|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  677 678 [679] 680 681   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.5.2011 13:14:57   
marinčii
noa bila sam u sari neki dan al ništa mi se nije svidilo doduše sama s njim bila pa nisam davalja ni pogledala on stalno leti vani pa ga moram ganjat,al budem otišla opet hvala na informacijiuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16951
13.5.2011 13:15:20   
Anoniman
opet  ste se raspisale...a sad cu ja da citamuser posted image
koko...mislim na tebe

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 16952
13.5.2011 13:15:49   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Lady Je li to noc dobro bacila pa te veselje opicilouser posted image

Aha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Borim se sa snom, a cime cu nego smijehom user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 16953
13.5.2011 13:17:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: dadada

salmy...ja vazda zaboravim sliku...evo ti djubretarac...dakle br.86 coconut
user posted image

Predivan je,jedino da ga probamo na bb?
svakakouser posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 16954
13.5.2011 13:18:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

noa bila sam u sari neki dan al ništa mi se nije svidilo doduše sama s njim bila pa nisam davalja ni pogledala on stalno leti vani pa ga moram ganjat,al budem otišla opet hvala na informacijiuser posted image

znam kako to ideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato sam ja isla sama,izabrala par modela i onda zovnula mm da je dovede na probuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 16955
13.5.2011 13:20:06   
Lady26

IZVORNA PORUKA: salmy

salmy...ja vazda zaboravim sliku...evo ti djubretarac...dakle br.86 coconut
user posted image

Predivan je,jedino da ga probamo na bb?
svakakouser posted image

Nek si ti prvo ovo upratila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16956
13.5.2011 13:20:19   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Lady26

Marinci user posted image user posted image user posted image user posted image

Jel planirate ili ste vec kupovali djecici sandale sa otvorenim prsticima user posted image
Ja ne bih ove godine...nesto mi jos mala za otvorene....

ej i user posted image user posted image , otvorene sandalice ja isto neću uzimati jer bi prste smrsko taj sve živo šuta,sve mu je go,go,a meni baš žao jer baš ima lijepih otvorenih prstiju
apotekarka živa sam samo malo u obavezama ovi dana svekrva mi se operirala a i vrijeme lijepo pa se skićemo,kako i ti draga?vidim još kuburiš sa aftama i krajnicima?uh i moji desni nikako da se smire otkad odo u zubara koda mi napraviše gore ,ljubi mi dječaka slatkog

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16957
13.5.2011 13:24:02   
koka i po

opet  ste se raspisale...a sad cu ja da citamuser posted image
koko...mislim na tebe

i ja na tebe duso moja...user posted image
dan...vrijeme je grozno...
Irfan je bolestan...opet krajnici...
a ja....dobro....
zivot nas uci dokle god smo zivi....zato sam se danas pocastila novom frizurom,hlacama i dvjema majicama....
sad je na redu ostalo...
ne iscitah vas oprostite....svima saljem user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16958
13.5.2011 13:24:19   
Anoniman
kako ste hanume???
dadada de mi pojasni zašto se to zove đubretarac a tako je slatkouser posted image , fakat me zanima uvijek sam se to pitalauser posted image
Meni bila mama i sestra nisu mi dale na RR samo sam malo jutros uletila i izletila user posted image
pusica

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16959
13.5.2011 13:26:15   
Apotekarka
Koko nek se pocastila meni kupovina uvijek digne raspolozenje,a to tvoje dijete ko da sam ga ja rodila krajnici i grlo....znam kako mu je...da sto prije bude bolje user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 16960
13.5.2011 13:28:00   
Anoniman

Jel planirate ili ste vec kupovali djecici sandale sa otvorenim prsticima user posted image

anel je imao posle god sandale otvorne preko samo dva kajsica nanoso ih se citavo ljeto takve iste planiram uzeti samo veci br.user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 16961
13.5.2011 13:29:35   
Lady26

ej i user posted image user posted image , otvorene sandalice ja isto neću uzimati jer bi prste smrsko taj sve živo šuta,sve mu je go,go,a meni baš žao jer baš ima lijepih otvorenih prstiju

Meni sveki govori vidjela jedne za Lanu preslatke, kaze na kaisice bla bla bla, a ja otvorene skroz jel? Kaze Pa ja..ma rekoh ne mislim ja njoj otvorene, kaze pa neces valjda djetetu zatovrene za ljeto kupit i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bolje sprijeciti ako se mene pita a pita se user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 16962
13.5.2011 13:30:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

kako ste hanume???
dadada de mi pojasni zašto se to zove đubretarac a tako je slatkouser posted image , fakat me zanima uvijek sam se to pitalauser posted image
Meni bila mama i sestra nisu mi dale na RR samo sam malo jutros uletila i izletila user posted image
pusica

user posted image user posted image user posted image user posted image
nemam pojma...a fakat je ime kriza...ne znam ni OKLEn jeuser posted image

lady...ladyuser posted image user posted image user posted image user posted image ...samo ti mene provociraj...cccccuser posted image user posted image user posted image user posted image

leona i Amani...zamo mi je pilica...saljem vam jedan biguser posted image

joj ja da nisam izasla jutros bi krvi bilo na ovom forumuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16963
13.5.2011 13:33:11   
Apotekarka
mI smo proslw godine imali otvorene sa strana ne na prsticima,sad moramo kupiti nove tene mislili smo vec ali brate 200 stoje date za PREGLEDE I LIJECINEuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16964
13.5.2011 13:34:21   
Anoniman

Meni sveki govori vidjela jedne za Lanu preslatke, kaze na kaisice bla bla bla, a ja otvorene skroz jel? Kaze Pa ja..ma rekoh ne mislim ja njoj otvorene, kaze pa neces valjda djetetu zatovrene za ljeto kupit i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bolje sprijeciti ako se mene pita a pita se user posted image user posted image user posted image

evo da te i ja pitam kao tvoja sveki " pa bas neces L. uzimat sandale "?user posted image user posted image user posted image Pa na kakve ti mislis ako ne otvorene ?
Mozda ti hos polu otvorene ?
I da a zasto neces user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 16965
13.5.2011 13:34:27   
bebacha
dadada koliko para ovaj dubretarac.jel za zimu ili jesenuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16966
13.5.2011 13:34:29   
Anoniman
dadada ti vazda zakuhavasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16967
13.5.2011 13:36:24   
Malenaoduvijek
dobar dan,

a jeste se raspisale, nemerem vas sad citati...

jeli moze biti da se neko preracuna za 100 KM u svoju korist a moju stetu....cccc

u posti mi sada htjela racune naplatiti stoju vise, a ja to sedamnaest puta saberem nema sanse, kad ona izvinite, pusti ti meni izvinite kuci pa varaj.user posted image

a noa kaze meni zena u apoteci vi tu kremu neceteuser posted image kod nas naci, kazem ja njoj hocu ima u jednoj apoteci, a ona gleda u mene oci ko fildzani.ccc

papanski grad pravi, a i drzava....eto

mama75 hvala na komplimentu za ovog maleg deKaca..ljubimo vas, lijepe curice user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 16968
13.5.2011 13:38:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

dadada koliko para ovaj dubretarac.jel za zimu ili jesenuser posted image user posted image
jesen..vise...unuta je isto postavljen ko na kapuljci...ej, hanady nije uzela one pantole, dux i majicu...ako hoces da ti sibnem, reci

noa...suti..ono vise nije ni ljudska glupost...ono ja ne znam sta jeuser posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 16969
13.5.2011 13:39:42   
Malenaoduvijek
a lady za mene isto dolaze u obzir samo zatvorene na prsima jer bi to bilo sve modro inace i prosl godine smo imali takve ...

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 16970
13.5.2011 13:40:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

dadada ti vazda zakuhavasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najgora od sve djeceuser posted image user posted image user posted image
meni smiješno na kraju se sve svali na njuuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Breskva -- 13.5.2011 13:41:46 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16971
13.5.2011 13:41:05   
bebacha
odo pogledat slike.
koja je cjena ovog i dali bi on bio ok mom djecaku,on ce u junu napunit godinu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16972
13.5.2011 13:41:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

a lady za mene isto dolaze u obzir samo zatvorene na prsima jer bi to bilo sve modro inace i prosl godine smo imali takve ...

mi smo ih nosali prosle god nije bilo problema nimalo user posted image .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 16973
13.5.2011 13:42:20   
Anoniman

meni smiješno na kraju se svali sve na njuuser posted image user posted image user posted image

jest,jest i ja citam i kontam odkud nje da je najgorauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16974
13.5.2011 13:44:06   
Anoniman

meni smiješno na kraju se sve svali na njuuser posted image user posted image user posted image
kad sam idiotuser posted image user posted image user posted image user posted image

bebacha...prvo sam obecala salmy da njen Afan proba...ako ga ona neuzme...ide tebi...a mocice 100%...mozda cak bude i veci

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  677 678 [679] 680 681   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  677 678 [679] 680 681   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *