babo uspio da nauci Nane da sam uzme cuclu i legne spavati. Bez ljuljanja bez da iko ista cvrkuce, pjevusi, prica, mrmlja itd user posted image user posted image user posted image user posted image  Samo mu kazemo "Nane, hajde uzmi dudanu i idi spavaj" i on sam ode na krevet legne i zaspi.
Inace sto se tice nocnog spavanja, povecerje je u 21.30 h, orilo - gorilo user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 16260
11.5.2011 7:51:04   
mala86
jutro i od nas user posted image

spavali smo ok user posted image nije bilo vristanja,plakanja,samo puno pije pa se svako jutro budi mokar user posted image ,a taman presli na babylove pelene,i kontam do njih je,neki dan uzmemo active baby evo 2 noci opet user posted image ,a nekad se neda pokrit,strah me da se ne isprehladjiva

vec smo doruckovali,kontam se hocu li izlazit vani ima i oblaka i sunca

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 16261
11.5.2011 7:53:09   
mala86
mi se uspavljivamo u kolicima-ruzna navika al zaspe za sekund!i po danu i navece i moze ga bilo ko uspavat user posted image samo ga pitam hoce li spavat,trazi dudu i dovede nas do kolica

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 16262
11.5.2011 8:49:20   
Anoniman
Dobro jutro,

A. se opet budio bezbroj putauser posted image i sve dok ga nisam stavila izmedju mene i mm nije se smiriouser posted image ...

Hanady, ja mislim da sam ja tebe vidjela kad smo isli prema slogi...mislim da je to bio tvoj potiljakuser posted image user posted image s jos dvije cure/zene...vidjela sam Ilhanu dvaput...mislim da je isla u wcuser posted image prosla bi pored mene...al uvijek bi je prekasno registrovala, tako da bi se morala baciti na nju da je pozdravimuser posted image user posted image i to s stolice...mi smo sjedili pozadi...kod onog malog sanka...gdje je prije ulaz bio...i nismo dugo ostali, posto je D. jutros imao sastana, a nas fala bogu pive vazda krenuuser posted image pa da ne bi kljucali ujutro, fino smo otisli "navrijeme"user posted image tj. iza "emira end d frozem kamls" (kako on kazeuser posted image )...zao mi je sto nisam cula one koji valjajuuser posted image ...a shebala se ja ko foka...pa oni su sve promijenili...mislim, ulaz u slogu...aaaaauser posted image i cak su joj i ime promijenili...a to mi se vala nedopada, nikako...ipak je sloga kult...nasi roditelji su tamo izlazili, ne znam sto im je to trebalo...i gdje se sad kod rese ideuser posted image

A inace...bilo je superiskauser posted image user posted image ...mada se nismo mogli opustiti...kako je sredina sedmiceuser posted image ...hebiga...i fin je odziv vala biouser posted image user posted image ...sto mi je isto jako drago

A sad...ljubim ja svoju kornjacuuser posted image user posted image user posted image ...i moj A. kao i Noa... glumi pseuser posted image ...hoda cetveronoske...stavi nesto u usta i mase glavomuser posted image ...noa...ako ti dijete voli zivotinje moraces se pomiriti s timuser posted image jer ni moja mama ih ne voli u kuci...al dzaba...kako ona kaze...ja bi joj krv na slamku pila dok ne bih dobila zivotinju koju sam taj mjesec zapikalauser posted image

Sto se obdanista tice...ticerko...ne bih se slozila s tobom da nema veze sa socializacijom...djeca ipak nauce da nisu u centru paznje..da ima i drugih...da se prilagode...da dijele...da imaju neke "radne navike"...da ne moze biti sve po njihovom kad oni to zamisle i kako oni to zamisle...nauce se i na rad u grupi/timski rad...i puno lakse, barem ja mislim, kasnije prihvate skolu tj. skolske obaveze nego ona koja su cuvana od mama, nana i teta...jednostavno...ocelice...barem ja mislim...a i sto jelena kaze...trebaju da se druze sa svojim vrsnjacma a ne starim zenama

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 16263
11.5.2011 8:49:23   
Malenaoduvijek
dobro jutro,

mi smo relativno fino spavali, naravno horoz se opet nadigao kao i inace ali vec smo navikli.a Luka kad ga probudi on ga gleda skilji i konta sta ti je covjece spavaj user posted image

a ja sam Luku dugo uspavljivala u kolicima, bilo mi lakse, a bolje i u kolicima nego po rukama ljuljati.
Igor zaspe najkasnije do 9 svaku noc a spava nekada 1 a nekada 2 puta preko dana, pa ko bi s njim jos do kasno trcao, a Luka kako kad nekada ranije nekada kasnije ali najkasnije do 10, pola 11, to je plafon, iako bih ja voljela da ide ranije ali eto.

drugo moja ja sinoc kao ti preksinoc, djeca legla i ja se pristavila da gledam eurosong i zaspala fino u dnevnoj, vidjela sam srbiju zadnju kad je pjevala a kasnije nemam pojma sta je bilo.user posted image

jesu nam prosli "susedi" nasi

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 16264
11.5.2011 8:55:51   
Anoniman
A jesmo li mi prosli? ja nisam u tokuuser posted image

joj nisam vam rekla...ja sam se valjda toliko opteretila sto mi A. joss neprica da svaku vece sanjam kako melje...i melje...i to ko velikiuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 16265
11.5.2011 9:01:25   
mojbebac
dobro jutro i od mene .... kod nas uveliko teku pripreme za rodjendan, planirali smo na vikendici, u prirodi da slavimo, u subotu, ako bog da pa bude lijepo vrijeme ..... nadam se da hoce, jer bi bas voljela, muka mi je od igraonica ...... skontali smo pripremiti rostilj i sac ( za rucak ), jer ce biti i mame i tate sa djecicom, posto su nam sve prijatelji, pa nakon toga i tortu ..... kupili smo 300 balona da malo ukrasimo, ona ima gore dosta igrackica, tobogan, klackalice, ljulju, kucicu, deda sve pravio, tako da je boilje od igraonice ..... ima li neko neku ideju, slicna iskustva, sta bi mogli jos uraditi, s obzirom da imamo vremena???? bila bih zahvalna za ideje...ljubim sve puno i pozdravljam!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

Neposredna veza do poruke: 16266
11.5.2011 9:04:58   
Anoniman
A evo sad citam...mi sutra nastupamouser posted image user posted image
srbi prosli...hrvati nisu

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 16267
11.5.2011 9:06:24   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada

joj nisam vam rekla...ja sam se valjda toliko opteretila sto mi A. joss neprica da svaku vece sanjam kako melje...i melje...i to ko velikiuser posted image

duso moja mi smo tek u cetvrtak na redu, legenda.dadada je moja legenda ...
i
a kad nece na javi on u snu, dusa draga propricace on, a i prica on ali eto ti kazes da ne prica user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16268
11.5.2011 9:11:30   
bebacha
ja neznam imal posebna temu o ovome pa cu vas pitat.Alenn vec 7 mjeseci curi voda iz usta i siper nam je glavna oprema.brada mu je vec duze vrijeme crvena i osulo se,medutim sad se to prosirilo i oko usta.bas onaj sitni osip od stalnog vlazenja.cime je to najbolje mazat.ja trenutno u kuci imam becutan kremu,onu zelenu iz Dm-a na bazi cink oksida,pantenol kremu i pantenol mast.mozel nesto od ovog ili da kupim nesto.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 16269
11.5.2011 9:18:31   
Malenaoduvijek
opet ja,

ja se trenutno borim sa tim osipima oko usta i kod jednog i kod drugod, isto musavi.

meni se najbolja pokazala nevenova, a navece mazemo i aflodermom i hidrociklinom.
a nevenova galasova a i mi imamo i onu neku zutu babylove ona je dobro masna

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 16270
11.5.2011 9:18:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: dadada

duso moja mi smo tek u cetvrtak na redu, legenda.dadada je moja legenda ...
i
a kad nece na javi on u snu, dusa draga propricace on, a i prica on ali eto ti kazes da ne prica user posted image
user posted image user posted image user posted image
ma dok se meni lampice upale...prodje vozuser posted image user posted image
poljubac za moje djeKaceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16271
11.5.2011 9:23:10   
megi
pozdrav
evo i nas
tempe hb vise nema, ne znam ni od cega je bila jedan dan i jednu noc 38 i poslije toga nista
prepisacemo i to zubicima, jer ne slini, ne kaslje
narucili smo se na onu vakcinu od 18 mjeseci, ali tek 14 juna, samo se nadam da cemo biti zdravi da i to zavrsimo

sto se tice spavanja mi idemo u krevet do 22 do 23 sata kako kad, po danu spava jednom po 2-3 sata, nekad manje nekad vise
kao i kod felix ni adna nije htjela nikad rano da spava, inace spavanje nam je uvijek bilo bezveze

meri sto se tice ljuljanja i moja cura je jedan dan jednostavno legla pored mene, popila mlijeko okrenula se i zaspala, naravno uz moje pjevanje mede brunde, mame kukunke i sve ostalo sto curi padne na pamet
tako da nemam recept jedino da probas , doduse vi jos dojite pa ne znam

nadam se da su bebare dobro, zdravo user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16272
11.5.2011 9:23:39   
bebacha
imam afloderm u kuci a jel ta dm u tubi

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16273
11.5.2011 9:23:50   
Lady26
user posted image jutroooooooooo

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 16274
11.5.2011 9:24:34   
chuci
jutro od mene
mi smo sinoć teferičili, dolazila jedna beba, ajša je super bila. nije bila ni ljubomorna, nije je ni grebala. malo je mazila. pravo joj se svidjela. jel to znači da imam zeleno svjetlo za još jednu  user posted image ?

beba nešto pošla kenjkati, ogladnila bila, kaže njoj ajša nemoj bebo pakati, ne da nana user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 16275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  649 650 [651] 652 653   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  649 650 [651] 652 653   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *