Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Gdje ste ljudi pa petak 13 je aaaaaaaaa Ja sam opet smorena cjeli dan posao,kuca....Antonio u krpama i ja cu brzo POcastila sam danas sebe mantilicom,kosuljom a Antonia hlacicamapa sam happy odmah na krajnike ne mislim
Gdje ste ljudi pa petak 13 je aaaaaaaaa Ja sam opet smorena cjeli dan posao,kuca....Antonio u krpama i ja cu brzo POcastila sam danas sebe mantilicom,kosuljom a Antonia hlacicamapa sam happy odmah na krajnike ne mislim
Vece velika raja mala je davno abuba ali moj nece prije 12 danas je 3 puta spavao.Maloprije dosli bili vani,isli do obija i momak se posteno nahodo.Sto se moglo prevrnut prevrnuo je,bacit bacio...... U obiju se uvijek raspametim super điđa-miđa
ej salmy evo i moj ludi ajde bujrum pidzama party evo gledam BB na rtl svadjaju se gledasli ti ????
A ne gledam mm gleda boks cini mi se,ja se usunjala u sobu i kuckam.Ali bice na pinku oko 11
gledaj bit ce zanimljivo evo javne nominacije auuu sta ovaj Novi sve rece Marijani u facu .
Pa to sam ja sinoc gledala na rtlu,do pola 1 vjerovatno pregled dana.
pa vidi je sovo jedna nista mi ne pricas da si dezurala sinoc jesi neka ccc. Neznam ja nisam gledala sinoc to... Ajd sad cu gledat , reprizu onda kad mi nisi htjela rec . Tko je nominovan sad ja moram da pratim...
vrati ga u Hercegovinu 'vamo ima posla za njega Bas je moj problem vezan za to...Jedna firma iz Estonije nudi mu posaoi tamo,naravno nama se nijednom ne ide tamo,ali plata je 4200 eura...sta bi vi na nasem mjestu
joj, zenice, da vas pitam za savjet iliti misljenje, bar one koje imaju dvoje i vise djecice.. mi zivimo u 2sobnom stanu, dnevna i spavaca... imijev krevtac je naravno u spavacoj sada.. prosto ne znam kako da se organizujem kada stigne beba.. gdje cu sa njima i kako... prvo sam mislila da imija prebacim u dnevnu, ali me prosto grehota da dijete spava u prostoriji gdje se konstantno boravi, jos je plus spojen dnevni boravak sa kuhinjom, vazda puna kuca i td.. onda sam kontala da ih obojicu smjestim u spavacu, imam prostora, jer je bas velika soba, ali ko ce ziv ostati? jedno ce drrugo buditi i po danu i po noci.. nisam pametna nikako sta da radim...
Vece velika raja mala je davno abuba ali moj nece prije 12 danas je 3 puta spavao.Maloprije dosli bili vani,isli do obija i momak se posteno nahodo.Sto se moglo prevrnut prevrnuo je,bacit bacio...... U obiju se uvijek raspametim super điđa-miđa
ej salmy evo i moj ludi ajde bujrum pidzama party evo gledam BB na rtl svadjaju se gledasli ti ????
A ne gledam mm gleda boks cini mi se,ja se usunjala u sobu i kuckam.Ali bice na pinku oko 11
gledaj bit ce zanimljivo evo javne nominacije auuu sta ovaj Novi sve rece Marijani u facu .
Pa to sam ja sinoc gledala na rtlu,do pola 1 vjerovatno pregled dana.
pa vidi je sovo jedna nista mi ne pricas da si dezurala sinoc jesi neka ccc. Neznam ja nisam gledala sinoc to... Ajd sad cu gledat , reprizu onda kad mi nisi htjela rec . Tko je nominovan sad ja moram da pratim...
vrati ga u Hercegovinu 'vamo ima posla za njega Bas je moj problem vezan za to...Jedna firma iz Estonije nudi mu posaoi tamo,naravno nama se nijednom ne ide tamo,ali plata je 4200 eura...sta bi vi na nasem mjestu
Ako mozete biti skupa to je odlicno!naravno ako bi ti mogla uzeti neplaceno.Vrijedi se malo i "napatiti" al i dobro zaraditi
Ja bi isla
nebi se razdvajala,ne znam kakav je standard u Estoniji,al mm je bio u Njemackoj,imo je platu oko 2000 eura,ja sam bila s njim,placali smo stan i bilo je odlicno
Apotekarka, vi bi isli zajedno svi?? mm je bio u odsutan godinu i po prije nego sam ostala trudna sa imijem, dolazio je svaka 2-3 mjeseca.. bilo je tesko, ali izdrzalo se... sada je oept u planu da ide i to aBd kroz 2-3 mjeseca kada se ova beba rodi... ja ne planiram ici sa njim sa djecom, premali su za sada, ali... one pare koje ''tamo'' zaradi, ovdje nikada nece ni zaraditi, a kamoli ustediti.. ja ga podrzavam, jer sam svjesna stanja i situacije u nasem drustvu, a sve je ionako za dobrobit nase porodice.. zrtva jeste, ali sta da se radi...