Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
moja jelena, polako zeno, ne forsiraj se vise, ali ozbiljno.pa ti trebas da mirujes a ti bi jos i krecila, ma hajde zeno smiri malo.
mi trebamo kreciti ali meni je pao mrak na oci, muz ce mi iduce sedmice biti na GO ali ja sam ga odgovrila da mi to radimo jer mi je to stvarno previse sa ovom dvojicom, a kud ovdje ima bruka kvadrata i sve visoki plafoni i teski namjestaj. ma bjaaaaaaaazi, nece pobjeci nigdje samo polako.
Ma nama ce majstori doci da krece, da necu ja . Nemam džaba građevinsku firmu , a oni pravo lijepo okrece ma nigdje ni kapi ne padne, i ako padne jedan ide sa krpom i brise. Jos ove godine cu u cijelom stanu lateks staviti pa da sam mirna minimum dvije godine, zeznuh se sto nisam i prosle godine. Sve sam to kontala jedan produzeni vikend zavrsiti, a Anu poslati kod bake i dede.
evo i mene, dosla s posla a lana spava. pravim joj rucak, nadam se da ce danas jesti kako treba. kupila joj preslatke kupace u azelu- roze hello kitty sa masnicama sa strana- 5 km veceras kontam na zumbu. evo se lana budi...
bolje je celo, malo se plavi. nije nista jela, ni supu ni povrce evo nece, pljuje danas citav dan jela samo jutros jaje i oko podne malo hljeba i jabuke
Ola kako ste mi danas? I ja sam se malo istrosila moram kad sam tetkica . Kupila sam i ja curama svojim kupace malecke, stvarno preslatke stvarcice za curice. Ja svojim kaubojima malim samo neke kombinacije sorc, maica . A. super rucka, trenutno mu je omiljen krompir i kadaif i tako smo zaredali par dana. MALA mene za sve mogu za.Zeznut al za pare joK. Sto se tice ljubaznosti na salterima u Bih strava i uzas, pogotovo valjda kad dodjes malo disorjentiran kao ja, pa ocekuju i na kafu a ja nedam nisam naucila hahah. Ovdje se barem na silu smiju i sve te oslovljavaju sa gospodjo. To je otprlike nesto pozitivno barem, al volem ja svoju bozniu naj. Pusa za djecicu Felix i mi volimo sandalice super, nosili smo i proslo ljeto i ovo bilo je ok A. je hepi a i ja.
Tiki kako joj je celo, ima li modrica, cvoruga? Ja Lani od nekog na BB kupila kupaci , ma bogda Bozija....nisam htjela rozi nego uzela neki zeljeni, bas je cute
de
bolje je celo, malo se plavi. nije nista jela, ni supu ni povrce evo nece, pljuje danas citav dan jela samo jutros jaje i oko podne malo hljeba i jabuke
a kakva ti je inace, mozda je muci nesto pa nece da jede
ti si fina zenica pa necu da lajem, od mene mogu dobiti sipak a ne na kafu, ima platu za koju radi kao i ja sto sam radila u kancelariji pa mi niko nije ostavljao na kafu.
Tiki kako joj je celo, ima li modrica, cvoruga? Ja Lani od nekog na BB kupila kupaci , ma bogda Bozija....nisam htjela rozi nego uzela neki zeljeni, bas je cute
de
do prije nekoliko dana bi pojela punu zdjelu povrca sa mesom, doduse izblendanog i uz igranje i zaigravanje na prevaru, a sada ni to ne pali- nisam joj blendala vec samo izgnjecila viljuskom, al sam bas dobro izgnjecila, maltene kao da je izblendano, na kraju je maloprije pojela uz zaigravanje samo 3 kasike i nije bilo sanse da vise pojede a sada je navalila na mladi sir, eno se ubi jeduci
mozda ce, nije joj odavno nijedan nikao, a ima tek 5 zuba.mada ja nista ne primjecujem
Tiki, pa pusti je neka jede sta hoce, sir je superrrrr
Moja je postala prava ljencuga,zubi je zezaju,, sad se probudila i opet legla na trosjed i valja se, ne zeli nista, ni jelo, ni kupanje, samo tresnje , idem vidjeti sta zeli njena visost
de
do prije nekoliko dana bi pojela punu zdjelu povrca sa mesom, doduse izblendanog i uz igranje i zaigravanje na prevaru, a sada ni to ne pali- nisam joj blendala vec samo izgnjecila viljuskom, al sam bas dobro izgnjecila, maltene kao da je izblendano, na kraju je maloprije pojela uz zaigravanje samo 3 kasike i nije bilo sanse da vise pojede a sada je navalila na mladi sir, eno se ubi jeduci
Pa pusti je neka jede sir, mozda joj rastu zubici sto kaze megi pa nece slano da jede,mozda potraje par dana pa se vrati opet na staro.tako je moj Luka prije par dana, nije htio nista i onda odjednom opet poceo koliko toliko fino da jede
Joj meni glava puca da hoće i ova kiša više, ubi ovo vrijeme ili nek' padne ili nek' ovo sunce ugrije brate kako treba.... B evo ludi po kući , sveki se razboljela pa neće ići kod nje a S još u školi ima priredbu. Joj jedva čekam raspust, dijete mi je takoooo umorno, po čitav dan u školi