|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  680 681 [682] 683 684   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.5.2011 15:29:27   
Anoniman
Zbilja Tajra daj info o smjestaju, ja planiram na more u junu. Zanima me udaljenos apartmana od plaze, cijena, ishrana...ma sve uglavnom user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17026
13.5.2011 15:29:39   
Malenaoduvijek
moja jelena, polako zeno, ne forsiraj se vise, ali ozbiljno.pa ti trebas da mirujes a ti bi jos i krecila, ma hajde zeno smiri malo.

mi trebamo kreciti ali meni je pao mrak na oci, muz ce mi iduce sedmice biti na GO ali ja sam ga odgovrila da mi to radimo jer mi je to stvarno previse sa ovom dvojicom, a kud ovdje ima bruka kvadrata i sve visoki plafoni i teski namjestaj.
ma bjaaaaaaaazi, nece pobjeci nigdje samo polako.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17027
13.5.2011 15:29:41   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image legendo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17028
13.5.2011 15:41:14   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Zbilja Tajra daj info o smjestaju, ja planiram na more u junu. Zanima me udaljenos apartmana od plaze, cijena, ishrana...ma sve uglavnom user posted image

Rekla je pitat ce....user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17029
13.5.2011 15:44:19   
Lady26
Dan k'o godina danas....hjoooooooooj

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17030
13.5.2011 15:48:36   
Anoniman
Ma nama ce majstori doci da krece, da necu ja user posted image . Nemam džaba građevinsku firmuuser posted image , a oni pravo lijepo okrece ma nigdje ni kapi ne padne, i ako padne jedan ide sa krpom i brise. Jos ove godine cu u cijelom stanu lateks staviti pa da sam mirna minimum dvije godine, zeznuh se sto nisam i prosle godine. Sve sam to kontala jedan produzeni vikend zavrsiti, a Anu poslati kod bake i dede.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 17031
13.5.2011 15:51:37   
Lady26
Mi smo vas pozeljeli user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17032
13.5.2011 15:53:57   
teacher75
evo i mene, dosla s posla a lana spava. pravim joj rucak, nadam se da ce danas jesti kako treba. kupila joj preslatke kupace u azelu- roze hello kitty sa masnicama sa strana- 5 kmuser posted image veceras kontam na zumbu. evo se lana budi...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17033
13.5.2011 15:58:30   
Lady26
Tiki kako joj je celo, ima li modrica, cvoruga?
Ja Lani od nekog na BB kupila kupaci user posted image user posted image , ma bogda Bozija....nisam htjela rozi nego uzela neki zeljeni, bas je cute user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 13.5.2011 15:59:43 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 17034
13.5.2011 16:10:08   
Anoniman
Koga si to ti Lady pozeljela, a? Hajde pitaj mamu za ono molim te, castimo je user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17035
13.5.2011 16:12:52   
Malenaoduvijek
E vas dvije neki dan sam vam rekla za to domundjavanje mimo mene,ccc ubicu vas

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17036
13.5.2011 16:21:14   
Lady26
Ja sve javno user posted image user posted image user posted image user posted image
Pusa velika, idem konacno.....
Jelena javim ti, a pogledaj kome sam pisala user posted image user posted image ovo gore.... user posted image
Pa pa, kono user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 17037
13.5.2011 16:22:58   
Malenaoduvijek
dobro, dobro neka se zna,

user posted image user posted image i vama dvjema sad eto vam sad

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17038
13.5.2011 16:26:34   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja Lani od nekog na BB kupila kupaci user posted image user posted image , ma bogda Bozija....nisam htjela rozi nego uzela neki zeljeni, bas je cute user posted image

bolje je celo, malo se plavi. nije nista jela, ni supu ni povrce evo nece, pljujeuser posted image user posted image user posted image danas citav dan jela samo jutros jaje i oko podne malo hljeba i jabukeuser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17039
13.5.2011 16:29:15   
Ella_H
Ola kako ste mi danas?
I ja sam se malo istrosila moram kad sam tetkicauser posted image .
Kupila sam i ja curama svojim kupace malecke,
stvarno preslatke stvarcice za curice.
Ja svojim kaubojima malim samo neke kombinacije
sorc, maicauser posted image . A. super rucka, trenutno mu je omiljen
krompir i kadaif i tako smo zaredali par dana.
MALA mene za sve mogu za.Zeznut al za pare joK.
Sto se tice ljubaznosti na salterima u Bih strava i uzas,
pogotovo valjda kad dodjes malo disorjentiran kao ja,
pa ocekuju i na kafu a ja nedam nisam naucila hahah.
Ovdje se barem na silu smiju i sve te oslovljavaju sa gospodjo.
To je otprlike nesto pozitivno barem, al volem ja svoju bozniu naj.
Pusa za djecicuuser posted image
Felix i mi volimo sandalice super, nosili smo i proslo ljeto i ovo
bilo je ok A. je hepi a i ja.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17040
13.5.2011 16:31:23   
teacher75
sto se tice sandalica, ni mi necemo ove godine otvorenih prstiju, dogodine akobogdauser posted image

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 17041
13.5.2011 16:35:14   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: teacher75

de

bolje je celo, malo se plavi. nije nista jela, ni supu ni povrce evo nece, pljujeuser posted image user posted image user posted image danas citav dan jela samo jutros jaje i oko podne malo hljeba i jabukeuser posted image user posted image user posted image

a kakva ti je inace, mozda je muci nesto pa nece da jede user posted image

Neposredna veza do poruke: 17042
13.5.2011 16:37:45   
Malenaoduvijek
MALA mene za sve mogu za.Zeznut al za pare joK

ti si fina zenica pa necu da lajem, od mene mogu dobiti sipak a ne na kafu, ima platu za koju radi kao i ja sto sam radila u kancelariji pa mi niko nije ostavljao na kafu.

ha ja.

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 17043
13.5.2011 16:53:32   
teacher75
IZVORNA PORUKA: MALA1994

de

do prije nekoliko dana bi pojela punu zdjelu povrca sa mesom, doduse izblendanog i uz igranje i zaigravanje na prevaru, a sada ni to ne pali- nisam joj blendala vec samo izgnjecila viljuskom, al sam bas dobro izgnjecila, maltene kao da je izblendano, na kraju je maloprije pojela uz zaigravanje samo 3 kasike i nije bilo sanse da vise pojede a sada je navalila na mladi sir, eno se ubi jeduciuser posted image

Neposredna veza do poruke: 17044
13.5.2011 17:08:05   
megi
tiki da joj nece zubi
moja cura kad joj hoce koji zubic skroz slabo jede, zato pije i jede te rasladjujuce namirnice kao sto su sir, pavlaka, kasice i slicno

moramo i mi kakve kupacke zbavitiuser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 17045
13.5.2011 17:15:13   
teacher75
IZVORNA PORUKA: megi

tiki da joj nece zubi
moja cura kad joj hoce koji zubic skroz slabo jede, zato pije i jede te rasladjujuce namirnice kao sto su sir, pavlaka, kasice i slicno

moramo i mi kakve kupacke zbavitiuser posted image

mozda ce, nije joj odavno nijedan nikao, a ima tek 5 zuba.mada ja nista ne primjecujem

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 17046
13.5.2011 17:22:13   
Anoniman

Cao!
Od nas si uzela kupaci, drago mi je da ti se svidjauser posted image

Tiki, pa pusti je neka jede sta hoce, sir je superrrrruser posted image

Moja je postala prava ljencuga,zubi je zezaju,, sad se probudila i opet legla na trosjed i valja se, ne zeli nista, ni jelo, ni kupanje, samo tresnjeuser posted image , idem vidjeti sta zeli njena visostuser posted image

Ljubac svimauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17047
13.5.2011 17:40:48   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: MALA1994

de

do prije nekoliko dana bi pojela punu zdjelu povrca sa mesom, doduse izblendanog i uz igranje i zaigravanje na prevaru, a sada ni to ne pali- nisam joj blendala vec samo izgnjecila viljuskom, al sam bas dobro izgnjecila, maltene kao da je izblendano, na kraju je maloprije pojela uz zaigravanje samo 3 kasike i nije bilo sanse da vise pojede a sada je navalila na mladi sir, eno se ubi jeduciuser posted image

Pa pusti je neka jede sir, mozda joj rastu zubici sto kaze megi pa nece slano da jede,mozda potraje par dana pa se vrati opet na staro.tako je moj Luka prije par dana, nije htio nista i onda odjednom opet poceo koliko toliko fino da jede

Neposredna veza do poruke: 17048
13.5.2011 18:03:21   
N_N

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Breskva

IZVORNA PORUKA: noa

dadada ti vazda zakuhavasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najgora od sve djeceuser posted image user posted image user posted image
meni smiješno na kraju se sve svali na njuuser posted image user posted image user posted image
kad sam idiotuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, još otvorila temu pod anonimna user posted image user posted image user posted image user posted image
De ba ne nerviraj se, dobro je i ono znati - kakvih žena ima user posted image user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17049
13.5.2011 18:05:30   
N_N
Joj meni glava puca user posted image da hoće i ova kiša više, ubi ovo vrijeme ili nek' padne ili nek' ovo sunce ugrije brate kako treba....
B evo ludi po kući user posted image , sveki se razboljela pa neće ići kod nje a S još u školi user posted image user posted image ima priredbu. Joj jedva čekam raspust, dijete mi je takoooo umorno, po čitav dan u školi user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 17050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  680 681 [682] 683 684   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  680 681 [682] 683 684   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *