Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
noa bila sam u sari neki dan al ništa mi se nije svidilo doduše sama s njim bila pa nisam davalja ni pogledala on stalno leti vani pa ga moram ganjat,al budem otišla opet hvala na informaciji
Jel planirate ili ste vec kupovali djecici sandale sa otvorenim prsticima Ja ne bih ove godine...nesto mi jos mala za otvorene....
ej i , otvorene sandalice ja isto neću uzimati jer bi prste smrsko taj sve živo šuta,sve mu je go,go,a meni baš žao jer baš ima lijepih otvorenih prstiju apotekarka živa sam samo malo u obavezama ovi dana svekrva mi se operirala a i vrijeme lijepo pa se skićemo,kako i ti draga?vidim još kuburiš sa aftama i krajnicima?uh i moji desni nikako da se smire otkad odo u zubara koda mi napraviše gore ,ljubi mi dječaka slatkog
i ja na tebe duso moja... dan...vrijeme je grozno... Irfan je bolestan...opet krajnici... a ja....dobro.... zivot nas uci dokle god smo zivi....zato sam se danas pocastila novom frizurom,hlacama i dvjema majicama.... sad je na redu ostalo... ne iscitah vas oprostite....svima saljem
kako ste hanume??? dadada de mi pojasni zašto se to zove đubretarac a tako je slatko , fakat me zanima uvijek sam se to pitala Meni bila mama i sestra nisu mi dale na RR samo sam malo jutros uletila i izletila pusica
Koko nek se pocastila meni kupovina uvijek digne raspolozenje,a to tvoje dijete ko da sam ga ja rodila krajnici i grlo....znam kako mu je...da sto prije bude bolje
Meni sveki govori vidjela jedne za Lanu preslatke, kaze na kaisice bla bla bla, a ja otvorene skroz jel? Kaze Pa ja..ma rekoh ne mislim ja njoj otvorene, kaze pa neces valjda djetetu zatovrene za ljeto kupit i Bolje sprijeciti ako se mene pita a pita se
kako ste hanume??? dadada de mi pojasni zašto se to zove đubretarac a tako je slatko , fakat me zanima uvijek sam se to pitala Meni bila mama i sestra nisu mi dale na RR samo sam malo jutros uletila i izletila pusica
nemam pojma...a fakat je ime kriza...ne znam ni OKLEn je
lady...lady ...samo ti mene provociraj...ccccc
leona i Amani...zamo mi je pilica...saljem vam jedan big
joj ja da nisam izasla jutros bi krvi bilo na ovom forumu
mI smo proslw godine imali otvorene sa strana ne na prsticima,sad moramo kupiti nove tene mislili smo vec ali brate 200 stoje date za PREGLEDE I LIJECINE
Meni sveki govori vidjela jedne za Lanu preslatke, kaze na kaisice bla bla bla, a ja otvorene skroz jel? Kaze Pa ja..ma rekoh ne mislim ja njoj otvorene, kaze pa neces valjda djetetu zatovrene za ljeto kupit i Bolje sprijeciti ako se mene pita a pita se
evo da te i ja pitam kao tvoja sveki " pa bas neces L. uzimat sandale "? Pa na kakve ti mislis ako ne otvorene ? Mozda ti hos polu otvorene ? I da a zasto neces
jeli moze biti da se neko preracuna za 100 KM u svoju korist a moju stetu....cccc
u posti mi sada htjela racune naplatiti stoju vise, a ja to sedamnaest puta saberem nema sanse, kad ona izvinite, pusti ti meni izvinite kuci pa varaj.
a noa kaze meni zena u apoteci vi tu kremu necete kod nas naci, kazem ja njoj hocu ima u jednoj apoteci, a ona gleda u mene oci ko fildzani.ccc
papanski grad pravi, a i drzava....eto
mama75 hvala na komplimentu za ovog maleg deKaca..ljubimo vas, lijepe curice