Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ja sam A. prosle god kupala u pempi tj setala ga pored mora kad se pempa smocio mm vice ma skini sta ce mu pun vode piha nemoze ga nosat.I tako da je bio golo sunco cundaru
Ma ne treba njima kupaci, normalno da je gologuza setati po plazi, soim u hladu i sl....al ovo cisto fola radi, al tako su slatkiiiiiiiiiiiiiiiii
Ni ja Anu ne bih skinula golu nema sanse, sto kaze Noa i zbog pedofila a i higijene koliko toliko gacice stite. Mi smo se prosle godine kupali u onim pelenama za kupanje iz DM-a i super su nam bile, a za ovu godinu imamo tri kupaca, samo jos da odemo na more
Ni ja Anu ne bih skinula golu nema sanse, sto kaze Noa i zbog pedofila a i higijene koliko toliko gacice stite. Mi smo se prosle godine kupali u onim pelenama za kupanje iz DM-a i super su nam bile, a za ovu godinu imamo tri kupaca, samo jos da odemo na more
ja sam njoj prosle godine stavljala pelenu cim izađe iz mora i oblacila kupace kad ponovo krene u vodu al skinuti je golu nema sanse
hellouu... evo i nas, poranila ja :) nama tajo veceras stigao, mrtav umoran, pa sam uspavala njega i imija i vala skuhala sada sebi kafu, da popijem kako treba... pase mi ko budali samar.. kako i ne bi, danas noge polomila za onim mojim tajfunom malim, a ovaj u stomaku nemilosrdno udara, a moje noge pocele da oticu pravoooo, pa kad koraknem ljulja ispod koze da mi je se vise poroditiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
jelena, bravo za ancicu ja odavno govorim kako je ona zapravo fino dijete, ali je ti ne razumijes kod nas se zdravstveno stanje malko poboljsalo, pa se nadam da cemo sljedece nedjelje uspjeti i odvesti imija na vakcinu, onu u 13 mj sto treba da primi..
nije bio jedini Golo bilo je tu jos cundara mali ... i ove cemo abd god. ako budemo isli tad jedino odmori od pempe heheh samo se bojim da ga nece dat obuci posle jer sad je veci zna, ionak bjezi od pempe ko djavo od krsta ...
evo i mene, okupana i preznojena sa zumbe kupace su med medeni, oblacila sam joj preko pelena da vidim kako stoje kontam sutra uzeti jos jedne ak one nestanu- bile su slatke bijele, da ima promijeniti. ona je prosle godine bila u obicnim pelenama jer je nisam kupala u moru vec samo nogice. kad se kupala u bazenu bila je gola ali to je nakratko, imala je i divan jednodijelni obaibi koji sam joj obukla par puta radi fola zbog slikanja. ove godine akobogda ako odemo na more (a nadam se da hocemo) planiram joj oblaciti kupaci ne radi pedofila vec radi higijene. ipak sada hoda pa da ne bi sjela na nesto i pokupila kakve baje
a moj Andrejevic maloprije rekao mama daj ...a ja ko ovi slonovi ...doduse, nije u kontekstu...mama daj nesto...nego u stilu...mama ne glupiraj se ...al zar je to bitno ja se samo nadam da je svjesno to izvalio
mi smo se isto gologuzi kupali...doduse..mi ne idemo na plazu...mi se kupamo robinskonski ...a imali smo kupace za foliranja...i to uski sorc
dadada paketic krenuo za SA eh dok sam pakovala skuzim jednu sitnicu na etiketi pise TRN-girl al nije zenska majke mi a poslala sam i tebi nesto direkt iz Beca
Vece velika raja mala je davno abuba ali moj nece prije 12 danas je 3 puta spavao.Maloprije dosli bili vani,isli do obija i momak se posteno nahodo.Sto se moglo prevrnut prevrnuo je,bacit bacio...... U obiju se uvijek raspametim super điđa-miđa
Vece velika raja mala je davno abuba ali moj nece prije 12 danas je 3 puta spavao.Maloprije dosli bili vani,isli do obija i momak se posteno nahodo.Sto se moglo prevrnut prevrnuo je,bacit bacio...... U obiju se uvijek raspametim super điđa-miđa
ej salmy evo i moj ludi ajde bujrum pidzama party evo gledam BB na rtl svadjaju se gledasli ti ???? Gledaj bit ce kaze Javne nominacije auuuuuu bit ce svega ajd gledi da imam skime da komentarisem
ej salmy evo i moj ludi ajde bujrum pidzama party evo gledam BB na rtl svadjaju se gledasli ti ????
A ne gledam mm gleda boks cini mi se,ja se usunjala u sobu i kuckam.Ali bice na pinku oko 11
dadada paketic krenuo za SA eh dok sam pakovala skuzim jednu sitnicu na etiketi pise TRN-girl al nije zenska majke mi a poslala sam i tebi nesto direkt iz Beca
HVALA TI MOJA NOA ...al pretjera ga ti...sta si meni slala...ubicu te...jos ces me unezgodit ..
ej salmy evo i moj ludi ajde bujrum pidzama party evo gledam BB na rtl svadjaju se gledasli ti ????
A ne gledam mm gleda boks cini mi se,ja se usunjala u sobu i kuckam.Ali bice na pinku oko 11
gledaj bit ce zanimljivo evo javne nominacije auuu sta ovaj Novi sve rece Marijani u facu .
HVALA TI MOJA NOA ...al pretjera ga ti...sta si meni slala...ubicu te...jos ces me unezgodit ..
ma sitnica od cokolade dobila 4 mocart kugle pa tebi poslala dvije
gledaj bit ce zanimljivo evo javne nominacije auuu sta ovaj Novi sve rece Marijani u facu .
Pa to sam ja sinoc gledala na rtlu,do pola 1 vjerovatno pregled dana.
ma sitnica od cokolade dobila 4 mocart kugle pa tebi poslala dvije