Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma zeno tecacherko ne sikiraj glavno je da nesto jede pa sta god,naravno svi mi volimo da nam djeca jedu zdravo(koliko je to sve upoce zdravo al ajd) ali nek jede bilo sto bolje i to nego nista
< Poruku je uredio teacher75 -- 14.5.2011 21:29:10 >
Fino bogami , a moze komotno, dotad cu ja biti zrela za penzije pa ti meni samo neku montaznu kamenu kucicu kod dide dolje montiraj i nema frke
ma kupicu ja tebi odmah dvije...da imam i za sebe kad dodjem...a i za djecu
teacher...nece smrsati...no sikiriki...samo NE SILITI...uci se na meni
nju ne mozes siliti sve i da hoces- kad nesto nece vrti glavom i stisne usta, ako i uspijem sta ubaciti odmah pljuje i to na sve strane, sva mi okolo isprlja
Pa daji joj sto zeli jesti mozda se zasitila,jedan period Antonio odjednom nece juhu nio pod razno i ja mu je ukinem skroz 10-ak dana posčlije toga opet ponudim hoce,mozda im dosadi tko ce im ga znati
Pa daji joj sto zeli jesti mozda se zasitila,jedan period Antonio odjednom nece juhu nio pod razno i ja mu je ukinem skroz 10-ak dana posčlije toga opet ponudim hoce,mozda im dosadi tko ce im ga znati
i ja sve kontam da je mozda to u pitanjju jer sam joj blendala dugo i uglavnom je sve imalo slican ukus
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Vece za raju nama danas dan prosao super,ma ustvari i nije toliko super.Bili smo u potrazi za parketom(jos nismo konacno odlucili koji cemo) meni se sviđaju egzoticni a moj ekonomista neda kaze puno para Valjda se uspijemo dogovoriti Usisala sam sve veceras,tako da sutra mogu odmarat( a nedjelja mi uvijek prođe u usisavanju) Napricah se posteno sad citam sta ste pisale ps:Dino je
Dobro veče Ja sam umorna pravo a da sam šta uradila vele ne bi mi bilo čudno, oprala 4 tabura i 4 kuhinjske stolice i crkla e da i + trčala za B do 13h odnosno sve troje smo trčali. Kako je nemiran majko draga ali je presmiješan sve priča, sve razumije pa se počne svađati sa nama na kraju kad mu ne popustimo kaže "mojim vaaaaas, mojim vas putite Bedu" Poslije podne smo išli u Kiseljak, na zemlju, kako je super, trava narasla, cvijeće na sve strane pravi merak, jedva čekam B rođendan Ostali su kod nane i dede Ja uživam, eurosong, 3u1 ljepota!
P.S. felix, i ja se evo noćima mučim da zaspem, umorna užas a jedva zaspem
Joj dusa slatka meni je Bedo mali meden , i simpaticana mogu misliti kako vam sefuje ljubim ga punooooooooo pametno oko .... Ja se nadam N.N da cu veceras moc zaspat tjesim se umorna sam , ako opet bude komesanja i brojanja ovcica sludicu vise Ako A. spava ne zeza mene nesto muci a nista ne muci tako nesto pa neda mi spavat Znaci neda mi se nesto rahat zaspat da si Bog ili me more neki ruzni snovi. Bome sve bjezim od toga al haman cu morat jednom da "krknem" apaurin da se naspavam ko coek .
jede sir,moj nece ni njega,od mlijecnih proizvoda samo jogobelu,i to mu dam za veceru najcesce sa petit keksom
neka jede sta moze Ja ne birnem za to A. hb jede povrce i svo meso al zato voce al nadomjerujem vocnim kasicama i bananom ajd makar bananu oce. pojede kolicinski al ono sto ona hoce, al se sekiram sto nece nikako povrce ni meso- ipak su tu kalorije i snaga
N_N B. je pravi momak, i moj je nemiran. Dadada delozirat ces ga prije kakva cura bona, to su samo najcrnje misli . Mi smo svojima dali rok do jeseni, samo sto to jos neznaju . Felix samo spavaj kad god mozes. Ja se u zadnje vrijeme gotivim previse nesmijem pricati :).
Jest mi Lana sega, danas kod nane zajahala prag, cuva se za stok i pjeva djiha djiha kojo, jos se klati Poslije sisli u bastu a ona sjela na loptu i opet isto djiha djiha kojo...mi smo oplakali...
Jest mi Lana sega, danas kod nane zajahala prag, cuva se za stok i pjeva djiha djiha kojo, jos se klati Poslije sisli u bastu a ona sjela na loptu i opet isto djiha djiha kojo...mi smo oplakali...
jel a da nije djete sta vidjelo iz krevetica nocas pa povezuje
Ja se nadam N.N da cu veceras moc zaspat tjesim se umorna sam , ako opet bude komesanja i brojanja ovcica sludicu vise
Zovi me pa ćemo ih brojati skupa
hocu Al mislim da bi mi brojale opuske od cigara Ella-h mila ma spavala bi ja i crco zjevajuci al nema sna ..... N.N daj kazi jel se Bedo mali odviko od skidanja carapa moj nije jos i sad ratujemo i + naucio se okrece se kolut naprijed na glavu se nasadi i prevrce nije jos skonto kolut nazad I + kad mu pustis pešu (pjesmu) trazi on se okrece u krug vrti zamanta mi se gledajuci ga...
jel a da nije djete sta vidjelo iz krevetica nocas pa povezuje
Nije u defektu sam, od toga nema nista vec danima - rado ga se sjecam