Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
felix ovaj moj kako već rekoh sve živo šuta njemu sve go,go tako da otvoreni prstića ne dolazi u obzir, [/quote moj ne suta nista nogama moj trenutno kad smo van samo trce hoda ko bez glave i oce ica(kolica) da gura svoja mala samo bi vozo do bezsvesti
Uh, Bogme si dobra....jos sa Anom....svaka cast....ti si meni "idol" E cuj toliko cekala, pa sto mu ne rece sta?! Ovaj...nemoj da ti naskodi cijeli kilogram, ostavi bar 1/3 uz tu kafu
90 km je malo previse ovo govorim iz iskustva sa frodo cipelama od 89 km zali Boze svake marke nakon 15 dana nosenja bile su za baciti..do duse bile su bijele a noa ih otukla na prstima
Ma ne malo previse, malo vise.... Kudite me ali meni je zao dati tolike pare....meni se cini ja bih ko na iglama bila da im sta ne uradi , dobila bih slom zivaca Do 50KM....mogu se naci lijepe, udobne, i sa uloskom...
Ma bojala sam se ako mu sta kazem da cu se pobiti sa njim , a on sav smotan nikakav jadan. Ja jesam nervozna strasno danas, ali sto su nasi salterski radnici "ljubazni" to za pobudaliti, ne znam gdje ih iskopavaju, a jednoj teti sam u posti fino rekla da se vrati odakle je dosla, tj zadnja u red , ja cekam 10 minuta a ona bi prije mene
90 km je malo previse ovo govorim iz iskustva sa frodo cipelama od 89 km zali Boze svake marke nakon 15 dana nosenja bile su za baciti..do duse bile su bijele a noa ih otukla na prstima
Ma ne malo previse, malo vise.... Kudite me ali meni je zao dati tolike pare....meni se cini ja bih ko na iglama bila da im sta ne uradi , dobila bih slom zivaca Do 50KM....mogu se naci lijepe, udobne, i sa uloskom...
anelu je dido kupio fordo cipele 80km iskreno ja nebi dala toliko love ja vecinom trazim akciju ili snizenja ... Ove sto sam uzela crvene 20km djete ih se nosa i nanosat ce ih se (mislim na van kuci kad smo ) .....
pozz, Amany,leona chuci curica je pravi medić,brblivica mala
i nama je duda zakon i biće vjerovatno još dugo,mislim da je premalena da je ostavi bez problema,koliko je voli patila bi za njom a to ne bih mogla
ove godine ćemo kupiti kao i prošle sandalice sa zatvorenim prstima iako ja viđam djecu istog uzrasta sa sandalama otvorenih prstića ali ja bih se bojala hoće li još nokat zakačiti,uhh,nema šanse
Ma bojala sam se ako mu sta kazem da cu se pobiti sa njim , a on sav smotan nikakav jadan. Ja jesam nervozna strasno danas, ali sto su nasi salterski radnici "ljubazni" to za pobudaliti, ne znam gdje ih iskopavaju, a jednoj teti sam u posti fino rekla da se vrati odakle je dosla, tj zadnja u red , ja cekam 10 minuta a ona bi prije mene
uh zato mene mm rijetko pusta na saltere a za ovo preko reda ma mislim pustila bi te da me upitas al kad ko s poslom stane ispred mene ko krava eeeeeeeeeeeeeeeeee onda dobije bidnem bas nekulturna
Ponedjeljak mi ide na zivce, dolazi bez pitanja Cesto dolazi, a sporo prolazi, k`o gladna godina I utorak mi nije po volji, k`o opera je dosadan Srijedu odvalim, cetvrtak prezivim, jer petak dolazi
Petak je dan, petak je moj dan Kad nocu zaglavim, kasno se probudim, a tek je subota... Pa jos i nedjelja...
lady sinoc sam te se sjetila u neka doba noci gledala moju omiljenu seriju na rtl stalno reklama "urosal lady" malo malo pa reklama "urosal lady " valjda sponzor emisije eto da znades nema samo macak felix ima i urosal lady
a jelo mene u posti obavezno puste preko reda, ja s Lukom najcesce u kolicima i oni ono kao gospodjo hajde vi prodjite ispred, a ima naravno bakutanera koji se guraju pa im ja vratim.
a ti polako s tim pupom, a drugi put kad gdje budem vani saljem tebi poruku kad se ti ne znas sjetiti da popijemo kaficu
felix ovaj moj kako već rekoh sve živo šuta njemu sve go,go tako da otvoreni prstića ne dolazi u obzir, [/quote moj ne suta nista nogama moj trenutno kad smo van samo trce hoda ko bez glave i oce ica(kolica) da gura svoja mala samo bi vozo do bezsvesti
i Matej je to radio jedno vrijeme,sad se uhvatio cura ,čim koju ugleda trči za njom i viče cua,cua(cura)
i Matej je to radio jedno vrijeme,sad se uhvatio cura ,čim koju ugleda trči za njom i viče cua,cua(cura)
Mala ma danas nisam znala gdje mi je glava gdje zadnji dio , em racune placale, em nesto svoje zavrsavala, pa onda zove mm da odem nesto i za firmu da zavrsim i rekla sam od mene vam dosta za narednih mjesec dana. Ali aBd sledece sedmice pijemo kafu ako bude lijepo vrijeme. Ja sam sva u planovima oko krecenja, renoviranja, sredjivanja i ostalo ali nikako da isplaniram i pocnem... jos sad mm ode aman mjesec dana i vise na put tako da nikako da iskombinujem sve to dok jos mogu na nogama stajati . Jos da mi je to zavrsiti i poroditi se i ja na konju
jos sad mm ode aman mjesec dana i vise na put tako da nikako da iskombinujem sve to dok jos mogu na nogama stajati . Jos da mi je to zavrsiti i poroditi se i ja na konju
Ma volim ga kao oci u glavi, ali nekad kad je non stop tu i dosadi mi . Valjda navikla da nikad nije kuci pa ako je tri dana tu ja ne znam sta od sebe da radim. Pocinju renovirati neki objekat pa planiraju mjesec i po radova, dolazice on, ali ono uvece pa ujutru opet nazad, jednom sedmicno .