|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  714 715 [716] 717 718   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
17.5.2011 11:47:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: megi

jutrooooo

ja kao i Lady pijem drugu kafu al nikako sebi da dodjem
uh ko ce izdrzati danasnji dan

Bambiuser posted image  sinoc sam mislila na vas kako vas nema reko da vam sibnem mail da vidim kako ste, Nane prava momcina i mi smo sa visinom tu negdje ali sa kilama jok, al se ne brinemo, dobro smo i zdravo hb a
ako su cipele 30 Km i mi se prijavljujemo ipak smo mi prva nanetova drugarica sa RR koja je maksuz dosla do Gorazda i zvale vas da se vidimo user posted image

Teacher eto vidis garant su zubi, a sto neke napisa mozda im i dosadi jesno te isto i Adna ima dana kad jednostavno supu nece ni da primirise i ja je ne tjeram prodje je nekad
juce smo rucali rizu i meso, a ona kao i R kad godj je pitas sta ce jesti mesaaa

nego zene dajete li vi djeci kakve bombone mene sve nesto strah
dam kiki...zna nekad i mentos pocuclati...ja sam nakon logopedice skontala koliko su te sve stvari bitne...jer jezikom vrtis i prevrcesuser posted image a i zena me uvjeri da se zubi od toga ne kvare...kvare se od ne zvakanja...bilo slane hrane ili slatke...naravno da ne treba pretjerivati, kao ni sa cim...al mu od jednog bombona dnevno nista nece biti...najgore su nocne flasice...tj. sokovi, mlijeko etc. od toga zubi propadaju

ja i dalje smatram da nema koristi od bombona... moze prebirati po ustima i nesto zdravije, kao npr. komade voca...
komad voca se zvace, pa guta..znas i sama po sebi...bombonu cuclas pa je jezikom hvatas...ide ti iz obraza u obraz...i ima logike...svako nek radi sta i kako hoce...of korz...samo ljudi za bombone znaju vec vijekovima i nemam stav da sve ono sto je nekad bilo normalno danas je boze me sacuvaj...djeca su uvijek cuclala bombone i volila...i sta sad treba od njih parviti "cudo generaciju"...gdje je maltene sve zivo zabranjeno...sve sto priredjuje one obicne radosti...najmanje...a djetetu je bombona upravo to...pa pitaj svoju mamu sta je znacila njoj bombona...kazem opet...ne treba pretjerivati...da se dijete krka time...al isto tako se slazem sa N_N, nakon nekog vremena cete samo dobiti kontraefekat...ne treabs od djeteta praviti makrobioticara...i sta je uopste vise zdravo? ko meni daje garanciju da je ova mrkva sto kupujem, zdrava...vjerovatno je pua teskih metala i kojekakvih pesticida...pa tako ti bombona dodje ko manje zlo..ne treba pretjerivati niucemu...pustimo da djeca budu djeca...a ne da je sa 30 god. zeljan bombona

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 17876
17.5.2011 11:47:43   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Hvala draga i ja se nadam da ce biti ok, ali opet postoji onaj mali crv sumnje.
Kad se vidimo da preuzmemo ili da navrate mm ili zaova do tebe kuci da uzmu, samo da objasnis gdje si, posto joj je vrijeme da pocne ga koristiti.

Znam, samo polako, bit ce aBd u redu... user posted image user posted image
Veceras nisam kuci do 9, ako zelite tada meni nije problem ni kasno ili da sutra popijemo kaficu negdje user posted image user posted image - "popijemo" kafu user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17877
17.5.2011 11:48:39   
salmy

Joj selmy ti si meni kraljica user posted image
samo mi fali kraljuser posted image a nema ga za dukatuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17878
17.5.2011 11:48:44   
Lady26
Dadada, ima li kape na vidiku user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne mostarske - sarajevskeuser posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17879
17.5.2011 11:49:25   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

jutro.
Bambi mila kako ste nam ljubi djecu lijepu.I mi jedemo bobe user posted image al u dva mjeseca jednom jer me strah vecinom dajem joje user posted image one mekane ....
Tekja, Teacherko, Tajra, dadada, Mala , megi, skorpija i ostale veliki pozdrav user posted image

Gdje sam ja ovdje?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17880
17.5.2011 11:50:51   
salmy
Sto ste promjenile avatare,pa se folirateuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 17881
17.5.2011 11:52:21   
Lady26
Aha, vidis da cesto pisem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ono sve po recenicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 17882
17.5.2011 11:53:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Dadada, ima li kape na vidiku user posted image user posted image user posted image user posted image

ima...gotovauser posted image user posted image ...samo se moramo dogovoriti oko preuzimanjauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17883
17.5.2011 11:53:41   
Anoniman
Lady vidim veceras sa ukucanima ako budu raspolozeni da dodju po to posle devet, tj ako dodju kuci sa posla user posted image , a ako bude ok vrijeme kafa moze i ako to oni uzmu veceras user posted image . Hvala jos jednom i zahvali se mami user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17884
17.5.2011 11:53:57   
Anoniman
evo maksuz za salmy i Lady user posted image
Gdje nam je Amani , nadam se da je drug mali dobro user posted image
Zene tako sam sretna prijateljica mi dobila bebu , masallah  zdrav ziva joj bila .....

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 17885
17.5.2011 11:56:23   
Anoniman

Lady vidim veceras sa ukucanima ako budu raspolozeni da dodju po to posle devet, tj ako dodju kuci sa posla user posted image , a ako bude ok vrijeme kafa moze i ako to oni uzmu veceras user posted image . Hvala jos jednom i zahvali se mami user posted image
sadcu ja ko vas dvije...sta je to to??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17886
17.5.2011 11:56:39   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Lady26

ima...gotovauser posted image user posted image ...samo se moramo dogovoriti oko preuzimanjauser posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17887
17.5.2011 11:57:24   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

evo maksuz za salmy i Lady user posted image
Gdje nam je Amani , nadam se da je drug mali dobro user posted image
Zene tako sam sretna prijateljica mi dobila bebu , masallah  zdrav ziva joj bila .....

Tako treba user posted image user posted image user posted image

Nek joj je sa srecom, ziv i zdrav bio dugo godina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17888
17.5.2011 11:58:04   
Lady26

sadcu ja ko vas dvije...sta je to to??user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17889
17.5.2011 11:58:12   
salmy
Ja nikoga posebno ne pozdravljam,kontam sve smo tu pa se pozdrav  odnosi na Vas .Jer ako pocnem zaboravicu pola nikova,ovako  mahnem generacijiuser posted image user posted image  

gdje nam je Nunny?odavno je nema

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17890
17.5.2011 11:58:46   
Anoniman
Ex dadada nesto user posted image ... isto kao sto ti meni rece sto ti se lady zahvaljivala onaj dan user posted image , a mene zanimalo i jos me zanima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 17891
17.5.2011 11:59:15   
Anoniman
ja bi da podapisem dadadu za ovaj predhodni post o bombonama and couser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noi je sve ponuđeno al dosta toga ne voliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i jos nikad me nije osramotila kad bi vidjela da druga djeca nesto jedu pa da ona sumanuto poleti prema smokiju,stapicima,cokoladi itduser posted image  

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17892
17.5.2011 11:59:37   
Lady26
Al eto ako se nabraja, ne treba izostavljati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17893
17.5.2011 12:02:38   
Anoniman

Ex dadada nesto user posted image ... isto kao sto ti meni rece sto ti se lady zahvaljivala onaj dan user posted image , a mene zanimalo i jos me zanima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ...haj dobro...samo je vazda ova lady u igri...ona sve zna a nes ostale drzi u neizvjesnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image ....jesi to primjetilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17894
17.5.2011 12:06:47   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17895
17.5.2011 12:08:02   
mala86

komad voca se zvace, pa guta..znas i sama po sebi...bombonu cuclas pa je jezikom hvatas...ide ti iz obraza u obraz...i ima logike...svako nek radi sta i kako hoce...of korz...samo ljudi za bombone znaju vec vijekovima i nemam stav da sve ono sto je nekad bilo normalno danas je boze me sacuvaj...djeca su uvijek cuclala bombone i volila...i sta sad treba od njih parviti "cudo generaciju"...gdje je maltene sve zivo zabranjeno...sve sto priredjuje one obicne radosti...najmanje...a djetetu je bombona upravo to...pa pitaj svoju mamu sta je znacila njoj bombona...kazem opet...ne treba pretjerivati...da se dijete krka time...al isto tako se slazem sa N_N, nakon nekog vremena cete samo dobiti kontraefekat...ne treabs od djeteta praviti makrobioticara...i sta je uopste vise zdravo? ko meni daje garanciju da je ova mrkva sto kupujem, zdrava...vjerovatno je pua teskih metala i kojekakvih pesticida...pa tako ti bombona dodje ko manje zlo..ne treba pretjerivati niucemu...pustimo da djeca budu djeca...a ne da je sa 30 god. zeljan bombona

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj naklon user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17896
17.5.2011 12:08:28   
isabella
pozz zenice hej u mene je slatka user posted image user posted image moja Naida pojela cijelo jaje na maslinovom ulju sa sirom riccotom i jos i hljeba malo nemogu da vjerujem user posted image user posted image user posted image masala i nijednom nije ispljuvala al sam skontala ne letim za njom ponudim joj ako nece ne insistiram i mala izgleda ogladnila i bogami pojede sve,,,,user posted image user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17897
17.5.2011 12:11:29   
Anoniman
Nisu nam stigli nalazi, sutra opet da zovem...ima da izludim do sutra...pitam ja je li to znaci da nisu ok cim je produzeno zasijavanje, kaze mi mozda nisu, a mozda jesu user posted image

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 17898
17.5.2011 12:12:26   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - svasta!

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17899
17.5.2011 12:13:26   
Lady26
IZVORNA PORUKA: isabella

pozz zenice hej u mene je slatka user posted image user posted image moja Naida pojela cijelo jaje na maslinovom ulju sa sirom riccotom i jos i hljeba malo nemogu da vjerujem user posted image user posted image user posted image masala i nijednom nije ispljuvala al sam skontala ne letim za njom ponudim joj ako nece ne insistiram i mala izgleda ogladnila i bogami pojede sve,,,,user posted image user posted image

Masallah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moja curica isto voli jaje, ali bas bas...kad je jaje za dorucak sama se montira kod hranilice i vice ajde ajde user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 17900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  714 715 [716] 717 718   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  714 715 [716] 717 718   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *