|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  678 679 [680] 681 682   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.5.2011 13:45:25   
koka i po
zamolila bi dadadu da se ponasa u skladu sa svojim godinama user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16976
13.5.2011 13:46:35   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: MALA1994

a lady za mene isto dolaze u obzir samo zatvorene na prsima jer bi to bilo sve modro inace i prosl godine smo imali takve ...

mi smo ih nosali prosle god nije bilo problema nimalo user posted image .

Jel Anel hodao proslo ljeto? Znaci kao sto sad hoda?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16977
13.5.2011 13:48:19   
bebacha
onda mi cekamo reduser posted image user posted image user posted image user posted image
ja Ajla ni ove godine necu otvorene sadndalice inace bi bilo ranjeni prstica.
mene moje djete ujeda dok doji,evo sad se isplakala

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16978
13.5.2011 13:48:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

zamolila bi dadadu da se ponasa u skladu sa svojim godinama user posted image
nemam ja sklada...moja kokouser posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 16979
13.5.2011 13:49:30   
Lady26
Koko, draga si mi pravo user posted image user posted image user posted image user posted image
Za druga I i S user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 16980
13.5.2011 13:52:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

a lady za mene isto dolaze u obzir samo zatvorene na prsima jer bi to bilo sve modro inace i prosl godine smo imali takve ...

jest user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 16981
13.5.2011 13:52:43   
koka i po
imas imas.....samo mislis da nemas user posted image ...
ja se trudim tako ponasati al mi slabo ide user posted image ...
vazda okrecem na ozbiljnost...
jah....kooooo "godine "user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16982
13.5.2011 13:53:57   
koka i po

Koko, draga si mi pravo user posted image user posted image user posted image user posted image
Za druga I i S user posted image

cek cek ...vidjet cemo kad ti bahnem u SAuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16983
13.5.2011 13:54:42   
mama75
Evo ih Lady za nase princeze
user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16984
13.5.2011 13:54:45   
Lady26
Pa hajde, kad ces user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa da mi nabijes kompleks sa figurom user posted image user posted image user posted image , nesto kontam juce, oko mene sve mrsavice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 16985
13.5.2011 13:55:10   
Lady26
IZVORNA PORUKA: mama75

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Me like a lot user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 16986
13.5.2011 13:57:19   
mama75
Nisu ni one skupe, oko 90KM user posted image  user posted image Ali iznosace ih dijete, citava 2 mjeseca user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16987
13.5.2011 13:57:39   
Lady26

jest user posted image

Ma hajd nemoj zezati majke ti, koliko je tad imao godinu, godinu i mjesec?! ...Lana evo hoda 6 mjeseci, ako ne i duze pa nemam namjeru da joj kupim otvorene zbog padova i sl

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16988
13.5.2011 13:58:36   
Lady26

Nisu ni one skupe, oko 90KM user posted image  user posted image Ali iznosace ih dijete, citava 2 mjeseca user posted image  user posted image  user posted image

user posted image
Me DON'T like user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 16989
13.5.2011 13:59:45   
koka i po

Pa hajde, kad ces user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa da mi nabijes kompleks sa figurom user posted image user posted image user posted image , nesto kontam juce, oko mene sve mrsavice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Sto manje znas,manje te glava boli "...user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16990
13.5.2011 14:02:42   
Anoniman

jest user posted image

Ma hajd nemoj zezati majke ti, koliko je tad imao godinu, godinu i mjesec?! ...Lana evo hoda 6 mjeseci, ako ne i duze pa nemam namjeru da joj kupim otvorene zbog padova i sl

imao je 13 est mjes. kad je prohodao , naravno trebao mu mjesec da skuzi da trce  pao je al nikad prste nije ozlijedio user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 16991
13.5.2011 14:03:19   
marinčii

user posted image

uh i ovakve plave imaju mislim da su frodo ili se varam ,i meni su se svidjele ,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 16992
13.5.2011 14:04:56   
Lady26
IZVORNA PORUKA: koka i po

"Sto manje znas,manje te glava boli "...user posted image

Ja mislila da smo vec usvojili gradivo - ja MORAM da znammmmmm user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 16993
13.5.2011 14:06:04   
koka i po
user posted image ...znat ces ...casna pionirska.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16994
13.5.2011 14:06:17   
marinčii
felix ovaj moj kako već rekoh sve živo šuta njemu sve go,gouser posted image tako da otvoreni prstića ne dolazi u obzir,

< Poruku je uredio marinčii -- 13.5.2011 14:08:01 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 16995
13.5.2011 14:06:31   
Anoniman
Mala i ja bila u posti i placala racune user posted image .
Mi se pravo nahodali, noge mi otpadose, a jutros sam nesto trebala do opstine i trazi i trazi svoje dokumente, fascikla bila sa dokumentima svim od mm i mene, od diploma pa nadalje. Cijelu kucu sam izrovila, sve zivo...ma poludila i na kraju nadjem medju starim novinama, teta jos kad je cistila stavila medju stare novine, ja popizditis dobila user posted image . Sad odoh raspremati sto sam izrovila, ali brate prije toga jedna kafica na balkonu dok cura spava user posted image

Neposredna veza do poruke: 16996
13.5.2011 14:08:37   
Lady26
Jesi mi vrijedna... user posted image user posted image
Pristavi za 2 soljice user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16997
13.5.2011 14:12:04   
Anoniman
lady stavila sam jednu sl. na fb A. u tim sandalama pa kad budes na fb pogledaj ako hos user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 16998
13.5.2011 14:12:18   
Anoniman
Hocu draga, bujrum user posted image . Ma morala u postu, pa elektrodistribudiju, pa plin, pa opstina, pa poreska, pa na ilidžu nesto, a sve priljepak Ana sa mnom, a tako sam neUrozna user posted image . I na kraju sjela u neku bastu i narucim sladoled i cekala ga ravno 45 minuta, ova mala se dere, bjesne gliste istjeruje, kad eto ga nosi sladoled kao da je u pećnici, a ne zamrzivacu bio sav se istopio i od huje samo platim i ustanem i krenem user posted image . Onda sam fino kupila kilogram sladoleda i ima sad cijeli da pojedem user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 16999
13.5.2011 14:14:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

user posted image

uh i ovakve plave imaju mislim da su frodo ili se varam ,i meni su se svidjele ,

90 km je malo previseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo govorim iz iskustva sa frodo cipelama od 89 km zali Boze svake marke nakon 15 dana nosenja bile su za baciti..do duse bile su bijele a noa ih otukla na prstimauser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 17000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  678 679 [680] 681 682   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  678 679 [680] 681 682   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *