|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  692 693 [694] 695 696   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.5.2011 22:51:58   
R&T@
Ja padoh u depresiju...

MM u kafani, u kuci nemam pragova, a L. pjesmicu znamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 17326
14.5.2011 22:52:00   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ma jok, nisam ja od tog posla....Ne stavih smjeska pa zvuci ozbiljno post....

e nemoj zaboravljat smajlije...oni su vrlo bitniuser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17327
14.5.2011 22:52:41   
Lady26

IZVORNA PORUKA: noa

Ne ljutim user posted image

ozbiljno izvini ako sam preceralauser posted image user posted image user posted image user posted image ja znam da se ti volis zezati pa ja na slobodnouser posted image

Ma nisam fakat....no sikiriki....rekla bih ti da si precerala ali nisi jos, imas jos fore user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17328
14.5.2011 22:53:00   
N_N
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

imama izgoreno tjeme od sunca i čelo i vrat iza, pijem brufen kao i moj muž i sjedim za stolom i gledam eurosong...kao dom staracauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  izvini, ali upi pi se user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 17329
14.5.2011 22:53:57   
Anoniman

Ne ljutim user posted image

ozbiljno izvini ako sam preceralauser posted image user posted image user posted image user posted image ja znam da se ti volis zezati pa ja na slobodnouser posted image

Ma nisam fakat....no sikiriki....rekla bih ti da si precerala ali nisi jos, imas jos fore user posted image

turi kojeg smajlija nece ti ruka otpastiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17330
14.5.2011 22:55:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Ja padoh u depresiju...

MM u kafani, u kuci nemam pragova, a L. pjesmicu znamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa znas kako ima u pjesmici ''ako neces ti da skaces ja cu skakat sam''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 17331
14.5.2011 22:55:20   
N_N
E Hanady, vizavi tog doma staraca user posted image  ja odlučila ove god. sve prvo oprati, ono laganini, zadnje ću ćilime i onda krećenje. Kad se okreči, samo prebrišem, nema znači generalke i za čas sve vratimo user posted image  Inače zaginem svake godine još na srklet i brzinu još + posao ...... a rekla sebi ove god. no no no, idemo drugačije.

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 17332
14.5.2011 22:58:07   
R&T@
Zato se jelenaT ukljucuje na temu poslije ponoci dok nas ove standardne asocijacije prodjuuser posted image user posted image user posted image

Kako je meniuser posted image
One tamo mm "vrcaju"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17333
14.5.2011 22:58:09   
Lady26
Pa Noa ti je cijelu znas, ja znam samo djiha djiha, 4 noge sve 4 krute, djiha djiha mi idemo na daleke pute....dalje ne znam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 17334
14.5.2011 22:58:19   
Anoniman

Hanady mogla si to ostaviti za dogodineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sve ove vece poduhvate ostavljam dok djete malo narasteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako sam pocela osevapit ce se onaj ko mi zovne one dvije babe iz ''odreda za cistocu''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dovela ja sebi dvije tete jutros...i one fol čiste a ja za njima...
peru one ćilime a ja nadgladam jesul rese bijele, da mi ne poboji itd...

i na kraju balde uzmemem onu četku na drški i još jednom ostrljam hajde reko nek s enađe...
rezultata , lakša sam za 50 Km, imama izgoreno tjeme od sunca i čelo i vrat iza, pijem brufen kao i moj muž i sjedim za stolom i gledam eurosong...kao dom staracauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
e ti i N_N pod rukuuser posted image user posted image user posted image user posted image
a ja cu s tajromuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17335
14.5.2011 22:58:56   
Anoniman

Pa Noa ti je cijelu znas, ja znam samo djiha djiha, 4 noge sve 4 krute, djiha djiha mi idemo na daleke pute....dalje ne znam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vidis da se odaje polakouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17336
14.5.2011 22:59:18   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: N_N

E Hanady, vizavi tog doma staraca user posted image  ja odlučila ove god. sve prvo oprati, ono laganini, zadnje ću ćilime i onda krećenje. Kad se okreči, samo prebrišem, nema znači generalke i za čas sve vratimo user posted image  Inače zaginem svake godine još na srklet i brzinu još + posao ...... a rekla sebi ove god. no no no, idemo drugačije.

e moja N-n i ja sma rekla drugačije...al neda đavo mira ovom mom mužu...taj je sve nešto isplanirao sa mnom a onda mimo mene ...i zakuhao kao da ja imama vrmena na pretek...
sad mi je dćaba...
nego sreća danas i sutra lijepo vrijeme...
oprala sma sve živo...eno još dječije igračke se suše i 2 duple deke...
a izoprila bih ja sve iaz 1.maja jer sma bila sastavila...al džaba vrijeme loše bilouser posted image

ma sve kukam a sve mi drago...sve zamišljam kako će mis ve biti divno naredne sedmice...
uh jedva čekam...vala ova zima da izvinenet ''zagovna'' kućuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 17337
14.5.2011 22:59:19   
Anoniman

poslat cu ti cijelu na ppuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17338
14.5.2011 23:00:02   
R&T@

Ja padoh u depresiju...

pa znas kako ima u pjesmici ''ako neces ti da skaces ja cu skakat sam''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A dje mi je "djedov prebijeni stap"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17339
14.5.2011 23:00:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

Hanady mogla si to ostaviti za dogodineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sve ove vece poduhvate ostavljam dok djete malo narasteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako sam pocela osevapit ce se onaj ko mi zovne one dvije babe iz ''odreda za cistocu''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i na kraju balde uzmemem onu četku na drški i još jednom ostrljam hajde reko nek s enađe...
rezultata , lakša sam za 50 Km, imama izgoreno tjeme od sunca i čelo i vrat iza, pijem brufen kao i moj muž i sjedim za stolom i gledam eurosong...kao dom staracauser posted image
e ti i N_N pod rukuuser posted image user posted image user posted image user posted image
a ja cu s tajromuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja cu isto s tajrom i Elom Huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image njihov nacin mi se cini laksiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17340
14.5.2011 23:00:47   
Hanady RR

imama izgoreno tjeme od sunca i čelo i vrat iza, pijem brufen kao i moj muž i sjedim za stolom i gledam eurosong...kao dom staracauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  izvini, ali upi pi se user posted image

još kaže maloprije de mi noge izmasiraj...
reko hoću al prvo ugovor potpiši kako plaćašuser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 17341
14.5.2011 23:01:12   
Lady26

vidis da se odaje polakouser posted image user posted image user posted image user posted image

Aha a podj... druge da sakrije sebe user posted image user posted image user posted image user posted image
ili je samo jaka na jeziku, pas koji laje ne ujeda user posted image user posted image (Noa no hard feelings samo izreka)

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17342
14.5.2011 23:01:36   
Anoniman

Ja padoh u depresiju...

A dje mi je "djedov prebijeni stap"user posted image user posted image user posted image

kupit cemo ti za rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sve sa baterijamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 17343
14.5.2011 23:02:27   
Hanady RR

Aha a podj... druge da sakrije sebe user posted image user posted image user posted image user posted image
ili je samo jaka na jeziku, pas koji laje ne ujeda user posted image user posted image (Noa no hard feelings samo izreka)

a ne brinem ja za nju...ako ona nema bič nema nikouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17344
14.5.2011 23:02:33   
N_N
E vidiš ima i to svoje prednosti. Ja ovako po malo radeći razvuči će se, u najboljem slučaju, do idućeg vikenda a kod tebe još dan, dva i gotovoooo user posted image  Ma da ne izvinem, zagovna nego šta user posted image user posted image  za šta god sam se uhvatila žuta voda poslije pranja user posted image

Neposredna veza do poruke: 17345
14.5.2011 23:02:37   
Lady26
Moze lii jedan meni, retroaktivno?! user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17346
14.5.2011 23:03:01   
Anoniman

ama zeno sve znam al ne smijem u sobuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17347
14.5.2011 23:03:31   
R&T@

e moja N-n i ja sma rekla drugačije...al neda đavo mira ovom mom mužu...taj je sve nešto isplanirao sa mnom a onda mimo mene ...i zakuhao kao da ja imama vrmena na pretek...
sad mi je dćaba...
nego sreća danas i sutra lijepo vrijeme...
oprala sma sve živo...eno još dječije igračke se suše i 2 duple deke...
a izoprila bih ja sve iaz 1.maja jer sma bila sastavila...al džaba vrijeme loše bilouser posted image

ma sve kukam a sve mi drago...sve zamišljam kako će mis ve biti divno naredne sedmice...
uh jedva čekam...vala ova zima da izvinenet ''zagovna'' kućuuser posted image

Pustite se kuca i ciscenja...

Veceras je eurosong, a pjesma predstavnica RR je Djiha, djiha (koliko nogu, ne zna se)user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17348
14.5.2011 23:04:56   
Hanady RR

E vidiš ima i to svoje prednosti. Ja ovako po malo radeći razvuči će se, u najboljem slučaju, do idućeg vikenda a kod tebe još dan, dva i gotovoooo user posted image  Ma da ne izvinem, zagovna nego šta user posted image user posted image  za šta god sam se uhvatila žuta voda poslije pranja user posted image

mene amo strah kad razvučem...dok ja namirim spavaće one mmi srede dnevni i trpezariju ja vamo one opet u spavaće...e reko nećete više...sad sma rkela kad završimo jedna dan ih kod mame vazdan ostavljam na noćenju da sjedim za stolom i sve mi na svom mjestuuser posted image

ok ...mahir na to kaže...ženo za to ima naziv...to je neka bolest...al vala ima da sija sve ko ''ljampa ''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 17349
14.5.2011 23:05:05   
N_N

Kad mi završimo, obećavam da ću vas bodriti user posted image user posted image  Doći ćete i vi na red, oooo da, da user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  692 693 [694] 695 696   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  692 693 [694] 695 696   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *