|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  679 680 [681] 682 683   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.5.2011 14:15:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

felix ovaj moj kako već rekoh sve živo šuta njemu sve go,gouser posted image tako da otvoreni prstića ne dolazi u obzir,
[/quote
moj ne suta nista nogama moj trenutno kad smo van samo trce hoda ko bez glave i oce ica(kolica) da gura svoja mala samo bi vozo do bezsvestiuser posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 17001
13.5.2011 14:15:36   
Lady26
Uh, Bogme si dobra....jos sa Anom....svaka cast....ti si meni "idol" user posted image user posted image
E cuj toliko cekala, pa sto mu ne rece sta?!
Ovaj...nemoj da ti naskodi cijeli kilogram, ostavi bar 1/3 user posted image user posted image uz tu kafu user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17002
13.5.2011 14:17:52   
Lady26
IZVORNA PORUKA: noa

90 km je malo previseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo govorim iz iskustva sa frodo cipelama od 89 km zali Boze svake marke nakon 15 dana nosenja bile su za baciti..do duse bile su bijele a noa ih otukla na prstimauser posted image

Ma ne malo previse, malo vise....
Kudite me ali meni je zao dati tolike pare....meni se cini ja bih ko na iglama bila da im sta ne uradi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dobila bih slom zivaca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Do 50KM....mogu se naci lijepe, udobne, i sa uloskom...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17003
13.5.2011 14:19:09   
Anoniman
Ma bojala sam se ako mu sta kazem da cu se pobiti sa njim user posted image , a on sav smotan nikakav jadan. Ja jesam nervozna strasno danas, ali sto su nasi salterski radnici "ljubazni" to za pobudaliti, ne znam gdje ih iskopavaju, a jednoj teti sam u posti fino rekla da se vrati odakle je dosla, tj zadnja u red user posted image , ja cekam 10 minuta a ona bi prije meneuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17004
13.5.2011 14:20:04   
bebacha
dadada imas ppuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17005
13.5.2011 14:20:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: noa

90 km je malo previseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo govorim iz iskustva sa frodo cipelama od 89 km zali Boze svake marke nakon 15 dana nosenja bile su za baciti..do duse bile su bijele a noa ih otukla na prstimauser posted image

Ma ne malo previse, malo vise....
Kudite me ali meni je zao dati tolike pare....meni se cini ja bih ko na iglama bila da im sta ne uradi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dobila bih slom zivaca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Do 50KM....mogu se naci lijepe, udobne, i sa uloskom...

anelu je dido kupio fordo cipele 80km iskreno ja nebi dala toliko love user posted image ja vecinom trazim akciju ili snizenja ...
user posted image user posted image user posted image
Ove sto sam uzela crvene 20km djete ih se nosa i nanosat ce ih se (mislim na van kuci kad smo ) user posted image .....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17006
13.5.2011 14:23:05   
dafri
pozz,
Amany,leona user posted image
chuci curica je pravi medić,brblivica malauser posted image

i nama je duda zakon i biće vjerovatno još dugo,mislim da je premalena da je ostavi bez problema,koliko je voli patila bi za njom a to ne bih mogla

ove godine ćemo kupiti kao i prošle sandalice sa zatvorenim prstima iako ja viđam djecu istog uzrasta sa sandalama otvorenih prstića ali ja bih se bojala hoće li još nokat zakačiti,uhh,nema šanse

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17007
13.5.2011 14:31:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ma bojala sam se ako mu sta kazem da cu se pobiti sa njim user posted image , a on sav smotan nikakav jadan. Ja jesam nervozna strasno danas, ali sto su nasi salterski radnici "ljubazni" to za pobudaliti, ne znam gdje ih iskopavaju, a jednoj teti sam u posti fino rekla da se vrati odakle je dosla, tj zadnja u red user posted image , ja cekam 10 minuta a ona bi prije meneuser posted image

uh zato mene mm rijetko pusta na saltereuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a za ovo preko redauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma mislim pustila bi te da me upitas al kad ko s poslom stane ispred mene ko krava eeeeeeeeeeeeeeeeee onda dobijeuser posted image user posted image user posted image user posted image
bidnem bas nekulturnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17008
13.5.2011 14:33:15   
bebacha
joj Ajle za priredbu trebaju zute helanke i zuta majica.kod nas nema nigdje.sta da radim

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17009
13.5.2011 14:35:00   
Lady26
Ponedjeljak mi ide na zivce, dolazi bez pitanja
Cesto dolazi, a sporo prolazi, k`o gladna godina
I utorak mi nije po volji, k`o opera je dosadan
Srijedu odvalim, cetvrtak prezivim, jer petak dolazi

Petak je dan, petak je moj dan
Kad nocu zaglavim, kasno se probudim, a tek je subota...
Pa jos i nedjelja...
user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 17010
13.5.2011 14:36:43   
koka i po
mora da radis u drzavnoj firmiuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17011
13.5.2011 14:37:47   
Anoniman
ja sve dane volim sem nedelje i subote user posted image user posted image a kad je kisa cjelu "hevtu" onda mi je cjela "hevta" bljackuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17012
13.5.2011 14:38:24   
Lady26
IZVORNA PORUKA: koka i po

mora da radis u drzavnoj firmiuser posted image

Ko, jel ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 17013
13.5.2011 14:42:44   
Anoniman
lady sinoc sam te se sjetila u neka doba noci user posted image user posted image gledala moju omiljenu seriju na rtl stalno reklama "urosal lady" user posted image user posted image user posted image malo malo pa reklama "urosal lady " valjda sponzor emisije eto da znades nema samo macak felix ima i urosal ladyuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17014
13.5.2011 14:55:57   
Malenaoduvijek
moj pjesnik dragi...

a jelo mene u posti obavezno puste preko reda, ja s Lukom najcesce u kolicima i oni ono kao gospodjo hajde vi prodjite ispred, a ima naravno bakutanera koji se guraju pa im ja vratim.

a ti polako s tim pupom, a drugi put kad gdje budem vani saljem tebi poruku kad se ti ne znas sjetiti da popijemo kaficu user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17015
13.5.2011 14:56:09   
Lady26
E svasta.....pa gdje te to asocira na mene, cccc user posted image  user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17016
13.5.2011 14:57:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

E svasta.....pa gdje te to asocira na mene, cccc user posted image  user posted image
asocira me tvoj nick  LADY user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17017
13.5.2011 14:57:04   
Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994

moj pjesnik dragi...

NiJesam, ja sam plagijator user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 17018
13.5.2011 15:07:06   
salmy
Felix jesi vidjela sto se zakuhalo na vb? Marijana ko Ekrem,tek skontala da imaju kamereuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17019
13.5.2011 15:12:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: salmy

Felix jesi vidjela sto se zakuhalo na vb? Marijana ko Ekrem,tek skontala da imaju kamereuser posted image user posted image
jesam jesam gledala sam user posted image user posted image user posted image
bas me zanima sta ce biti kad budu imali alkohola user posted image .....

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 17020
13.5.2011 15:13:44   
marinčii
IZVORNA PORUKA: felix

felix ovaj moj kako već rekoh sve živo šuta njemu sve go,gouser posted image tako da otvoreni prstića ne dolazi u obzir,
[/quote
moj ne suta nista nogama moj trenutno kad smo van samo trce hoda ko bez glave i oce ica(kolica) da gura svoja mala samo bi vozo do bezsvestiuser posted image user posted image

i Matej je to radio jedno vrijeme,sad se uhvatio curauser posted image ,čim koju ugleda trči za njom i viče cua,cua(cura)

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17021
13.5.2011 15:19:32   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

[/quote

i Matej je to radio jedno vrijeme,sad se uhvatio curauser posted image ,čim koju ugleda trči za njom i viče cua,cua(cura)

zavodnik mali user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 17022
13.5.2011 15:23:37   
Anoniman
Mala ma danas nisam znala gdje mi je glava gdje zadnji diouser posted image , em racune placale, em nesto svoje zavrsavala, pa onda zove mm da odem nesto i za firmu da zavrsim i rekla sam od mene vam dosta za narednih mjesec dana. Ali aBd sledece sedmice pijemo kafu ako bude lijepo vrijeme.
Ja sam sva u planovima oko krecenja, renoviranja, sredjivanja i ostalo ali nikako da isplaniram i pocnem... jos sad mm ode aman mjesec dana i vise na put tako da nikako da iskombinujem sve to dok jos mogu na nogama stajatiuser posted image . Jos da mi je to zavrsiti i poroditi se i ja na konju user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 17023
13.5.2011 15:25:11   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

jos sad mm ode aman mjesec dana i vise na put tako da nikako da iskombinujem sve to dok jos mogu na nogama stajatiuser posted image . Jos da mi je to zavrsiti i poroditi se i ja na konju user posted image

Stavrno?! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17024
13.5.2011 15:28:13   
Anoniman
Ma volim ga kao oci u glavi, ali nekad kad je non stop tu i dosadi mi user posted image . Valjda navikla da nikad nije kuci pa ako je tri dana tu ja ne znam sta od sebe da radim. Pocinju renovirati neki objekat pa planiraju mjesec i po radova, dolazice on, ali ono uvece pa ujutru opet nazad, jednom sedmicno user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  679 680 [681] 682 683   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  679 680 [681] 682 683   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *