|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  683 684 [685] 686 687   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.5.2011 22:22:26   
Apotekarka
Gdje ste ljudi pa petak 13 je aaaaaaaaa
Ja sam opet smorena cjeli dan posao,kuca....Antonio u krpama i ja cu brzo
POcastila sam danas sebe mantilicom,kosuljom a Antonia hlacicamapa sam happy odmah na krajnike ne mislimuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17101
13.5.2011 22:23:14   
Anoniman
kad se dadada i ja zaposlimo nastupa ice ageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17102
13.5.2011 22:23:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Gdje ste ljudi pa petak 13 je aaaaaaaaa
Ja sam opet smorena cjeli dan posao,kuca....Antonio u krpama i ja cu brzo
POcastila sam danas sebe mantilicom,kosuljom a Antonia hlacicamapa sam happy odmah na krajnike ne mislimuser posted image

user posted image user posted image user posted image Kako  shoping oraspolozi jel dauser posted image user posted image user posted image ....
Tako treba user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 17103
13.5.2011 22:24:39   
Apotekarka
U mene ako mm dobije posao pocet ce cuskije

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17104
13.5.2011 22:24:45   
škorpija
dadada supeeeeruser posted image user posted image user posted image , eto andrej je prestigao ajdina, sklopio je rečenicuuser posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 17105
13.5.2011 22:25:09   
salmy
Noa gdje su slikeuser posted image user posted image Apotekarko bravo za shopinguser posted image user posted image jedino to zene oraspolozi.Ja sam namcor zena prije cu kupiti sta u kucu nego sebi krpiceuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17106
13.5.2011 22:25:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: felix

Vece velika rajauser posted image user posted image mala je davno abubauser posted image ali moj user posted image nece prije 12user posted image user posted image danas je 3 puta spavao.Maloprije dosli bili vani,isli do obija i momak se posteno nahodo.Sto se moglo prevrnut prevrnuo je,bacit bacio......
U obiju se uvijek raspametim  super điđa-miđauser posted image user posted image

ej salmy evo i moj ludiuser posted image user posted image user posted image user posted image ajde bujrum pidzama partyuser posted image user posted image user posted image evo gledam BB na rtl svadjaju se user posted image user posted image gledasli ti ????

A ne gledam mm gleda boks cini mi se,ja se usunjala u sobu i kuckam.Ali bice na pinku oko 11
gledaj bit ce zanimljivo evo javne nominacije auuu sta ovaj Novi sve rece Marijani user posted image user posted image user posted image u facu .

Pa to sam ja sinoc gledala na rtlu,do pola 1user posted image user posted image vjerovatno pregled dana.
pa vidi je sovo jedna nista mi ne pricas da si dezurala sinoc user posted image user posted image user posted image jesi neka ccc. Neznam ja nisam gledala sinoc to...
Ajd sad cu gledat , reprizu onda user posted image user posted image kad mi nisi htjela rec . Tko je nominovan sad ja moram da pratim...user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 17107
13.5.2011 22:25:34   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vrati ga u Hercegovinu 'vamo ima posla za njegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17108
13.5.2011 22:26:01   
Lady26
user posted image
Izvolite, prijatno user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17109
13.5.2011 22:26:22   
Anoniman

Noa gdje su slikeuser posted image user posted image Apotekarko bravo za shopinguser posted image user posted image jedino to zene oraspolozi.Ja sam namcor zena prije cu kupiti sta u kucu nego sebi krpiceuser posted image user posted image
kod mene obrnuto, prije cu sebi nesto uzet nego u kucu user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 17110
13.5.2011 22:26:37   
Apotekarka
Ja vam se moram nesto pozaliti i pitati vas za savjet da ne otvaram novu temu ako smijem,nevezano zta djecu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17111
13.5.2011 22:27:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image
mmmmmmmmm tjeras me da idem roviti nesto da jedem user posted image user posted image ide mi voda niz  usta user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17112
13.5.2011 22:28:10   
Apotekarka

Objave: 4387
Status: odsutan user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vrati ga u Hercegovinu 'vamo ima posla za njegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bas je moj problem vezan za to...Jedna firma iz Estonije nudi mu posaoi tamo,naravno nama se nijednom ne ide tamo,ali plata je 4200 eura...sta bi vi na nasem mjestu

Neposredna veza do poruke: 17113
13.5.2011 22:29:20   
Anoniman
hmmmmm primamljivo mislim na pare user posted image user posted image user posted image user posted image cekaj da razmislim

Neposredna veza do poruke: 17114
13.5.2011 22:29:35   
idacha
user posted image user posted image user posted image za receniceuser posted image user posted image

joj, zenice, da vas pitam za savjet iliti misljenje, bar one koje imaju dvoje i vise djecice..
mi zivimo u 2sobnom stanu, dnevna i spavaca... imijev krevtac je naravno u spavacoj sada.. prosto ne znam kako da se organizujem kada stigne beba.. gdje cu sa njima i kako...
prvo sam mislila da imija prebacim u dnevnu, ali me prosto grehota da dijete spava u prostoriji gdje se konstantno boravi, jos je plus spojen dnevni boravak sa kuhinjom, vazda puna kuca i td..
onda sam kontala da ih obojicu smjestim u spavacu, imam prostora, jer je bas velika soba, ali ko ce ziv ostati?
jedno ce drrugo buditi i po danu i po noci..
nisam pametna nikako sta da radim...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 17115
13.5.2011 22:29:58   
salmy

Vece velika rajauser posted image user posted image mala je davno abubauser posted image ali moj user posted image nece prije 12user posted image user posted image danas je 3 puta spavao.Maloprije dosli bili vani,isli do obija i momak se posteno nahodo.Sto se moglo prevrnut prevrnuo je,bacit bacio......
U obiju se uvijek raspametim  super điđa-miđauser posted image user posted image

ej salmy evo i moj ludiuser posted image user posted image user posted image user posted image ajde bujrum pidzama partyuser posted image user posted image user posted image evo gledam BB na rtl svadjaju se user posted image user posted image gledasli ti ????

A ne gledam mm gleda boks cini mi se,ja se usunjala u sobu i kuckam.Ali bice na pinku oko 11
gledaj bit ce zanimljivo evo javne nominacije auuu sta ovaj Novi sve rece Marijani user posted image user posted image user posted image u facu .

Pa to sam ja sinoc gledala na rtlu,do pola 1user posted image user posted image vjerovatno pregled dana.
pa vidi je sovo jedna nista mi ne pricas da si dezurala sinoc user posted image user posted image user posted image jesi neka ccc. Neznam ja nisam gledala sinoc to...
Ajd sad cu gledat , reprizu onda user posted image user posted image kad mi nisi htjela rec . Tko je nominovan sad ja moram da pratim...user posted image

Nirmel,Radasinuser posted image  i Vladimir

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17116
13.5.2011 22:30:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ...e nije mi slika trebala...sama sam trazilauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17117
13.5.2011 22:30:52   
Anoniman
o.k hvala na info user posted image user posted image ....

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 17118
13.5.2011 22:30:55   
Anoniman

ne znam đe mi je kabal od aparatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ostavila sam ga na mjesto al gdjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upravo napadoh muza da ga je on negdje ostaviouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a salmy ja u ZG kupila tepsiju za maffine,ono za gnjecenje bjelog luka,2 kuhace i ponjela jos neki noz za pizzu al ga vratila kontam sta ce miuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 17119
13.5.2011 22:31:19   
škorpija

Jedna firma iz Estonije nudi mu posaoi tamo,naravno nama se nijednom ne ide tamo,ali plata je 4200 eura...sta bi vi na nasem mjestu

ja bih svoga poslalauser posted image , a koliko da tamo bude, koliko često može dolaziti u bih

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17120
13.5.2011 22:31:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

kad se dadada i ja zaposlimo nastupa ice ageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi cemo se zaposliti 12.12.2012...tad citam na anketi se predvidja smak svijetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17121
13.5.2011 22:31:47   
salmy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vrati ga u Hercegovinu 'vamo ima posla za njegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bas je moj problem vezan za to...Jedna firma iz Estonije nudi mu posaoi tamo,naravno nama se nijednom ne ide tamo,ali plata je 4200 eura...sta bi vi na nasem mjestu
Ako mozete biti skupa to je odlicno!naravno ako bi ti mogla uzeti neplaceno.Vrijedi se malo i "napatiti" al i dobro zaraditi 

Neposredna veza do poruke: 17122
13.5.2011 22:32:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

dadada supeeeeruser posted image user posted image user posted image , eto andrej je prestigao ajdina, sklopio je rečenicuuser posted image user posted image user posted image
ne znam jos jel slucajno ili namjerno...da ne bude ko s busilicomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 17123
13.5.2011 22:33:45   
mala86

Ja bi islauser posted image

nebi se razdvajala,ne znam kakav je standard u Estoniji,al mm je bio u Njemackoj,imo je platu oko 2000 eura,ja sam bila s njim,placali smo stan i bilo je odlicno

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 17124
13.5.2011 22:33:56   
idacha
Apotekarka, vi bi isli zajedno svi??
mm je bio u odsutan godinu i po prije nego sam ostala trudna sa imijem, dolazio je svaka 2-3 mjeseca.. bilo je tesko, ali izdrzalo se...
sada je oept u planu da ide i to aBd kroz 2-3 mjeseca kada se ova beba rodi...
ja ne planiram ici sa njim sa djecom, premali su za sada, ali... one pare koje ''tamo'' zaradi, ovdje nikada nece ni zaraditi, a kamoli ustediti..
ja ga podrzavam, jer sam svjesna stanja i situacije u nasem drustvu, a sve je ionako za dobrobit nase porodice..
zrtva jeste, ali sta da se radi...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 17125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  683 684 [685] 686 687   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  683 684 [685] 686 687   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *