|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  650 651 [652] 653 654   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
11.5.2011 9:27:58   
marinčii
IZVORNA PORUKA: bebacha

ja neznam imal posebna temu o ovome pa cu vas pitat.Alenn vec 7 mjeseci curi voda iz usta i siper nam je glavna oprema.brada mu je vec duze vrijeme crvena i osulo se,medutim sad se to prosirilo i oko usta.bas onaj sitni osip od stalnog vlazenja.cime je to najbolje mazat.ja trenutno u kuci imam becutan kremu,onu zelenu iz Dm-a na bazi cink oksida,pantenol kremu i pantenol mast.mozel nesto od ovog ili da kupim nesto.
kod nas isto bilo i sigurno trajalo sigurno i više od 2 mjeseca išli i kod dermatologa ona nam dala mast maxidex al nije ni to pomoglo ,ja kupovala puno krema neznam ni sama  šta već ne i na kraju nam obični zagrebački melem pomogao

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 16276
11.5.2011 9:28:51   
Lady26
IZVORNA PORUKA: chuci

jutro od mene
mi smo sinoć teferičili, dolazila jedna beba, ajša je super bila. nije bila ni ljubomorna, nije je ni grebala. malo je mazila. pravo joj se svidjela. jel to znači da imam zeleno svjetlo za još jednu  user posted image ?

beba nešto pošla kenjkati, ogladnila bila, kaže njoj ajša nemoj bebo pakati, ne da nana user posted image user posted image

Ne bih se ja opustila, namazani su oni user posted image user posted image user posted image user posted image , salim se.... user posted image
A ovaj drugi dio - bas se ismijah user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 16277
11.5.2011 9:29:16   
chuci
mala1994 i ja imam nevenovu,
kad je prije par dana imala osip po guzi, kad joj je nicala 3-casve je bolilo, plakala kad god je peremo, ta nevenova je bila spas. ja kupila za sebe da imam za ruke na sajmu meda nedavno (kreda i ruke nisu dobra kombinacija user posted image ) ali mi žao da je trošim na sebe jer je njoj pravo pomogla, pa je za nju koristim. plava kutija, neka je domaća proizvodnja.
uglavnom preporučujem, a mogu vidjeti i br tel ima na njoj kad dođem kući. ovaj put nam ni mustela nije mogla pomoći a nevenova jeste za jedan dan

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 16278
11.5.2011 9:30:52   
bebacha
mozel slika te da potrazim u apotekama-vise bi volili tu od nevena

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 16279
11.5.2011 9:33:35   
chuci
ova je tamno plava kutija i samo ima zlatni cvijet na vrhu. neki ljudi iz hercegovine čini mi se proizvode. imali su na sajmu još proizvoda sve od nevena. obzirom da imaju bar kod na kremi pretpostavljam da se negdje u apotekama prodaje.

sad ću svekrvu nazvati da mi da broj jer sam i njoj jednu kupila

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 16280
11.5.2011 9:35:28   
Anoniman
znaci chuci planira napaduser posted image user posted image user posted image user posted image ...ja vam kapu skidam...svimauser posted image user posted image user posted image ..ja jos nisam spremna za jos jednog/jednu A.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 16281
11.5.2011 9:40:33   
chuci
ma jok ba dadada ja to samo šupljiram
možda nekad na jesen aBd, da se malo naspavam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16282
11.5.2011 9:42:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

znaci chuci planira napaduser posted image user posted image user posted image user posted image ...ja vam kapu skidam...svimauser posted image user posted image user posted image ..ja jos nisam spremna za jos jednog/jednu A.user posted image user posted image user posted image user posted image

eto me u klub s tobom nisam ni ja spremna za još jednog Auser posted image , mada je miran i jede i spava i sam se igra i nije ljubomoran... al nisam ja spremnauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16283
11.5.2011 9:42:40   
Bambi09
bebacha, ja za bilo kakve osipe koristim ovu becutan kremu i stvarno sam prezadovoljna jer pomaze pravo super
user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 16284
11.5.2011 9:46:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

IZVORNA PORUKA: dadada

eto me u klub s tobom nisam ni ja spremna za još jednog Auser posted image , mada je miran i jede i spava i sam se igra i nije ljubomoran... al nisam ja spremnauser posted image

jesmo egoistiuser posted image user posted image user posted image user posted image al neka smouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16285
11.5.2011 9:53:47   
Lady26
Zene moje iz Sa, da li ijedna ide na fitnes ili je zainteresovana da ide...?
Ja jutros definitivno odlucila da ucinim nesto po pitanju svojih user posted image kila....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16286
11.5.2011 9:59:19   
Malenaoduvijek
moram da se ispravim, ova nevenova nije babylove nego alverde,

lady zaboravila sam napisati, bravo za Lanicu user posted image user posted image user posted image

super da je lijepo jela,

moji momci u jutros opet fino doruckovali, samo da se ne ureknu, samo cu da kucam u drvo.

mi sada idemo pa se tipkamo kasnije, papa

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 16287
11.5.2011 10:02:37   
Lady26
Gdje idete user posted image ?
Masallah za sve troje user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 16288
11.5.2011 10:03:39   
Malenaoduvijek
chuci meni je ta nevenova spas, ja sve mazem s njom, posebno sa ovom galasovom jer nema ni mirisa ni nista pravo je neutralna a pomogne i njima i meni jer imam suhu kozu.

a na sajmu m eda sam i ja kupila neki melem na bazi propolisa mali skroz i dobar je samo ga nema puno.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 16289
11.5.2011 10:06:02   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja jutros definitivno odlucila da ucinim nesto po pitanju svojih user posted image kila....

ja imam fitnes svaki dan ali iskreno, na treci sprat sa ovom dvojicom i kolicima, ne treba mi nista drugo.

ja sam godinama trazila drustvo za fitnes i nikada ga nisam nasla a sada nisam vise zainteresovana tako da od mene nista user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16290
11.5.2011 10:07:14   
Malenaoduvijek

Gdje idete user posted image ?
Masallah za sve troje user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote
idemo kod irme Luka i ja, pa cemo u dz po uputnice dr nam radi danas, a tata cuva Igora

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16291
11.5.2011 10:08:09   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Bambi09

bebacha, ja za bilo kakve osipe koristim ovu becutan kremu i stvarno sam prezadovoljna jer pomaze pravo super
user posted image

meni je ova super za guzu

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 16292
11.5.2011 10:09:17   
Malenaoduvijek

imam afloderm u kuci a jel ta dm u tubi

jeste zuta alverde

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 16293
11.5.2011 10:09:20   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 16294
11.5.2011 10:10:29   
bebacha
imam i ovu kremu.joj covjece imam cjelu apotekuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 16295
11.5.2011 10:13:04   
Malenaoduvijek

imam i ovu kremu.joj covjece imam cjelu apotekuuser posted image user posted image user posted image

nemas da brines kad imas sve , a probaj neven a navece afloderm.a ja cu sada dr pa cu ti reci sta mi je rekla

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 16296
11.5.2011 10:15:01   
bebacha
hvala ti na pomoci

Neposredna veza do poruke: 16297
11.5.2011 10:16:33   
Anoniman

ima mmuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja bih voljela malo misica nabiti...al me strah da jos vise ne smrsamuser posted image ...ide ti ticerka na zumbu ili vec kako se zoveuser posted image a za setnje sam ti uvijek...samo me prozovi...ipak smo u komsilukuuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 16298
11.5.2011 10:17:05   
Lady26
Sve zene u liniji, haman osim mene, znaci da rodim jos jedno i dvoje ce me dovesti u red user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 16299
11.5.2011 10:18:31   
Lady26
Jesi za igraonu veceras? Ima super u Skafi, velika user posted image
Dok nam ne stignu ljeFsi dani....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  650 651 [652] 653 654   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  650 651 [652] 653 654   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *