Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ja neznam imal posebna temu o ovome pa cu vas pitat.Alenn vec 7 mjeseci curi voda iz usta i siper nam je glavna oprema.brada mu je vec duze vrijeme crvena i osulo se,medutim sad se to prosirilo i oko usta.bas onaj sitni osip od stalnog vlazenja.cime je to najbolje mazat.ja trenutno u kuci imam becutan kremu,onu zelenu iz Dm-a na bazi cink oksida,pantenol kremu i pantenol mast.mozel nesto od ovog ili da kupim nesto.
kod nas isto bilo i sigurno trajalo sigurno i više od 2 mjeseca išli i kod dermatologa ona nam dala mast maxidex al nije ni to pomoglo ,ja kupovala puno krema neznam ni sama šta već ne i na kraju nam obični zagrebački melem pomogao
jutro od mene mi smo sinoć teferičili, dolazila jedna beba, ajša je super bila. nije bila ni ljubomorna, nije je ni grebala. malo je mazila. pravo joj se svidjela. jel to znači da imam zeleno svjetlo za još jednu ?
beba nešto pošla kenjkati, ogladnila bila, kaže njoj ajša nemoj bebo pakati, ne da nana
Ne bih se ja opustila, namazani su oni , salim se.... A ovaj drugi dio - bas se ismijah
mala1994 i ja imam nevenovu, kad je prije par dana imala osip po guzi, kad joj je nicala 3-casve je bolilo, plakala kad god je peremo, ta nevenova je bila spas. ja kupila za sebe da imam za ruke na sajmu meda nedavno (kreda i ruke nisu dobra kombinacija ) ali mi žao da je trošim na sebe jer je njoj pravo pomogla, pa je za nju koristim. plava kutija, neka je domaća proizvodnja. uglavnom preporučujem, a mogu vidjeti i br tel ima na njoj kad dođem kući. ovaj put nam ni mustela nije mogla pomoći a nevenova jeste za jedan dan
ova je tamno plava kutija i samo ima zlatni cvijet na vrhu. neki ljudi iz hercegovine čini mi se proizvode. imali su na sajmu još proizvoda sve od nevena. obzirom da imaju bar kod na kremi pretpostavljam da se negdje u apotekama prodaje.
sad ću svekrvu nazvati da mi da broj jer sam i njoj jednu kupila
chuci meni je ta nevenova spas, ja sve mazem s njom, posebno sa ovom galasovom jer nema ni mirisa ni nista pravo je neutralna a pomogne i njima i meni jer imam suhu kozu.
a na sajmu m eda sam i ja kupila neki melem na bazi propolisa mali skroz i dobar je samo ga nema puno.
Zene moje iz Sa, da li ijedna ide na fitnes ili je zainteresovana da ide...? Ja jutros definitivno odlucila da ucinim nesto po pitanju svojih kila....
ima mm
ja bih voljela malo misica nabiti...al me strah da jos vise ne smrsam ...ide ti ticerka na zumbu ili vec kako se zove a za setnje sam ti uvijek...samo me prozovi...ipak smo u komsiluku