Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja se odvikla od pisanja, a i od interneta uopce...da se malo pohvalimo, V. poceo k'o nesto da prica, mashAllah...od jutros cim je progledao kaze mama voda, a vec godinu dana voda mu je du-du, pa krenu bagej, zuza-guza, kuka-ruka, goga-noga , a najsmjesniji je kad se pokaki, dodje, uzme moju ruku i kaze: mama bezi kaka, u prevodu, operi mi kaku sa guze, valjda ...vec pisah da smo prestali s dojenjem, hB ide bez problema
Nego, sjetih se maloprije, cini mi se, da su se prosle godine mame organizovale i sa bebama isle u pozoriste, sta mislite da to opet pokrenemo?! Trenutno u Pozoristu mladih nema nista atraktivno za ovaj uzrast, ali da pratimo, pa odemo? Mislim mi cemo ici, al' sa rajom je ipak bolje
ma nisam ja nego sam napisala ja (kao da) još (dadada otvorila temu) - vidjela sam da su na kraju napisale da je sigurno dadada otvorila teacher, vjeruj da ti je bolje da ne znaš Nego, bježi, nećemo više o tome
ma nisam ja nego sam napisala ja (kao da) još (dadada otvorila temu) - vidjela sam da su na kraju napisale da je sigurno dadada otvorila teacher, vjeruj da ti je bolje da ne znaš Nego, bježi, nećemo više o tome
staaaaaaaaa??? ko je ba to reka...daj nik ja sam izfurala iz kuce da dalj necitam...da mi nepozli od toliko stupidnosti
zene moje ja kupila ONO eno ti ima u mangu N_N...leti dok jos ima
staaaaaaaaa??? ko je ba to reka...daj nik ja sam izfurala iz kuce da dalj necitam...da mi nepozli od toliko stupidnosti
Zezaš?????? Ima 36 veličina? Koliko je pari??
ima s...ne znam jel ima xs...ja sam uzela m...a nije jeftino, al se meni nenormalno djasvi...a vala nije ni sad strasno puno...85 km
Ne mogu prije ponedjeljka , teško.... Koje boje imaju?
ovaj je teget...a valjda imaju i drugih boja..samo su malo drugacji...otidji na njihovu stranicu tamo ti je sve...ja jutros otisla...i opet kliknem da vidim jel se nesto promijenilo posto ga nije bilo u bih...kad ono pise...imaaaaaaa...i ja ti jutros zvala mango da mi ostave do 6 sati i sad trcala tam ko muha bez glave
Tekja mashAllah za bebaru tvoju. I moj ko nesto malo prica. A to za dojenje da je proslo odlicno to je odlicno. JelenaT sta god je bilo ja nisam kriva , iako neznam sta je bilo .
Joj meni glava puca da hoće i ova kiša više, ubi ovo vrijeme ili nek' padne ili nek' ovo sunce ugrije brate kako treba.... B evo ludi po kući , sveki se razboljela pa neće ići kod nje a S još u školi ima priredbu. Joj jedva čekam raspust, dijete mi je takoooo umorno, po čitav dan u školi
od poned. javlja zahladjenje jako i kisu.... Zao mi je S. lijepe ajd sad ce abd jos malo rasput da djeca odmore i naspavaju se
felix i za vas dvoje veliki ...nema reakcije na vakcinu je l'' da? Ma rekla sam ti, ova od 18 mjeseci je revakcinacija, zato je djeca dobro podnose...
N_N, joj nehumani su prema pilicima, toliko obaveza za malene glave...nego kako ti B. spava...sjecam se da je imao jednu prespavanu noc, kako sada?
V. i ja smo istovremeno na kompu, ja u malenom prozorcicu citam i kucam, on u malo vecem gleda traktora toma i usput vecera - sam ...pih kod mene i vuk sit i ovce na broju
< Poruku je uredio tekja -- 13.5.2011 20:46:09 >
Sta ste ovo utihnule veceras. Anuska i ja smo se pomirile, nece nesto na dobro . Cura je veceras pojela cijelu onu dukatelu sa povrcem sa tri kriske hljeba, ja se sokirala, trazila ona jos pa reko pretjerace. To pojela malo prije devet, a oko pola osam jedan milk shnite. S obzirom da smo se sinoc oko jela posvadjale ne mogu da vjerujem da je ovako lijepo veceras jela, da ne ureknem .
Sta ste ovo utihnule veceras. Anuska i ja smo se pomirile, nece nesto na dobro . Cura je veceras pojela cijelu onu dukatelu sa povrcem sa tri kriske hljeba, ja se sokirala, trazila ona jos pa reko pretjerace. To pojela malo prije devet, a oko pola osam jedan milk shnite. S obzirom da smo se sinoc oko jela posvadjale ne mogu da vjerujem da je ovako lijepo veceras jela, da ne ureknem .
Tiki kako joj je celo, ima li modrica, cvoruga? Ja Lani od nekog na BB kupila kupaci , ma bogda Bozija....nisam htjela rozi nego uzela neki zeljeni, bas je cute
Cao! Od nas si uzela kupaci, drago mi je da ti se svidja
Sramote ....ma nisam ni skontala, jer mi je mama2009 ponudila (tj morala je ) jedan, aaaaaaaaaaa sad se sjecam tebi sam platila .... Tajo odusevljen a kupaci onako majusni jjoooooooj....
Tiki kako joj je celo, ima li modrica, cvoruga? Ja Lani od nekog na BB kupila kupaci , ma bogda Bozija....nisam htjela rozi nego uzela neki zeljeni, bas je cute
Cao! Od nas si uzela kupaci, drago mi je da ti se svidja
Sramote ....ma nisam ni skontala, jer mi je mama2009 ponudila (tj morala je ) jedan, aaaaaaaaaaa sad se sjecam tebi sam platila .... Tajo odusevljen a kupaci onako majusni jjoooooooj....
Ja sam A. prosle god kupala u pempi tj setala ga pored mora kad se pempa smocio mm vice ma skini sta ce mu pun vode piha nemoze ga nosat.I tako da je bio golo sunco cundaru
Lady stvarno sramota , ja znam od koga si kupila, a ti ne, a kad si na temi bb rezervisala ni tada nisi znala od koga, a?
A niJesam ofo rezervisala, nego mama kupovala na BB i ja je "prozivam" da nam da jedan, kaze evo ti ciganko biraj koji ces i tako kupim, ne bih ni vidjela inace