|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  681 682 [683] 684 685   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.5.2011 18:10:02   
teacher75
IZVORNA PORUKA: N_N

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Breskva

IZVORNA PORUKA: noa

dadada ti vazda zakuhavasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najgora od sve djeceuser posted image user posted image user posted image
meni smiješno na kraju se sve svali na njuuser posted image user posted image user posted image
kad sam idiotuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, još otvorila temu pod anonimna user posted image user posted image user posted image user posted image
De ba ne nerviraj se, dobro je i ono znati - kakvih žena ima user posted image user posted image user posted image

a sta je to bilo danas, ja bila na poslu pa nisam upratilauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 17051
13.5.2011 18:14:32   
Anoniman
teacher bolje da ne znašuser posted image user posted image user posted image ...Otiće nam i ova tema u zaboravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 17052
13.5.2011 18:16:19   
tekja
Ja se odvikla od pisanja, a i od interneta uopce...da se malo pohvalimo, V. poceo k'o nesto da prica, mashAllah...od jutros cim je progledao kaze mama voda, a vec godinu dana voda mu je du-du, pa krenu bagej, zuza-guza, kuka-ruka, goga-nogauser posted image user posted image user posted image , a najsmjesniji je kad se pokaki, dodje, uzme moju ruku i kaze: mama bezi kaka, u prevodu, operi mi kaku sa guze, valjda user posted image user posted image user posted image ...vec pisah da smo prestali s dojenjem, hB ide bez problemauser posted image

Nego, sjetih se maloprije, cini mi se, da su se prosle godine mame organizovale i sa bebama isle u pozoriste, sta mislite da to opet pokrenemo?! Trenutno u Pozoristu mladih nema nista atraktivno za ovaj uzrast, ali da pratimo, pa odemo? Mislim mi cemo ici, al' sa rajom je ipak boljeuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 17053
13.5.2011 18:18:23   
Anoniman

Ja, još otvorila temu pod anonimna user posted image user posted image user posted image user posted image

zezašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 17054
13.5.2011 18:44:55   
teacher75

teacher bolje da ne znašuser posted image user posted image user posted image ...Otiće nam i ova tema u zaboravuser posted image user posted image user posted image

posaljite mi na ppuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17055
13.5.2011 18:57:14   
N_N

zezašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ma nisam ja nego sam napisala ja (kao da) još (dadada otvorila temu) - vidjela sam da su na kraju napisale da je sigurno dadada otvorila user posted image user posted image user posted image user posted image
teacher, vjeruj da ti je bolje da ne znaš user posted image Nego, bježi, nećemo više o tome user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17056
13.5.2011 19:01:33   
Anoniman

user posted image user posted image ma nisam ja nego sam napisala ja (kao da) još (dadada otvorila temu) - vidjela sam da su na kraju napisale da je sigurno dadada otvorila user posted image user posted image user posted image user posted image
teacher, vjeruj da ti je bolje da ne znaš user posted image Nego, bježi, nećemo više o tome user posted image
staaaaaaaaa???
ko je ba to reka...daj nikuser posted image
ja sam izfurala iz kuce da dalj necitam...da mi nepozli od toliko stupidnosti

zene moje ja kupila ONOuser posted image user posted image user posted image user posted image
eno ti ima u mangu N_N...leti dok jos imauser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 17057
13.5.2011 19:02:52   
N_N

staaaaaaaaa???

zene moje ja kupila ONOuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zezaš?????? user posted image
Ima 36 veličina? Koliko je pari??

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17058
13.5.2011 19:04:22   
Anoniman

staaaaaaaaa???

Zezaš?????? user posted image
Ima 36 veličina? Koliko je pari??

ima s...ne znam jel ima xs...ja sam uzela m...a nije jeftino, al se meni nenormalno djasvi...a vala nije ni sad strasno puno...85 kmuser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 17059
13.5.2011 19:05:22   
N_N
Ne mogu prije ponedjeljka user posted image , teško....
Koje boje imaju?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17060
13.5.2011 19:07:55   
Anoniman

Ne mogu prije ponedjeljka user posted image , teško....
Koje boje imaju?
ovaj je teget...a valjda imaju i drugih boja..samo su malo drugacji...otidji na njihovu stranicu tamo ti je sve...ja jutros otisla...i opet kliknem da vidim jel se nesto promijenilo posto ga nije bilo u bih...kad ono pise...imaaaaaaa...i ja ti jutros zvala mango da mi ostaveuser posted image do 6 satiuser posted image user posted image i sad trcala tam ko muha bez glaveuser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 17061
13.5.2011 19:11:29   
N_N
E svaka ti čast, dobra si! user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17062
13.5.2011 20:04:32   
Anoniman
A sta je to bilo hocu i ja da znam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... iam po cijeli dan da dezuram za racunarom, sve me promakne user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 17063
13.5.2011 20:15:01   
Ella_H
Tekja mashAllah za bebaru tvoju.
I moj ko nesto malo prica.
A to za dojenje da je proslo odlicno to je odlicno.
JelenaT sta god je bilo ja nisam krivauser posted image , iako
neznam sta je bilouser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17064
13.5.2011 20:25:07   
Anoniman
evo i nas malo bili smo na vikendici kod  tete Marije , bilo nam extra malo je svjeze al nadam se da mu nece nista biti user posted image .
Skoro dosli ,....
Tekja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 17065
13.5.2011 20:27:02   
Anoniman

Joj meni glava puca user posted image da hoće i ova kiša više, ubi ovo vrijeme ili nek' padne ili nek' ovo sunce ugrije brate kako treba....
B evo ludi po kući user posted image , sveki se razboljela pa neće ići kod nje a S još u školi user posted image user posted image ima priredbu. Joj jedva čekam raspust, dijete mi je takoooo umorno, po čitav dan u školi user posted image
od poned. javlja zahladjenje jako user posted image i kisu....
Zao mi je S. lijepe ajd sad ce abd jos malo rasput da djeca odmore i naspavaju se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 17066
13.5.2011 20:45:14   
tekja
felix i za vas dvoje velikiuser posted image ...nema reakcije na vakcinu je l'' da? Ma rekla sam ti, ova od 18 mjeseci je revakcinacija, zato je djeca dobro podnose...

N_N, joj nehumani su prema pilicima, toliko obaveza za malene glave...nego kako ti B. spava...sjecam se da je imao jednu prespavanu noc, kako sada?

V. i ja smo istovremeno na kompu, ja u malenom prozorcicu citam i kucam, on u malo vecem gleda traktora toma i usput vecera - samuser posted image user posted image user posted image ...pih kod mene i vuk sit i ovce na brojuuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio tekja -- 13.5.2011 20:46:09 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17067
13.5.2011 20:48:56   
Anoniman
nema mila reakcije hb .user posted image isto kao da ju nije primio a bas sam se bojala. ...
Pametnica mala rucki, sam kao A. user posted image ljubi mi ga...

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 17068
13.5.2011 21:29:32   
Anoniman
Sta ste ovo utihnule veceras. Anuska i ja smo se pomirile, nece nesto na dobro user posted image . Cura je veceras pojela cijelu onu dukatelu sa povrcem sa tri kriske hljeba, ja se sokirala, trazila ona jos pa reko pretjerace. To pojela malo prije devet, a oko pola osam jedan milk shnite. S obzirom da smo se sinoc oko jela posvadjale ne mogu da vjerujem da je ovako lijepo veceras jela, da ne ureknem user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17069
13.5.2011 21:34:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Sta ste ovo utihnule veceras. Anuska i ja smo se pomirile, nece nesto na dobro user posted image . Cura je veceras pojela cijelu onu dukatelu sa povrcem sa tri kriske hljeba, ja se sokirala, trazila ona jos pa reko pretjerace. To pojela malo prije devet, a oko pola osam jedan milk shnite. S obzirom da smo se sinoc oko jela posvadjale ne mogu da vjerujem da je ovako lijepo veceras jela, da ne ureknem user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma bravo za Anuuser posted image a zene izasle petak jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17070
13.5.2011 21:36:27   
Lady26
Operacija uspjela, pacijent prezivio, ledene kocke gotove, bujrum user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17071
13.5.2011 21:41:18   
Lady26

IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: Lady26

Tiki kako joj je celo, ima li modrica, cvoruga?
Ja Lani od nekog na BB kupila kupaci user posted image user posted image , ma bogda Bozija....nisam htjela rozi nego uzela neki zeljeni, bas je cute user posted image

Cao!
Od nas si uzela kupaci, drago mi je da ti se svidjauser posted image

Sramote user posted image user posted image ....ma nisam ni skontala, jer mi je mama2009 ponudila (tj morala je user posted image ) jedan, aaaaaaaaaaa sad se sjecam user posted image user posted image user posted image tebi sam platila user posted image user posted image ....
Tajo odusevljen a kupaci onako majusni jjoooooooj....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17072
13.5.2011 21:44:57   
Anoniman
Lady stvarno sramota user posted image , ja znam od koga si kupila, a ti ne, a kad si na temi bb rezervisala ni tada nisi znala od koga, a? user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17073
13.5.2011 21:45:33   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: sahara

Tiki kako joj je celo, ima li modrica, cvoruga?
Ja Lani od nekog na BB kupila kupaci user posted image user posted image , ma bogda Bozija....nisam htjela rozi nego uzela neki zeljeni, bas je cute user posted image

Cao!
Od nas si uzela kupaci, drago mi je da ti se svidjauser posted image

Sramote user posted image user posted image ....ma nisam ni skontala, jer mi je mama2009 ponudila (tj morala je user posted image ) jedan, aaaaaaaaaaa sad se sjecam user posted image user posted image user posted image tebi sam platila user posted image user posted image ....
Tajo odusevljen a kupaci onako majusni jjoooooooj....

Ja sam A. prosle god kupala u pempi tj setala ga pored mora kad se pempa smocio mm vice ma skini sta ce mu pun vode pihauser posted image user posted image nemoze ga nosat.I tako da je bio golo user posted image sunco cundaru user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17074
13.5.2011 21:47:49   
Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady stvarno sramota user posted image , ja znam od koga si kupila, a ti ne, a kad si na temi bb rezervisala ni tada nisi znala od koga, a? user posted image

A niJesam ofo rezervisala, nego mama kupovala na BB i ja je "prozivam" da nam da jedan, kaze evo ti ciganko biraj koji ces user posted image user posted image user posted image i tako kupim, ne bih ni vidjela inace

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  681 682 [683] 684 685   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  681 682 [683] 684 685   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *