Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Gdje ste veceras.... Ja maznula Lanin vocni dukatino i cekam eurosong Djevojcica zaspala, morala sam malo pjevusiti kukunku i onda je trazila da je sustim u krevet, pametnica moja....
LAdy jest ti ruzno . Bas je L. pametnica mozes li mi rec koliko i kad ti odspava po dani pa tako rano zaspe uvecer .I sta kad vam dodju gosti bez obzira jel imao tko ili ne njoj je u krpe u 21. Ili ipak ne ?
Svaki dan nesto novo, bas uzivam u njoj, mislim uvijek sam ali sad pogotovo Po danu spava 2-3h kako kad, iz 1 ili 2 puta...ima mjesec da spava u komadu po 2-3 sata pa je ne stavljam opet, zaspe oko 11-poslije dorucka... A u 9 navece spava od 5 ili 6 mjeseca, i nisam odustajala od toga a i ona je navikla, meni taman odgovara, stignemo i izaci...A gosti, bujrum nek sjede do kad zele, ona opet u isto vrijeme u krevet
to ti je super znas puno znaci al pogotovo jer si ju naucila od malena .I stvorila si neku naviku dok moj nikad ni kao beba nije zaspo prije 23 znao je u 22 al sad kako je veci 23 ili iza 23 al navikli smo vec a sto se ticu gostiju anel bi s nama do jutra presjedio bez problema . I A.zna svasta danas sam se ismijala izasao van nosio metlu , posle mm mu uzme i sklone iz ruku jer dirao nesto staa ne treba. Posle izasli van on ce daj pekiku reko molim sta a on se jadan lomi da izgovori pa opet ce pekiku Kad ja skonta ahha metlicu oce .Reko jel metlicu on smijeh od uha do uha pa ce dajjjjj Paprika mu je "hapika" paradajz zaz..... Najdraze mi kad mu reknem namjerno tesku rec a on pokusava da kaze al smjesan boze dragi. Traktor mu je kakol..... Smjesni su pravo i simpaticni
Moram reci, masallah danas je fino rucala, meni poslije pojela bananu+pola kruske+mlijeko+proso zitarice (ispala skoro puna velika zdjela), par zalogaja hljeba i zdenke, ja napravila sebi puru i ostavila na sto (otisla do wc-a) a ona kasku i melja po tanjiru i jede puru i to je pojela 5-6 kasika, i poslije grickala hljeba, mozda pola kriske - ovo je sve bilo izmjedju 6 i 7 veceras, znaci u roku sat vremena i evo maloprije mlijeko popila , kako sam happy...nist je nisam tjerala...
Lady bravo za Lanu . Moj curetak zaspala, ja imam nekih more obaveza po kuci, a neda mi se nista. Nije mi se dalo veceras ici po uputnice za briseve pa cu ujutru poraniti pa pravo je odvesti na Ilidžu da joj uzmu. Zanima me zna li ko je li za vrtic potrebna i stolica na parazite?
Jedino da vidis na temi vrtici ili jaslice... Ja fakat ne znam...al pratim tebe da znam za ubuduce Bas sam sveki rekla da planiram Lanu u vrtic, nije bilo komentara , samo me pita jel nesto zbog tete...drugo nista...
Lady bravo za Lanu . Moj curetak zaspala, ja imam nekih more obaveza po kuci, a neda mi se nista. Nije mi se dalo veceras ici po uputnice za briseve pa cu ujutru poraniti pa pravo je odvesti na Ilidžu da joj uzmu. Zanima me zna li ko je li za vrtic potrebna i stolica na parazite?
evo mene bez padobrana koliko se sjecam N_N je za B. nosila uzorak stolice
A u 9 navece spava od 5 ili 6 mjeseca, i nisam odustajala od toga a i ona je navikla, meni taman odgovara, stignemo i izaci...A gosti, bujrum nek sjede do kad zele, ona opet u isto vrijeme u krevet
isto ovako al mi idemo jos ranije u 8
ja sam gledala zaovine curice one su uvijek isle u 8 na spavanje bez obzira bio tko u gostima ili ne i sebi sam uvijek govorila da ce i meni tako i hB ostavrilo se ,spava jednom nekad sat i pol,nekad 2-3 sata,al ni on ne moze izdrzat dalje od 8 navika valjda
Mi smo do prije par mjeseci spavali tacno u osam, ali sam ja onda postepeno pomjerila i sada je izmedju devet-pola deset jer duzi dan pa zato, ali kad podje u vrtic izgleda da cemo se opet na osam vratiti.
veče, zaha mogu misliti kako si se prepala,hb pa je sve ok,svašta će njima još pasti na pamet vidim pričalo se o tetama ili vrtićima,mi imamo tetu sa kojom sam prezadovoljna,mm -ova rodica,inače se družimo,ima dva klinca koje U obožava,ma baš sam presretna što je ovako ispalo za tetu smo se odlučili jer nam je nekako bila premala, druga stvar je bolest,evo do sada nije nikada bila ozbiljno bolesna,iako naravno možda ne bi ni u vrtiću bila,ali hajd znaj,naravno planiramo vrtić kada još malo poraste
a spavanje je kod nas u osam,bez obzira bio ko ili ne,ona sama traži da ide spavati,preko dana sat-dva sve zavisi i moram se pohvaliti ima par noći kako je ne ljuljam,ležim pored nje i naravno opjevavam protekli dan
Dafriiii kako ste se oducili od ljuljanja, mene vise noge bole, nema sanse da zaspi ako je ne uljuljam, a pored toga jos moram prepricati sta smo sve radile taj dan i jos pjesmicu odpjevati 3-4 puta
dobra noc,sto je ovdje tiho,je li se to gleda eurovizija???? mi smo danas skoro citav dan vani bili,samo koliko je spavala dva puta po 2h bili u kuci i evo je sad njupa vruce ustipke a sna nigdje na vidiku
evo mene bez padobrana koliko se sjecam N_N je za B. nosila uzorak stolice
noa, dobro te sjećanje služi Jelo, treba, treba. Ja evo gledam euroviziju, odmaram. Ove god. sam naopako krenula sa čišćenjem , hodnik gotov , sutra kupatilo A vidim spominjete vrijeme spavanja, oboje idu na spavanje u 21h. S skoro od rođenja pa sve do sada Još nešto, B se sinoć budio samo 2x jeeeeeeeeeeeeeeeee Laka i mirna noć
Poz generaciji. Malo malo A. mi lijepo kulturno ugasi laptop pa se nejavljam . On spava jednom-dvaput dnevno i fino. Nocu do 10 najdalje sam zaspi ili ja odem s njim da se uspavljujemo. Prosli su dani rahatluka i krevetca, otkako se nama uvalio u krevet samo tersa po svom. Ljubimo sve curice i momcice.
Hej Teacher i ja sam gledala taj film, ali zeznu kraj, postavljala slike na fb , de mi reci jel ostala sa onim cimerom na kraju. Bilo bi mi bas bezz da nije. I sta je sa frendice, sa kim je zavrsila
Meri nije do mene do nje je ona sama više neće da je ljuljam ,valjda joj je neudobno,ja sam je ljuljala u naručju i naravno samo ja,mm-u nije dala ni blizu,valjda je sama skontala kako je ljepše i udobnije zaha možeš misliti
Hej Teacher i ja sam gledala taj film, ali zeznu kraj, postavljala slike na fb , de mi reci jel ostala sa onim cimerom na kraju. Bilo bi mi bas bezz da nije. I sta je sa frendice, sa kim je zavrsila
jeste, a cimerovu sliku sam inace stavljala medju slike meni najsexipilnijih muskaraca, na temi sexipil prije nekih mjesec dana a frendica je ostala solo
Dafri znaci meni nema pomoci Ljuljanje i sika, mama pjeva i prica i tako stalno. Nije meni muka pjevati i pricati, cak stavise o tome sam uvijek mastala kako cu kada budem imala svoju bebu, ali ljuljanje mi je stvarno vise Nije se ljuljala iz pocetka, ali moja mama kada dode nauci je, nevjerovatno kako djeca brzo kupe ono sto im je ugodno, i meni muku ostavi.